Results 2,671 to 2,685 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-11-2009, 12:40 #2671
Originally posted by NADINE
Αλλά ήρθαμε λάθος μέρα!Αυτό έφταιξε!Ήρθαμε την προηγούμενη του τραπεζιού αντί για την επόμενη!
Τότε δε θα φεύγαμε με μόνο μία κούτα,αλλά-εγώ τουλάχιστον-και με τη μακαρίτισα την τούρτα!Αχ!
- 11-11-2009, 12:40 #2672
Originally posted by BARB3
τελος της εκπαιδευτικης εκπομπης-τι μου ηρθε τωρα και καθισα και τα εγραψα ολα αυτα? τελος παντων. μια που τα εγραψα, ας μη τα σβησω....
11-11-2009, 12:43 #2673
Καλά είστε κι οι δύο απίθανες, ζωγραφίσατε πάλι!
Έχω πεθάνει στα γέλια!
Σήμερα η συνάδελφος με βλέπει μια να κλαίω και μια να γελάω δυνατά μόνη μου (δεν τολμάει πια να με ρωτήσει, ούτε καν κοιτάει)
11-11-2009, 12:47 #2674
Originally posted by NADINE
Αλλά ήρθαμε λάθος μέρα!Αυτό έφταιξε!Ήρθαμε την προηγούμενη του τραπεζιού αντί για την επόμενη!
Τότε δε θα φεύγαμε με μόνο μία κούτα,αλλά-εγώ τουλάχιστον-και με τη μακαρίτισα την τούρτα!Αχ!
Μάλλον θα είχε διακοπή ο εγκέφαλος...Με τόσες σκέψεις...
Καλά άκουγα σαξόφωνο,αλλά σημασία γιατί δεν έδωσα;Ε;
--->http://www.youtube.com/watch?v=OZCpL9-4DW0&feature=related
11-11-2009, 14:20 #2675
Originally posted by LIDA
Σήμερα η συνάδελφος με βλέπει μια να κλαίω και μια να γελάω δυνατά μόνη μου (δεν τολμάει πια να με ρωτήσει, ούτε καν κοιτάει)
11-11-2009, 16:24 #2676
τι κακο βρε παιδι μου!!! ουτε μαι προσωπικη στιγμη δεν μας αφηνουν να εχουμε στο γραφειο!!
12-11-2009, 00:39 #2677
Γειά σας κοριτσάρες πανέμορφες!!
μπήκα να δώσω μερικά φιλιά μιάς που λόγω δουλειάς δε προλαβαίνω και για τίποτα άλλο ..( στο γράψιμο εννοώ.. χαχα)
Δεν σας ξεχνώ και χαίρομαι να ακούω όλα αυτά τα ευχάριστα περι συναντήσεων κλπ και δεν σας κρύβω οτι ζηλεύω κ εγώ..
Σας φιλώ μία μία ξεχωριστά!! Barb, basia,sabina,lida,marikaki,alalumaki, klm και συγνώμη αν ξεχνάω καμία αλλά είναι σχεδόν μία τη νύχτα και υπολειτουργώ..
Και όχι δεν ξέχασα την προεδρίνα .. απλά θέλω έκτος από ένα απλό φιλί να της στείλω και μιά αγκαλιά που ελπίζω να τη ζεστάνει γιατί τη στέλνω με πολλή τρυφερότητα,στοργή και proderm..
Καληνύχτα ή Καλημέρα!! εξαρτάται από ποτε θα δείτε το πόστ.. χα
φιλάκια!!
12-11-2009, 08:43 #2678
Καλημέρα αγαπημένες μου! Σημερα πηρα τη μεγαλη αποφαση να αρχισω παλι εντατικα τις προσπαθειες. Στα μέσα Αυγουστου ξεκινησα διαιτα και άσκηση και μεχρι τελος Σεπτεμβρίου εχασα 6 κιλά περιπου. Μετά σταματησα, νομιζω εβαλα 1,5 κιλα ολο αυτό τον καιρο, και σημερα αποφασισα να ξεκινησω παλι δυναμικά. Δωστε μου θετική ενεργεια γιατι την χρειάζομαι παρα πολυ στην αρχη. Σας φιλώ αγαπημενες.!
12-11-2009, 08:57 #2679
Καλημερα κοριτσια μου!!!
Καποιος μιλησε αλλα εγω εχω κωφευσα και δεν τον ακουσα....και μολις σβηστηκε μηνυμα Α3....
Ναταλακι μου γλυκο σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!!!! Το μικρο μου ειναι καλυτερα τωρα αλλα ενα μαγισσακι ζηταει συνεχεια, μηπως εχεις ιδεα??? Ναταλακι μου γλυκο και ομορφο θελω να εισαι παντα καλα γιατι σε αγαπαω πολυ και σου χαριζω το παρακατω τραγουδι γιατι οσες φορες το εχω ακουσει, εσενα εφερα στο μυαλο μου...
http://www.youtube.com/watch?v=TyDSyvbehr0
Αννεζινα μου περαστικα σου!!! Επειδη ομως εχω κανει τεχνολογια τροφιμων στη σχολη, μου φαινεται λιγο δυσκολο να την επαθες απο γιαουρτι, περισσοτερο μου κανει για κανα σκουλικακι στο μηλο...Οπως και να χει ομως, ευχομαι συντομη επιστροφη στη διατροφη σου!!!
Μπαρμπουνακι εχεις δικιο για την ''κατηγορια μας'' απλα συνηθως αυτο που συμβαινει ειναι οι παλιοι - που ειναι και οι περισσοτεροι- να πινουν καφε και οι καινουριοι να τρεεεεεεεεεεεεεεχουν σαν Βεγγοι... Βρε Μπαρμπακο μου εσυ παιδι μου εισαι θυσαυρος!!! τι πραγματα κανεις.... και σε ποση ωρα??? τυχεροι αυτοι που σε εχουν!!!
Πριγκηπεσα μου!!!! Περιττο να σου πω οτι ενα σοκ το επαθα μολις διαβασα για Βώρους... Το Ναταλακι εχει δικιο, εχω πολλους και καλους συγγενεις εκει!!! ειναι απο τα καλυτερα χωρια του Δημου μας, εχει μια αλλη κουλτουρα...
Τωρα ειναι σιγουρο οτι θα συναντηθουμε...3 χιλ. δρομος...τι στο καλο??? και με τα ποδια τον κανεις!!! Χαρηκα παρα πολυ και τωρα καταλαβα γιατι κατι με τραβουσε κοντα σε σενα τοσο καιρο, δεν ειναι που εισαι Κρητικια μονο, ειναι που ειμαστε και απο τοσο κοντα!!! Ευχομαι να εισαι καλα, εσυ και η οικογενεια σου και συντομα να βρεθουμε και απο κοντα.... ως τοτε, μας χαριζω το παρακατω με πολυ ΑΓΑΠΗ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=isqsjf9rqak
12-11-2009, 09:56 #2680
Καλημέρα σε όλα τα γλυκά κορίτσια!
12-11-2009, 10:25 #2681
καλημερουδια κι απο εμενα. παω για τα επειγοντα.
α, εντωμεταξυ μαστιγωστε με γιατι δεν μπορω να το κλεισω το ρημαδι. τρωω ασυστολα. σημερα ηδη εφαγα 3 μινι καλουδια απο φουρνο (τυπου πεινιρλι) και τωρα ειμαι χειροτερα γιατι νιωθω οτι πειναω. φυσικα κι εχθες εκανα τα 11 χιλιομετρα και εκαψα χιλιες θερμιδες αλλά πρεπει να τρωω πολλες παραπανω γιατι σημερα παλι λιποθυμησα βλεποντας τη ζυγαρια. αυριο, επισημη μερα, θα σας πω το αυριανο νουμερο να λιποθυμησουμε παρεα. τωρα ομως που το σκεφτομαι δεν εφαγα τιποτε στο σπιτι αρα μικροτερο το κακο, ευτυχως. δεν ξερω ομως τι αλλο θα φαω καθως εχω μαζι μου μπισκοτακια. γιατι τα πηρα μαζι μου? στο σπιτι δεν προλαβαινα να τα φαω εφοσον τρωω απο ενα φουλ γεματο ψυγειο που δνε λεει να αδειασει....νομιζω οτι φταιει το οτι επισκεφτηκα χθες τον μασουτη με το μειον 40%..(πω...πω... θα με κατηγορησουν και για διαφημηση) εχω να πιω και καναδυο μερες το χαπι...τωρα που το σκεφτομαι, παω να το πιω. θα επανελθω
12-11-2009, 10:27 #2682
Γεια σου μπαρμπούνι, είσαι λεβεντιά!
12-11-2009, 10:43 #2683
κοριτσάκια καλημέρα κι από μένα
σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για την ηλίθια δηλητηρίαση που έπαθα μόνη μου δεν ξέρω αν ήταν από το γιαούρτι ή απο το μήλο όπως μου λέτε πάντως ταβλιάστηκα,
any way τώρα είμαι καλά και συνεχίζω ακάθεκτη..
σήμερα έχω και ζύγισμα μόνο που δεν νομίζω να χαρώ γιατί ξεκίνησαν οι ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...
μπάρμπι μου πως να το << κλεισεις >> καρδιά μου με τόσα πράγματα στο ψυγείο, πεινιρλί διαβάζω, μπισκοτάκια κ.λ.π
εμένα το ψυγείο μου έχει ζαμπόν άπαχο μίλνερ λίγη γραβιέρα για μακαρόνια
άπαχα γάλατα, γιαούρτια (τα έχω ελέξει δεν έχουν ληξει) πολλά φρούτα, και λαχανικά
τα δε ντουλάπια μου τρόφιμα,, στο σπίτι δεν υπάρχει μπισκότο για δείγμα, όταν θέλουν γλυκά κάνουν φρυγανιές στην φρυγανιέρα με μέλι
με βοηθάει το ότι όλοι προσέχουμε
ο γιός μου είναι αθλητής και πολύ κοκέτης.... προσέχει την σιλουέτα του
η κόρη μου είναι φοιτήτρια δεν λέω τίποτα άλλο
ο άντρας μου λείπει όλη μερα και τρώει μόνο το βράδυ στο σπίτι και επειδή έχει κάνει και λίγο κοιλίτσα και φοβάμαι μην μου πάθει και τίποτα του κάνω διατροφή
οπότε πειρασμοί στο σπίτι ΓΙΟΚ
ότι έμεινε από το τραπέζι πετάχτηκε στα σκουπίδια...
klm δεν πειράζει που σταμάτησες την προσπάθεια ξεκίνα ξανά με τσαμπουκά όλα θα πάνε καλά
λίντα , βάσια κα πρόεδρε την καλημέρα μου και την αγάπη μου πολλά φιλιά
και γενικα στέλνω όλη μου την αγάπη σε όλα τα κοριτσάκι του τόπικ
και όπως λέω πάντα KEEP GOING
12-11-2009, 11:02 #2684
Kαλημέρα κι από μένα!
Μαρικάκι,σ'ευχαριστώ πολύ για τη φεγγαρένια(το αγαπώ πολύ και το κομμάτι και τον Χαρούλη).
Το Ξενιαλούμπι μου με λέει φεγγαρολουσμένη,ξέρεις...Κι εμένα μου λείπει το αγοράκι μου!
Με συγκινεί που με θυμάται και με ζητάει...Καμιά μέρα που θα μπορείς,να συνδεθούμε
να ζωγραφίσουμε πάλι...Είσαι πολύ τυχερή που είσαι η μανούλα του κι εκείνο ασφαλώς
που είναι το αγοράκι σου!Να του δώσεις αγκαλίτσα και φιλάκι από το μαγισσάκι!
Πριγκιπέσσα μου,χαίρομαι να σε ακούω δυναμική κι αποφασισμένη!Όπως βλέπω από το τικεράκι σου
έχεις χάσει 10 κιλά και έσπασες το φράγμα του 7!Μπράβο,αστέρι μου!Μεγάλη υπόθεση το 7!
Κι όλα αυτά στα μουλωχτά,κοπελιά!Ούτε πάρτυ ούτε κουβέντα,σιγανό ποταμάκι μου!
Αρχίζεις και περπάτημα να υποθέσω;Εκείνα τα φοβερά καθημερινά χιλιόμετρα;Μαρικάκι,αν αρχίσει
η γαλαζοαίματη να περπατάει δε σας βλέπω να συναντιέστε στο Τυμπάκι,αλλά στο επόμενο χωριό.
Ή θα σε πάρει στο 3ο χιλιόμετρο και θα σε τρέξει άλλα τόσα τουλάχιστον και μετά επιστροφή στους Βώρους
για να συμπληρώσει το ημερίσιο κοντέρ κι εκεί θα πιείτε τον καφέ σας,αν έχετε βέβαια αντοχή.
Λόγια πολλά δε σας βλέπω να αρθρώνετε!Οπότε πάνε Ηράκλειο να την επισκεφτείς γιατί είναι επικίνδυνη!
Αγαπημένη δρομέα,είμαστε δίπλα σου,το ξέρεις!Ξεκίνα εσύ και μη φοβάσαι τίποτα!
ʼντε,μπας και κάνουμε τίποτα κι εμείς!Αλήθεια,όλα καλά με τον μπαμπάκα μας;
Ευγενία,βλέπω θυμήθηκες την ύπαρξη μας!Οποία συγκίνησις!Φοβάμαι πως όσο έλειπες,
δεν ήταν λόγω φόρτου εργασίας,αλλά έλλειψης καλής διάθεσης.Εύχομαι να κάνω λάθος,
αλλά τέτοια είναι τα κύμματα που δέχομαι από σένα...Οπότε παραλαμβάνω με ανάγκη μεγάλη
την αγάπη,τη φροντίδα και την προδρέμ,που μου στέλνεις,αλλά τις μισές συσκευασίες για να έχεις κι εσύ.
Έχεις βέβαια και τον καλό σου βράχο εκεί να σε στηρίζει,αλλά ποτέ δε βλάφτηκε κανείς από extra care...
Eυχαριστώ που με σκέφτεσαι...η αλήθεια είναι πως διανύω πάλι σκοτεινές περιόδους...
Μπαρμπουνέλι μου κι εγώ συνέχεια τρώω κι όσο τρώω σκέφτομαι τι θα φάω μετά!Για να μη μιλήσω για σοκολάσεις!
Η ζυγαριά έφτασε στα όρια της πάλι(όχι η παλιά υπόψιν αλλά η καινούρια,που είναι στα +10 της παλιάς!)
Καταστροφή μεγάλη!Δεν ξέρω πόσα κιλά θα με βρει το χειρουργείο όταν γίνει!Αντί να κατεβαίνω,ανεβαίνω!
Τι θα γίνει,Μιχάλη μου,με το χάλι μου;Ουφ!
Καλημέρα και στη Λινταλένια μου,την Αλαλουμένια μου,το Χανελέλι μου,τη Σαμπίνα μου,
το Βασουλίνι μου,το Ξενιαλούμπι μου,την Αννεζίνα μου,τη Λουλού μου,την Ονειρένια μου,
την Εψιλαγγελίνα κι όλα τα ομορφοκόριτσα που σουλατσάρουν απ'τα μέρη μας ενίοτε...
Να σας προσέχετε!Φιλάκια!
--->ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ : Η ΝΕΡΑΪΔΑ (F.G.LORCA - Δ.MAΡΑΜΗΣ)
12-11-2009, 15:06 #2685
ειπα να γραψω κατι γιατι ειμασταν χαμηλα στη λιστα της ημερας. δεν ειχαμε πολυ κινηση. εχω και δουλεια και δεν σχολιασα και τα κοριτσια μας μαρικακι, αννεζινα, κλμ, ευγενια, και αλλες. φιλακια σε ολες. ελπιζω αυριο να σας περιλαβω. αυριο παρασκευη. ας φαω λιγα μπισκοτακια ακομη. αφου ειχα φαει 7-8 ειπα ας δω και τι θερμιδες εχουν. ταχα digestive light ηταν....70 θερμιδες το ενα.....(α, ειναι σε προσφορα αυτο το καιρο αλλα δεν τα προτεινω για οσες κανουν διαιτα)
οσο γι'αυτες που αλλαζουν ζυγαριες, κερναμε βασιλοπιττα εκτος προσφορας
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία