ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 178
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 178 of 2553 FirstFirst ... 781281681761771781791801882282786781178 ... LastLast
Results 2,656 to 2,670 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by LIDA

Για το τσιγάρο θα έχω και μισάνοιχτο το παράθυρο.
    Το χρόνο θα τον παγώσω περισσότερο, όσο χρειαστεί για τις δυο ζωές μας.
    Εκτός από το χρόνο θα παγώσεις κι εμένα όμως!Κι είμαι και κρυουλιάρα!Καλά που με νοιάζεσαι!

Έλεος! Γιατί με σταυρώνεις συνέχεια?
    Μόνο σε μένα το κάνεις αυτό από δω μέσα!
    Η αλήθεια είναι πως εσύ μου το βγάζεις περισσότερο,ειδικά από τότε που μας παράτησε το Ξενιαλούμπι...
    Αν θέλεις όμως να σε έχω στο ίδιο καζάνι με τις άλλες και να σου μιλώ χωρίς συναισθηματικές εντάσεις,
    πες το μου κι έγινε!Μόνο έχε υπόψιν σου πως μερικές φορές πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε!
    Μία πρόσφατα ευχοκαμένη!

Senior Member
    Έτσι κάνεις εσύ στους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σου?
    Γιατί σε όλες τις άλλες είσαι μεσ' τα γλυκόλογα και σε μένα μια ζωή δύσπιστη και δύσκολη!
    Μια σε ενοχλεί το τσιγάρο, μετά σε ενοχλεί το ανοιχτό παράθυρο!

Senior Member
    Aχ, Ναταλάκι αν ήσουν Αθήνα, θα σου έλεγα να σε έβλεπα κάθε απόγευμα για 5 λεπτά γιατί παραπάνω δεν προλαβαίνω να μου έδινες τονωτικές ενέσεις...... Θα πω το συνηθισμένο πλέον «πρέπει να δω λίγο τον εαυτό μου», αλλά αυτή είναι η αλήθεια?

Senior Member
    Αλαλουμένια μου,μπορείς να μου τηλεφωνείς να σου τα λέω όποτε παθαίνεις Αλτσχάιμερ!
    Τρόποι επικοινωνίας υπάρχουν πολλοί!Όχι πως δεν είναι καλύτερο το δια ζώσης βέβαια...
    Ασφαλώς το ακόμα καλύτερο είναι να μη με χρειάζεσαι να σου υπενθυμίζω τις ανάγκες σου!
    Αλλά μέχρι τότε,δέχομαι ευχαρίστως το ρόλο αυτό!Πάντα στη διάθεση σου!Καλή ξεκούραση!

Senior Member

Έτσι κάνεις εσύ στους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σου?
    Γιατί σε όλες τις άλλες είσαι μεσ' τα γλυκόλογα και σε μένα μια ζωή δύσπιστη και δύσκολη!
    Μια σε ενοχλεί το τσιγάρο, μετά σε ενοχλεί το ανοιχτό παράθυρο!
    Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα,Λινταλένια μου!Η αλήθεια είναι πως τα γυμνάσια στην αρχή τουλάχιστον
    είναι αναλέητα.Πρέπει να είμαι απόλυτα σίγουρη για τη σοβαρότητα των συναισθημάτων του άλλου!
    Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι(στους οποίους συγκαταλέγεσαι κι εσύ)που κάτι επάνω τους
    με ιντριγκάρει να τους τσιγκλάω κομματάκι παραπάνω!Αν αυτές είναι μόνο οι αντοχές σου,
    αν έχασες το ενδιαφέρον σου και θεωρείς πως είναι δυσανάλογο το δυσάρεστο από το ευχάριστο,
    είναι καθαρά δική σου απόφαση,από μένα απολύτως σεβαστή!Ρώτα το Ξενιαλούμπι,το Πεννόπλασμα
    κι όχι μόνο να σου πουν τι τράβηξαν και τι συνεχίζουν να τραβάνε από μέρους μου.Να τις πω μαζόχες;
    Δεν ξέρω...πάντως είναι ακόμα εδώ...Η αγάπη παιδεύει δε λένε;Λες να έχουν τόσο άδικο;

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!!!
    Ευχομαι ολα τα ομορφοκοριτσα να ειναι καλα!!! Εχω να διαβασω τα νεα σας πολυ καιρο, θα προσπαθησω σημερα να διαβασω απο εκει που σας αφησα την Παρασκευη.
    Εμεις στο σπιτι ολοι αρρωστοι, με μια περιεργη ιωση, που τελικα κατεληξε σε βρογχιτιδα, δεν λεει να περασει....
    Κοριτσια εδω στην περιοχη(Δυτικη Ελλαδα) ειχαμε μεγαλες καταστροφες στις καλλιεργειες, οι Αγροτες της περιοχης εχουν πληγει ανεπανορθωτα και εγω τρεχω σαν Βεγγος....
    Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες-ουσες για χθες και προχθες, να σας ζησουν τα αγαπημενα σας προσωπα!!!
    Θα ξαναμπω σημερα, αν και επικυνδινο, διαβαζα καπου για κατι κυδωνια ψητα, κατι μους σοκολα, κατι για καρυδοπιτες....ελεος κοριτσια!!!!!!!!! μην μου πειτε οτι τα φτιαξατε ολα αυτα και μετα δεν τα φαγατε????? ΕΛΕΟΣ!
    Θελω να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει το ΣΚΔΤ με την ησυχια μου και να σας χορτασω(αφου δεν χορταινω με φαγητο, να χορτασω με τις Αγαπημενες μου!!!)
    Πριγκηπεσα μου, ναι, ειμαι απο το νοτιοτερο σημειο του νομου μας, απο το Τυμπακι. Δεν ειμαστε μακρυα, ασε που οταν ερχομαι, συνεχεια Ηρακλειο ειμαι, οι περισσοτεροι φιλοι μου Ηρακλειο μενουν...
    Μια καλη μερα να εχουμε ολες και αργοτερα με το καλο!

Senior Member
    Καλημερα στα στα εργαζομενα κοριτσια. η αληθεια ειναι οτι γραφουμε πολλα με αποτελεσμα να βαριουνται να μας διαβασουν οι απο εξω. εμεις παντως περναμε μια χαρα. Αλαλουμακι και μαρικακι, χαρηκα ιδιαιτερως που μας θυμηθηκατε και μας τιμησατε με την παρουσια σας.

αλαλουμακι κουραγιο. εμεις οι μανες εργαζομενες ειμαστε για κλαματα. δεν εχουμε χρονο για τιποτε. κοιταμε να ευχαριστησουμε τους αλλους, αφηνουμε τον εαυτο μας και εισπρατουμε ενα...μηδενικο ισως....ενιοτε και φασκελο....
    Πρεπει ομως να κανουμε κατι για τον ευατο μας, δεν πρεπει? εγω παντως αυτο το κατι το μεταφραζω σε καφεδακι ειτε με παρεα προσωπικη μια φορα το μηνα και αν ειτε με παρεα το φορουμ. υπαρχει βεβαια και το τηλεφωνο. εγω δεν τα παω καθολου καλα με το τηλεφωνο-ελαχιστες φορες θα το σηκωσω να παρω καποιον αλλα εσυ μη βλεπεις εμενα, μη το σκεφτεσαι. παρε μας κανενα τηλεφωνο. και ιδιαιτερη προσκληση να ηθελες, την πηρες.

μαρικακι κι εσυ βασανισμενο τεκνον μου? τρεχεις σε εκτιμησεις λογω καταστροφων και οπου αλλου χρειαστει ε? λοιπον μου φαινεται οτι θα αρχισω να το ξανασκεφτομαι οτι οι δημοσιοι-δημοτικοι υπαλληλοι δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι. υπαρχουν και καποιοι που βισματονονται και βεγγοποιουνται....υπομονη. δεν μπορει παντα να ειναι ετσι.....

λιντα μου στενο κορσε ειχες? τον επιδιωξες και τον απεκτησες. και στενο μαρκαρισμα επισης και μια μονιμα αντικρουομενη κατασταση σε οτι λες και οτι δεν λες.....υπομονη, τον πρωτο καιρο ετσι ειναι, μετα αμα την κερδισεις ηρεμει και σουε ρχεται για κανενα καφε. 5 μερες ε? 5 ωρες προκαταρκτικα ε? καλο ακουγεται ε?
    προς το παρον ομως θα σου προτεινα να βγεις για κανενα καφε με καμια αλλη πχ την αλαλουμενια που την εχει γνωρισει κιολας να σου πει απο κοντα πληροφοριες

οσο για εμενα, για οσες δε βαριουνται να διαβασουν, εχθες αυτομαστιγωθηκα με διαδρομο. συνολικα 12 χιλιομετρα σε τρεις δοσεις και το φαγητο, φαγητο. οταν καταλαβα τι μου εφταιγε ηταν αργα...ειχα ξεχασει το χαπι μου. τελικα κανει δουλεια ή ειναι η ιδεα μου? ακομη αναρωτιεμαι. ανεβαινω και κλεφτα στη ζυγαρια, τρομαζω και παταω ντιλιτ στο μυαλο μου και περιμενω την παρασκευη να γινω δημοσιως ρεζιλι που για αλλη μια φορα δεν κρατηθηκα....θα πρεπει βεβαια να πω οτι δεν κανω κανενα φαγητο ή σαλατα για εμενα, τρωω λιγο απο ολα και ταχα προσεχω. πεταξα και τη μιση τουρτα που ειχε μεινει και τωρα εχω κατι κομματια καρυδοπιττας κατι παστακια και μικρα γλυκακια πχ κορνεδακια. αν δεν τα ετρωγε ο συζυγος, θα τα ειχα πεταξει εχθες. δεν τηρω κανενα προγραμμα, τρωω ελαχιστα μεχρι να παω σπιτι και μολις φθασω ανοιγω το ψυγειο. α, και το πρωι ανοιγω το ψυγειο. σημερα αποτελειωσα την τυροκαυτερη. εχθες το βραδυ την κηπουρου και μου εχει μεινει η ρωσικη. το τζατζικι το πεταξα γιατι το ειχα κανει φουλ στο σκορδο. μηπως να ριξω σκορδο και στη ρωσικη? κατα τα αλλα, εχθες μαγειρεψα γιουβαρλακια και σημερα λεω να το ριξω στο λεμονατο με πουρε για τους αλλους και για εμενα γιουβαρλακια. α, το ανθοτυρο του ολυμπου το εχετε δοκιμασει? φοβερο. καπου στα 13-15% λιπαρα εχει, συσκευασια μικρη ειναι, μεχρι και σημερα ο αβ το εχει προσφορα (αν αγορασεις δυο τεμαχια 30% εκιπτωση), τι αλλο να σας πω γι'αυτο? κι απο αυτο τρωω μπολικο μαζι με ολα τα αλλα. και η αλλη γευση που προσφατα μου αρεσε ειναι το φλερ της φαγε αλλά οχι το απλο, αυτο με τα καλαμποκια. εχει κι ενα αλλο με ελια που δνε μου αρεσε ομως. οποιος θελει αν δοκιμασει, μπορει να παει μασουτη που θα πανει και το 40% της αξιας σε επιταγη πισω. σας φλομωσα παλι με τις προσφορες, σας ανοιξα και την ορεξη πρωι πρωι...να σκουπισω τα σαλια μου και τα λεμε αργοτερα. τρομαρα μου, πινω και πρασινο τσαι ταχα για να αυξησω τον μεταβολισμο μου.....τελειωνει ομως και παω να κανω και καφεδακι στη κουπα με το κουταλακι.....

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα,Λινταλένια μου!Η αλήθεια είναι πως τα γυμνάσια στην αρχή τουλάχιστον
    είναι αναλέητα.Πρέπει να είμαι απόλυτα σίγουρη για τη σοβαρότητα των συναισθημάτων του άλλου!
    Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι(στους οποίους συγκαταλέγεσαι κι εσύ)που κάτι επάνω τους
    με ιντριγκάρει να τους τσιγκλάω κομματάκι παραπάνω!Αν αυτές είναι μόνο οι αντοχές σου,
    αν έχασες το ενδιαφέρον σου και θεωρείς πως είναι δυσανάλογο το δυσάρεστο από το ευχάριστο,
    είναι καθαρά δική σου απόφαση,από μένα απολύτως σεβαστή!Ρώτα το Ξενιαλούμπι,το Πεννόπλασμα
    κι όχι μόνο να σου πουν τι τράβηξαν και τι συνεχίζουν να τραβάνε από μέρους μου.Να τις πω μαζόχες;
    Δεν ξέρω...πάντως είναι ακόμα εδώ...Η αγάπη παιδεύει δε λένε;Λες να έχουν τόσο άδικο;
    Ναι... τώρα που το λες όντως η αγάπη παιδεύει.
    Θέλω πάρα πολύ και γω να σε παιδέψω. Αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Καλημερα στα στα εργαζομενα κοριτσια. η αληθεια ειναι οτι γραφουμε πολλα με αποτελεσμα να βαριουνται να μας διαβασουν οι απο εξω. εμεις παντως περναμε μια χαρα. Αλαλουμακι και μαρικακι, χαρηκα ιδιαιτερως που μας θυμηθηκατε και μας τιμησατε με την παρουσια σας.

αλαλουμακι κουραγιο. εμεις οι μανες εργαζομενες ειμαστε για κλαματα. δεν εχουμε χρονο για τιποτε. κοιταμε να ευχαριστησουμε τους αλλους, αφηνουμε τον εαυτο μας και εισπρατουμε ενα...μηδενικο ισως....ενιοτε και φασκελο....
    Πρεπει ομως να κανουμε κατι για τον ευατο μας, δεν πρεπει? εγω παντως αυτο το κατι το μεταφραζω σε καφεδακι ειτε με παρεα προσωπικη μια φορα το μηνα και αν ειτε με παρεα το φορουμ. υπαρχει βεβαια και το τηλεφωνο. εγω δεν τα παω καθολου καλα με το τηλεφωνο-ελαχιστες φορες θα το σηκωσω να παρω καποιον αλλα εσυ μη βλεπεις εμενα, μη το σκεφτεσαι. παρε μας κανενα τηλεφωνο. και ιδιαιτερη προσκληση να ηθελες, την πηρες.

μαρικακι κι εσυ βασανισμενο τεκνον μου? τρεχεις σε εκτιμησεις λογω καταστροφων και οπου αλλου χρειαστει ε? λοιπον μου φαινεται οτι θα αρχισω να το ξανασκεφτομαι οτι οι δημοσιοι-δημοτικοι υπαλληλοι δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι. υπαρχουν και καποιοι που βισματονονται και βεγγοποιουνται....υπομονη. δεν μπορει παντα να ειναι ετσι.....

λιντα μου στενο κορσε ειχες? τον επιδιωξες και τον απεκτησες. και στενο μαρκαρισμα επισης και μια μονιμα αντικρουομενη κατασταση σε οτι λες και οτι δεν λες.....υπομονη, τον πρωτο καιρο ετσι ειναι, μετα αμα την κερδισεις ηρεμει και σουε ρχεται για κανενα καφε. 5 μερες ε? 5 ωρες προκαταρκτικα ε? καλο ακουγεται ε?
    προς το παρον ομως θα σου προτεινα να βγεις για κανενα καφε με καμια αλλη πχ την αλαλουμενια που την εχει γνωρισει κιολας να σου πει απο κοντα πληροφοριες

οσο για εμενα, για οσες δε βαριουνται να διαβασουν, εχθες αυτομαστιγωθηκα με διαδρομο. συνολικα 12 χιλιομετρα σε τρεις δοσεις και το φαγητο, φαγητο. οταν καταλαβα τι μου εφταιγε ηταν αργα...ειχα ξεχασει το χαπι μου. τελικα κανει δουλεια ή ειναι η ιδεα μου? ακομη αναρωτιεμαι. ανεβαινω και κλεφτα στη ζυγαρια, τρομαζω και παταω ντιλιτ στο μυαλο μου και περιμενω την παρασκευη να γινω δημοσιως ρεζιλι που για αλλη μια φορα δεν κρατηθηκα....θα πρεπει βεβαια να πω οτι δεν κανω κανενα φαγητο ή σαλατα για εμενα, τρωω λιγο απο ολα και ταχα προσεχω. πεταξα και τη μιση τουρτα που ειχε μεινει και τωρα εχω κατι κομματια καρυδοπιττας κατι παστακια και μικρα γλυκακια πχ κορνεδακια. αν δεν τα ετρωγε ο συζυγος, θα τα ειχα πεταξει εχθες. δεν τηρω κανενα προγραμμα, τρωω ελαχιστα μεχρι να παω σπιτι και μολις φθασω ανοιγω το ψυγειο. α, και το πρωι ανοιγω το ψυγειο. σημερα αποτελειωσα την τυροκαυτερη. εχθες το βραδυ την κηπουρου και μου εχει μεινει η ρωσικη. το τζατζικι το πεταξα γιατι το ειχα κανει φουλ στο σκορδο. μηπως να ριξω σκορδο και στη ρωσικη? κατα τα αλλα, εχθες μαγειρεψα γιουβαρλακια και σημερα λεω να το ριξω στο λεμονατο με πουρε για τους αλλους και για εμενα γιουβαρλακια. α, το ανθοτυρο του ολυμπου το εχετε δοκιμασει? φοβερο. καπου στα 13-15% λιπαρα εχει, συσκευασια μικρη ειναι, μεχρι και σημερα ο αβ το εχει προσφορα (αν αγορασεις δυο τεμαχια 30% εκιπτωση), τι αλλο να σας πω γι'αυτο? κι απο αυτο τρωω μπολικο μαζι με ολα τα αλλα. και η αλλη γευση που προσφατα μου αρεσε ειναι το φλερ της φαγε αλλά οχι το απλο, αυτο με τα καλαμποκια. εχει κι ενα αλλο με ελια που δνε μου αρεσε ομως. οποιος θελει αν δοκιμασει, μπορει να παει μασουτη που θα πανει και το 40% της αξιας σε επιταγη πισω. σας φλομωσα παλι με τις προσφορες, σας ανοιξα και την ορεξη πρωι πρωι...να σκουπισω τα σαλια μου και τα λεμε αργοτερα. τρομαρα μου, πινω και πρασινο τσαι ταχα για να αυξησω τον μεταβολισμο μου.....τελειωνει ομως και παω να κανω και καφεδακι στη κουπα με το κουταλακι.....
    Μου έφτιαξες την μέρα. Πέθανα στα γέλια με τις γεύσεις σου!
    Αν κατάλαβα καλά έφαγες τυροκαφτερή το πρωί?
    Α, είσαι και συ διεστραμμένο μυαλό εντελώς!
    Όσο για τα δικά μου πρότεινα στην Αλαλουμένια να βγούμε, μου είπε ότι εκκρεμεί μια ξιφομαχία μεταξύ μας και είπε όχι.
    Εγώ δεν ξαναπροτείνω. Μου φτάνει η μία που έχω και ταλαιπωρούμαι.

Senior Member
    Καλημέρα ρε κοριτσάκια σε όλες!

Senior Member
    Kοριτσάκια καλημέρα κι απο μένα εχθές σημείωσα απουσία λόγω δηλητηρίασης, έφαγα το βλαμμένο ένα γιαούρτι που είχε λήξει δέκα μέρες χωρίς να το πάρω καν χαμπάρι,,,
    είχα βάλει μέσα κανέλα, μέλι και μήλο, τη νύχτα κατάλαβα την διαφορά...
    το μόνο καλό είναι ότι από την όλη ιστορία πρέπει να έχασα κανένα κιλάκι αλλά δεν ζυγίζομαι αύριο που θα πάω διαιτολόγο.
    πολλά πολλά φιλιά σε όλες, πρέπει να φύγω.... έχω πολύ πολυ δουλίτσα μετά την χθεσινή μου << κοπάνα>>
    να είστε όλες καλά, γερές και δυνατές και προχωράμε μπροστά γερά με τσαμπουκά...

Senior Member
    Καλημέρα αγαπημένες μου! Δυο φορές έχω γράψει ένα μακροσκελές μήνυμα και συνεχώς το χάνω. Τα νεύρα μου....διότι εξαφανίζεται ένα στάδιο πριν πατήσω το «υποβολή» ʼντε πάλι από την αρχή:
    Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα, στις εορτάζουσες και στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Να έχετε πάντα υγεία να τους χαίρεστε και να τους γιορτάζετε
    Μπαρμπουνάκι μου, τι να πω!!! Χαίρομαι τη δύναμη, τη ζωντάνια και την ενεργητικότητά σου. Να ? σαι καλά κορίτσι μου πάντα
    Ναντινάκι μου καλό, να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι πολύ συχνά, όμως έχω αποχωρήσει διακριτικά ένεκα της Λινταλένιας. Ουε και αλίμονο μου αν καταλάβει ότι προσπαθώ να σε προσεγγίσω. Πάει , δε τη γλιτώνω τη μονομαχία και?γω.
    Αννούλα περαστικά από τη δηλητηρίαση . Καλή επιτυχία αύριο στη διαιτολόγο σου!!! Μια χαρά πας εσύ, εγώ έχω αφεθεί.... αλλά θα το ξαναβρώ.
    Και το καλύτερο το έχω αφήσει για το γλυκό μου το Μαρικάκι

Originally posted by marikaki
    Πριγκηπεσα μου, ναι, ειμαι απο το νοτιοτερο σημειο του νομου μας, απο το Τυμπακι. Δεν ειμαστε μακρυα, ασε που οταν ερχομαι, συνεχεια Ηρακλειο ειμαι, οι περισσοτεροι φιλοι μου Ηρακλειο μενουν...
    Θυμάσαι Μαρικάκι μου που έλεγα συνεχώς για ένα χωριό του συζύγου μου , στο οποίο πάω πολύ συχνά (σχεδόν κάθε Σ/κυριακο, Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι);. Θυμάσαι Μαρικάκι τις περιγραφές μου από τα έθιμα του Πάσχα; Θυμάσαι που μου είπες ότι σου θύμισαν τα μέρη σου;
    Ξέρεις ποιο είναι το χωριό που επισκεπτομαι το μισό χρόνο της ζωής μου;
    ΒΩΡΟΙ λέγονται κορίτσι μου!!!!!!
    Ποιος να μας το έλεγε ότι τα χώρια μας θα βρίσκονται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων!!!!!! Βρε μικρός που είναι αυτός ο μέγας κόσμος !!!

Senior Member
    Originally posted by klm
    Ναντινάκι μου καλό, να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι πολύ συχνά, όμως έχω αποχωρήσει διακριτικά ένεκα της Λινταλένιας. Ουε και αλίμονο μου αν καταλάβει ότι προσπαθώ να σε προσεγγίσω. Πάει , δε τη γλιτώνω τη μονομαχία και?γω.
    Πάει, τις έδιωξα όλες!
    Καλημέρα πριγκίπισσα....

Senior Member
    Καλημέρα,ομορφιές μου!
    Βλέπω μεγάλη συμμετοχή πρωί πρωί κι από τις μη τακτικές!Τελικά τον θέλετε τον Γερμανό σας!

Μαρικάκι μου,περαστικά σας!Το φαντάζομαι το αγοράκι μου αρρωστούλικο και το πονά η ψυχή μου.
    Εκείνη η τρυφερή φωνούλα να κάνει παραπονάκια...Αχ!Μου το αρρωστήσατε εκεί κάτω με την κακοκαιρία σας!
    Καλή δύναμη στα τρεχάματα σου εντός κι εκτός σπιτιού.

Αννεζίνα μου,ευαίσθητη μου εσύ!Μα να πάθεις δηλητηρίαση επειδή έφαγες γιαούρτι μόνο δέκα ημερών;
    Μου θυμίζεις την πριγκίπισσα με το ρεβύθι και τα σαράντα στρώματα,που όλη νύχτα στροφογύριζε
    και άυπνη σηκώθηκε με μελανιασμένο σώμα από την ενόχληση του μπιζελιού στον πάτο!
    Εγώ πάντως,αν το γιαούρτι δεν είναι μηνών,δεν το βάζω στο στόμα μου!Το περιμένω να ωριμάσει σαν το ουίσκυ!
    Ευτυχώς δεν μας πολυδιαβάζει η hopa γιατί το θέμα γιαούρτι ληγμένο είναι πονεμένη ιστορία στο ψυγείο μου!
    Ελπίζω να νιώθεις ήδη καλύτερα!

Πριγκίπισσα μου,δε θα μου μιλάς δηλαδή στο εξής;Αυτό ήταν;Μήπως ήθελες να την κάνεις κι εσύ
    και βρίσκεις πάτημα στην κτητικότητα της Λινταλένιας;Γιατί όσοι με πλησιάζουν μετά μ'εγκαταλείπουν;
    Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει και ξαναρχίζω απ'την αρχή...Με κούρασαν οι αρχές...Θέλω συνέχειες στο εξής!
    Όσο για τους Βώρους σου,στάνταρ έχει συγγενείς εκεί το Μαρικάκι!Να δεις που μπορεί να βγείτε και σόι
    απ΄την πλευρά του άντρα σου!Όταν είχε εξαφανιστεί και είχα πάρει τον κατάλογο κι έψαχνα το επίθετο της,
    όλο Βώροι και Τυμπάκι μου έβγαιναν κι ένας κύριος μου είχε πει πως είναι δίπλα...Κι ήσασταν και εδώ φοιτήτριες
    την ίδια περίοδο!Επιβάλλεται να συναντηθείτε,αν και ζηλεύω που δε θα είμαι η πρώτη γνωριμία από εδώ μέσα.
    Για σένα πιο πολύ,γιατί το Μαρικάκι ήδη με κεράτωσε με το Ξενιαλούμπι της!Τέλος πάντων...Α,κι επειδή κι εμείς
    την πατήσαμε πολλές φορές,κάνουμε ένα copy όσο γράφουμε για να μη ρισκάρουμε το νευρικό μας σύστημα!

Λινταλένια μου,χθες έφυγες χωρίς να μου απαντήσεις,αλλά σήμερα βλέπω ήρθες στα λόγια μου...
    Μάλλον είναι και ο συνδυασμός των ζωδίων μας έτσι εκρηκτικός.Κι άλλους ταύρους έχω στο μυαλό μου
    που μας έβγαινε έτσι...Βέβαια ήταν άντρες...Με τις ταυρίνες τα πάω υπέροχα...Τι να πω;Δεν ξέρω...
    Πάντως,αν σε βοηθά η πληροφορία αυτή κι αν βέβαια σ'ενδιαφέρει,το Ξενιαλούμπι λέει πως από το τηλέφωνο
    είμαι καλή σε αντίθεση με το internet.Δεν είναι τυχαίο που πλέον δεν μπαίνει στο msn αλλά μου τηλεφωνεί...

Μπαρμπουνέλι μου,πού έδωσες το πρωί τα τυροκαφτερά φιλιά σου;Τον λυπάμαι τον καημενούλη!
    Μία ερώτηση μόνο: αυτήν την τούρτα πώς σου πήγε η καρδιά να την πετάξεις;Εμένα γιατί δε με σκέφτηκες;
    Οι φίλοι δεν είπαμε στα δύσκολα φαίνονται;Αφού ξέρεις πόσο χρειάζομαι τη στήριξη της ζάχαρης αυτές τις μέρες!
    Αλλά ήρθαμε λάθος μέρα!Αυτό έφταιξε!Ήρθαμε την προηγούμενη του τραπεζιού αντί για την επόμενη!
    Τότε δε θα φεύγαμε με μόνο μία κούτα,αλλά-εγώ τουλάχιστον-και με τη μακαρίτισα την τούρτα!Αχ!

Και καθώς μεσημέριασε πάλι,πειρασμοί,κλείνω να πάω να πάρω το πρωινό μου,άτιμες παρασυρτζούδες!
    Φιλάκια πολλά σε όλες!Να έχουμε μια υπέροχη Τετάρτη(ό,τι τουλάχιστον απομένει)Καλή δυναμη σ' ό,τι κάνετε!

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA
    Kοριτσάκια καλημέρα κι απο μένα εχθές σημείωσα απουσία λόγω δηλητηρίασης, έφαγα το βλαμμένο ένα γιαούρτι που είχε λήξει δέκα μέρες χωρίς να το πάρω καν χαμπάρι,,,
    ...
    κοιτα να δεις συμπτωσεις. εγω μολις βρηκα ενα γιαουρτι που εληγε στις 28 οκτωβριου και το σκεφτομουν....τελικα το πεταξα χωρις καν να το ανοιξω και εφαγα το αλλο που ειχε ληξει στις 9 νοεμβριου.
    να σας κανω ενα μαθημα για ημερομηνιες ληξης. καποιες το εχουν ηδη μισοακουσει, εδω θα το γραψω. η ημερομηνια ληξης ειναι η πιθανη ημερομηνια ληξης. ειναι bb δηλ best before δηλαδη τελειο πριν... που σημαινει οτι αν το φας αργοτερα, μπορει να μην ειναι τελειο αλλά δεν θα παθεις και τιποτε. ανοιγεις, το ελεγχεις και το τρως. τωρα, το ληγμενο γαλα το βραζουμε. αν δεν κοψει (γιαουρτιασει/πηχτωσει) ειναι καλο, το κρυωνουμε και το πινουμε. το γιαουρτι το κοιταμε καλα καλα για μουχλα πρασινη/μαυρη/ασπρη. κοιταμε και τα τοιχωματα προσεκτικα για τον ιδιο λογο. το δοκιμαζουμε. αν δεν μας φανει ξινοτερο απο οτι συνηθως, το τρωμε. συσκευασμενα τυρια/αλλαντικα αν δεν ειναι φουσκωμενη η συσκευασια ειναι ενταξυ εκτος αν μας φανουν παραξενα σε χρωμα, μυρωδια. κονσερβες/βαζα: αν το καπακι ειναι φουσκωμενο, τα πεταμε χωρις να προσπαθησουμε να τα ανοιξουμε γιατι μπορει μολις μπει αερας να εκραγουν
    ενημερωτικα, στην αγγλια εχει αρχισει εκστρατεια να μη πετανε τα ληγμενα χωρις να τα ελεγχουν. ειδικα οταν σε καποια μερη του κοσμου υπαρχει κοσμος που πειναει.

τα ανωτερω δεν ισχυουν για οσους εχουν "ευαισθητο" στομαχι (θυμαμαι καποια που στη ρωσια ουτε το νερο δεν αντεχε...), για οσους ειναι αρρωστοι και οσους εχουν διαροια ενω ενδεικνυνται για οσους εχουν δυσκοιλιοτητα (αστειευομαι, ε?)
    τα ανωτερω τα εγραψα και δεν εχω καμια ευθυνη αν παθετε τιποτε αν φατε κατι ληγμενο. εγω παντως δεν παθαινω. τετοια χοντροπετση ειμαι....
    αυτο που παθαινουμε απο τα ληγμενα/χαλασμενα τροφιμα λεγεται Foodborn illness δηλ αρρωστια που προερχεται απο χαλασμενο τροφιμο το οποιο εμεις οι εξυπνοι ελληνες το λεμε δηλητηριαση. αν παθετε κατι απο τροφιμο που δεν ειναι ληγμενο μπορειτε να μηνυσετε την εταιρια μεσω του ινστιτουτου καταναλωτων. δεν το εχω δοκιμασει και δεν μου εχει τυχει και στην ελλαδα πολυ αμφιβαλλω αν θα μας δικαιωνε δικαστηριο, παντως στις ΗΠΑ υπαρχει κοσμος που πλουτιζει με τετοιο τροπο

τελος της εκπαιδευτικης εκπομπης-τι μου ηρθε τωρα και καθισα και τα εγραψα ολα αυτα? τελος παντων. μια που τα εγραψα, ας μη τα σβησω....