Results 1,516 to 1,530 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-07-2009, 12:43 #1516
Κοίταξε, πραγματικά από αυτά που διαβάζω κάποιους δεν τους έχει πειράξει καθόλου. Εμένα οι παρενέργειες εμφανίστηκαν από τις πρώτες κιόλας μέρες, οπότε δεν μου άφησαν περιθώριο. Και εντάξει με την δυσκοιλιότητα, λες θα φάω κανένα ακτινίδιο παραπάνω αλλά με τις ταχυκαρδίες και την πίεση (και φαντάσου ότι είμαι υποτασική) δεν παλευότανε με τίποτα. Νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο! Και με αποτελείωσαν και με τους τρομερούς πονοκεφάλους, ε τι άλλο θέλεις!
Αν ήταν απλά μια αϋπνία όπως σε σένα, δεν θα το συζητούσα, θα το συνέχιζα γιατί όντως τουλάχιστον στην αρχή, την όρεξη την έκοβαν μαχαίρι.
Τι να κάνουμε? Δεν είναι όλοι τυχεροί........
- 23-07-2009, 12:55 #1517
ΜΗΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΥΜΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Π.Χ LIPOTOX ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ LIPOTOX ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.
23-07-2009, 12:59 #1518
Και διατροφή να μην κάνεις απλά μέτρα θερμίδες (εμένα αυτό με έσωσε) και μην τρως οτιδήποτε πέραν της 20:00.. τώρα, αν σε πιάσει ζαλάδα μετά τις οχτώ, φάε λίγο καρπούζι που είναι και φουσκωτικό
23-07-2009, 13:23 #1519
Αχ dreamer .......... Τα δοκίμασα και τα LIPOTOX μετά το REDUCTIL αλλά δεν με έπιασαν καθόλου! Ίσως επειδή προηγήθηκε η χημεία του REDUCTIL το οποίο είναι πολύ δυνατό....Έτσι αποφάσισα να μην ξαναπάρω χάπια παρά να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου και αργά και σταθερά να προσπαθήσω από μόνη μου.
23-07-2009, 13:28 #1520
dreamer στο Γεννηματα στην Θεσσαλονικη λες ε?
ρωταω εγω τωρα μηπως εχει και αλλου,
και στο καλυπτει και το ΙΚΑ? και δεν ποναει?
μου εφτιαξες την μερα
23-07-2009, 13:48 #1521
ΑΧ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ....ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΝΕΙΣ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΥΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΚΟΡΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗς ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 ΚΙΛΑ ΛΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙς ΓΕΝΝΕΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΒΛΕΠΑ ,ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΙ,ΓΙΑ ΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
23-07-2009, 13:52 #1522
LIDAL,ΜΕ XENIKAL I ALLI LIPOTROPIKA ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΑΣΕΙ? Η ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??
23-07-2009, 14:12 #1523
...κοριτσια μου καλημερα...
απο σημερα ξαναρχιζω διαιτα...
καθε φορα που φευγω απο το σπιτι μου για εκδρομες κλπ βγαινω απο το προγραμμα μου και μου ειναι δυσκολο να ξαναμπω σε σειρα...
παρακολουθησα την ''συζητηση'' σας για τις πλαστικες και την κοιλιοπλαστικη...ξερω οτι ποναει αρκετα αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο...δεν ξερω αν θα εκανα ποτε πλαστικη αλλα ζηλευα παντα τις ωραιες κοιλιες..ακομα και οταν ημουν 57 κιλα..ειχα λιγη κοιλιτσα...
μπαρμπουνι μου συνεχισε την καλη προσπαθεια!εσυ μας οδηγεις!!
σου αξιζει να παρεις τον σοκολατογκομενο...εισαι αρκετα πειθαρχημενη και σου αξιζει επιβραβευση!
εγω αποσυρομαι απο την διεκδικηση γιατι σημερα ερχεται ο φωτης μου και αν ειχα ουρα θα την ειχα ξεκωλησει απο το κουνημα....!!!!!!
σας φιλω ολες σας!!!!!!!!!!!!!
23-07-2009, 14:21 #1524
Originally posted by dreamer
LIDAL,ΜΕ XENIKAL I ALLI LIPOTROPIKA ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΑΣΕΙ? Η ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??
23-07-2009, 14:24 #1525
alikaki gia pes mas perissotra...pote apagoreutikan?? einai polu kairo sto emporio farmakwn...nomizw apo to 98
23-07-2009, 14:40 #1526
Δεν μπορώ να πάρω XENICAL γιατί έχω θέμα με το έντερό μου (έχω κάνει 2 επεμβάσεις) και απαγορεύεται.
Γενικά μετά την εμπειρία μου, αποφάσισα να μην ξαναπάρω φάρμακα για αδυνάτισμα...
Ή μόνη μου ή τίποτα..
23-07-2009, 22:56 #1527
Bar δεν πινεις κανενα ποτηρακι πραγινο τσαι να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος σου ? εγω εδω και μια εβδομαδα ξαναξεκινησα το μυλοξιδο, το επινα πολλα χρονια καθε πρωι δεν ξερω αν εκανε η οχι δουλεια παντως οταν το επαιρνα μια χαρα πηγαινε η διαιτα ισως να λειτουργουσε μονο εγκεφαλικα :-) . τον τσοκο στον φυλαω καλου κακου. υγ. τ σταφυλια ανεβαζουν την πιεση με μετρο. επισης ξεχασα να σου πω πως ειμαι κι εγω βοριοελλαδιτισσα ( απο την Δραμα)
Dreamer ο γιατρος μου ειπε να τρως οταν πινας? μα τις πρωτες 2 εβδομαδες εγω δεν πεινουσα ποτε και τωρα με πιανουν πεινες στισ 2 τα ξημερωματα :-) εσυ καλου κακου κανε 5 μικρα γευματα την ημερα μην πεσεις και κατω. θα τηλ αυριο για τις διαιτες να σαι καλα.
alikaki καλη αρχη
basia εκτος απο τον σοκογκομενο θελεις να μου φας και τον τιτλο για τις ραγαδες :-) εγω εχω παντου στην κοιλια στα μπρατσα μ αρεσει που οταν ημουν εγκυος ειχα παρει και την καλυτερη κρεμα για τις ραγαδες μυθος δεν κανει τιποτα. τωρα για την κοιλοπλαστικη να σας πω την αληθεια δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να την κανω αλλωστε δεν θα παμε και στα καλλιστεια προτιμοτερο ειναι ν αγαπαμε το σωμα μας με τις ατελιες του εκτος κι αν οντως αυτο αποτελει προβλημα απο την απωλεια πολλων πολλων κιλων.
paliopaido ο γιατρος μπορουσε να σου τα γραψει γιατι εχεις bmi πανω απο 30 ασχετα με το που δεν εχεις υπερλιπιδαιμία , βασικα δεν ηθελε εδω εμενα μου τα εγραψε στα 74.4 κιλα τα 15mg που του ζητησα και μαλιστα 2 μεγαλα κουτια ( σε διαφορετικα βιβλιαρια) και αν ηθελα μου εγραφε και τριτο και ετσι εστειλα σ αυτον ολες τις φιλες γνωστες και συγγενεις που ειχαν κιλα , εκαναν εξετασεις και ολες μα ολες μετα απο το πρωτο κουτι ειναι μειον 8-9 κιλα . μπορεις να κρατησεις το κουτι να στο γραψει καποιος αλλος γιατρος και πηγαινε στο φαρμακειο που τα αγορασες την συνταγη με το κουτι για να παρεις πισω τα λεφτα σου 90 ευρω δεν ειναι λιγα στις μερες μας.
pepi συγχαρητήριά!!!! νομιζω πως εισαι μια χαρα τωρα δεν νομιζω να συνεχιζεις τα χαπια.
αυριο ημερα ζυγισματος για να μην ξεχνιομαστε :-)
23-07-2009, 23:01 #1528
(Εχω λιωσει στα γελια με τον σοκολατενιο μποντεο, χαχαχ θεε μου τι βγαζουν..)
24-07-2009, 09:51 #1529
α εσυ ησουν η εστεμμενη? καλα κοπελια δεν θα σε συναγωνιστω γιατι μου πεσανε και τα λιγα μαλλια που ειχα απο την εγχειρηση και δεν με περνει να πιαστουμε μαλλι με μαλλι για το ποια εχει τις πιο πολλες ραγαδες.
παντως εχω και εγω σε ολο το σωμα αλλα ειναι μικρες και δεν φαινονται πολυ, ενω στην κοιλια ειναι ΧΑΛΙΑ, τωρα οσον αφορα το θεμα πλαστικη, ας χασω 20 κιλα ακομα, να κανω και το δευτερο παιδακι μου και βλεπουμε. αν ειμαι καλα οικονομικα μεχρι τοτε και δεν εχουμε καταρευση απο την επιδρομη τεκνων, εδω εναν παιδικο θελω να στειλω την κορη μου απο Σεπτεμβριο και οι τιμες κυμαινονται απο 280-350 ευρω το μηνα. πανε καλα? θα δουλευω για τον παιδικο?
σας ειπα και τον πονο μου πρωι πρωι
καλημερα και φιλακια σε ολες, ειναι Παρασκευη σημερα................
Υ.Γ ροδακινοκοριστο που εισαι?
24-07-2009, 10:36 #1530
καλημερα! κοριτσια εγω ζυγιστηκα πρωι πρωι μειον 1100 αυτη την εβδομαδα.
basia γιατι δεν εκανες τα χαρτια σου για την επιδοτηση των παιδικων σταθμων απο την εργατικη εστια? ειχες καλες πιθανοτητες.
bar περιμενω με αγωνια αντε
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία