Results 1,936 to 1,950 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-09-2009, 16:48 #1936
Originally posted by dreamer
απο reduktil εχει γινει η πρωτη μερα στο σχολειο..τι να πω?
γι΄αυτό είμαστε εδω καλή μου.... ληξτο κοριτσάκι μου είδες οτι δεν σε παίρνει άλλο..άιντε καλή καρδιά
- 17-09-2009, 16:55 #1937
αυτη ηταν η αληθεια ομως και απλα την ειπα επειδη την ειδα...δεν ηταν ειρωνια εξαλου υπηρχε και φωτο με δυο παιδακια χερι χερι να πηγαινουν στο σχολειο...
τωρα εσενα πως σου φαινεται ειρωνια ,μαλλον εχεις την μηγα..
17-09-2009, 17:01 #1938
δεν έχω παιδάκι καρδούλα μου... αγωνίζομαι να αποκτήσω.....άρα δεν έχω και τη μύγα.... γι αυτο με εβγαλες απ τα ρούχα μου όταν έκανες τα σχολιά σου για ένα τόσο ευαισθητο θέμα... ρώτα κ εμένα
17-09-2009, 17:06 #1939
Σου ευχομαι να αποκτησεις και συντομα αλλα αλο ειναι το θεμα μας... και εγω τα αγπω πολυ τα παιδια...αλλα δεν κολλαει με το τοπικ αυτο ειπα,τοσο κακο ειναι?
17-09-2009, 17:17 #1940
οχι δεν είναι κακό να λες τη γνώμη σου... αλλά είναι κακο να απευθυνεις τετοιου είδους εκφράσεις σε άτομα που δεν ξέρεις.κ επίσης σημασία έχεις ο τρόπος που ρωτας κάτι. Αν ρωταγες οτιδήποτε αφορά τα χάπια, είμαι σίγουρη οτί όλα τα κορλιτσια θα εσπευδαν να σου απαντήσουν.. και να σε βοηθήσουν. καταλαβαίνεις τη διαφορά?? ελπίζω πως ναι Αυτο ήθελα να σου πω και τελειώνω με αυτό το θέμα.
17-09-2009, 17:18 #1941
Dreamer, σε τέτοια τόπικ μαζεύονται συχνα υπο-ομαδες αυτου του φορουμ. Ατομα με το ιδιο προβλημα που αναζητουν την ιδια λυση. Ειναι λογικο κ ανθρωπινο να δημιουργουνται παραπάνω σχέσεις φιλιας ή παρέας αν θες, και το θεμα συζήτησης να ξεφεύγει απο τα τετριμμένα. Η ιδια η ζωή μας παρασυρει στο να μην μενουμε κολλημενοι στο ένα προβλημα, αλλα να ανοιγομαστε.
Για τα ρεντουκτιλ υπάρχουν και άλλα τοπικς εδώ μεσα, και ισως στις πρωτες σελίδες (πριν δλδ επέλθει η μοιραία.. οικειότητα) να βρεις αυτο που ψάχνεις. Οι κοπελες εδω εχουν φτιαξει ενα "συστημα υποστήριξης" και εχουν δεθεί με αφορμή ένα φάρμακο. Είναι ομορφο αυτο, ειδικα σε καιρους που οι ανθρωποι δεν δινουν ευκολα
Στο λεω με καθε καλη διαθεση, επειδη ειμαι μέλος των "cysters", μια ομαδα κοριτσιων εδω μεσα, που με αφορμη τον κοινο προβληματισμο για τις πολυκυστικες ωοθηκες και την απωλεια βαρους, εφτασε να μιλαει καθημερινα, να μοιραζεται χαρες, λυπες και προβληματισμους, και να βρισκει ενα στηριγμα στον ολο αγώνα.
Η προσπαθεια σου θα ναι δυσκολη, οπως ολων μας. Σε αυτην χρειαζεσαι φίλους και συμπαραστάτες, όχι αντιπάλους. Τι λες?
Αννα.
17-09-2009, 17:45 #1942
nai ame den antilegw,kai exw arketous...apla den mporw thn eirwnia bre anna...kai genika an deis paliotera mhnymata mou pote den prosbala kai den eimoun aggeneis alla exw syxathei thn eirvnia kai ta kaka sxolia anthrwpwn se alous adynamous anthrwpous kai arrwstous mono kai mono epeidh autoi einai ygieis kai den katalabainoun ti pernaei o alos...episeis blepw oti kaliergounte klikes kai genika apoprosanatolismos tou skopou....,tespa den teriazw edw ..kai den nomizw na ksanasxolithw diavasa apistefta pragmata ..kai lupamai polu...
sas adeiazw thn gonia loipon !!geia sas kai kalh synexeia se olous kai olles!!bb
17-09-2009, 23:15 #1943
[i]Originally posted by NADINE
Ίσως είναι που γιορτάζει η Ελπίδα μου!
17-09-2009, 23:16 #1944
....hopa χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!
οτι καλυτερο σου ευχομαι και να τα λες παντα τσεκουρατα!!!!!!
φιλακια!!!!!!!
17-09-2009, 23:30 #1945
Κορίτσια, πόσες συνεχίζεται ακόμα το ρεντουκτιλ και για πόσο καιρό; ποια είναι η άποψή σας τελικά; σας βοήθησε ή όχι; χάσατε βάρος; (βλέπω τα τικεράκια σας και φαίνεται να έχετε καλά αποτελέσματα). με ποιο τρόπο θα σταματήσετε το χάπι; υποθέτω ότι δε θα το παίρνουμε μια ζωή.
18-09-2009, 02:37 #1946
Originally posted by basia
Originally posted by dreamer
Μπηκα να μαθω νεωτερα για to reduktil και πως τα πανε γενικοτερα τα ατομα που το παιρνουν αλλα να καταθεσω και δικες μου εμπειριες και διαβαζω αλλα αντι αλλων..νομιζω πως αποπρωσανοτολιζεται αυτο το τοπικ ολο και ποιο πολυ.
απο reduktil εχει γινει η πρωτη μερα στο σχολειο..τι να πω?
οποιος δεν θελει δεν διαβαζει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
μαλλον το χαπι σε εχει πειραξει και στα νευρα, για κοιταξε το λιγο και αυτο.......
18-09-2009, 03:07 #1947
18-09-2009, 05:17 #1948
γεια σας... Αυτο για τα νευρα δεν θα το λυσω ποτε... mag μοθ εγω εχω διαρκως νευρα, φταιει μαλλον η αφαγια και πιστεθω γενικα πιο πολλα νευρα φερνει η κατοχικη διατροφη παρα το παχος. Τεσπα εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι καποιος δεν μπορει να διαβασει και τις 80 σελιδες (σε ολα τα θεματα) επομενως καποιες φορες 8α επαναλαμβανονται καποιες ερωτησεις, και ισως να μη παιρνουμε απαντησεις κα8ως ειναι ηδη γραμμενες.
Επισης δεν ειναι δυνατον ο καθενας να ανοιγει ενα τοπικ για το τι συμβαινει καθημερινα, η πιστευουμε η λεμε στουσ φιλους μας. Πχ αν θα παω για καξε και μιλαμε για τα χαπια δεν θα πω-μισο να αλλαξουμε θεμα να μη τα μπερδευουμε.
Τωρα το αι-χασου μωρη εγω το καταλαβα τυπου πλακα, πως λεμε Αι μωρη. Αλλα διαβαζοντας τα υπολοιπα καταλαβα... Μαλλον οχι μονο νευρα αλλα και χαζομαρα φερνει η υποιτιση... Γενικα τελευταια χανω επεισοδια. Βρε λες?
18-09-2009, 07:46 #1949
Προσπερνώ χωρις σχόλια τα όσα γραφτηκαν χθες σ'αυτό το τόπικ και ως απουσιολογος δίνω το παρόν και ευχομαι καταρχήν ΚΑΛΗΜΕΡΑ γεμάτη με χαμόγελα... μη ξεχνατε οτι έρχεται Σαβ/κυριακο. Με μεγάλη μου χαρά σας λέω ότι για πρωτη φορα από περυσι το Φεβρουάριο - Μαρτιο η ζυγαρια εδειξε τη δεκαδα του 7 !!! Μαλιστα : 79,800 . Φιλενάδες ειμαι πολύ χαρουμενη!!! Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαρασταση και το θάρρος που παιρνω απο εδω. Σας περιμενω ολες σήμερα για ζυγισμα. Προσεχετε γιατι σημερα δε θα δικαιολογησω καμία απουσια....Για περαστε παρακαλω...Μπαρμπουνάκι, εισαι γραμματέας, για έλα σε παρακαλω. Πρόεδρε, βοηθα λιγο και εσυ να τις επαναφερουμε!!!!
18-09-2009, 09:34 #1950
klm συγχαρητηρια για την απωλεια, ειναι τελειο το 7 και εγω το περιμενω πως και πως
καλη συνεχεια
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία