Results 1,336 to 1,350 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-07-2009, 17:39 #1336
επειδη νιώθω κάπως πεσμένες τις τσούπρες της ομάδας..
λέω να σας τονώσω λιγουλάκι..
εχουμε κ νοικοκύρηδες, κ ενστολους και πατρικές φιγούρες, κ αλήτες.. λευκούς, μελαμψούς... κάτι για τη κάθε μια!\
http://www.youtube.com/watch?v=6ul00...eature=related
- 03-07-2009, 17:47 #1337
--->ΔΑΚΗΣ : ΑΛΑΛΟΥΜ
Για ποιά χτυπάει άραγε αυτή η υψηλού επιπέδου μουσική καμπάνα;
Αλαλουμένια...Πού χάθηκες κι εσύ,τέκνον Βρούτε;
Ρίχνω για δόλωμα ακόμα έναν αγαπημένο πίνακα του σπιτιού μου,
μήπως με νιώσεις λίγο κοντά σου,που μ'έχεις τόσο παραμελημένη...
Σε προειδοποιώ πάντως πως η σχέση μας περνάει κρίση!
JOSEF ISRAELS 1824 ? 1911
Children of the sea
03-07-2009, 17:50 #1338
Originally posted by esceden
επειδη νιώθω κάπως πεσμένες τις τσούπρες της ομάδας..
λέω να σας τονώσω λιγουλάκι..
εχουμε κ νοικοκύρηδες, κ ενστολους και πατρικές φιγούρες, κ αλήτες.. λευκούς, μελαμψούς... κάτι για τη κάθε μια!\
http://www.youtube.com/watch?v=6ul00...eature=relatedΜα για ποιές μας πέρασες;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς φαντάστηκες πως μας αφορούν τέτοια θεάματα!
03-07-2009, 17:51 #1339
εβαλα τα μεγάλα μέσα.. τι να κάνω η δολια?
03-07-2009, 18:02 #1340
Originally posted by alalumaki
Ζητώ συγνώμη από τα παλιά μέλη που γράφω πλέον πολύ αραιά, αλλά έχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό και δεν είμαι και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Τώρα τι ακριβώς φταίει δεν ξέρω, το ψάχνω!!!!!
Ναταλάκι, τα ξεκίνησες πάλι τα χάπια από ότι διάβασα?. Αντε να δούμε τι θα κάνουμε? Αισθάνομαι ότι είσαι καλά αυτό τον καιρό ή κάνω λάθος ??? Πήγες Ρωσία τελικά, γιατί δεν πρόλαβα να τα διαβάσω και όλα.
Μπα..μπα..μπα...
Το ραντάρ έπιασε την απειλή κι έκανε μια σύντομη γκεστ σταρ εμφάνιση η ακριβοθώρητη....
Πώς να είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μακριά μας;Μ'αρέσει και που απορείς!
Η συγνώμη σου θα γίνει δεκτή μόνο αν είναι έμπρακτη κι όχι λόγια αέρα...
Στα δικά μου τώρα...
Τα ξεκίνησα εδώ και τρεις μέρες κι είμαι όλο νεύρα,εξάψεις και τρελή όρεξη να φάω τα πάντα!
Ο ανάποδος ο άνθρωπος...Ρωσία πάω σε κανά δυό εβδομάδες...Ακόμα δε με ξεφορτώθηκαν οι τύψεις σου...
Όσο για το αν είμαι καλά...η σωστή απάντηση είναι "πώς να είμαι μακριά σου;"
Η αληθινή είναι πως μπήκαν στη ζωή μου τελευταία δύο έρωτες(μην πάει το μυαλό σου στο σεξουαλικό)
κι είναι καλύτερα η καθημερινότητα και η διάθεση μου(με εξαίρεση βέβαια τις πρόσφατες ρεντουκτιλοπαρενέργειες)
Αυτά τα νέα από το μέτωπο...κατά τα άλλα,σκάμε και πήζουμε...Να προσέχεις...Φιλάκια πολλά και Ναταλένια!
03-07-2009, 18:45 #1341
Και συνεχίζω τις αναζητήσεις μου σε αγαπημένα πρόσωπα, που πέρασαν και χάθηκαν...
Χανελέλι μου...
Βγάλε τις pouent σου λιγάκι και πέρνα μια βόλτα κι απ'τα μέρη μας...Μας λείπεις...
Κι αν σου αρέσει να το ακούς και να σε ζητάμε,θα τα ρίξουμε τα μούτρα μας και θα το κάνουμε ΚΑΙ αυτό...
Σήμερα έμαθα πως αυτήν την παράσταση θα δούμε από τα kirov --->La Sylphide
Εσύ σίγουρα θα την έχεις υπόψιν σου...Εγώ πάντως,που δεν είμαι του χώρου,μόνο τις κλασσικές έχω ακουστά...
Περιμένω τηλέφωνο σου,γιατί εγώ δε σε βρήκα και δεν ξέρω και σε τι φάση είσαι να επιμείνω...
Να σε προσέχεις και να μη μας στερείς για τόσο μεγάλα διαστήματα την παρουσία σου!Φιλάκια!
03-07-2009, 19:05 #1342
Τέλος,η πραγματικά ανησυχητική αναζήτηση...
Κινητά δε σηκώνουμε...μηνύματα δεν απαντάμε...πολύ καιρό τώρα...
Πού 'ναι ... πού 'ναι ... που'ν'το Μαρικάκι;
Στο μαγεριό πάντως ΔΕΝ τηγανίζει ψαράκια !!!
--->ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ : ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ
Πού είσαι,βρε καρδιά αγκινάρα;Μου κάνεις ναζάκια επειδή σου έκανα τη δύσκολη,που μας κεράτωνες;
Είναι μέρος του παιχνιδιού σου αυτό για να δεχτούμε αδιαπραγμάτευτα τους όρους σου;
Πφφφ...Να ρίξω ΚΑΙ αυτό το κάστρο μου για χάρη σου και να αφήσω σ'εσένα τα ηνία της σχέσης αυτής;
Θα το σκεφτώ σοβαρά...αλλά κάνε κι εσύ μία εμφάνιση στα πλαίσια καλής θέλησης,να σε χαρώ!ʼντε!
03-07-2009, 19:44 #1343
Gia sou Nadinaki.
Psaxno na se vro,ma pou na se petixo!!!!Kalo taksidi ke ranyevou ton Avgousto an tha ise piso,Alos kales diakopes.
03-07-2009, 23:17 #1344
Σήμερα είναι η μέρα κάποιων επιστροφών!
Εμένα ψάχνεις και δε με βρίσκεις,Μαργαριτένια μου;
Εγώ εδω ξημεροβραδιάζομαι,όπως θα παρατήρησες...
Εσένα έχουμε χάσει καθώς και τις εξελίξεις με το θέμα σου...
Και φυσικά από το Πάσχα σε περιμένουμε ν'ανέβεις...Δεν ξεχνώ!
Εγώ σε λίγες μέρες θα φύγω από Θεσ/νίκη και θα γυρίσω τον Σεπτέμβρη.
Οπότε,αν ανέβεις τον Αύγουστο,θα θεωρήσω πως με αποφεύγεις!
Και αν δεν κατάλαβες το πόσο παραπονιάρα είμαι...θα το διαπιστώσεις!
Πότε με το καλό έχουμε ημερομηνία για Ρίο;Τι παίζει γενικότερα;
Ελπίζω να ξαναμπείς σύντομα και να μοιραστείς τα νέα σου μαζί μας.
Καλό καλοκαίρι!Καλές διακοπούλες!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
04-07-2009, 23:31 #1345
γεια σας Nadine ωραιο το δουλικο για τις δουλειες δεν ηξερα ποιο να πρωτοδιαλεξω :-) απαντησα εκεινο το βραδυ αλλα χαθηκαν 2 post Μου δεν ξερω γιατι.. anyway παραλιγο σημερα να κυλισω .. εφαγα το μεσημερι ενα κολιο γυρω στα 500 γρ με ντοματοσαλατα ( τον εκανα αχνιστο και στο τελος προσθεσα ωμο ελαιολαδο λεμονι και ριγανη) μετα απο ενα δυωρο με επιασε μια λιγουρα για γλυκο και ισως και μια ελαφρυα πεινα 18 μερες ειχα να νοιωσω ετσι , πηρα λοιπον ενα μπισκοτο ολικης αλεσεως με μαυρη σοκολατα παπαδοπουλου και ημουν ετοιμη να τσακησω το πακετο πως κρατηθηκα ενας Θεος ξερει τελικα ξεγελασα την λιγουρα μου με μια χοντρη φετα καρπουζι αληθεια στην διαιτα επιτρεπεται το καρπουζι και ποσο συχνα?
nadine ετοιμαζεσαι για διακοπες? που με το καλο?
πως πηγε το ζυγισμα στους υπολοιπους?
καλη δυναμη σε ολους
05-07-2009, 08:35 #1346
Καλημέρα,Μαράκι (όσο γνωριζόμαστε φεύγει η Ρόδος,φεύγει και το πήδημα...)
Τι ταξικός χαρακτηρισμός ήταν αυτός για τα παλικάρια των φιλενάδων μας;Ελπίζω να μη σου θυμώσουν...
Μπράβο σου,που την έβγαλες καθαρή χθες με το μπισκοτάκι και το καρπουζάκι...Καλή λύση τα καλοκαιρινά φρούτα!
Δεν ξέρω τι δίαιτα ακολουθείς και τι περιθώρια σε αλλαγές σου αφήνει,αλλά μην τρελαθούμε κιόλας για μιά φέτα καρπούζι!
Εγώ,σε μία εβδομάδα το πολύ την κάνω για το σπίτι μας στη θάλασσα,όπου θα περάσω το υπόλοιπο καλοκαίρι,μ'ένα Ρωσικό διάλειμμα.
Τώρα το ζύγισμα εδώ μέσα μάλλον είναι πασέ κατάσταση...Ακόμα και κάποιες,που δήλωναν πως σέβονται την παράδοση της Παρασκευής,
δεν τις βλέπω ν'αναφέρουν τίποτα...Κοινώς μας πέτυχες σε περίοδο διάλυσης...Να δεις τι έχει να γίνει και τις επόμενες εβδομάδες...
Καλό Σεπτέμβρη,μην πω Οκτώβρη τώρα...Καλή δύναμη και στη δική σου προσπάθεια!Σύντομα αλλάζεις και δεκάδα!Ποιός στη χάρη σου!
05-07-2009, 08:52 #1347
Καλημέρα,Ρεντουκτιλοκόριτ� �α!
Δύο τέτοιες καρέκλες έχω να συναρμολογήσω σήμερα...Βοήθεια κανείς;
05-07-2009, 11:17 #1348
Καλημερα Nadine. Ηθελα να σε ρωτησω για το "μαγικο χαπι" μπερδευει.. τη διαθεση μας? γιατι αισθανομαι αυτες τις μερες που το παιρνω υποτονικη... δεν εχω διαθεση για τιποτα, ουτε για βολτες!!! που εγω ειμαι γυριστρουλα φουλ!
05-07-2009, 12:06 #1349
Καλημέρα,Mairy_Lou! Σ'εμένα,ναι!
Έχει τέσσερις μέρες,που το παίρνω κι από κει που ήμουν απλά μελαγχολική έχω γίνει καταθλιπτική κι αρνητική!
Δε με χωράει ο τόπος,δεν ξέρω τι θέλω,έχω κλειστεί σπίτι,απομoνώνομαι από τους δικούς μου...Μάυρα χάλια...
Και καλά που είχα και την Πέννυ(καλά για μένα,γίατί εκείνη άλλαξε πόλη να γλυτώσει,οπότε όχι και τόσο καλά για κείνη)
και ξεσπούσα τη χαζομάρα μου...Εκείνη μου επισήμανε πως από το χάπι μάλλον έγινα έτσι.Κι η αλήθεια είναι πως
και την πρώτη φορά,που το πήρα,κάτι μήνες πριν,πάλι έτσι περίεργα ένιωθα τις πρώτες μέρες(ανάμεσα στα άλλα).
Δεδομένου πως δρα στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα δεν είναι και τόσο αδικαιόγητη η αλλαγή στη διάθεση μας.
Ελπίζω να μη διαρκέσει πολύ καιρό...όχι τόσο για μας...όσο για τη φουκαριάρα την...Πέννυ μας!
05-07-2009, 18:01 #1350
Νadine κι εγω ελπιζω να μην θυμωσεις οι φιλεναδες μας αν και τα παλικαρια τους δεν τα ειδα και πολυ.. φανατικα... τελος παντων , καλε ζυγιστειτε και μ αφησατε να παλευω μονη μου , ολοι την κανετε για διακοπες και οταν εσεις θα εχετε ορεχεις τον οκτωβρη εμενα θα με τρωει το διαβασμα για το πανεπιστημιο... αχ.. αντε χαλαλι σας. Δεν ακολουθω καποια συγκεκριμενη διαιτα να σου πω τι τρωω. Πρωινο ενα ποτηρι γαλα 1,5% μια φετα μαυρο ψωμι ενα σπιρτοκουτο φετα η ενα κομματι κιτρινο τυρι light me μια φετα χαλοπουλα και ενα αυγο. Δεκατιανο ενα φρουτο. Μεσημεριανο οτι μαφειρεψω αποφευγω τηγανιτα πολλα λαδια βουτυρα κρεμμες γαλακτος κτλ σε γενικες γραμμες 2 φορες την εβδομαδα κοτοπουλο μια ψαρι μια οσπρια 2 κατι πρασινο κατσαρολας και στις 10 μερες μια φορα μακαρονια. απογευματακι αν δεν ξεχασω να φαω ισωσ τσιμπισω ενα φρουτο . Βραδυ συνηθως ενα γιαουρτι 2% αλλες φορες παλι ξεχναω να το φαω . αυτα Διαφορα στη διαθεση δεν παρατηρησα ισως λιγα περισσοτερα νευρα αλλα ισα ισα εχω παρει τα πανω μου
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία