Results 1,741 to 1,755 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-09-2009, 14:42 #1741
Originally posted by porki_
για δες στα μηνυματα σου εχω στειλει κατι απο χθές το βράδυ....
- 01-09-2009, 15:24 #1742
Καλό μήνα και καλό χειμώνα! Γύρισα χθές από τις διακοπές φορτωμένη με δύο κιλά. Τα ρεντουκτίλ δε βοήθησαν ιδιαίτερα γιατί οι βόλτες, οι παρέες και οι μεζέδες είναι πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι. Σκέφτομαι να αρχίσω λίγο πιο συστηματικά να παίρνω τα χάπια γιατί μερικές μέρες το "ξέχναγα". Επίσης σκέφτομαι ν' αρχίσω γυμναστική. Το πρόβλημά μου είναι πώς θα προχωρήσω από το "σκέφτομαι" στο "κάνω".Για αυτό δε βρήκα ακόμα λύση. Παρόλα αυτά οι συνάδερφοι στη δουλειά με βρήκαν πιο αδύνατη και με ρωτούσαν πως έχασα βάρος. Φιλάκια!!!
01-09-2009, 16:53 #1743
Kαλό μήνα κορίτσια! ʼντε κάθε μήνας που θα έρχεται να μας βρίσκει όλο και πιο όμορφες και πιο αδύνατες!
Το κλειδί της επιτυχίας είναι οι θετικές σκέψεις.
Οπότε φανταστείτε οτι σε λίγο καιρό πόσο ωραία είναι που θα δούμε στον καθρέφτη αυτό
01-09-2009, 20:00 #1744
Originally posted by porki_
για δες στα μηνυματα σου εχω στειλει κατι απο χθές το βράδυ....Τίποτα δεν έχει το γραμματοκιβώτιο μου...Μήπως με μπέρδεψες με κανέναν άλλον;Εμ με κερατώνεις,εμ δεν κρατάς και τα προσχήματα!
01-09-2009, 23:26 #1745
Καλο μηνα, καλο φθηνοπωρο και καλη επιτυχια σ΄ολους μας!
Εγω λεω να ξεκινησω δυναμικα να παρω των 15mg. Τι λετε?
02-09-2009, 07:55 #1746
Καλημέρα κορίτσια!!! Χθες δεν είχαμε την αναμενόμενη συμμετοχή, ιδιαιτέρως από τα παλαιά μέλη της Ομάδας R. Πρόεδρε, σκέψου κάποιο πιο δραστικό μέτρο για επαναφορά της τάξης. Mairy_Lou, προσωπικά εγώ δε βρίσκω κανένα λόγο να ξεκινήσεις από τα 15mg. Πάρε πρώτα των 10 να δεις πως θα παει...μπορει να σε πιανουν, οπότε να μη χρειαστει να ανέβεις σε mg σε πρώτη φαση. Εξάλλου, όταν κάποια στιγμη συνηθισεις των 10mg, θα μπορεις να παρεις και των 15 mg, διαφορετικά ....έχασες. Έξάλλου είναι και το θεμα των παρενεργειών.
02-09-2009, 11:40 #1747
Kαλημερα κοριτσια μου,και καλο μηνα!!Ευχομαι να αλλαξατε λιγο παραστασεις το καλοκαιρακι,και να ειστε ετοιμες και δυναμικες για τη συνεχεια!!Χαιρομαι πολυ που σας βλεπω ολες εδω!!Τα νεα μου..Εζησα ενα ονειρο επανασυνδεσης με τον αγαπημενο μου,που τελειωσε εδω και αρκετες ημερες..Ονειρο ητανε που λεει και Αλκινοος...Εχω μεινει στασιμη και κολλημενη στα 76,μιλαμε ακατεβατα ομως!!!Εκανα και ενα χειρουργειο στο στηθος για ενα καλοηθη ογκο που ειχα...Απολογισμος Καλοκαιριου 2009///Απωλεια 0,1 χειρουργειο,4 μπανια,1 (ξανα)χωρισμος...
ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!Ξεκινησα τα μαθηματα του μπαλλετου με μια φοβερη καθηγητρια,που πιστευει παρα πολυ σε μενα και θα με φτασει εκει που θελω.Μου ειπε τοσα καλα πραγματα χθες,με καταφερα να κοιταχτω στον καθεφτη,και ναι κοριτσια,οταν εκανα τις ασκησεις χαμογελουσα..Στο τελος του μαθηματος ενιωθα τοση ευτυχια,ευτυχια που δεν μπορουσε να μου την παρει κανεις,ηταν απο μενα για μενα....Σχετικα με τα κιλα μου ειπε οτι θα φυγουν πολυ γρηγορα αφου θα κανω καθε μερα ενα διωρο,συν καποιες ασκησεις για το σπιτι,και φυσικα προσεγμενη διατροφη,φαγητο μετα τις 5 απαγορευεται!!!Φρουτακι,τσα ι,γιαουρτακι,γαλα,ναι αλλα φαγητο οχι(μετα τις 5 επαναλαμβανω,μη φρικαρετε οτι δεν εχει φαγητο)!!!Δεν ανησυχω γιατι ετσι κι αλλιως για λογους υγειας παιρνω πολλλες και συγκεκριμενες βιταμινες/μεταλλα κλπ απομονωμενα οποτε θα ειμαι ενταξει.Το αγαπημενο μας φαρμακακι το ειχα κοψει και τωρα εχω μερικες ημερες που το ξαναρχισα και κανει δουλεια!Το πιο σημαντικο παντως ειναι οτι ξεκινησα να χορευω.Η δασκαλα μου λεει πως σιγουρα θα δωσω εξετασεις το Δεκεμβριο και το Μαρτιο (για διπλωματα της Royal Academy of Dance,και το καλυτερο??Θα χορεψω στην παρασταση!!!Σας φιλω ολες γλυκα,να εχετε μια ομορφη μερα!!
Ναντινακι ειδες?Ηρθα.J'adore mon amour!!!
02-09-2009, 16:38 #1748
αχ, τι καλα. μαζευομαστε σιγα σιγα. παλια και νεα μελη, ολοι μαζι στον αγωνα για να χασουμε τον θησαυρο* μας.
*θησαυρος= παραπανισια κιλα, γουρουνιασματα, προβληματα λογω παχυσαρκιας, μεγαλο bmi και αλλα πολλα που τωρα δεν μου ερχονται.....
εγω παιδια απο δευτερα υποσχομαι να ειμαι καθημερινα εδω για τον πρωινο καφε με reductil αντι φονταν
και μην χανομαστε, ε? οχι μια επισκεψη τον μηνα και αν....
02-09-2009, 16:47 #1749
Μπράβο Μαρμπ, έχασες αρκετά κιλά. Με το ρεντουκτιλ;
02-09-2009, 21:25 #1750
NADINE!!!!!!!!!!!!Να γκρινιαξω και να αρχισω τις ζηλοτυπιες η οχι ακομα?Ματαια λοιπον με παραμυθιαζεις στο τηλεφωνο,και οταν εγω ερχομαι να σε βρω,εσυ δινεις την καρδια σου απο δω κι απο κει..Ουτε μια τοση δα υποδοχη,τιποτα...Καλα σου..Και να ξερεις μου ραγισες την καρδια,ετσι για να εχεις τυψεις,ατιμη κυρια Προεδρος!!!
Ελααααααααα!!!!!!!!!!!Πλακα κανω,μην το παρεις στα σοβαρα....Αλλα αληθεια που εισαι να δεις τα νεα μου?Μαλλον θα διαβαζεις...Περιμενω με ανυπομονησια να εμφανιστεις!
Κοριτσια ειδατε τι κακομαθημενη και γκρινιαρα ειμαι.....Ολες σας αγαπω και χαιρομαι που ειμαστε ολες μαζι εδω!!
03-09-2009, 07:43 #1751
Καλημέρα φιλενάδες! Hanelle, καλώς μας ήρθες πάλι. Χάρηκα παρά πολύ που ξεκίνησες ξανά μπαλέτο και με τοσο ενθαρρυντικά λόγια απο τη δασκάλα σου. Μπράβο κορίτσι μου, μπράβο. Όσο για τα κιλάκια...θα χαθούν πολύ γρήγορα. Εδώ όλες μαζί παρέα. Ναντίν, που είσαι και δε μας επισκεφτηκες καθόλου εχθες; Ελπίζω να περνάς καλα...μας λείπεις.Την καλημέρα μου σ'όλες σας
03-09-2009, 17:18 #1752
Ύ΄Β΅ΐΉΖ· Β;ΑΏ ΖΙΒΏ;Α?? ????©¨§??Β???Β??£?ΑΊΈΖ· ;ΑΈ·Ί;??¨¦??Β?¨??????¨?Β???¦?¨??£???? ?Β£?Β??????¦??¨??ΐΑΉ·³ Ώ;ΑΏΉ ;¦??©??? ????ʽ Α·Ζ ;ΏΑ·΄»??????¨????Β¨?Βʽ????¨¦???§£??� �?;??§©ʽΒ???¦??Β;?£§ΓΖΑΈ³;ΐΑ ;ΐΏΑ
Epeidi etsi grafei ellinika o ypologistis mou,exafanistika mexri na apokatastathei i vlavi.
Xaneleli mou,kalos mas irthes kai pali!Para poli euxarista ta nea sou!
(oxi pos ekplissomai pou eisai toso kali xoreutria!)
Fantazomai tha exeis enimerothei kai gia tis parasraseis tis --->SVETLANA ZAKHAROVA
(Μέγαρο Μουσικής Αθηνών : Παρασκευή 4, Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου)
Ax!Ti oraia pou einai ta ellinikaaaa!
Filakia polla polla kai stin prigipissa mou,to barbouni mou kai ola ta omorfokoritsa!
Elpizo suntoma na ta poume kanonika!Kai tora pao na patho egefaliko apo t'athlia greeklish mou!
03-09-2009, 21:58 #1753
Kαλησπερα κοριτσια μου γλυκα?Τι κανετε,πως ηταν η μερα σας?Σ'ευχαριστω ωραια μου πριγκιπισα για τα καλα σου λογια,χαρηκα ακομα περισσοτερο.Ναντινακι μου!!!Αμα σε δω θα σε ζουπηξω μεχρι ασφυξιας,τοσο μου εχεις λειψει!!!Και η Μπαρμπ εδω,αντε να γυρισει και η Αλαλουμενια και η Σαμπινα και ολα τα κοριτσια,να δεσει το παρεακι μας εδω...Αυριο Παρασκευη ε,μερα ζυγισματος λεει.Εγω θα δωσω την παρουσια μου παντως και με αριθμο κιλων,κι ας ειναι και ο ιδιος.Αυτη τη στιγμη που σας γραφω νιωθω τοσο ηρεμη(εκανα τη γυμναστικη μου,μπανακι και τωρα χαλαρωνω με εσας εδω)και ολοκληρη...Εχω χρονια να νιωσω ετσι...Δεν θα παω δυστυχως στη Σβετλανα,ειναι πανακριβα τα εισιτηρια.Σας φιλω πολυ,την καληνυχτα μου σε ολες!!
04-09-2009, 00:43 #1754
Καλησπερα και απο μενα. Θα θελα να μου δωσετε μια πληροφορια αν γνωριζει καποιος...
Ενα συγγενικο μου ατομο ειναι σε αγωγη με seropram μπορει να ξεκινησει reductil? ευχαριστω!
04-09-2009, 00:58 #1755
Πρέπει να πάει σε γιατρό γιατί με τα χάπια δεν παίζουμε
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή