Results 2,371 to 2,385 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-10-2009, 08:29 #2371
Καλημέρα,τρελοκόριτσα!
Μαρικάκι μου,με συγκινείς κι εσύ πολύ με τα λόγια σου,αν και το ξεφτυλίσαμε λιγάκι το θέμα,δε νομίζεις;
Από εκεί που ξεκόλλαγα ρύζια από τα μαλλιά μου,τώρα περιμένω και δίδυμα!Από τη μιά εσείς,από την άλλη εκείνος,
δεν είχαμε που δεν είχαμε και πολύ μυαλό,άραγε τι θα μας απομείνει;SOS!Επείγουσα επιστράτευση μυαλού!STOP!
Bάσια μου,απ' ό,τι ξέρω οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!Αν τώρα εσύ τόσο απροκάλυπτα
δηλώνεις πως θα λάβεις δανεικά κι αγύριστα από την έχω δύο στόματα να θρέψω φιλενάδα σου...
Τι να πω;Εκείνη να σε συμπεριλαμβάνει με τόση λαχτάρα κι αυθορμητισμό στη φαντασίωση της κι εσύ...
Θλίβομαι βαθύτατα...Η φιλία περνά μεγάλη κρίση στην εποχή μας,για να μην πω πόσο έγινε καραμέλα στα χείλη μας...
Τέλος πάντων...Ειλικρινά,δε θέλω να επιφέρω κρίση στη μεταξύ σας σχέση,οπότε κλείνω τ'αφτιά στα λυκίσια γρυλίσματα,που ακούω...
Εσύ,κυρία καπάκι...Ναι,εσύ,του ποιοτικού!Από όλα όσα εδώ μέσα διάβασες αυτό σου έκανε εντύπωση;
Εκείνα τα περί τσιγαροφορουμιάσματος μετά το σεξ...τσούκου;Εκείνα τα προσπερνάμε στο αδιάφορο;Μάλιστα...μάλιστα!
Η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα δεν έχεις τη λεπτομερή αναφορά κάθε λέξης που αρθρώνεται και χτίζει κέρατο...
Ούτε ασφαλώς πως,όποτε εγώ αμφιβάλλω και διστάζω να προχωρήσω,με σπρώχνεις με δύναμη,
λέγοντας μου"καλωσόρισες στον κόσμο των φυσιολογικών ανθρώπων!"κλπ,κλπ...Να μην το ανοίξω...
μμμμμμμ...Απέκτησες και δικηγόρο τώρα τρομάρα σου και θα μου μιλήσει κιόλας!Το γνώρισες το στεφάνι μου!
Συνεχίζεις να πιστεύεις πως ο όποιος δικηγόρος σου θα έχει ελπίδες να βγάλει το διαζύγιο υπέρ σου;
Για να μη βγάλω τα δικά σου άπλυτα στη φόρα!Λοιπόν,απαιτώ άμεση απόσυρση του μιαρού αίσχους,
που τόλμησες να βάλεις σ'ένα λόγιο τόπικ κι άμεση αντικατάσταση του από άσμα που να δηλώνει
τ' αληθινά σου συναισθήματα για μένα!Τα υπόλοιπα τα της ει δυνατόν επανόρθωσης θα τα βρούμε κατ'ιδίαν...
Λινταλένια μου,ελπίζω να ξύπνησες καλά σήμερα,καρδιά μου...Το κακό είναι πως πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα για νέα σου...
Τηλεφωνικά δε σ'ενοχλώ αφού δεν ανταποκρίθηκες στο μήνυμα μου,αλλά να ξέρεις πως η σκέψη μου είναι συνέχεια σ'εσένα!
Καλημέρα και στις υπόλοιπες αγαπημένες μου,πρώην,νυν κι επόμενες...Να έχουμε ένα υπέροχο Σάββατο,
όσο μουντό,βροχερό και συννεφιασμένο κι αν διαφαίνεται...Το δικό μας χαμόγελο λάμπει πάντως στον ουρανό της ψυχής μας!
- 17-10-2009, 14:15 #2372
Originally posted by NADINE
Εσύ,κυρία καπάκι...Ναι,εσύ,του ποιοτικού!Από όλα όσα εδώ μέσα διάβασες αυτό σου έκανε εντύπωση;
Εκείνα τα περί τσιγαροφορουμιάσματος μετά το σεξ...τσούκου;Εκείνα τα προσπερνάμε στο αδιάφορο;Μάλιστα...μάλιστα!
Η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα δεν έχεις τη λεπτομερή αναφορά κάθε λέξης που αρθρώνεται και χτίζει κέρατο...
Ούτε ασφαλώς πως,όποτε εγώ αμφιβάλλω και διστάζω να προχωρήσω,με σπρώχνεις με δύναμη,
λέγοντας μου"καλωσόρισες στον κόσμο των φυσιολογικών ανθρώπων!"κλπ,κλπ...Να μην το ανοίξω...
μμμμμμμ...Απέκτησες και δικηγόρο τώρα τρομάρα σου και θα μου μιλήσει κιόλας!Το γνώρισες το στεφάνι μου!
Συνεχίζεις να πιστεύεις πως ο όποιος δικηγόρος σου θα έχει ελπίδες να βγάλει το διαζύγιο υπέρ σου;
Για να μη βγάλω τα δικά σου άπλυτα στη φόρα!Λοιπόν,απαιτώ άμεση απόσυρση του μιαρού αίσχους,
που τόλμησες να βάλεις σ'ένα λόγιο τόπικ κι άμεση αντικατάσταση του από άσμα που να δηλώνει
τ' αληθινά σου συναισθήματα για μένα!Τα υπόλοιπα τα της ει δυνατόν επανόρθωσης θα τα βρούμε κατ'ιδίαν...
http://www.youtube.com/watch?v=z1BFCz_vdhg
θα σου στείλω μερικά σβουρηχτά φιλάκια και θα αποσύρω την αγωγή διαζυγίου! Αυτό το επιχείρημα για το στεφάνι σου πως να το αντιπαρέλθω που η άτιμη είναι μπουκιά και συχώριο;; ε;;; Οπισθοχωρώ με ελαφρά λοιπόν.. και σου επιτρέπω να απολαύσεις τη σφαγή που γίνεται στα πόδια σου! Μήπως δεν ξέρω τι μάγισσα είσαι;; Πάλι με χρόνους με καιρούς.. πάλι δικιά μου θα 'σαι όμως.. μην ξεχνιόμαστε!!
Και στο πλαίσιο του γαμήλιου κλίματος που επικρατεί.. να τονίσω πως αν και με εκνευρίζει η τόση μετριοφροσύνη σου, σου αξίζει ΚΑΘΕ τι ωραίο που βρίσκεις στο δρόμο σου.. και δεν θέλω ούτε κιχ!! Κατάλαβες;;
Και αφού τα είπα και ξεθύμανα.. φιλιά πολλά σε όλα τα ρεντουκτιλοκόριτσα και μη, και πολύ καλά να περάσετε όσες απομακρυνθήκατε από τις εστίες σας για Σαββατοκύριακο! Για μας τις βόρειες έρχεται 5θήμερο και τρίβουμε χέρια (και πόδια μη σας πω)! Γιάννενα, Πάργα και Ζαγοροχώρια λέει το πρόγραμμα! Το καλό που του θέλω να πραγματοποιηθεί.. γιατί το μελετάω καιρό τώρα!
17-10-2009, 23:22 #2373
Ζηλέυωωωωω παλιοθεσσαλονικιές............. όχι που νομίζατε οτι θα με αφηνατε στην αποξω.... βρε ηταν να μη τρουπωσω... έτσι και τρούπωσα..... γι ΄αυτό αφιερωμένο...
α!!! κ φιλια σε όλες τις τσούπρες!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xwwx1...eature=related
18-10-2009, 10:47 #2374
Καλή Κυριακή μας!Όσο μουντή και βροχερή κι αν ξημέρωσε,
είναι ιδανική για καναπεδάκι και ζεστές αγκαλιές...Καλημέρααααα!!!
Yevgenia Gapchinska (young Ukrainian artist)
18-10-2009, 12:48 #2375
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!
Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα για τα διδυμα, το εγραψα για μενα, επειδη αργω πολυ να μπω και τα νεα τα διαβαζω παντα τελευταια και καταιδρωμενη... Οπως και να εχει παντως εχω χαρει υπερβολικα και ευχομαι τα καλυτερα!!!
Συμφωνω απολυτα με την αγαπητη Πενυ, οτι Ναταλακι μας πρεπει να αφησεις τις μετριοφροσυνες, αυτες ειναι για τους μετριους.... και εσυ εισαι η πρωτη και καλυτερη!!!!
Κι επειδη οτι θυμαμαι χαιρομαι.... Μπαρμαπακι γλυκο, καθε Τριτη και Παρασκευη εχω δημοπρασιες, δημοπρατουμε απο κατασκευες σχολειων, γηπεδων, αγροτικες οδοποιιες.........μεχρι και ανορυξεις γεωτρησεων.....και πολλα πολλα ακομα, αν σε ενδιαφερει, ετοιμασε κλειστη προσφορα και σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες!!!!!
Χθες βγηκα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο και πηγα με τον γιο μου και δυο γνωστες για φαγητο, ξεσκασαμε λιγακι, αλλα εφαγα τα παντα... Απο σημερα ελπιζω να μπω σε προγραμμα... αλλωστε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!
Μια ομορφη και δημιουργικη Κυριακη ευχομαι σε ολες τις ομορφες και ΔΥΝΑΜΗ μεχρι την Παρασκευη!
18-10-2009, 13:07 #2376
Δεν παρεξηγιέσαι και το ξέρεις...Μπες msn αν έχεις λίγο χρόνο ν'αποκαταστήσουμε τη σχέση μας...
18-10-2009, 17:31 #2377
Το ξωτικομονόγραμμα μας από τον Lauren Mills, OΜΑΔΑ R μου!
19-10-2009, 08:10 #2378
Kαλημέρα από μια Λονδινοσαλόνικα,τίγκα στην ομίχλη και το μυστήριο...
Ελπίζω να είχατε όλες ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο(καλά,για το μπαρμπουνέλι μας είμαστε σίγουροι!)
και με ανανεωμένες δυνάμεις και διάθεση να ξεκινάμε ακόμα μια υπέροχη εβδομάδα Οκτωβρίου!
Καλημέρα Αλαλουμένια μου,καλημέρα πριγκίπισσα της καρδιάς μου,καλημέρα Λινταλένια μου,καλημέρα Σαμπίνα μου,
καλημέρα Χανελέλι μου,καλημέρα μπαρμπουνέλι μου,καλημέρα Ξενιαλούμπι μου,καλημέρα Μαρικάκι μου,καλημέρα Λουλού μου,
καλημέρα Ονειρένια μου,καλημέρα Πεννόπλασμα μου,καλημέρα Ευγενία μου,καλημέρα Βάσια μου,καλημέρα Αννεζίνα μου,
καλημέρα Ελπιλουλού μου,καλημέρα Νεφελομπουμπούκα μου,καλημέρα λατρεία μου,καλημέρα φως μου,καλημέρα σ'όλους!
19-10-2009, 09:02 #2379
Παρασκευή σήμερα,ημέρα ζυγίσματος!
Είμαι στα 71,5.Σταθερότητα,μια χαρά.
(για να μη θεωρήσετε πως λάλησα,απλά ήθελα να δείτε πως δεν το ξέχασα,χαχαχα).
Τι κάνετε όμορφα κορίτσια;Λατρεύω αυτές τις μουντές μέρες!Είναι πιο όμορφα ακόμη όταν βρέχει,ίσως αργότερα να ρίξει καμιά μπόρα,τι καλά!
Την Παρασκευή τέλειωσα κι εγώ με τα λογιστικά που μου είχαν βγάλει την ψυχή,από σήμερα είμαι πιο χαλαρή.Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι γλύκες μου.
19-10-2009, 09:45 #2380
Originally posted by NADINE
Bάσια μου,απ' ό,τι ξέρω οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!Αν τώρα εσύ τόσο απροκάλυπτα
δηλώνεις πως θα λάβεις δανεικά κι αγύριστα από την έχω δύο στόματα να θρέψω φιλενάδα σου...
Τι να πω;Εκείνη να σε συμπεριλαμβάνει με τόση λαχτάρα κι αυθορμητισμό στη φαντασίωση της κι εσύ...
Θλίβομαι βαθύτατα...Η φιλία περνά μεγάλη κρίση στην εποχή μας,για να μην πω πόσο έγινε καραμέλα στα χείλη μας...
Τέλος πάντων...Ειλικρινά,δε θέλω να επιφέρω κρίση στη μεταξύ σας σχέση,οπότε κλείνω τ'αφτιά στα λυκίσια γρυλίσματα,που ακούω...
μου αρεσει που δεν θελεις να επιφερεις και κριση στη σχεση μας και ολο το αναφερεις.
μπαρμπουνι ξεκαθαρισε την θεση σου, τι θα γινει τελικα, θα μου τα δωσεις τα ατιμα τα λεφτα αν βρεις καποιον πλουσιο για τον οποιο θα χωρισεις τον αντρα σου η θα μου τα δανεισεις?
εδω ο κοσμος θελει να μαθει, του μενουν αναπαντητα ερωτηματα και δεν κοιμαται................
19-10-2009, 09:49 #2381
Καλημερα ολη μερα αγαπουλες. περασα ενα υπεροχο τριημερο χωρις παιδια, πηγα και σε καναδυο μοναστηρια αν και με τοσα που γραφω δεν αγιαζω με τιποτε... μολις πηρα και τα 103 μειλ του τριημερου και λεω να αρχισω δουλεια....τα εχω ολα διαβασμενα βεβαια αφου τα παιρνω το τελευταιο καιρο και στο κινητο (βασια, σου λεει κατι αυτο?) αλλα ολα θελουν απαντηση. 3-4 ημερες σιγουρα αλλα βασικα τιποτε δεν με χαλαει τωρα που εμαθα οτι η κυρια κατσαρολα θα κανει διδυμα και ταυτοχρονα η κυρια καπακι δεν θα καταθεσει αγωγη. οσο για κουμπαρες του επερχομενου γαμου, η προταση μαρικακι μου αρεσε πολυ. λουης θα γινει ναταλια ο ανθρωπος.... μη τυχον και του πεις τιποτε και μας διαβασει....
οσο για τα δανεικα αγυριστα σε ολα τα κοριτσια του φορουμ θα τα κανω αν μου κατσει τετοιος τυπος. βασια, μου βρηκες κανενα σεμιναριο στα κοντα η ολα μονη μου περιμενεις να τα κανω?
ευγενια ειδες τι σιροπια ριχνουμε εμεις? να μπειτε να κολλησετε να γινουμε πολλες θελουμε.
φιλεναδες κανενα καφεδακι το σαββατο προβλεπεται η θα πατε ολες για πενθημερο? αχ, φετος βρηκαν να μας κατσουν τα τριημερα και τα πενταημερα? θελουμε καφε λεμε στην θεσσαλονικη. ασε που υποπτευομαι η κυρια προεδρος να εχει αλλες συναντησεις μη το πω στενες επαφες (και φανταζομαι οχι τριτου τυπου.....) αληθεια πες μας κανενα νεο. ποσες φορες βρεθηκατε? στο Kitchen πηγατε? στο αλλο εκεινο το shark? Ποτε εχετε παλι ραντεβου? αντε, γραψε και κανενα νεο να μαθαινουμε.
και μια απορια προς κυρια καπακι/μακαροναδα/γκουρου/κλπ: στα ζαγοροχωρια με ελικοπτερο θα πατε? (θυμαμαι οτι ο συζυγος τα λατρευει τα αεροπλανα, ποσο μαλλον τα ελικοπτερα....)
αντε κοριτσακια, δεν μπορω να την κανω τσαγγαροδευτερα. φιλακια πολλα σε ολες-λινταλενιες, πριγκιπισσες, σαμπινες που νομιζουν οτι θα μας ξεγελασουν, ναταλιες που δεν ζυγιστηκαν (οχι που δεν θα το προσεχα), σεξουαλες που ουτε καλημερα δεν μας λενε, αστρολογες και οποιες αλλες ξεχασα
19-10-2009, 09:50 #2382
Μεγάλο,μεγάλο χαμόγελο!ʼντε ρε Ναταλάκι,ιδρώσαμε η ομάδα,αλλά ίσως τα καταφέρνουμε σιγά σιγά να αρχίσεις να αποδίδεις στον εαυτό σου όλα όσα του αξίζουν!Και όσο για το νέο στη ζωή σου,εγώ το βουλώνω,δε λέω τίποτε,θα τα δει όλα μόνος του,έναν χείμαρρο θα έχει στην καθημερινότητά του(α ρε άνθρωπα,τι έχεις να τραβήξεις κι εσύ,χαχαχα).
Δώστου να καταλάβει Ναταλίιιιι,να μην ξέρει από πού του ήρθε!(να μην ήμουν άντρας ρε,για πότε σ'είχα ρίξει στον ώμο,για πότε ήμασταν Παρίσι,και θα σου έπαιρνα και μαλλί της γριάς ροζ,να τρως στη Μονμάρτη και θα τρώγαμε στο La Closerie des Lilas,με την αύρα του Mπωντλαίρ να πλανάται πάνω απ'τα τραπέζια-ΟΧΙ,εκεί δε θα είχαμε reductil,θα τα αφήναμε στο φουαγιέ,lol)
Φτου φτου φτου σκόρδα!(βγάζει κάτι ρόδια,κάτι κομπολόγια με μπλε χάντρες και κάτι πέταλα που-ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ-της ευρίσκονται όπισθεν του γραφείου).
ΚLM,αεροναυπηγέ,νύμφη των αιθέρων,πώς είσαι αυτές τις μέρες καλό μου;Ελπίζω να πάνε τα πράγματα καλύτερα για σένα,δώσε μας νέα σου όταν μπεις).
Barbie,το βλέπω,το θωρώ το 84 σου,μπράβο κοπελάρα μου!
Κατά τ'άλλα,μωρέ θηρίο,πότε προλαβαίνεις να μαγειρεύεις ξεχωριστά φαγητά,εγώ βαριέμαι και το ένα να φτιάξω,όταν δε έχω κρεατικό,από την τεμπελιά μου τρέφομαι με φρυγανιές και τυρί του τοστ,για τέτοια προκοπή μιλάμε η γυναίκα!
Annezina,basia,XENIAAAA,alalum trialalum(πάρτο αλλιώς εσύ και ανέβα λίγο ψυχολογικά καλέεεε,ξαναμπές στην ομάδα να σου φτιάξωμεν το ηθικό,σιδηρούν παραπέτασμα θα στο κάμουμε,μη σκας),marikaki,dreamOn πού'σαι ρε ψυχή σκερτσόζα,σε όλες τα φιλιά,την καλημέρα μου,(ποια ξέχασα άραγε και θα με τρων οι τύψεις,βοηθάτε χριστιανοί,έρχεται και το altzheimer όπου νά'ναι)
Καλά,μία άλλη ερώτηση,μόνο εγώ ζηλεύω τα σεμινάρια της Nadine;(μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά,έπεσαν πάνω στην εργατιά,lol).Έχεις πολύ δίκιο Natalie,κι εμένα το ίδιο θα μου άρεσε να μάθω τη διαχείριση τέτοιων συναισθημάτων.Μπορεί να φαντάζει σκοτεινό το θέμα,αλλά αν σκεφτείς πως στην ουσία περιλαμβάνει ολόκληρο το φάσμα των ανθρώπινων σχέσεων,είτε τέλος φιλίας,είτε έρωτα,είτε γάμου,είτε φυσική απώλεια,αγγίζοντας το θέμα,προσεγγίζεις πολλές συνισταμένες του.Μπράβο σου για την φιλομάθεια,αχρείαστη νά'ναι λέμε,αλλά η ζωή εμπεριέχει το θάνατο,ισόποσα κιόλας.
Τέρμα τα φιλοσοφικά,φιλολογικά ζητήματα,ώρα για τσιγάρο,καφέ,τα πρώτα χαρτομάνια και να κοιτάξω λίγο και τα άλλα κοριτσάκια μας,τα εκτός ομάδος.
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ,ΟΕΟ ΟΕΟ!!!
19-10-2009, 10:08 #2383
Originally posted by BARB3
Καλημερα ολη μερα αγαπουλες. περασα ενα υπεροχο τριημερο χωρις παιδια, πηγα και σε καναδυο μοναστηρια αν και με τοσα που γραφω δεν αγιαζω με τιποτε... μολις πηρα και τα 103 μειλ του τριημερου και λεω να αρχισω δουλεια....τα εχω ολα διαβασμενα βεβαια αφου τα παιρνω το τελευταιο καιρο και στο κινητο (βασια, σου λεει κατι αυτο?)
οσο για τα δανεικα αγυριστα σε ολα τα κοριτσια του φορουμ θα τα κανω αν μου κατσει τετοιος τυπος. βασια, μου βρηκες κανενα σεμιναριο στα κοντα η ολα μονη μου περιμενεις να τα κανω?
φιλεναδες κανενα καφεδακι το σαββατο προβλεπεται η θα πατε ολες για πενθημερο? αχ, φετος βρηκαν να μας κατσουν τα τριημερα και τα πενταημερα? θελουμε καφε λεμε στην θεσσαλονικη. ασε που υποπτευομαι η κυρια προεδρος να εχει αλλες συναντησεις μη το πω στενες επαφες
19-10-2009, 10:16 #2384
να παμε αλλα η κυρια γκουρου θα παει ζαγοροχωρια αρα δεν την βλεπω να ερχεται. περιμενω να δω η κυρια με τον καινουριο τι θα κανει.... εμεις ειμαστε μεσα? ενα θεματακι με τα παιδια το εχω αλλα κατι θα κανονισω
19-10-2009, 10:25 #2385
Σας μισώ ρε!
χαχαχα
Καθάρματα,ελάτε Αθήνα και τα λέμε!
Φόβος για λύσσα
29-08-2025, 04:40 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)