ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 2553 FirstFirst ... 49899798991001011091491995991099 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 38289
    Member
    ευχαριστω e_angel!!

Senior Member
    καλημερα κοριτσακια. στο διαγωνισμο (ποια θα χασει τα περισσοτερα μεχρι παρασκευη) παιρνω μερος εγω και εγω. μονο εγω ειχα αναφερει ποσα κιλα ημουν την προηγουμενη παρασκευη. και η ροδομαρια αλλα αυτη δεν πιανεται διοτι αυτη κανει τον διαγωνισμο. αρα το σοκοπαιδι ή σε εμενα θα ερθει ή σε εμενα ή σε εμενα. θα σας πω οταν τον παραλαβω. την παρασκευη θα σας πω και την απωλεια. μεχρι σημερα ειμαι -200γρ παρα το σαβουριασμα του σαββατοκυριακου.

τωρα θελω να σας πω για το Power plate. εχει καμια εμπειρια προσωπικη? εχει καμια γνωστη να δοκιμασε? εγω εχω ν απω το εξης. η μομμωτρια μου που την επισκεπτομαι περιπου καθε μηνα, τον προγουμενο μηνα ηταν 104 κιλα. εχθες την βρηκα μιση σε ογκο. κιλα δεν εχασε πολλα (δεν θυμαμαι ποσα) αλλά μου ειπε οτι πηγαινει 3 φορες την εβδομαδα και κανει 10 λεπτα μονο power plate. λοιπον εχει μαζεψει, εχει σφιξει, και εχει παρει φυσικα τα πανω της. βεβαια κανει και διαιτα. να μην ξεχνιομαστε. αλλα σας το λεω οτι την ειδα με τα ματια μου τι καλη που εχει γινει. και το βασικοτερο, χανεται η κυταριτιδα της!!! κι εκει που μαζευα πληροφοριες μου λεει. ξερεις μονο ποιοι δεν μπορουν να κανουν? αυτοι που εχουν προβλημα με καρδια, αυτοι που εχουν πιεση και αυτοι που εχουν φλεβιτιδα. εκει στο τελευταιο μου τα χαλασε..... αλλά αν καμια σας ενδιαφερεται, ας το δοκιμασει.

αλλο ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι τα κινεζικα. ε λοιπον αυτα τα μαγαζια δεν θα μου κατσουν ποτε. εχθες που τα επισκεφτηκα, εχουν ή ρουχα μεγαλα για εμενα ή μικρα. δεν βρηκα τιποτε να με στρωνει. οχι οτι πτοηθηκα. πηρα 3 μπλουζακια απο μια φιλεναδα. νομιζω οτι μου ειναι λιγο στενα αλλα αφου χανω, δεν με πειραζει.

εκανα και μιση ωρα διαδρομο πρωι πρωι σημερα και να μαι στην δουλεια. αντε, το ηπια το καφεδακι. ας αρχισω. τελικα ο βοηθος μου θα ερχεται πιο αργα αυτη την εβδομαδα και ετσι καταφερνω και μπαινω στο φορουμ. τι καλα!!!

Junior Member
    Απίστευτο μου φαινεται αυτο που επαθα σημερα. Εβαλα μια μεριδα παστιτσιο να φαω για μεσημερι. Τελικα εφαγα το 1/4 της μεριδας και φουσκωσα! Εγω που αν δε καθαριζα το πιατο τοσο που να μη χρειζεται πλυσιμο δε σταματαγα. Για το plate εχω ακουσει και εγω καλα λογια. Μονο που στοιχιζει λιγο παραπανω και πρεπει να βρεις γυμναστηριο που εχει τα αυθεντικα μηχανηματα γιατι υπαρχουν και μουφα που δε κανουν δουλεια.

Senior Member
    Εμένα δυστυχώς το Reductil δεν μου κάθησε καλά. Με ρήμαξε... Στην αρχή δυσκοιλιότητα και νοσοκομείο, μετά πίεση στα ύψη και ταχυπαλμίες και την τελευταία φορά πονοκεφάλους φρικτούς....
    Δεν παλευότανε με τίποτα! Όλα τα έπαθα...
    Και αποφάσισα να μην ξαναπάρω δεύτερο κουτί..
    Μόνη μου καλύτερα...
    ʼλλωστε και να τα χάσεις μ' αυτό, μετά χωρίς αυτό τι?

