ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 120
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 120 of 2553 FirstFirst ... 20701101181191201211221301702206201120 ... LastLast
Results 1,786 to 1,800 of 38289
    Senior Member
    νομιζω οτι ειναι η πιο προτωτυπη ευχη ξενια μου!!! ευχαριστω

ολες σας ευχαριστω κοριτσια

Senior Member
    Originally posted by BARB3

καλα δεν καταλαβες ποια ειναι η μακαροναδα? το καπακι του τεντζερη? οι πενες αλλα γκρινια? η μαρτυρας στο μουγκο chat? σου λενε τιποτε ολα αυτα?
    ή να ανυσηχησω οτι αυτη η σταδιακη προσαρμογη σε καλυτερες προσαρμογες σε πειραζει? μηπως το κανεις επιτηδες?
    ʼλλο μακαρονάδα κι άλλο πέννες αλ γκρίνια,μπαρμπούνι μου!Πού να καταλάβω πως αναφέρεσαι στη σύζυγό μου,την κυρία τέντζερη,
    η οποία μάλιστα χθες μου έκανε το τραπέζι προσφέροντας μου τον εαυτό της στο πιάτο κι ένα ταπεράκι και για σήμερα μην τυχόν τη λησμονήσω...
    Πάντως να μην ανησυχείς για μένα!Παρά τις όποιες απόπειρες σταδιακής προσαρμογής πάντα θα παραμένω αιώνιο απροσάρμοστο
    να μου λένε χαρακτηριστικά οι ταξιτζήδες "θα σ'ακούσει κανείς και θα πει "Παναγιά,βοήθα!"-είσαι και μεγάλη κοπέλα..."
    Ντροπή μου!

Senior Member
    βαρβ μου να χαιρεσαι την κορουλα σου και να την δεις οπως επιθυμεις
    εμεις αγορασαμε τσαντα και ολα τα φθινοπωρινα μας και αρχιζουμε την Πεμπτη, εχω ενα αγχος, φοβαμαι μην κλαιει ολη την ωρα, αν και ειναι κοινωνικο παιδι με εχει αγχωσει αυτη η δασκαλα της, δεν ξερω θα δουμε,
    για την Παρασκευη μεσα αλλα το απογευματακι γιατι εγω θα δουλευω κανονικα

Senior Member
    Καλη μας εβδομαδα!!Τι κανετε κοριτσια,πως ηταν το Σαββατοκυριακο σας?Εμενα ηταν ησυχο,με μπαλλετο το Σαββατο,και ενα πολυ ωραια Κυριακατικο απογευμα με την αγαπημενη μου φιλη.Συζητουσαμε τα σχεδια μας περι χορου και σχεδιαζουμε στο μελλον να κανουμε μια δικη μας ομαδα χορου,και γενικα μιλουσαμε για τους στοχους μας στο χορο κλπ,αγαπημενη συζητηση!!Αρκετα ομως με το μπαλλετο εδω,θελω να μαθω τα νεα σας!Πως πανε οι προσπαθειες μας?Παντως απο τοτε που ξεκινησα να γραφω παλι εδω,νιωθω παλι οπως οταν ξεκινησα,δυνατη και σιγουρη οτι θα τα καταφερω!Ευχομαι ολες σας να το νιωθετε,γιατι δεν υπαρχει περιπτωση κοριτσια,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ!!!Ακομα και οταν η ψυχολογια μου ητανε παρα πολυ ασχημη εδω ενιωθα ανακουφιση,ενα οικειο και ζεστο σπιτι.

Τα λεω αυτα,γιατι περα απο την διαιτα κλπ ειναι σημαντικο να νιωθουμε ολες καλα,και δεν το λεω επειδη εγω αισθανομαι τωρα ετσι.Εχω περασει πολυ δυσκολα με την ψυχικη μου ασθενεια,και οταν σε αυτα ηρθε και ο χωρισμος...Σας τα λεω επειδη πιστευω οτι ολες μπορουμε να το παλεψουμε,περα απο το θεμα των κιλων.Κι εγω εχω τις στιγμες μου,μην νομιζετε...Αλλα στεγνωνω τα δακρυα μου και συνεχιζω,γιατι ΑΞΙΖΕΙ!!!Η προσπαθεια μου δεν εχει τελειωσει,ακομα παιρνω φαρμακα και καποια απο αυτα για μια ζωη,πηγαινω στον ψυχιατρο,προσπαθω και πιστευω.Καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι πριν το χειρουργειο περασα μια μεγαλη κριση και σκεφτομουν καθως ετρεχα μεσα στη νυχτα οτι αυτη η αρρωστια ποναει παρα πολυ,γι'αλλη μια φορα ειχα τρελαθει..Ομως κατι μεσα μου πασχιζε να βγει,ηταν η ελπιδα,και ποτε δεν παραιτηθηκα.Ισως αυτα που σας γραφω να σας προσφερουν κατι,ισως οχι,ισως....Καποιες φορες παιρνουμε κουραγιο απο τις ζωες τον αλλων.Θα ηθελα να εκφραζομουν καλυτερα και πιιο βαθια αλλα δεν μου βγαινει.Ευχομαι ο τονος μου να μην ειναι δασκαλιστικος...

.Σας αγαπω πολυ,ακομα κι αν δεν σας ξερω ολες,και χαιρομαι που υπαρχετε στη ζωη μου!Σας καληνυχτιζω ολες,ονειρα γλυκα!!!

Senior Member
    Καλα τωρα ειδα τα πιο πανω ποστ.....Ειχε κολλησει στην Παρασκευη.Να τη χαιρεσαι την κορουλα σου γλυκια μου Μπαρμπ,να ειναι παντα ευτυχισμενη,και το σημαντικοτερο με υγεια!!!Φιλακια!!!

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια μου. Ελπιζω ολες να εισαστε καλα!
    Barb μου χρονια πολλα και ευτυχισμενα στην κορουλα σου και καλη προοδο!!! να την δεις οπως επιθυμεις κοπελα μου! Οσο για το αντρακι σου, το παιδι σου εδωσε σημα, δεν φταιει... το επαθε κι ο δικος μου τελευταια μια φορα, ιδια ακριβως περιπτωση με την δικη σου, δεν καταλαβαινα τι ελεγε και μουσκεμα το κρεβατι.. δεν πειραζει.
    Ξενακι μου χαιρομαι που ολα ειναι καλα, περιμενω ομως κατι εγω....ποτε?
    Ναταλακι μου στην ιδια ακριβως φαση προσαρμογης με σενα ειμαι κι εγω αλλα δυστυχως εγω ειμαι βαρυα περιπτωση...πρωτη μερα σημερα και μετραω 1700 θερμιδες!!!! Ζηλεψα την κουβερτουλα σου, μιας κι εγω ουτε σεντονι ακομα.
    klm σε ευχαριστω για το καλοσορισμα, οταν βλεπω τα μηνυματα σου εδω κατευθειαν μυριζω ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
    Hanelle μου γλυκια θαυμαζω παρα πολλυ την δυναμη της ψυχης σου και σιγουρα η προσφορα σου ειναι πολυ μεγαλη κοριτσι μου!
    Τελος, να σας πω επισης, οτι δεν παιρνω τα reductil γιατι ειχα ταχυκαρδιες, σε σημειο που δεν μπορουσα να ηρεμησω. Προσπαθω μονη μου και οτι γινει.
    Φιλια πολλα σε ολες και ευχομαι να περνατε ομορφα.

Senior Member
    Μπαρμπούνι μου να σου ευχηθώ κι από δω να χαίρεσαι την κορούλα σου και να είσαι γερή να την δεις να μεγαλώνει όπως την ονειρεύεσαι! Όπως βλέπεις.. η μακαρονάδα παρακολουθεί κανονικά! Το χρήμα πολλοί εμίσησαν.. το μπανιστήρι ουδείς!!

Και επειδή αν δεν το πω θα σκάσω..

Hanelle δεν έτυχε να μιλήσουμε ποτέ, αλλά θέλω μέσα από την καρδιά μου να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Για όλους μας είναι δύσκολος ο δρόμος, ο κακός μας εαυτός κάνει ότι μπορεί για να μας βάλει τρικλοποδιές, αλλά όταν συνυπάρχουν κι άλλα εμπόδια και παρ'όλα αυτά δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε.. πριν τελειώσει καν ο δρόμος είμαστε ήδη νικητές!! Τα δάκρυά μας τα βαφτίζουμε εμπειρία, και γίνεται η δική μας ζωή πηγή κουράγιου για τους άλλους! Συνέχισε έτσι!!

