Results 1,891 to 1,905 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-09-2009, 07:38 #1891
Καλημέρα αγαπημένες μου!! Σαν να μου φαίνεται ότι μείναμε πάλι λίγες... Που είστε οι υπολοιπες καλέ; Για ξυπνηστε!!!! Φιλάκια και μια γλυκιά καλημέρα!
- 15-09-2009, 10:49 #1892
Originally posted by klm
Καλημέρα αγαπημένες μου!! Σαν να μου φαίνεται ότι μείναμε πάλι λίγες... Που είστε οι υπολοιπες καλέ; Για ξυπνηστε!!!! Φιλάκια και μια γλυκιά καλημέρα!
15-09-2009, 10:53 #1893
Αχ πολύ μου αρέσει το αρκουδάκι Ναντίν
15-09-2009, 13:44 #1894
Originally posted by ΜaRiaZ
Καλημερα σε ολους!
Μπαινω κι εγω στην ομαδα R σημερα...Για να δουμε,τι θα δουμε!!!
Αλλά ποτηράκι μην πάρεις γιατί θα ζηλέψουν οι μπεκρούδες της Πελοποννήσου!
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου και καλά αποτελέσματα,Μαράκι!
Εμείς εδώ(δε θέλω γέλια,παρακαλώ)ζυγιζόμαστε κάθε Παρασκευή,
έχουμε γραμματέα την Barb και απουσιολόγο την klm,να ξέρεις και το καταστατικό!
Η πριγκίπισσα μας έχει αναλάβει να μας ξεκινά ευχάριστα τη μέρα με την καλημέρα της!
Κι από κει και πέρα προσπαθούμε να συσφίγγουμε τις σχέσεις μας μ'ενεργό παρόν.
Εγώ έχω το ακαταλόγιστο στην κακία και το πείραγμα,αλλά εξαντλώ μόνο όσα όρια μου βάζουνε,
οπότε κανόνισε την πορεία σου!Αυτά είναι τα σημαντικά!Α..τα reductil...παραλίγο να τα ξεχάσω...
Δεν τα παίρνουμε όλες..κάποιες κάποτε τα ξεκίνησαν,δεν τα παίρνουν πλέον,αλλά κολλήσαμε
και συνεχίζουμε στην ομάδα R.Αν μένεις Θεσσαλονίκη,κάνουμε και συναντήσεις πού και πού.
Νομίζω πως μια πρώτη ξενάγηση τη δέχτηκες...Σιγά σιγά θα γνωριστούμε καλύτερα...
Ίσως και παραγνωριστούμε..θα δείξει!Καλώς μας ήρθες και παλι!Φιλάκια!
15-09-2009, 13:50 #1895
Originally posted by Mairy_Lou
Αχ αυτες οι αυπνιες!!!!!!
Ισως φταιει οτι αρχισα να παιρνω των 15mg!
Αυριο εχω ραντεβου σε διαιτολογο.... θα σας ενημερωσω τι μου ειπε.
Φιλια σ'ολους!
Δεν πτοούμαστε με το καλημέρα...Ας δώσουμε μια πίστωση χρόνου,λέω εγώ,
εννοείται εφόσον δεν έχουμε άλλες παρενέργειες σοβαρές,όπως είχε η Λινταλένια μας!
Περιμένουμε τα νέα από το ραντεβού σου με τον/την διαιτολόγο και τις πρώτες απώλειες!
Να σε προσέχεις!Καλή δύναμη!Φιλάκια πολλά!
15-09-2009, 13:56 #1896
Originally posted by BARB3
Originally posted by XENIA!
και πληρωνω οσο οσο σε οποιον μου στειλει φωτο της ναταλιας!!!!!!!!!χιχιχιχιχι
Ξενιαλούμπι μου,σοβαρά τώρα,άμα θέλεις να με δεις πριν τη συνάντηση μας
(βέβαια χάνει από το ρομαντισμό της η ιστορία,που θα λέμε στα εγγόνια μας για την πρώτη μας φορά)
θα σου στείλω τις φωτογραφίες,που μου έβγαλε δολίως η Πέννυ τότε στη συνάντηση.
Γιατί μη νομίζεις πως έχω και καμιά άλλη αφού όλα ήταν στο κλεμένο λάπτοπ...
Νομίζω πως μετά από τόσο καιρό που σε ταλαιπωρώ,το έχεις πλέον κερδίσει...
Αλλά να σ'εμπιστευώ πως δε θα τις δείξεις αλλού,ε;Μόνο για σένα!
Και δε θέλω μετά κοπλιμέντα.Αυτοί είναι οι όροι.
15-09-2009, 14:04 #1897
Originally posted by basia
κοριστια σημερα πηγα πρωτη μερα την κορη μου στον παιδικο σταθμο, τι να σας πω, εκλαιγα σε ολη την διαδρομη μου απο τον παιδικο στη δουλεια, μηπως πρεπει να απογαλακτιστω εγω αντι για την κορη μου?, ειμαι πολυ χαλια, το παιδι μου σε ξενο περιβαλλον, θα περναει καλα? σιγουρα θα με ψαχνει, αχ καταραμενη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ξενα χερια.........
Από τη μία η χαρά που μεγαλώνει,κοινωνικοποιείτ� �ι,αποκτά νέες προσλαμβάνουσες
κι από την άλλη η αγωνία για το άγνωστο περιβάλλον,μακριά από την ασπίδα προστασίας.
Αλλά και η ανασφάλεια της αγάπης πως μέχρι τότε η μητέρα είναι όλος του ο κόσμος,
στον οποίο πλέον εισέρχονται κι άλλοι που θα κάνουν το προσωπάκι του να λάμψει από χαρά!
Ανθρώπινα όλα αυτά,basia μου κι απόδειξη μεγάλης αγάπης για την κορούλα σου!Είναι πολύ τυχερή που σ'έχει μαμά της
(σόρυ από τον μπαμπά,αλλά δεν τον γνώρισα-αν και για να τον διαλέξουμε,ο καλύτερος θα είναι!).
Έχεις όλη την καλοσύνη και αθωότητα του κόσμου φυλακισμένη στο χαμόγελο σου
κι επειδή είμαι σίγουρη πως όταν την κοιτάζεις λάμπεις όσο ποτέ,είναι υπέροχη εικόνα αυτή να σε μεγαλώνει,
να σου ξεκινά τη μέρα και να σε ξεπροβοδίζει στα όνειρα για καληνύχτα!Να τα χαίρεστε τα καμάρια σας!
Είστε πολύ τυχερές κι εσείς κι εκείνα φυσικά!Μακάρι όλοι ν'αξιωθούμε να το ζήσουμε αυτό το συναίσθημα!
15-09-2009, 14:18 #1898
Μαρικάκι μου,καλή δύναμη στα σεμινάρια,που από σήμερα ξεκινάς!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και με το θέμα του φίλου μου!
Δυσκολεύεσαι,μαναράκι μου,αλλά θα περάσει κι αυτό!
Εμείς εδώ είμαστε όποτε έχεις λίγο χρόνο να χαλαρώσεις...
Μπαρμπούνι μου,τσαχπινογαργαλιάρικο εσύ!
Μιλάς για τη συνάντηση μας λες και ήταν συνάντηση κορυφής!
Για προσγείωσε μας λιγάκι,γιατί θα τη δούμε και σπουδαίοι στο τέλος.
Καλή σχολική χρονιά στα καμάρια σου κι ελπίζω να μην έχεις Θρησκευτικά
και φέτος να διαβάζεις!Θυμάσαι τι λέγαμε πέρισυ,ε;Φιλάκια πολλά στα φιλαράκια μου!
Χανελέλι μου,ακόμα στην αδερφούλα σου είσαι;Ελπίζω να τα περάσατε όμορφα!
Περιμένουμε νέα σου!Μη μας αφήνεις στα σκοτάδια τόσες μέρες!Αφού ξαναβρεθήκαμε,αφού!
Μόνο η Σαμπίνα μας λείπει και πολύ μάλιστα,αλλά έχε χάρη το φιλελεύθερο καθεστός
της δημοκρατίαςκαι του σεβασμού της ελευθερίας της βούλησης του άλλου!Σαμπίνα,καμ μπακ!
Αλαλουμένια μου,σήμερα επιστρέφεις από τις διακοπούλες σου με το καλό!
Από αύριο περιμένουμε την παρουσία σου και πολύ αντεξαμε θεωρώ!
ʼντε γιατί α!Μ'έχουν πιάσει τα στερητικά μου και τα ξεσπώ αλλού!
Μου έλειψες πάρα πολύ και δε νομίζω πως χρειάζομαι κι άλλες απώλειες στη ζωή μου!
Χάϊντε!
Μαράκι από Ρόδο,πώς πάει η επέκταση του πργράμματος;Αγγίζουμε πλέον νούμερα εφηβείας;
Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ κι η κουκλίτσα σου!Περιμένουμε νέα από το όμορφο νησί σου!
Παλιόπαιδο,ήλιε μου,Αλικάκι,dreamer,e_angel,Μag,ελπ� �ζω να είστε όλοι καλά στην υγεία και τη διάθεση σας!
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σας!Να σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά σε όλα τα ομορφοκόριτσα μου
και τις υψηλές guest Λινταλένια,esceden,basia,Ευγενία, Πέννυ κι όσες άλλες κάνουν αρπαχτές από τα μέρη μας!
15-09-2009, 15:43 #1899
Γεια σου Ναντινάκι, γεια σας ρεντουκτιλοκόριτσα!
Σήμερα πήγα και έκανα την εγγραφή και αύριο ξεκινάει ο γιος μου σχολείο ... προνηπιάκι... με την τσαντούλα του και τα ματάκια του τα όμορφα όλο ερωτηματικά και απορία για τα πράγματα που θα δει στο καινούργιο σχολείο πρώτη φορά!
Τι συγκίνηση κάθε χρόνο!
Από του χρόνου (ίσως και από φέτος, θα δούμε) θα ξεκινήσει για πρώτη φορά και η μικρή μου!
15-09-2009, 15:52 #1900
Με το καλό,καρδιά μου,η σχολική τους χρονιά!Σιγά σιγά κι η μικρή στα βήματα του μεγάλου!
Όλη η φώτιση κι η χαρά του κόσμου στα παιδάκια σας,μανούλες φιλενάδες μου!
Να έχετε λίγο χρόνο κι εσείς για τα δικά σας...Γιατί όταν παρίστανται δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα...
15-09-2009, 16:01 #1901
Ευχαριστώ τρυφερή μου....
16-09-2009, 00:50 #1902
Καλησπερα κοριτσια μου, ολες καλα ε? Εγω περασα ενα ζορικο 2ημερο αλλα σημερα το απογευμα τελειωσαν τα βασανα μου,γυρισε η κολωνα του σπιτιου και καπως εγινε πιο ελαφρυ το προγραμμα μου.
Διαβαζω αυτα που γραφεται για τα παιδακια σας και αρχιζω να μπαινω κι εγω στο πνευμα, τι με περιμενει του χρονου.
Ναντινακι μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και για τις σκεψεις σου. Τα σεμιναρια ξεκινησαν και δεν σου κρυβω πως ειναι λιγο βαρετα, αυτο ομως δεν με πειραζει και ιδιαιτερα, αλλο προβλημα ειχα, προς το παρον τελειωσε μεχρι να φυγει ξανα ο βασιλης...
Καλα βρε μαγισσακι μου, δεν θα μου τις δειξει (φωτογραφιες σου) εμενα η ξενια αφου δεν θελεις αλλα να ξερεις πως κι εγω θελω πολυ να σε δω και οχι σε φωτογραφια...και αν εσυ δεν θες να δεις εμενα θα βαλω τα μεγαλα μεσα (Φωτη)!
Φιλακια πολλα σε ολες!
16-09-2009, 07:41 #1903
Καλημέρα φιλενάδες!!! Όπως βλέπετε εγώ είμαι συνεπής στο πρωινό ραντεβού μας. Συνεχίζω δυναμικά περπάτημα και διατροφή. Σας φιλώ και σας καλημερίζω με το πιο ζεστό μου χαμόγελο! Φιλια !
16-09-2009, 09:35 #1904
Με τέτοιο ζεστό χαμόγελο,πώς να μην πάει υπέροχα η μέρα;Έτσι σε θέλω,αγαπημένη μου!
Επίσης σήμερα έχω κι άλλο λόγο να χαμογελάω,γιατί επιστρέφει,λέει,η Αλαλουμένια μου στην παρέα μας!
Μαρικάκι,το Ξενιαλούμπι μου έχει μήνες,που ζητά να δει το γήινο en face μου...Το ότι θα συναντηθούμε είναι δεδομένο
και δε χρειάζεται δέλεαρ,καθώς εξυπακούεται πως θέλω να γνωρίσω και το αγοράκι μου!Απλά ήθελα να διατρήσω
το πέπλο μυστηρίου μέχρι εκείνη τη στιγμή...Αλλά άμα τόση είναι η γυναικεία περιέργεια,
να βάλω φωτό μου στο msn να σας ικανοποιήσω όλες,πριν σας φάει η γάτα κι εσάς!
Έχω τώρα εκείνες που μου έβγαλε η Πέννυ,οπότε υπόσχομαι στην επόμενη επικοινωνία μας να ρίξετε μια κλεφτή ματιά,
πριν γίνω πάλι άγαλμα.ʼντε,για να μη λέτε...Απαιτητικές γυναίκες,που δίνετε τόση σημασία στην εμφάνιση!Ματαιότητες...
Φιλάκια σ'όλα τα κορίτσια μου!Πάω να πιω καφεδάκι με την Πέννυ,μεσημέρι έρχονται οι δικοί μου,απόγευμα η κολλητή μου
και κλείνουμε με λατρεμένο Αλκίνοο απόψε!Υπέροχη μέρα!Κι όλα αυτά,χάρη στο φως της πριγκίπισσας μου!Μάκιαααα
16-09-2009, 10:00 #1905
κι απο εμενα την καλη μου μερα κοριτσια. εμεις εχουμε και ηλιο οποτε μου φαινεται να ειναι καλη η ημερα σημερα.
για αλλη μια φορα το πηρα αποφαση να αρχισω διαιτα/διατροφη μπας και χασω τιποτε. ξεκινησα με χυμο γκρειπφρουτ και ελπιζω να κρατηθω στο ακολουθο προγραμμα
-20 λεπτα διαδρομο
-πρωινο (7): χυμος γκρειπφρουτ ή γκρειπφρουτ ή εστω χυμο πορτοκαλι ή πορτοκαλι και στην χειροτερη περιπτωση ενα αλλο φρουτο
-δεκατιακο (10:30): τυρακι κιτρινο λαιτ και καναδυο μπισκοτακια/ψωμακι
-μεσημεριανο (2): φρουτο (πχ 2 μετρια φρουτα)
-απογευματινο (5:30): σαλατα και κοτοπουλο ή τοννο ή αλλο ψαρι ή εναλλακτικα λαχανικα μαγειρεμενα αλαδωτα (βαρεθηκα να κοβω και να πλενω μαρουλια)
-8-9: διαδρομο
βραδυνο (9): ιδιο με το απογευματινο
ε, καλα μη με παρετε και στα σοβαρα. θα ηθελα πολυ να το τηρησω. καποτε ειχα καταφερει κατι παρομοιο για μερικες βδομαδες κι εχασα περιπου 5 κιλα. αλλα 5 θελω προς το παρων και βλεπουμε μετα. και φυσικα μπορει μεχρι αυριο να μην εχω κανει τιποτε απο ολα αυτα. για σημερα δεν εκανα διαδρομο αλλά με τη βοηθεια του ρεντουκτιλ ολα γινονται. δηλ θα ξυπναω νωρις-νωρις και ελπιζω να τα καταφερνω.
να ευχηθω κι εγω καλη αρχη σε ολες τις μανουλες και υπομονη μεχρι τον ιουνιο οποτε και τα βασανα των διαβασματων -που συντομα θα αρχισουν- τελειωνουν κι επισης θα τελειωσει το πρωινο ζορισμα για εμας και τα πρωινα ξυπνηματα των παιδιων. ε, λιγοι μηνες ειναι, ας κανουμε υπομονη (τι ωραια που τα λεω, συμφωνητε?)
εσεις κυριες της πελοπονησου δεν κανονιζετε καμια συναντηση? καλεστε και την ναταλια να τη δειτε. και φωναξτε και μερικες απο αθηνα που χτυπιουνται....
αντε παω να διαβασω τα 56 μειλ που μου ερθαν και τα λεμε
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....