Member
    bar και το σοκολατοτεκνο και τον βοηθο? hm.. πες μου πως υπαρχει και συζυγος στο σπιτι να τρελλαθω καλε τους θελεις ολους?? ;-) χωρις πλακα τωρα.. για το p. Plate εχω διαβασει αρκετα τοσο ωστε στο τελος να πειστω πως δεν αξιζει τα λεφτα του . Γιατι για να κανει δουλεια δεν πρεπει να εισαι υπερβαρος διαφορετικα απο το τρανταγμα το κρεας σου φτανει στα γονατα και δουλεια δεν γινετε ισως να ηταν συμπτωση η σμικρυνση της κομμωτριας . Νομιζω πως ο διατρομος ειναι πολυ καλυτερος ειναι και σιγουρα δοκιμασμενος.
    e-angel κι εγω πανω κατω τα ιδια επαθα σημερα απο με μουσακα ( τελειως Light οι πατατες βραστες , η μελιτζανες στο γκριλ χωρις λαδι η μπεσαμελ τελειως Light με ρυζαλευρο και νισεστε) εφαγα παραπανω απο το 1/4 του κομματιου αλλα υπο αλλες συνθηκες μπορει να ετρωγα και 3 κομματια εκτος το οτι φουσκωσα εχω παρατηρήσει πως απο τοτε που παιρνω το χαπι ολα τα φαγητα το μεσημερι μου φαινοντα ανοστα ενω το βραδακι που ανοιγει η ορεξη ειναι καλυτερα τα πραγματα. εσεις?
    Lidal καλα εκανες και τα σταματησες αφου σου παρουσιασε τοσες παρενεργειες μπορεις και μονη σου ( τι μονη δηλαδη εχεις κι εμας εδω διπλα σου βραχους ακλωνητους) έξαλλου αλλα 16 κιλα σου εμειναν δεν ειναι ακατορθωτος στοχος σε 3-4 μηνες μπορεις ανετα νατ α χασεις και θα μαθεις να τρως καλυτερα χωρις να εχεις τον κινδυνο να τα ξαναπαρεις ( οπως εμεις με τα χαπια)

Senior Member
    Οντως το απογευμα και εγω εχω περισσοτερη ορεξη και καλυτερη γευση! Αν το περνουμε λιγο πιο αργα πειραζει? Για να μας καλυπτει και το βραδακι.Λετε να χουμε αυπνιες?

Junior Member
    εμενα μεχρι στιγμης με εχουν πιασει οι..ας τις πουμε ελαφριες παρενεργειες. Λιγες ζαλαδες και σημερα ειχα εναν ολιγολεπτο πονοκεφαλο αρκετα δυνατο ομως. Αυτο που εχω παρατηρισει ειναι οτι ελενχω πιο ευκολα τον ευατο μου. Εύκολα αντιστεκομαι στους πειρασμους. Εχει ανεβει η αυτοπεποιθεση μου ,παρολο που ακομα ειμαι στην αρχη νιωθω λες και εχω χασει ηδη τα κιλα μου. Ειμαι καλα γιατρε?

Member
    mairy εγω το χαπι το παιρνω κατα τις 13.00 δεν μπορω να σου πω αν μου φερνει αυπνιες η οχι γιατι παντα κοιμαμαι αργα ενα θεματακι με τον υπνο το ειχα παντα κι ετσι δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη μου.
    Αngel εχω παρατηρησει τις ζαλαδες κυριως το απογευματακι και οταν εχουν περασει αρκετες ωρες και εχω ξεχασει να βαλω κατι στο στομα μου ( μην παει το μυαλο σας στο πονηρο ( bar γι σενα το λεω)) επειδη εχω υποταση η κατασταση γινετε λιηο πιο εντονη για λιγο ετσι ο γιατρος με συμβουλεψε καθε 3 ωρες να τρωω κατι εστω ενα σνακ ( αυτος με συμβουλεψε να δουμε ποιος θα το ακολουθησει κατα γραμμα)
    Επισης Angel απο αυτοπεποιθηση μια χαρα τα κιλακια σιγα σιγα φευγουν παρολο που ακομη δεν μπορω να δω αλλαγες στο σωμα μου η ειναι η ιδεα μου σα να ξεπρηστηκα με τα μειον 5 κιλα αλλα η κοιλιτσα απο την εγκυμοσυνη καλα κρατει .

Senior Member
    Αν δεν εχεις πρωινο ξυπνημα δεν υπαρχει προβλημα!
    Εγω το παιρνω στις 8 το πρωι!
    5 κιλα σιγουρα θα φαινονται! Οσο για την κοιλιτσα θα φυγει και αυτη σιγα σιγα!
    Σε βλεπω σταθερη και αυτο ειναι το καλο.. εγω συνηθως ξεφευγω!!! απο την διατροφουλα μου!

Member
    και πρωινο ξυπνημα εχω και μεταμεσονυχτιο οταν η μικρη θελει το γαλα της κατα της 4 πολλες φορες και μετα δεν εχει σταθερη ωρα που ξυπναει αλλα σε γενικες γραμμες ξυπναμε νωρις . Το παλευω να ειμαι σταθερη οταν ημουν μικρη εκανα πολλες διαιτες χωρις αποτελεσμα ( ολες τις χημικες σουπες κτλ ) καποια στιγμη αποφασισα να κανω διαιτα σοβαρη με διαιτολογο στα 23 μου και εχασα ολα τα κιλα μου . Πριν μεινω εγκυος στα 30 πριν 7 μηνες ειχα παρει 5 κιλα μετα στην εγκυμοσυνη εβαλα αλλα 24 συνολο 29. Απο τα 22 μου λοιπον μεχρι τωρα δεν ειχα κανει διαιτα και ημουν σταθερη στα 64-66 κιλα. Ειναι να μην το αποφασισω τωρα το πηρα πολυ ζεστα θελω πολυ οχι απλα να ξαναγινω οπως πριν αλλα καλυτερη γιατι βλεπω πως το σωμα μου εχει αλλαξει με την εγκυμοσυνη η εμενα μου φαινεται ετσι οπως και να χει τωρα που ξεκινησα θα το παω μεχρι το τελος . Αλλωστε 26 Αυγουστου εχουμε και βαφτιση ε δεν πρεπει σαν μαμα κι εγω να ειμαι στυλατη? να μην βαλω κανενα φορεματακι κι εγω? θα δειτε που θα τα καταφερουμε ολες . μην νομιζεις σε γενικες γραμμες δεν ειμαι καθολου σταθεση με το φαγητο , αλλα βαζω μικρους στοχους 4 κιλα τον μηνα νομιζω πως ειναι ικανοποιητικη απωλεια χωρις να ζοριζεται ο οργανισμος ετσι ειναι και ενα παιχνιδι του μυαλου χωριζεις τα κιλα σου σε υποκατηγοριες δεν λες πχ εχω να χασω αλλα 16 λες εχω 4 γι αυτον τον μηνα ( για τον αλλον εχει ο Θεος και το redyctil) μετα απο καθε απωλεια μια γευστικη επιβράβευσή φυσικα επιβάλλεται :-)

Senior Member
    ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΤΟ REDUKTIL ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΛΙΓΟΥΡΕΣ,ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1:00 TO ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 4 ΝΤΑΝ! ΞΥΠΝΑΩ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 1:00 TO ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΑΥΤΟ.

Senior Member
    4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΝΟΩ..3 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ.

Junior Member
    Καλημέρα! Από ό,τι διαβάζω αρκετούς τους έχει βοηθήσει το χάπι. Ηθελα λοιπον να σας κάνω μια ερώτηση γιατί αν και είμαι σίγουρη ότι κάπου θα έχει γραφτεί δεν μπορεσα να το βρω στο site. Για να πάρει κάποιος reductil χρειάζεται ακόμη ιατρική συνταγή ή αυτή η προυπόθεση έχει καταργηθεί?

Καλό κουράγιο σε όλες και όλους!

skg
    Για να πάρει κανείς reductil δεν χρειάζεται (αν και θα έπρεπε) ιατρική συνταγή πας σε ένα φαρμακείο, ζητάς προφορικά reductil των 10 ή 15 mg σε συσκευασία των 28 ή 56 χαπιών πληρώνεις και φεύγεις (ενδεικτικά σου αναφέρω reductil των 10 mg συσκευασία των 56 χαπιών κοστίζει 99,80?).
    Όμως επειδή είναι χάπι που επιδρά στο νευρικό σύστημα μην το τολμήσεις χωρίς ιατρική συμβουλή και παρακολούθηση!!! Καλό είναι να κάνεις ένα έλεγχο πριν την λήψη να δεις που βρίσκεσαι γιατί οι παρενέργειες είναι πολλές!!!

Senior Member
    την καλημερα μου κοριτσακια. λοιπον θα σας δωσω οτι φωτα εχω σαν παλια της ομαδας και εχοντας καταναλωσει αρκετα πακετα reductil. εγω δεν εχω πονοκεφαλους οποτε δεν εχω αποψη.τρωω ομως κατι καθε 3-4 ωρες. ολες οι διαιτες εχουν πλεον 5 γευματα την ημερα-δεν ειναι τυχαιο. για το θεμα του υπνου ομως εχω αποψη. το προβλημα με το χαπι ειναι οτι αυξανει την πιεση και γενικοτερα καποιες λειτουργιες του οργανισμου. αυτο προκαλει υπερενταση που προκαλει τις αυπνιες. οποια ωρα και να το παρετε, τις αυπνες θα τις εχετε γιατι η επιδραση του κρατα 24 ωρες περιπου. αν κοιμαστε πχ 3 ωρες καθε μερα ειναι κακο. σαν πολλα αλλα χαπια, απλα δεν σας "καθησε". απο 5 ωρες και πανω ειναι υποφερτο. δοκιμαστε να κουραστητε το βραδυ πριν τον υπνο, πχ με γυμναστικη, καντε το ντουζακι και πιειτε ενα καλο χαλαρωτικο πχ τσαι η χλιαρο γαλα. καντε το 3-4 ημερες και δειτε ποσο κοιμοσαστε. αν τσουκ, τοτε η συμβουλη μου ειναι να το κοψετε. εγω παντως επειδη κοιμαμαι 5-6 ωρες καθε μερα και εχω αναγκη απο εξτρα υπνο καθοτι ειμαι και εργαζομενη, μια ημερα την εβδομαδα δεν το παιρνω το χαπι (σαββατο συνηθως) και τοτε κοιμαμαι του καλου καιρου και νυχτα, και μεσημερι. βεβαια ενα προβληματακι με το φαι το εχω εκεινη την ημερα και σαβουριαζω συνηθως αλλά επειδη εγω εχω να χασω πολλα κιλα, δεν με πειραζει-δεν εχω ουτε χρονοδιαγραμματα ουτε τιποτε. απλα το πηρα αποφαση, κανω τη διαιτα μου και τον διαδρομο μου και οτι καταφερω.

μαρια απο τη ροδο, εσυ που θα μου στειλεις τον σοκογκομενο, ε λοιπον ναι, εχω και συζυγο τον οποιο ομως τωρα το καλοκαιρι με τα ροδακινα τον βλεπω την μια εβδομαδα καθολου και την αλλη μονο για υπνο. δουλευει 12 ωρες καθε μερα οχι μονο καθημερινα αλλα και σαββατοκυριακο. ο βοηθος δεν μου καθεται, οποτε τον σοκογκομενο επειγοντως please.
    παντως θα πρεπει να σου πω οτι τα 4 κιλα τον μηνα ειναι κατι παραπανω απο πολυ καλα και οτι προβλεπω στην βαπτιση να εισαι μια κουκλα. ομως για την κοιλιτσα κατι πρεπει να κανεις για να μπορεσει να πεσει. γυμναστηριο θα ειναι, κοιλιακοι θα ειναι, εστω διαδρομος, κατι να κανεις αλλιως μονο με διαιτα θα χασεις απο παντου εκτος απο την κοιλια. σκεψου το λοιπον να κανεις κατι αμεσα.
    δωσε μου και τη συνταγη για την μπεσαμελ που εκανες γιατι μου ανοιξες την ορεξη και λεω να δοκιμασω καμια μερα να τον κανω τον μουσακα. για τους αλλους κανονικο και για εμενα light.

skg μια χαρα στα λεει το παλιοπαιδο. τα παιρνεις απο φαρμακειο αλλά μην το κανεις.

βασια, ξενια, που ειστε καλε? αχ, μολις φευγει η ναταλια, μας ξεχνατε ε? χασαμε ολα τα κουζινικα βλεπω και ζοριζομαστε? το ιδιο και εγω.