Results 2,641 to 2,655 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-11-2009, 13:22 #2641
κοριτσακια μου καλημερα,
μολις τελειωσα τις δουλειες μαζι με την γυναικα που ειχα και τωρα καφεδακι και βουρ στο φορουμ,
εχω 4 μερες αδεια για κουραση(δουλειες) αλλα και για ξεκουραση(χουχουλιασμα με τις πυτζαμες)
περασα τελεια το Σαββατο, το βασουλινι στο γυρισμο συζητουσε για σας συνεχεια, το φαγητο, το γλυκο (η καρυδοπιτα τελεια, τι νομιζατε οτι δεν θα δοκιμαζα?)
αλλα και τα δωρακια μας υπεροχα, μπαρμπουνι δεν το συζητω για τις κομποστες σου, τελειες, εγιναν αναρπαστες.
η βασιλικη αρνειται να φαει σε αλλο πιατο περαν της φραουλιτσας.............
χρονια πολλα αν και καθυστερημενα σε ολους τους εορταζοντες
μπαρμπουνι αξια, και χωρις ρευμα παλι τα καταφερες...............
φιλακια πολλα σε ολους, θα σας διαβασω απο παρασκευη καλυτερα και τα λεμε,
εως τοτε να ειστε καλα.............
- 10-11-2009, 13:24 #2642
οσο για την ευχη της ναταλιας που αφησε στη μεση,
του χρονου τετοιο καιρο θελω να ειμαι 10 κιλα πιο κατω και να διανυω τους πρωτους μηνες της δευτερης εγκυμοσυνης μου.....
10-11-2009, 14:52 #2643
καλο μεσημερι αντι καλημερας απο την καταιδρωμενη μπαρμπ. οχι, δεν μαγειρευα 20 φαγητα. εχω δουλεια. εχθες μαλιστα εκανα και ενα φοβερο στριμωγμα στο αφεντικο διοτι δεν προλαβαινω και μου υποσχεθηκε για εκατοστη φορα οτι θα λυσει το προβλημα (σε 50 χρονια ισως..... πιο νωρις δεν το βλεπω)
για συναντηση και στα κοντα εγω μεσα ειμαι. θα ερθω να σας βρω οπου μου πειτε αρκει να ειναι σαββατο, να εχει πανσεληνο, συναστρια και εκλειψη ηλιου μαζι. τοτε θα μπορω σιγουρα. ολο τον υπολοιπο καιρο παιζεται....λογω υποχρεωσεων
νεκταρια μου, θα χαρουμε να σε γνωρισουμε κι εσενα και οποια αλλη μας κανει τη χαρη να μας ερθει
εχθες τα παιδακια μου επλυναν τα πιατα τους, ποτηρια τους, δισκους τους κλπ (ο καθενας τα δικα του) και εφαγαν σε αυτα. τα εκανα και εναν χωρο στην κουζινα (ευτυχως εχω πολλα ντουλαπια και δεν χρειαστηκε να πεταξω τιποτε προσφορες) και μου ειπαν ρητα οτι θελουν να τρωνε παντα εκει. ενα πραγμα σαν το βασουλινι δηλαδη.
εχθες το απογευμα εκανα 45 λεπτα διαδρομο. σημερα το πρωι μολις 20 λεπτα και ελπιζω να συνεχισω ετσι για να μου δειξει η καλη μου ευχαριστα νεα (ελπιζω να μη ξανακοπει το ρευμα) την παρασκευη που αμφιβαλλω πολυ καθοτι εγω δεν εδωσα ταπερ στη μαμα αλλά ανοιγω καθε τοσο τον δικο μου καδο και καταβροχθιζω λιγο απο ολα....που ειναι το μαστιγιο οεο?
αννεζινα, θα συμφωνησω με την ναταλια. αν αυτα που εκανες δεν ειναι πολλα, τοτε πως θα ειναι τα πολλα? ενα βιβλιο μαγειρικης επι δυο ας πουμε? αυτο το απαιχτο σου, θελω συνταγη και με u2u το τηλεφωνο σου ωστε οταν το κανω να μου λυνεις αποριες. δεν εχω κανει ποτε και μαλιστα φοβαμαι να δοκιμασω. μια λατρεια με τα μακαρονια την εχω. και εγω για ανταμοιβη, στην επομενη συναντηση θα φερω την ζαμπονοκασεροπιτα μου (οχι δεν ανοιγω φυλλο, η ετοιμη σφολιατα να ειναι καλα) που φανταζομαι οτι ανταγωνιζεται την τυροπιτα σου
λιντα μου η κολλητη σου ησυχη ηταν το σαββατο. μια μελαγχολια επειδη ησουν μακρυα την ειχε, δεν μπορω να το κρυψω. ποτε θα ερθεις εσυ κατα εδω να σε δουμε? οταν δε παει ο μωαμεθ στο βουνο.....
βασια μου, καλη δυναμη στις δουλειες σου και αν τελειωσεις καμια μερα νωριτερα, ελα να περιλαβεις και το δικο μου γιατι εγω (δηλαδη ουτε καν εγω) κανω αυτα που βλεπει ξερεις αυτη που μισει η ξενια. φιλακια στη βασιλικουλα σου.
πηνελοπη μου, ελπιζω να εισαι καλα και να μπεις στα κοντα να μας πεις κανενα νεο σου.
κοριτσια, που ειστε ολες χαμενες? μια βρισκουμε δεκα χανουμε? καλα σας απαριθμησε η νταλια. χαθηκατε ολες. μπειτε να μας πειτε κανενα νεο σας
αληθεια η dreamon τι εγινε βρε παιδια? ναταλια την εψαξες? εχουμε νεα της? μονο να ειναι καλα γιατι μας ανησυχησε λιγο. ηταν φουλ σε μπαταρια και θα εμπαινε για επεμβαση και απο τοτε κιχ
10-11-2009, 15:48 #2644
Έπεσα πάνω σ'αυτό το τραγούδι και σας θυμήθηκα,Πριγκίπισσα και Μαρικάκι μου!
Σας το αφιερώνω με ένα αχ που κυκλοφορύσαμε στα ίδια πλακόστρωτα
την ίδια περίοδο και δε γνωριζόμασταν!Ειδικά εσύ,γαλαζοαίματη μου,
που θ'αναγνωρίζεις και τη φωτογραφία....
"Γυρίζει ο νους καμιά φορά στα χρόνια τα φοιτητικά στη Σαλονίκη..."
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ
10-11-2009, 15:54 #2645
Originally posted by basia
οσο για την ευχη της ναταλιας που αφησε στη μεση,
του χρονου τετοιο καιρο θελω να ειμαι 10 κιλα πιο κατω και να διανυω τους πρωτους μηνες της δευτερης εγκυμοσυνης μου.....
αλλά σκέφτηκα πως έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί
όταν συμπληρώνει την αίτηση ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος!
Ολόψυχα στο εύχομαι,καρδιά μου!Και κάτι μου λέει πως είναι απλά θέμα χρόνου!
Φιλάκια στο ζουζουνέλι μας!
10-11-2009, 15:57 #2646
Originally posted by BARB3
αληθεια η dreamon τι εγινε βρε παιδια? ναταλια την εψαξες? εχουμε νεα της? μονο να ειναι καλα γιατι μας ανησυχησε λιγο. ηταν φουλ σε μπαταρια και θα εμπαινε για επεμβαση και απο τοτε κιχ
Ακόμα και μήνυμα έχω γραμμένο,που περιμένει στα πρόχειρα να πατήσω αποστολή!Λοιπόν!Το απόγευμα θα την πάρω!
Δεν αντέχω άλλη διακριτικότητα!Αρχίζω να κάνω σκέψεις αρνητικές και δεν το αντέχω!Θα σας ενημερώσω πάραυτα!
Μακάρι,μακάρι,μακάρι να είναι καλά κι ας μη μας θυμάται καθόλου!
10-11-2009, 16:04 #2647
Originally posted by LIDA
Θα σταματήσω το χρόνο για να μπορούμε να μιλάμε 5 μέρες συνεχόμενα χωρίς σταματημό (εγώ θα καπνίζω, θα πίνω, δεν θα έχω καμία όρεξη για φαγητό) και σένα θα σου φτιάχνω ότι θες και ότι δεν σ' αρέσει το πετάμε και παραγγέλνουμε!
Πόσες προσκλήσεις πρέπει να κάνω πια ρε π.... μου?
Φοβερή εικόνα,μόνο που από τους καπνούς δυσκολεύομαι να με δω μέσα της!
Και για να'χουμε καλό ρώτημα,σου φτάνουν εσένα(που και καλά τόση λαχτάρα με έχεις)5 ώρες;
Πώς να χωρέσουν δύο ζωές σε πέντε ώρες;Αφού θα τον παγώσεις που θα τον παγώσεις
το χρόνο,τι τις κάνεις τις τσιγκουνιές;Δεν ξέρω...τσιγκουνιά στο χρόνο=τσιγκουνιά και στα αισθήματα!
Ομολογώ πως είμαι λιγάκι επιφυλακτική για τη σοβαρότητα της επιθυμίας σου να συναντηθούμε...Δε με πολυπείθεις...
10-11-2009, 16:05 #2648
Ελεος, έλεος, δεν είναι ζωή αυτή να πρέπει να διαβάζω από την 98 μέχρι την 106 σελίδα για να σας γράψω δυο λέξεις..... τι είσαστε εσείς, γράφετε, γράφετε .... ειδικά το μπαρμπούνι έχει περάσει και την πρόεδρο στο Α3... πάντως ψηφίζω μπαρμπούνι γιατί είναι όλο ζωή και αν δεν τη ξέρω τη φαντάζομαι με ένα μεγάλο και γλυκό χαμόγελο, γεια σου μπαρμπουνάκι !!!!!!!!!!!!!!
Ναταλάκι μου, γλυκό μου Ναταλάκι μου έλειψες, κορίτσια μου λείπετε, δεν μπορώ όμως να σας παρακολουθήσω με τίποτα, δεν έχω χρόνο στο γραφείο, στο σπίτι δεν έχω υπολογιστή από τότε που χάλασε, θα πάρω σύντομα?. Τρέχω σαν το Βέγγο? ήμουν άρρωστη και 3 μέρες με πυρετό?? και σας έχασα !
Η νουβέλα λοιπόν, τελείωσε άδοξα αλλά δεν πειράζει κούκλα μου, είμαι της θεωρίας ότι καλύτερα να ζήσουμε έναν έρωτα και ας μην έχει αίσιο τέλος πάρα να μην το ζήσουμε καθόλου. Η αγάπη εξάλλου θέλει θυσίες, και υποχωρήσεις και δεν είναι όλοι έτοιμοι για αυτό. Εξάλλου όπως τραγουδάει και η Χαρούλα «αν πεθάνει μια αγάπη δεν τελειώνει κι η ζωή»????και όπως λέει το Αλαλουμάκι όταν τελειώνει κάτι καλό πάντα ξεκινάει κάτι καλύτερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αννεζίνα, μπράβο για τα 5 κιλά σου?. επιτέλους κάποιος χάνει εδώ !!!! Συνέχισε έτσι μπας και μας παρασύρεις και εμάς?.
Βάσια, τι απαισιοδοξία είναι αυτή κορίτσι μου με τόσα κιλά που έχεις χάσει?. Εγώ θέλω να σου πω απλώς συγχαρητήρια?. Και δες τα και λίγο μισογεμάτα τα πράγματα.
Χανελάκι χαίρομαι πολύ για σένα, κοιτάς πάντα μπροστά και προχωράς?. Μπράβο κοριτσάκι!
Λοιπόν τι θα γίνει, θα κάνουμε καμία συνάντηση και στην Αθήνα, γιατί οι Θεσσαλονικιές όλο καφεδάκι πίνουν.
Ναταλάκι πως πας με το θέμα της εγχείρησης, προχωράει ή το αναβάλεις ? Θέλω να σου πω ότι ο συνάδελφος μου, ο οποίος βέβαια έχει πολλά περισσότερα κιλά από σένα, έχει χάσει 40 κιλά σε 3 ή 4 μήνες, και έχει τεράστια διαφορά, φοβόταν πολύ και τώρα μου λέει ότι ήταν χαζός που δεν την είχε κάνει πιο νωρίς. Αφού τον ζηλεύω και λέω από μέσα μου μήπως πρέπει να κάνω και εγώ γιατί τρώω πάλι σαν γουρουνάκι?.. Λοιπόν ανέβηκα στα 87 από 82 που είχα φτάσει το καλοκαίρι, βαδίζω στην καταστροφή που λέει και το λαϊκό άσμα? Δεν ξέρω δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι τα χάπια μπορεί να μου φέρνουν κατάθλιψη. Μήπως καμία έχει παρατηρήσει κάτι ?
Εξαφανίζομαι αλλά να ξέρετε ότι μου λείπετε όταν δεν σας διαβάσω, θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά?. Φιλάκια στην ουρανιοτοξοπαρέα !!!!!!!!
10-11-2009, 16:07 #2649
Originally posted by BARB3
λιντα μου η κολλητη σου ησυχη ηταν το σαββατο. μια μελαγχολια επειδη ησουν μακρυα την ειχε, δεν μπορω να το κρυψω. ποτε θα ερθεις εσυ κατα εδω να σε δουμε? οταν δε παει ο μωαμεθ στο βουνο.....
Πότε να έρθω με δουλειά και παιδιά? Τα Χριστούγεννα? Κι αυτό το βλέπω δύσκολο. Το σίγουρο είναι το Πάσχα αλλά μέχρι τότε....ποιός ζει, ποιός πεθαίνει....
10-11-2009, 16:10 #2650
Originally posted by NADINE
Μάλιστα!Θα με φλομώσεις δηλαδή στο παθητικό κάπνισμα!
Φοβερή εικόνα,μόνο που από τους καπνούς δυσκολεύομαι να με δω μέσα της!
Και για να'χουμε καλό ρώτημα,σου φτάνουν εσένα(που και καλά τόση λαχτάρα με έχεις)5 ώρες;
Πώς να χωρέσουν δύο ζωές σε πέντε ώρες;Αφού θα τον παγώσεις που θα τον παγώσεις
το χρόνο,τι τις κάνεις τις τσιγκουνιές;Δεν ξέρω...τσιγκουνιά στο χρόνο=τσιγκουνιά και στα αισθήματα!
Ομολογώ πως είμαι λιγάκι επιφυλακτική για τη σοβαρότητα της επιθυμίας σου να συναντηθούμε...Δε με πολυπείθεις...
Για το τσιγάρο θα έχω και μισάνοιχτο το παράθυρο.
Το χρόνο θα τον παγώσω περισσότερο, όσο χρειαστεί για τις δυο ζωές μας.
Έλεος! Γιατί με σταυρώνεις συνέχεια?
Μόνο σε μένα το κάνεις αυτό από δω μέσα!
10-11-2009, 16:11 #2651
Α! Πέντε μέρες είπα όχι πέντε ώρες.
Πέντε ώρες δεν είναι ούτε τα προκαταρκτικά!
10-11-2009, 16:13 #2652
Originally posted by alalumaki
Λοιπόν τι θα γίνει, θα κάνουμε καμία συνάντηση και στην Αθήνα, γιατί οι Θεσσαλονικιές όλο καφεδάκι πίνουν.
ʼντε λοιπόν να την κανονίσουμε την συνάντηση μπας και ζηλέψουνε οι Θεσσαλονικιές και κατέβουν κι αυτές!
Λέγε που και πότε!
10-11-2009, 16:21 #2653
Με σένα νομίζω ότι εκκρεμεί μία ξιφομαχία, ή κάνω λάθος ?? Χωρίς Ναταλάκι συνάντηση, το βλέπω σαν προδοσία, μη βλέπεις που αυτή!!!! βγαίνει με τις άλλες !
10-11-2009, 16:22 #2654
Αλαλουμένια μου!Να σε πιέζω-διακριτικά πάντα-πιο συχνά αν είναι τότε να εμφανίζεσαι!
Περαστικά,ψυχή μου!Ελπίζω να έχεις ήδη αναλάβει,να είναι καλά κι η μανούλα μας,τα παιδιά,όλοι!
Καλή δύναμη σε ό,τι καλείσαι ν'αντιμετωπίσεις!Η αλήθεια είναι πως αν απουσιάσεις λίγες μέρες,
όντως μετά δεν παλευόμαστε,έτσι που τις καλπάζουμε τις σελίδες,αλλά τι να κάνουμε,
που αγαπιόμαστε;Μακάρι να σε έχουμε πιο συχνά στην παρέα μας(γιατί στην καρδιά μας
σε έχουμε μπαστακωθεί ούτως ή άλλως).Προσωπικά δεν μπορώ ν'αποδώσω κατάθλιψη
στα χάπια(δεν τα παίρνω άλλωστε).Δικό μου κατόρθωμα είναι σε κάθε αναστεναγμό της!
Ίσως είναι που τρέχεις κι εσύ συνέχεια και δε δίνεις πολύ χρόνο στον εαυτό σου.
Κάτι και τα κιλάκια που πήραμε...πάντα το έπαιρνες βαρέως...σ'έχει κουράσει κι αυτό το
"στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε" γιογιό...Μάλλον χρειάζεσαι κάποιες ανάσες χαράς και
ξεγνοιασιάς!Νομίζω πως μόλις σου τις επιτρέψεις,θα νιώσεις αμέσως καλύτερα!
Μην παραμελείς τις ολόδικες σου ανάγκες!Η ρουτίνα παρασύρει,ξέρω...Θέλει αντίσταση!
Αυτό όμως που δε δέχομαι με την καμία να ξανακούσω από σένα,είναι η λέξη γουρουνιές
κι ό,τι είναι της οικογένειας των γουρουνιών!Αφήσαμε για λίγο τα καλά/κακά κορίτσια και
πιάσαμε τώρα τα χοιρινά!Το μαστίγιο πάντως δεν το αφήνουμε να πάρει το ρεπό του,βλέπω!
Αγκάλιασε με αγάπη τις ανάγκες σου,σε παρακαλώ πολύ!Μη σε πυροβολείς που δεν είσαι
σουπεργούμαν!Τα κιλά σου ούτως ή άλλως δεν τα δείχνεις(ούτε τα χρόνια σου άλλωστε).
Όχι πως έχει κάποια σημασία αυτό,καθώς η δική μας γνώμη για τον εαυτό μας βαραίνει μέσα μας.
Ένας τρίτος όμως παρατηρητής πονά να σε βλέπει τόσο καιρό να σε πυροβολείς για τα επουσιώδη.
Και μου σκέφτεσαι κι επεμβάσεις!Αν είναι ποτέ δυνατόν!Δώσε σου χρόνο να κάνεις πράγματα
που αγαπάς για σένα μόνο και θα δεις πόσο θ'αλλάξει κι η σχέση σου με το φαγητό!Χαλάρωσε!
Σόρυ για τις προστακτικές,αλλά σε πετυχαίνω τόσο σπάνια,που βιάστηκα να σε προλάβω και μου
βγαίνει αβίαστα ο δικτάτορας!Πάντα είσαι στη σκέψη μου και την καρδιά μου!Να σε προσέχεις!Μάκια!
10-11-2009, 16:23 #2655
Originally posted by alalumaki
Με σένα νομίζω ότι εκκρεμεί μία ξιφομαχία, ή κάνω λάθος ?? Χωρίς Ναταλάκι συνάντηση, το βλέπω σαν προδοσία, μη βλέπεις που αυτή!!!! βγαίνει με τις άλλες !
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή