ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 141
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 141 of 2553 FirstFirst ... 41911311391401411421431511912416411141 ... LastLast
Results 2,101 to 2,115 of 38289
    Senior Member
    Αχ βρε dreamon πως σε νιωθω, υπομονη, εχεις πολλα κιλα για να χασεις?
    αν ναι μην το σκεφτεσαι συντηριτικα πια, αν ο μεταβολισμος εχει φαει κολλημαρα ειναι πολυ δυσκολο, θα βγεις με νευρα τσαταλια στο τελος και τιποτα δεν θα εχεις κανει,
    και οχι δεν τα παιρνω απο τον Σκρεκα Ναντιν γιατι ειμαι σιγουρη πως αυτο σκεφτηκες.
    οσον αφορα το ανατολικο μπλοκ δεν ειμαι και πολυ σιγουρη για τα αποτελεσματα, ειχε παει και μια φιλη μου και ειδε πολυ καλα αποτελεσματα κυριως γιατι ειχε κατακρατηση στο σωμα, εγω που δεν ειχα και ολο ηταν λιπος δεν μου εκανε τιποτα
    βρε τι αισιοδοξο μηνυμα που σου εγραψα, αντε τωρα μπορεις να πας να αυτοκτονησεις, σε εχω καταστρεψει..........

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Basia,μπαίνεις,βγαίνεις,ένα γειά δε μας λες...Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή για να μας δώσεις σημασία;
    Να φέρουμε κανέναν σοκολατογκόμενο;Έγινε καλά η μικρή μας;Ηρεμήσαμε λιγάκι κι εμείς;
    μωρε δεν ειμαι και πολυ καλα τελευταια, χωρις λογο,....
    η κορη μου καλυτερα αλλα συνεχιζουμε φαρμακευτικη αγωγη, εγω εχω να κοιμηθω καλα καμμια εβδομαδα απο το αγχος μου να σηκωνομαι να την βλεπω, ο αντρας μου αρρωστησε και αυτος, στην δουλεια ολοι νομιζουν οτι ειναι αφεντικα και εμεις τα δουλικα, αυτα θες και αλλα......
    κατα τα αλλα περιμενω και να αδιαθετησω και δεν βλεπω φως ενω εχω ολα τα συμπτωματα, τελικα η ψυχολογια παιζει πολυ ρολο,
    αντε δεν γραφω αλλο, σας μαυρισα την ψυχη, τα λεμε........

Senior Member
    Ναι χαρά μου, τα καταφερα να θελω μια 40άρα για να ησυχάσω. Ή δυο 20άρες - περί ορεξεως... κοτοπουλάκι! Και μπουτάκι :-D :-D

Εκανα τις επισκεψεις μου στους ιατρους - η sleeve αν και στο net μου γυάλισε στο τετ α τετ οπισθοχωρησα και το αφησα για λίγο. Μια γνωστη μου που εχει κανει πριν απο 8 χρονια δακτυλιο δεν σταματησε να μου τραβαει τα αυτια, κάντο-κάντο, δεν χανονται αλλιως τοσα κιλα, κοίτα εμενα! τωρα κανονισα να παει στο γιατρο μου και ο αδερφός μου να συνέλθει κι αυτός επιτελους, μπλα-μπλα-μπλα και ετσι ξαναρχισα το καμελ τρόφυ με γιατρους και ενημερωση. Οι μεν γιατροι μου ειπαν τα μειονεκτηματα του δακτυλίου και οι δε τα μειονεκτηματα του μανικιού. Η πρόταση αυτων που εκαναν και τη μία επεμβαση και την άλλη ηταν, με καποια μικρή επιφυλαξη, δακτύλιος. Και ενω το πήρα αποφαση, επεισα και τη φαμίλια που σκιάζονται με ότι αρνητικό εχουν ακουσει (και καλώς) συνεννοηθηκα με ενα κεντρο και πήρα τη γνωμάτευση για την επιτροπή δυστυχως, για χαζομαρες, τωρα χανουμε χρόνο. Και σε αυτη τη φαση "τα πήρα" και ειπα, από τον Φλεβάρη που επισκεφθηκα τον Σκρέκα και μιλησαμε για sleeve (δεν κάνει δακτυλιο ο συγκεκριμενος γιατρος) αν είχα ξεκινησει διατροφή, δεν θα ημουν σε καλύτερη κατασταση σημερα;;; Το προβλημα μου δεν θα ειχε λυθει αλλά θα ειχα κάνει βηματα.

* λοιπον, εσενα ειδα! Την ημερα που χειρουργηθηκες νομιζω εκεινο το απογευμα ειδα τον Σκρέκα. Και ετσι εκανα την πρωτη απλη αριθμητικη πράξη. Και μετα αλλη μια κοπελα που εκανε το καλοκαιρι, και τελος τις δυο φρεσκο"αρραβωνιασμενες" (εννοω τα δυο κοριτσια που βαλαν δακτυλιο το δευτερο 10ημερο του Σεπτεμβρη) που ηδη εχουν χασει οσα δεν ελπιζω να εχω χασει σε 1,5 μηνα....

Senior Member
    που με ειδες καλε? Θεσσαλονικια εισαι και εσυ?
    με απατησε ο Σκρεκας το ιδιο απογευμα κιολας?
    βρε λες να μην με χειρουργησε αυτος?
    να σου πω κατι, ασε τον δακτυλιο, και στο λεω γιατι οι Θεσσαλονικεις γιατροι δεν ξερουν καμια αλλη επεμβαση γιαυτο ακομα τον προτεινουν. αν αποφασισεις να κανεις κατι να κανεις σληβ η πτυχωση

Senior Member
    "σε ειδα" εδω, στο forum.

Στην Αθηνα βόσκω, δεν πασχουμε από ποικιλία :-)

Ο καθενας λεει τα δικα του.
    Ναι, ο παχυσαρκος ειναι ...ατάσθαλος - χα χα χα - και το προβλημα του δεν λυνεται αερα-πατέρα, οπότε οι πιο πολλοι πάνε από την πιο light επέμβαση στην πιο βαρβάτη, μέχρι να κάτσει η βελόνα σε ενα ανεκτό νούμερο. Από την αλλη, ξερεις πώς ενιωσα καποια στιγμη; Σαν ένα ακομα πορτοφόλι. Δυστυχως. Δηλαδη, δεν με ζυγιζει ο άλλος αλλά με "κοβει"! Ποια ειναι η παιδεια και το μπακγκραουντ μου και ποια η αντοχη μου, τι θα εκανα πιο ευκολα και αν μπορω να ξανακανω σε 2, 3, 5 χρόνια......

Επίσης, αυτό που καταλαβα ειναι οτι η μια ειδικότητα δεν νοιαζεται καθολου για την άλλη! Τι λεει ο ψυχίατρος, τι λεει ο γυναικολογος, τι λεει ο δερματολογος, στα παπουτσια τους! (οι περισσοτεροι). Σου λεει: εισαι τόφαλος και έχεις χοντρό πρόβλημα. Μεταξύ των 10 κακών διάλεξε. Και ερχεσαι εσυ να ρίξεις ζάρια - κάπως ετσι....

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι εχεις δικιο, αλλα ημουν πολυ απελπισμενη οταν διαλεξα να κανω την επεμβαση τοσο ευκολα και γρηγορα, το μονο που σκεφτηκα ειναι οτι ο ανθρωπος που με χειρουργει εχει εμπειρια,αλλα και το οτι θα κανω κατι για τον εαυτο μου ασχετα με το πως με βλεπει ο αλλος.
    το να σε βλεπει ο αλλος σαν πορτοφολι υπαρχει παντου, ακομα και σε ενα μαγαζι με ρουχα να μπεις η πωλητρια θα προσπαθησει να σε πεισει πως το μπλουζακι που σε ειναι θεοστενο σου παει, το θεμα ειναι τι θελεις εσυ, κατα ποσο παιρνεις τα ρισκα σου και κατα ποσο εχεις ανθρωπους που σε στηριζουν για να μπορεις να ανταπεξελθεις την οποια κακοτυχια.
    επισης πραγματικα δεν περιμενω απο κανενα γιατρο να κανει κατι παραπανω απο την δουλεια του, ειμαι σιγουρη οτι ο Σκρεκας δεν με θυμαται καθε φορα που παω στο ιατρειο του, αλλα μου λεει τα πραγματα που θα ελεγε στον οποιοδηποτε με τους δικους μου μηνες αποθεραπειας,
    δεν με νοιαζει και να μη με θυμαται, να μου πει 5 σωστες κουβεντες θελω ενας γιατρος με την εμπειρια του, και απο κει και περα ΕΓΩ τι θα κανω εχει σημασια

Senior Member
    Τον Σκρέκα τον εκτιμησα και ειλικρινα θα το πω, για εμενα ηταν ο καλύτερος από οσους εχω δει (οχι πολλους). Αφου μου ξεκαθαρισε οτι κανει μονο sleeve και δευτερευοντως πτυχωση, διοτι ειναι καλη-χρυση αλλα σχετικα καινουρια και ισως με τα χρονια αποδειχτει λιγοτερο αποτελεσματική (αρα οι αμετανόητοι παμε σε σκληροτερα μετρα) ειπα να δω και καποιον που κανει και μανικι και δακτυλιο, να γνωματευσει για εμενα και τα κιλα μου, τις συνηθειες μου, το ιστορικό μου. Οι δυο αλλοι που κανανε και δακτυλιο (οχι ομως πτυχωση) μου προτειναν δακτυλιο, εφοσον δεσμευτω οτι θα περιορισω τα παγωτα :-)

Για την sleeve ειδικότερα, μου ειπαν οτι το πλεονεκτημα με τη γρελινη παυει μετα απο το πρωτο 6μηνο διοτι η κυρία αυτη αρχιζει να εκκρινεται απο το εντερο. Μεσα σε αυτο, το πρωτο εξαμηνο, πολλοι ασθενεις παρουσιασαν καταθλιψη, παρόλο που ολοι θα περιμεναν το αδυνατισμα να τους απογειωνε! Ισως λοιπόν η γρελινη (ή μηπως η ιδεα της "αφαιρεσης", ενός ακρωτηριασμου ας πουμε; ή του μονόδρομου; δεν ξερω) κάνει την ψυχολογία κάποιων να πέφτει στα πατώματα. Επειδη εγω εχω κακο προηγούμενο, αυτο δεν το ρισκάρω. Και αντισυλληπτικα δεν ειμαι προθυμη να παρω, και αντικαταθλιπτικα ομοιως, και τιποτα απολυτως που να μπορουσε να τουμπαρει τη διαθεση μου. Διοτι αυτη η διαθεση ειναι το δικο μου οπλο για να παλεψω. Για τη ζωη μου, την ποιοτητα αυτης της ζωης, τους στοχους μου και τα ονειρα μου :-)

Senior Member
    ειμαι σιγουρη οτι για δακτυλιο σου ειπαν στο ******** εκει απο οτι καταλαβα θελουν να κρατουν τους ασθενεις "δεσμιους" στις συνεχεις επισκεψεις, εγω αυτο καταλαβα μπορει και να ειναι λαθος, οσον αφορα την γρελινη εχεις δικιο μου το εχουν πει και μενα, τωρα οσον αφορα την καταθλιψη ειναι κατι που δεν το πιστευω οτι συμβαινει και παλι αυτο ειναι προσωπικη μου γνωμη, δεν το εχω ακουσει απο κανενα που εχει κανει την επεμβαση, αλλα και παλι δεν επιμενω γιατι εξαρταται φυσικα και απο τον προτερο βιο του καθενος

τωρα οσοι φοβαστε μηπως αποπροσανατολισθειτε απο το θεμα reductil παρακαλω μη διαβασετε τα 5 προηγουμενα ποστ,
    κοριτσια συγνωμη και παλι για την καταχρηση του τοπικ.
    dreamOn Μου καλο ειναι αν θελεις να συνεχισουμε την συζητηση σε αλλο τοπικ σχετικο με την σληβ, γραψε οπου θελεις θα σε βρω.........
    Last edited by Aeon; 14-06-2018 at 19:18.

Senior Member
    Originally posted by basia

τωρα οσοι φοβαστε μηπως αποπροσανατολισθειτε απο το θεμα reductil παρακαλω μη διαβασετε τα 5 προηγουμενα ποστ,
    κοριτσια συγνωμη και παλι για την καταχρηση του τοπικ.
    dreamOn Μου καλο ειναι αν θελεις να συνεχισουμε την συζητηση σε αλλο τοπικ σχετικο με την σληβ, γραψε οπου θελεις θα σε βρω.........
    Όχι καλέ,μην ενοχλείστε!Ενημερώνομαι κι εγώ σχετικά,που μ'ενδιαφέρει κιόλας το θέμα!
    Μη με βάζετε πάλι ν'αλλάζω τίτλο στο τόπικ!Έλεος!Ό,τι προκύπτει εδώ συνεχίζεται ανεξαρτήτου θεματολογίας!
    Το τόπικ είμαστε εμείς και όσα μας αφορούν και προβληματίζουν!Μην τα πάρω τώρα και καταπιώ όλα μου τα reductil!

Senior Member
    αληθεια πως τα πας αυτη την φορα με τα μαγικα χαπακια?
    κανανε δουλεια? απο παρενεργειες?

Senior Member
    Kοριτσια!!Συγκινηθηκα,διαβα σα λιγο τις πρωτες μας σελιδες...αααααααχχχχχχχχχ� �!!!!!!!!Αναμνησεις...Καλες... και κακες..δεν σας εχω ξεχασει..αλλα γυρναω τοσο κουρασμενη απο τα μαθηματα του μπαλλετου ολη μερα,που δεν εχω κουραγιο για τιποτα...Σας σκεφτομαι ομως!Ειδικα που ελπιζω να ερθετε ολες να με δειτε στην παρασταση σε λιγους μηνες!!!(εσενα Ναντινακι ειπαμε,πριβε!!!!).Αρχισα ξανα και το πιανο..ελπιζω να ακολουθησει και το βιολι,αν ποτε βεβαια ξεπερασω την τραυματικη εμπειρια λιγο πριν το διπλωμα(δασκαλα που πεταει καρεκλες και σε ανεβοκατεβαζει αχρηστη,ενω εχεις φτασει να διαβαζεις ενα οχταωρακι ανετα,χωρις διαλλειματα)και τελικα τα παρατησα τοτε.

ΠΑΝΤΩς!!!Να σας πω οτι οχι μονο δεν εχω χασει γραμμαριο,αλλα πηρα κιολας!!Ξανα στα 77...ομως το σωμα μου εχει τεραστια διαφορα,και η δασκαλα μου λεει οτι αυτο ειναι μυικος ιστος!!(εκεινη τον βλεπει,εγω παντως οχι,αλλα μαλλον γιατι εχω συνηθισει να με γειωνω και να με μειωνω σε μονιμη βαση).

Το ξερω τωρα οτι καθομαι και φλυαρω,αλλα δεν σας προλαβαινω κιολας...οποτε λεω τα δικα μου,αν και το ξερετε οτι ευχομαι να ειστε ολες δυνατες και γερες και ευτυχισμενες!!

Α,την Παρασκευη θα παω στο κομμωτηριο και θα κανω τα μαλλια μου κοκκινα και ειμαι very excited!!!

Αυτα.....Σας καληνυχτιζω γλυκα γλυκα,και ευχομαι να μας ξημερωσει μια υπεροχη μερα!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

Senior Member
    αν υποψιαστω οτι οι ροδακινιες γενανε και τον Οκτωβρη θα τρελαθω...........
    εσυ η εγινες μοντελο και δεν μας μιλας πια η σου φερανε κανενα βοηθο και ταχα δεν μπορεις να μας μιλησεις,
    για μπες να πεις τα νεα σου, την προηγουμενη βσομαδα τα ειχες παει πολυ καλα, τι γινεται αυτην?

Senior Member
    Βλέπω ότι η "διακριτική πίεση" έχει πάρει το δρόμο της και στο αδελφό τόπικ! Και μια και το έφερε η κουβέντα.. που είσαι βρε Μπαρμπούνι;; Για ροδάκινα δεν το βλέπω ούτε γω.. γι αυτό αναφέρσου!!!

Hanelle το πιστεύω απόλυτα αυτό που σου λέει η δασκάλα σου. Όταν πριν καιρό πήγαινα καθημερινά γυμναστήριο για δύο μήνες και όλοι μου έλεγαν πόσο πολύ αδυνάτισα, εγώ στην πραγματικότητα είχα πάρει 4 κιλά!! Το γελοίο του πράγματος ήταν πως παράλληλα έκανα και διατροφή τρομάρα μου.. Συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς και μη δίνεις σημασία στους αριθμούς. Σημασία έχει αυτό που βλέπει το μάτι, ο καθένας μας μόνος ανεβαίνει στη ζυγαριά του.. ας την να λέει ότι θέλει

Senior Member

Καλημέραααααααα!Καλό μήναααααααα!Ξυπνήστεεεεεε� �εε!!!
    Ο βαρύς και δύσκολος για ορισμένους Σεπτέμβρης,μόλις την έκανε μ'ελαφρά
    κι όποιους τους μελαγχολούσε και τους ζόριζε δεν έχουν πια δικαιολογίες!
    Βρίσκουμε τη σειρά μας και τη χειμωνιάτικη ρουτίνα μας σιγά σιγά κι όλα κυλούν ομαλά!

Χαίρομαι που η πρίμα μπαλαρίνα μας έκανε μια πιρουέτα και στο δικό μας σανίδι κι είναι μια χαρά,
    που η τυρόπιτα του αδελφού τόπικ έριξε λίγη σφολιάτα κι απ'τα μέρη μας,τα δικά μου ροδάκινα σαπίζουν στο ψυγείο
    και κάποιας ο κλίβανος μάλλον αργεί ανησυχητικά πολύ!ʼντε,έλα και ημιβρωμιάρα άμα είναι να σε στερούμαστε!
    Βλέπω την πριγκίπισσα μου μέσα-φαντάζομαι πέρασε για το πρωινό της καθήκον...Ελπίζω να έχουμε καλά νέα και σήμερα!
    Βασουλίνι μου,τα χαπάκια προς το παρόν ρέουν χαλαρά στο σύστημα μου...Μια μικρή αναστάτωση στο κρεβάτι μου την έχω,είναι αλήθεια...
    (δε θέλω πονηρές σκέψεις,Ξενιαλούμπι!)Είναι τα χαπάκια,είναι τα δυσάρεστα νέα,είναι ο έρωτας...Δεν ξέρω τι είναι...
    Πάντως δεν είναι φυσιολογικό(για να χρησιμοποιήσω και την αγαπημένη γκουρολέξη)να συναγωνίζομαι την πριγκιπική καλημέρα!
    Ονειρένια μου,είσαι πλέον η προσωπική μου αστρολόγος!Αυτή που θα με κάνει να πιστέψω πως υπάρχουν όλα αυτά!
    Σήμερα ξύπνησα όντως πιο ευδιάθετη και αισιόδοξη!Νομίζω το τοπίο καθαρίζει...Το παρελθόν μου σβήνει στη στροφή,
    ενώ νέες παρουσίες κάνουν έντονη συγκινητική εμφάνιση στο σκηνικό μου(οι παλιοί ας πρόσεχαν!)ʼσίζω ή μου φαίνεται;
    Μαρικάκι μου,μάλλον την υποτίμησες τη μαγισούλα σου για να εκπλήσσεσαι τόσο πολύ που σου αφιέρωσε τραγούδι,που έψαχνες...
    Δεν πειράζει,Μαρικάκι,αμφισβήτ ησε μας κι εσύ!Εμείς δε σε βγάζουμε από την ακτίνα αδυναμίας μας...
    Να πω και μια καλημέρα στο Λινταλοπαραπονιάρικο,γιατ� � ούτε η Νέβα(για να θυμηθώ και το ταξίδι μου στη Ρωσία) δε με ξεπλένει μετά!
    Μαίρη Λουλού!Πληροφορίες!Υλικό να δουλέψω!Τώρα!Δε γίνεται να έχ κενό μετά το όνομα σου!Δώσε μου κάτι!Το ελάχιστο!
    Φιλάκια σ'όλες τις αιθέριες υπάρξεις,διψήφιες και τριψήφιες!Όλοι νούμερα είμαστε άλλωστε!

Senior Member
    Καλημέρα αγαπημένες μου. Σας διάβασα προ λίγου και ενημερώθηκα. Χαίρομαι παρα πολύ για τις αποφάσεις που πήρες αγαπημένη μου Ναταλία. Μια χαρά και το Χανελέλι μας...το Μπαρμπουνάκι μας έχει χαθεί αυτές τις μέρες. Αλαλουμένια μου, χαίρομαι που εισαι παλι κοντά μας...αντε κοριτσι μου παμε παλι!Και η Βασια μια χαρα τα παει. Μαρικάκι μου καλό, συγχαρητήρια για την εγκράτεια και τη διατροφή που αρχισες. Η μόνη που μαλλον έχω χασει τα αυγα και τα καλαθια ειμαι εγω. Ο πατερας μου βγηκε απο το νοσοκομειο, η επεμβατική εξεταση δε πηγε και τοσο καλα....μαλλον θα την ξανακανουμε σε 20 μερες. Ταυτοχρονα εχω αρχισει να ψαχνω για γιατρους και νοσοκομειο στην Αθηνα γιατι θα χρειαστει να ανεβουμε για αλλο πρόβλημα που έχει. Εγω δυο - τρεις μερες εχω αφησει τον εαυτο μου ανεξελεκτο. Πορευομαι χωρις στοχο, χωρις σκοπο. Δεν υπαρχει διατροφη, δεν υπαρχει περπατημα ....Όμως ....όμως... νιωθω οτι θα ξανασηκωθω. Ήδη σημερα είπα να προσεξω παλι διατροφικα.. για να δουμε. Σας φιλώ και θα τα πουμε σίγουρα αυριο...ημερα Παρασκευή, για να μη ξεχνιομαστε...Όφου θεε μου τι θα δειξει αυριο!!!!!!!!!!!