Senior Member
    Χανελέλι μου,

Senior Member
    Καλημέρα σε όλα τα τρυφερά κορίτσια μου! Hanelle, πολύ με συγκίνησες κοριτσάκι μου..Να είσαι πάντα ήρεμη και δυνατή. Μαρικάκι μου, δε πειράζει για το χαπι...ούτε εγω το παίρνω καθότι δε μου προσέφερε και τίποτα. Θα μου πεις τώρα πως και με έχουν στην ομάδα; Τιμής ένεκεν βρε...έτσι θα σε κρατήσουν και εσένα εδω. Μη στενοχωριεσαι, με χάπι χωρις χάπι, εμεις θα τα καταφερουμε!!! Barb, πως πηγε η απογευματινή; Και τέλος....λατρεμένη μου που είσαι;

Senior Member
    την καλημερα μου σε ολη την παρεα. ευχαριστω σε ολες για τις ευχες και τα καλα σας λογια. περασα ενα ωραιο απογευμα αν και με το αγχος μεχρι τελευταια στιγμη, ολα ηταν ετοιμα στην ωρα τους λιγα λεπτα πριν το πρωτο κουδουνι. περασαμε πολυ καλα διοτι δεν ειχα καλεσει πολυ κοσμο και ετσι καταφερα ηπια το καφεδακι με φιλες και ηρεμησα καπως. η κορη μου κατενθουσιασμενη καθοτι μαζεψε οτι σχολικα μπορειτε να φανταστειτε. στο τελος της ειχα και μια εκπληξη: την καθηγητρια των αγγλικων της που λατρευει και καπως ετσι εκλεισε η ημερα (μετα απο το σχετικο σκουπισμα, σφουγγαρισμα, πιατομαζεμα -να ναι καλα τα πλαστικα μιας χρησης-μονο ενα πλυντηριο πιατων χρειαστηκε να βαλω )
    οσο για απωλειες, μονο μια κανατα χυμενο νερο στο (ευτυχως) ιδιο χαλι που ειχε και κατι πατημενα τυρια.... οποτε με μια μικρη χαλομπουγαδα, τελειωσαμε....

Senior Member
    μαρικακι, ουτε κι εγω παιρνω ρεντουκτιλ. ασε, εβαλα και 2-3 κιλα. δεν ανεβαινω στην ζυγαρια πλεον. απο αυριο ομως....καθε μερα ετσι λεω. τι με επιασε δεν ξερω.

παντως λογω κρυου το πρωι πηγα να βαλω ενα περσινο μπουφανακι και ηταν τοσο μεγαλο που το εβγαλα και εφυγα με το κοντομανικο. καλε, τετοια διαφορα? δεν το πιστευω. μπορει να ηταν και πολυ πρωι και να μην εβλεπα καλα. παντως το απογευμα θα πρεπει να δοκιμασω επειγοντως τα φθινοπωρινα γιατι αν ειναι να εχω κι αλλες τετοιες εκπληξεις, καλυτερα να παω για ψωνια συντομα (αλλο που δεν θελω!!!!)

χανελελι, αντε, η αγκαλια σε περιμενει. δεν ερχεσαι να σε δουμε? εμαθα οτι ησουν μια κουκλα σε μια συναντηση περσι το χειμωνα οποτε τωρα περιμενουμε να δουμε μια κουκλαρα. αντε, κανουμε καλο καφε εδω στα βορεια. ελα να σε εμψυχωσουμε απο κοντα. τι ομαδα ειμαστε?

βασια, καλη αρχη. γιατι εσεις ξεκινατε πεμπτη? ξερω μιλαμε για παιδικο σταθμο αλλά νομιζω οτι οι παιδικοι ξεκινησαν απο πρωτη σεπτεμβριου. τι περιμενατε? να ετοιμαστουν τα κοκκινα χαλια για να σας υποδεχτουν?

ναταλιτσα αργα και σταθερα συνεχιζουμε ελπιζω. τι τρως? να κανουμε κανενα ειδους προγραμμα παρεα? εγω σκεφτομαι να παω για ψωνια και να αρχισω γιαουρτακι, φρουτακι, σαλατουλες με κοτοπουλο ή ψαρι και τετοια παρομοια. επισης φλερταρω πολυ με την ιδεα του να αρχισω να γραφω τι τρωω μπας και με βοηθησει να συγκρατιεμαι. θα αρχισω και τα ρεντουκτιλ και τον διαδρομο. για σημερα ομως θα παω να τελειωσω τις λιχουδιες που περισεψαν απο εχθες. δεν πεταξα τιποτε-μαλωστε με κοριτσια

πεννυ μου, αρχιζουμε το σχολειο ε? αρχιζω κι "εγω" με αγγλικα (στο σπιτι), κολυμβητηριο (δεν ξερω αν θα βολευει το προγραμμα να παω ταυτοχρονα κι εγω με τα παιδια-νομιζω δεν θα βρουμε κοινες ωρες-λεω να παω να δω σημερα), διαβασμα, καθημερινο διαδρομο (λεω καθημερινο-δεν ξερω- μπορει ουτε σαββατοκυριακο οπως τωρα) κλπ, κλπ
    καθε κατεργαρης στον παγκο του ενα πραμα

αντε να σας αφησω. παντως ειμαι καθημερινη πλεον, δεν εχετε παραπονο φανταζομαι

Senior Member
    αφου με ξερεις χωρις τυμπανοκρουσιες δεν κανω τιποτα,
    εγω δεν ηθελα να την στειλω τοσο νωρις γιατι ακομα μπορουσε να παιζει στο παρκο με τους παππουδες, τωρα που χειμωνιασε και δεν μπορει να βγαινει και πολυ εξω για να μην σκαει το παιδι ολη μερα στο σπιτι με αποτελεσμα να σκαει και τις γιαγιαδες θα την στειλω.
    οσο για το μπουφανακι ειναι μια επιβεβαιωση της προσπαθειας που εκανες ολο το καλοκαιρι, και μια ωθηση για εκκινηση τωρα.
    αντε να μπαινουμε στο προγραμμα..........

Member
    γεια σας κοριτσια. χαθηκαμε τελευταια ειχα πολυ κοσμο για την βαπτιση της μικρης μου ολα πηγαν καλα και οι τελευταιοι καλεσμενοι εφυγαν πριν μερικες ημερες. τωρα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα βλεπετε ακυρωθηκαν και οι διακοπες μου λογω εκλογων και εμεινα με την ορεξη. τα ρεντουκτιλ τα σταματησα εδω και δυο περιποθ εβδομαδες ισως και 10 μερες δεν θυμαμαι ακριβως η αληθεια ειναι πως εκαναν καλη δουλεια σε 76 ημερες εχασα ολα τα κιλα που ειχα αρχικα θεσει ως στοχο , τωρα που πηρα φορα ισως κανω αλλη μια δυναμικη προσπαθεια να χασω αλλα 5 ετσι για να δω πως θα ειμαι στα 58 κιλα γιατι κατω απο 63 δεν θυμαμαι ποτε τον εαυτο μου . αλλα με το μαλακο . περιμενω νεα σας

Senior Member
    koritsia sygnomi, den to synithizo alla ta eftyse o ypologistis mou... den pernei ta ellhnika me tipota.
    Shmera h deyterh mera prosarmoghs kai ta phga ligo kalytera peripoy 1350 thermides.
    Sthn doyleia me prizei mia blamenh kai fobamai mhn ta kano thalasa pali, mias kai molis ta paro, to rixno sto fai.
    Barb h idea soy na grafeis ti tros moy aresei kai mallon tha se akoloythiso.
    Den grafo allo giati einai spastika ta greeklish.
    Sas filo oles kai elpizo ayrio na moy ton exei ftiaxei o kompioyteras moy....

Senior Member
    Μαράκι μου,επιτέλους σε βρίσκουμε και πάλι!Να μας ζήσει η νεοφώτιστη!Να τη χαίρεστε!
    Φιλάκια πολλά σ'όλα τα ομορφορεντουκτυλοκόριτσα,� �απακωμένα και μη!
    Καλό έβδομο όνειρο!Πάω κι εγώ στην αυλή του φθινόπωρου για το πρώτο μου...