Results 2,746 to 2,760 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-11-2009, 15:43 #2746
μιλησα τωρα με την μπαρμπι (ονομα και πραγμα) και μου ειπε οτι θα μιλησει με τον γιατρο και θα με παρει τηλ το απογευμα να δουμε τι θα γινει.(το εχουν για κακο να δινουν αποδειξεις),
για καφε μεσοβδομαδα λιγο δυσκολο αν και θα το ηθελα παρα πολυ, αν ειναι θα την παρεις εσυ και θα βρεθουμε συντομα να μου την δωσεις, (εχει μεινει λιγη τουρτα μπομπ ο σφουγγαρακης, θα σου κρατησω κομματι στην καταψυξη)
- 16-11-2009, 15:58 #2747
Originally posted by basia
για καφε μεσοβδομαδα λιγο δυσκολο αν και θα το ηθελα παρα πολυ, αν ειναι θα την παρεις εσυ και θα βρεθουμε συντομα να μου την δωσεις, (εχει μεινει λιγη τουρτα μπομπ ο σφουγγαρακης, θα σου κρατησω κομματι στην καταψυξη)
Οκ,θα το κάνω ΚΑΙ αυτό για σένα!Να δούμε τι άλλο θα μου ζητήσεις!
Και μόλις έπεσες στην παγίδα και απέδειξες πως δε με νοιάζεσαι καθόλου!
Σε άνθρωπο που ζητά να τον στριμώξουν τάζεις τούρτα;Καμία τέλος πάντων συμπαράσταση;
Δίνουμε μιά και ρίχνουμε τον άλλον στο γκρεμό εκεί που κρατιέται από το κλωνάρι;
Και για να έχουμε καλό ρώτημα,για ποιά με πέρασες;Για καμία κοιλιόδουλη
και μου δίνεις ανταλλάγματα υλικά και δη γλυκά;Έχω δώσει εγώ ποτέ δείγματα
τέτοιας κατωτερότητας;Έχω ζητήσει ποτέ εδώ μέσα κάτι φαγώσιμο;Όχι πες!
Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό από μια φίλη και καλά!Έχω πέσει από τα σύννεφα!
16-11-2009, 16:16 #2748
φαε τωρα που μπορεις γιατι μετα θα μου ζητας αχλαδακια αντι για γλυκακια,
αχ οντως δεν ντρεπομαι καθολου, εγω φταιω που προσφερθηκα,
τις καρυδοπιτες, βασιλοπιτες και τα διαφορα σε...πιτες τα ζητας απο το αγαπημενο σου μπαρμπουνακι και απο μενα τιποτα? να μην πω για το τι εχει κρατημενο ο τεντζερουλης σου στην καταψυξη για σενα..........
ξερω πολλα..........
οχι δεν ειμαι εγω που στην προσφερει αλλα το γλυκο βασουλινι..............
α απο τα συννεφα εσυ αποκλειεται να πεσεις........
16-11-2009, 16:50 #2749
τι γραψατε βρε μεσα σε λιγες ωρες? οσα δεν γραψατε το σαββατοκυριακο, ολα εδω ειναι . που να τα προλαβω ολα?
να ευχηθω να τα εκατοστησει η νυφη μας....εχθες την αναφεραμε παλι "μαμα, τελικα θα ρθει καμια μερα η βασιλικουλα να κοιμηθει εδω ή οχι?" κυρα συμπεθερα, απο τωρα καιτε καρδιες...που να μεγαλωσει κιολας....να της δωσεις 2 σβουριχτα φιλακια απο εμενα και να τραβηξεις λιγο και το αυτακι...ετσι δεν μας κανανε?
οσο για την αννεζινα, ο χαμος αβασταχτος κυριως για τη μαμα και το μπαμπα. εκει που ετοιμαζουν κουνιες και ρουχαλακια και σεντονακια, να το κακο... τι να ευχηθουμε? αλλο τετοιο να μη τους βρει κι αυτους και την αννεζινα και ολο το κοσμο. αυτα ειναι πραγματι τα γραμμενα της ζωης, ουτε οομ, ουτε τιποτε δεν τα προλαμβανουν. να ζησουν να το θυμουνται μονο και να βαλουν μπρος για ενα νεο μωρακι συντομα. μονο αυτο θα τους ηρεμησει και θα τους κανει να ξεχασουν
ρουλη γερανουλη, δεν θα σε χρειαστει, θα παω να την κυνηγησω εγω. κι εγω, κανω διαδρομο ε? αρα αρκετα χιλιομετρα.....τα ταπερακια κομμενα. ακουτε ολες? οσο για τη πεννυ, τωρα δεν θα προλαβαινει να ετοιμαζει ταπερακια, το καλο που της θελω. εχει κι αλλες ασχολειες γενους αμφιλεγομενου για μερικους μηνες....
και τωρα θα σχολιασω τις προσφορες του Lidl....τα κοτοπουλακια ειναι μια πολυ καλη προσφορα...για οσους εχουν χωρο στον καταψυκτη.....γιατι εγω τον δικο μου τον εχω γεματο μεχρι αηδιας. τι βρηκα και εβαλα? παγωτα (που ξεχασα να σας κερασω), κατεψυγμενες πιτσες και πιττοειδη, κοτοπουλα προσφορας, τσιπουρες ομοιως, πιπεριες για γεμιστα, πιπεριες ψητες, διαφορα κρεατικα, λαχανικα μειον εικοσι τοις εκατο, και οτι αλλο φανταζεστε. λετε να αρχισω να τα τρωω για να αγρασω τα κοτοπουλα?
ευτυχως που εχουμε σημερα/αυριο νεο φυλλαδιο carefour και εφτιαξε λιγο η διαθεση μου......α, -20% σημερα γαλατα εβαπορε και καφεδες..ευτυχως δεν χρειαζονται καταψυξη.... και τωρα που το σκεφτομαι, μπορει να εχω και κανενα τσουρεκι στον καταψυκτη. καθε φορα που παω να ψαξω, αδειαζω τον μισο μεχρι να βρω αυτο που θελω. λετε να παρω ακομη εναν?
σχολασα κοριτσια. φευγω. κατι εγινε με τη διαθεση μου. λιγο που δεν χαλασα την μεχρι τωρα διαιτα, λιγο οι προσφορες, θα παω και για γαλατα και καφεδες και οτι προκυψει το απογευμα, συνηλθα καπως.
αμαν το πιο σημαντικο ξεχασα να σας πω. οι προσευχες μου εισακουστηκαν. απο τη νεα χρονια, θα εχω γλιτωσει απο ενα καλο κομματι δουλειας. ετοιμαστειτε για 5 Α3 την ημερα απο εμενα. μαλλον αυτο μου εφτιαξε την διαθεση. και δεν εκανα και οομ. ας αρχισω και τα οομ για ακομη καλυτερες μερες....
σχολασα κοριτσια. φιλακια σε ολες.
16-11-2009, 22:21 #2750
Κοριτσακια μου καλησπερα! Ειμαι ενα πτωμα, μπηκα πριν λιγο στο σπιτι, τους ετοιμασα και αμεσως μπηκα εδω... δεν θα μπορουσα να μην μπω σημερα!
Χρονια πολλα στο κοριτσακι σου Βασια, οπως επιθυμεις να την δεις!!!
Ναταλακι μου ασε τους Ρουληδες και τα λοιπα...θα εχεις εμενα κι εγω εσενα, θα ρθω σε οποια πολη την κανεις, στο διπλα κρεβατι, θα τα μοιαστουμε ολα μαζι, ακομα και τον πονο μας... μονο να ξερω να ανεβασω μαμα και μπαμπα για να κατσουν με Φωτη. Ξεκινησα και το κοψιμο τσιγαρου για καλυτερο χειρουργειο...
Σου χαριζω το τραγουδακι με ολη μου την αγαπη, ολα θα πανε καλα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ybp5kWt1Fdw
Μια γλυκια καληνυχτα σε ολες και ενα καλο ξημερωμα!!!
17-11-2009, 00:27 #2751
Πω πω πω πωωωω... δεν είναι να κάνει άνθρωπος να περάσει από τα μέρη σας μερικές μέρες... χάνει τόμους ολόκληρους!! Και όσο σκέφτομαι πως η πρόεδρος μας την είπε λίγο καιρό πριν περί λακωνικότητας των μηνυμάτων!! Δάσκαλε που δίδασκες τεντζερούληηηηη!!! Ελπίζω όλες σας να είστε καλά!
Μπαρμπούνι μου περαστικά στο κοριτσάκι μας, και γω το μικρό μου άρρωστο το έχω με πυρετό και κάτι ματάκια βασιλεμένα άλλο πράγμα! Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό παρ'όλα αυτά.. θα αρχίσουμε να τρέχουμε αν εμφανιστεί γαιδουρόβηχας και πυρετός που δεν υποχωρεί εύκολα με τα αντιπυρετικά! Να της δώσεις ένα φιλί εκ μέρους μου και περαστικά εύχομαι!
Basia μου να το χαίρεσαι το μπουμπούκι σου και να το καμαρώσεις όπως ακριβώς το βλέπεις στα όνειρά σου! Να είναι πάντα ευτυχισμένο και τυχερό και συ πάντα μια περήφανη μαμά! Όσο για την παραγγελιά, στέλνω ήδη αίτημα στο σύμπαν για να σου ρθει πακέτο ο γιος και να συμπληρωθεί η οικογένεια!
Σας φιλώ γλυκά και σας καθιστώ υπεύθυνες για την ανύψωση του ηθικού του μπαρμπουνιού μας... οπότε πάμε όλες μαζί!! ΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ!!!!!!
17-11-2009, 10:09 #2752
Kαλημέρααααα
Μόλις ενημερώθκα πως πάσχω από νοσογόνο παχυσαρκία,λιπώδη διήθηση του ήπατος και υπέρταση
κι ότι καθώς η κατάσταση της υγείας μου εξελίσσεται αρνητικά,χρήζω χειρουργικής αντιμετώπισης!
Πάω να τα πω και στο ταμείο μου τώρα κι ελπίζω αυτή τη φορά να μη θεωρήσουν την επέμβαση
για αισθητικούς λόγους(ναι,το ακούσαμε κι αυτό πέντε χρόνια πριν στα 180 κιλά!Ορε ιτιά ιτιάαααα)
Ο δείκτης Dow Jones δεν ξέρω πού κυμαίνεται,πάντως ο δικός μου είναι 53,7846463 kg/m2!
[Υπερνοσογόνος (κακοήθης) παχυσαρκία]Xάλια δηλαδή!Ούτε ένα 27 ούτε ένα 72 έχει μέσα...Κρίμα!
Εντωμεταξύ είμαστε οι μόνοι στο παγκόσμιο χρηματιστήριο που ευχόμαστε πτώση του δείκτη!
Και καθώς ο Προκρούστης μας άφησε αιώνες(άντε να βρεις σήμερα άντρα ικανό να σε τραβήξει να ψηλώσεις!
μια δουλειά σωστή δεν ξέρουν να κάνουν!),αναγκαζόμαστε ν'αδυνατίσουμε!ʼτιμη εξίσωση!Τι τα θες;
Το λεπόν,στέλνω φιλάκια αγωνιστικά σ'όλες τις όμορφες εδώ κι ας μου επιτραπεί ένα παραπάνω
στην χρυσομαλλούσα μου,που χθες δεν εξέφρασε διόλου τον έρωτα της για μένα κι ας μεσολάβησε Σ/Κ
και μ'έπιασαν τα στερητικά μου...Να έχουμε μια υπέροχη Τρίτη 17 Νεομβρίου,χωρίς επεισόδια,παρακαλώ!
17-11-2009, 10:19 #2753
αχ βρε κουκλα ολα αυτα τραβας κ δε το μαρτυρας? απο,τι καταλαβα ηθελες να χειρουργηθεις οποτε η εξελιξη αυτη σε ικανοποιει?
17-11-2009, 10:28 #2754
Originally posted by NADINE
Kαλημέρααααα
Μόλις ενημερώθκα πως πάσχω από νοσογόνο παχυσαρκία,λιπώδη διήθηση του ήπατος και υπέρταση
κι ότι καθώς η κατάσταση της υγείας μου εξελίσσεται αρνητικά,χρήζω χειρουργικής αντιμετώπισης!
Πάω να τα πω και στο ταμείο μου τώρα κι ελπίζω αυτή τη φορά να μη θεωρήσουν την επέμβαση
για αισθητικούς λόγους(ναι,το ακούσαμε κι αυτό πέντε χρόνια πριν στα 180 κιλά!Ορε ιτιά ιτιάαααα)
Ο δείκτης Dow Jones δεν ξέρω πού κυμαίνεται,πάντως ο δικός μου είναι 53,7846463 kg/m2!
[Υπερνοσογόνος (κακοήθης) παχυσαρκία]Xάλια δηλαδή!Ούτε ένα 27 ούτε ένα 72 έχει μέσα...Κρίμα!
Εντωμεταξύ είμαστε οι μόνοι στο παγκόσμιο χρηματιστήριο που ευχόμαστε πτώση του δείκτη!
Και καθώς ο Προκρούστης μας άφησε αιώνες(άντε να βρεις σήμερα άντρα ικανό να σε τραβήξει να ψηλώσεις!
μια δουλειά σωστή δεν ξέρουν να κάνουν!),αναγκαζόμαστε ν'αδυνατίσουμε!ʼτιμη εξίσωση!Τι τα θες;
Το λεπόν,στέλνω φιλάκια αγωνιστικά σ'όλες τις όμορφες εδώ κι ας μου επιτραπεί ένα παραπάνω
στην χρυσομαλλούσα μου,που χθες δεν εξέφρασε διόλου τον έρωτα της για μένα κι ας μεσολάβησε Σ/Κ
και μ'έπιασαν τα στερητικά μου...Να έχουμε μια υπέροχη Τρίτη 17 Νεομβρίου,χωρίς επεισόδια,παρακαλώ!
ζωή μου
ομορφιά μου
γλυκειά μου φωνή
γέλιο μου ζεστό
Ναταλάκι μου
φρατζολάκι μου
σ' αγαπώ
πολύ
θα μου γίνεις κορμί
και θα σε κυνηγάω να σε σφάξω από την ζήλια μου!
17-11-2009, 10:31 #2755
Καλημέρα όμως δεν είπα σε όλες τις όμορφες εδώ μέσα.
Έπρεπε γρήγορα να επανορθώσω γιατί η αγάπη μου μου έκανε παραπονάκια και δεν θέλω να την αφήνω λεπτό να αμφισβητεί την αγάπη μου!
Χρόνια πολλά για την σημερινή μέρα!
Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία
κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά
ήταν μια λέξη μοναχά ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
κι ύστερα είπαν πως την έγραψαν παιδιά!
Ζήτω το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
μην ξεχνιόμαστε
(ήταν κι ο μπαμπάκας μου μέσα αν και χημικός)
17-11-2009, 10:32 #2756
Originally posted by badgirl
αχ βρε κουκλα ολα αυτα τραβας κ δε το μαρτυρας? απο,τι καταλαβα ηθελες να χειρουργηθεις οποτε η εξελιξη αυτη σε ικανοποιει?
Αυτή είναι η ιατρική γνωμάτευση,που μόλις μου ήρθε πακέτο από τον μέλλοντα χειρουργό μου
για να την καταθέσω προς έγκριση στην αρμόδια επιτροπή του ταμείου μου.Είναι πάνω κάτω έτσι όλες.
Βέβαια,δεν τους λέμε πως ήδη έχω κάνει δύο αποτυχημένες βαριατρικές επεμβάσεις κι αυτή θα είναι η τρίτη.
Πως δηλαδή είναι πιθανόν να μην είμαι καλό άλογο για επένδυση κι ίσως πετάξουν τα λεφτά τους!
Μη σου ξεφύγει όμως!Τσιμουδιά,ε;
17-11-2009, 10:38 #2757
Originally posted by LIDA
Χρόνια πολλά για την σημερινή μέρα!
Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία
κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά
ήταν μια λέξη μοναχά ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
κι ύστερα είπαν πως την έγραψαν παιδιά!
Ζήτω το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
μην ξεχνιόμαστε
(ήταν κι ο μπαμπάκας μου μέσα αν και χημικός)Λινταλένια μου,το έσωσες αρκετά ομολογώ!Αυτό,για τον παρ'ολίγο πεθερούλη μου!
(Αν δεν είχε βέβαια μεσολαβήσει αυτός ο άλλος που σε πήρε από μένα!)Φιλάκιααααααααα
--->ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ : Ο ΔΡΟΜΟΣ
17-11-2009, 10:43 #2758
Α ρε Ναταλάκι είσαι μεγάλη αγάπη εσύ!
Αυτό έψαχνα μόλις τώρα να βρω!
Τι σίφουνας είσαι πια?
Πολύ με συγκινείς!
17-11-2009, 10:49 #2759
ʼλλοι είναι μακαρονάδες...εμείς είμαστε καταφερτζούδες!Τι να κάνουμε;
Πάντα στις υπηρεσίες σας!Φιλάκια,αγάπη!
17-11-2009, 11:10 #2760
Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!! Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολες!!! Ημιαργια σημερα, θα παμε σε καμια πορεια φανταζομαι.... φιλακια πολλα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6zRNEzC2C9c
Πάμε κι εμείς στην αυλή του φθινοπώρου
πίσω απ' τα πετρωμένα στάχυα του καλοκαιριού
πάμε κι εμείς στα παιδιά που κοιμήθηκαν
κάτω απ' τα ματωμένα νύχια του περιστεριού
πάμε να δεις στην αυλή που μεγάλωσαν
[ Δυο παιδιά ερωτευμένα
δυο παιδιά του χαμού ]2
Ορέστη απ' το Βόλο
Μαρία απ' τη Σπάρτη
γυρεύω το γιο μου
Μαρία απ' τη Σπάρτη
Ορέστη απ' το Βόλο
την κόρη μου θέλω
[ Δυο παιδιά ερωτευμένα
δυο παιδιά του Χαμού ]2
Ορέστη απ' το Βόλο
Μαρία απ' τη Σπάρτη
γυρεύω το γιο μου
Μαρία απ' τη Σπάρτη
Ορέστη απ' το Βόλο
την κόρη μου θέλω
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή