ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 190
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 190 of 2553 FirstFirst ... 901401801881891901911922002402906901190 ... LastLast
Results 2,836 to 2,850 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by basia

...ημουν πολυ χαρουμενη μεχρι σημερα το πρωι που ζυγιστικα, με δειχνει 75,1. ελπιζω να ειναι χαλασμενη γιατι την προηγουμενη βδομαδα με ειχε δειξει 74. καλε κυρια ζυγαρια προς τα κατω πρεπει να πας οχι προς τα πανω, μαλλον μπερδευτηκε γιατι δεν εκανα και καμμια παρασπονδια τρελη ουτε περιμενω να αδιαθετησω, τι να πω ειδομεν,
    Κάτι για διδυμοεπιθυμίες διαβάζω και για αδικαιολόγητη αύξηση βάρους...
    Πέρασε και το διάστημα Σκρεκεγκυοαπαγόρευσης...Σι� �ά μην κρατιέται
    μακριά σου κι ο καλός σου...Έχεις και να τον καλοπιάνεις για τα τόσα ψώνια...
    Σα να μη μας τα λες καλά,κοπελιά!Σα να ετοιμάζεσαι να μας ξεφουρνίσεις
    κανά μεγάλο νέο κι εσύ,σαν τη δικιά μου!Πάντως και το Πεννόπλασμα
    με αδικαιολόγτη αύξηση βάρους άρχισε να ψιλιάζεται!Βρε,λες;

βρε οχι, αφου προσεχουμε, θελω να περασω ενα καλοκαιρι με αυτα τα κιλα να χαρω και εγω λιγο την απωλεια και μετα,
    ενταξει η ζυγαρια επανηλθε, 73,4 με εδειξε σημερα. ας γεννησει το πενακι και του χρονου εγω, μια μια να παιρνουμε σειρα

Senior Member

η ναντιν βλεπω αρχισε.......μεχρι το τελος της ημερας θα εχουμε να διαβαζουμε 5 σελιδες.

για την Κυριακη ειμαι μεσα αρκει να παρουμε τα παιδια μας μαζι γιατι δεν νομιζω να μπορεσω να φυγω δευτερη φορα σε μια εβδομαδα για καφε χωρις παιδι. ειπαμε καλος καλος ο συζηγος αλλα.......
    ας δουμε τι θα πει και το μπαρμπουνι και το ξανασυζηταμε.

ναταλια δηλ τα Χριστουγεννα θα λειπεις?
    Όντως θα μπλέκατε,αλλά ήδη άργησα(εξ' αιτίας σας φυσικά)
    και τρέχω για μπάνιο κι ετοιμασία,οπότε τη γλυτώσατε!

Για Κυριακή εννοείται μιλάμε με παιδιά!Κι εγώ δεν έχω πού
    να τ'αφήσω,θα γνωρίσετε και τη φιλενάδα μου το Πεννοζούζουνο
    κι έχουμε να στηρίξουμε και το ειδύλλιο μπαρμπουνογιός-βασιοκόρη!
    Σκεφτείτε μέρη που να βολεύουν και για τους μικρούς μας!Η Πέννυ μπορεί!

Τα Χριστούγεννα πάντα λείπω...Αλλά τα ταξιδάκια,που λέω,είναι για πριν.

Senior Member

...ημουν πολυ χαρουμενη μεχρι σημερα το πρωι που ζυγιστικα, με δειχνει 75,1. ελπιζω να ειναι χαλασμενη γιατι την προηγουμενη βδομαδα με ειχε δειξει 74. καλε κυρια ζυγαρια προς τα κατω πρεπει να πας οχι προς τα πανω, μαλλον μπερδευτηκε γιατι δεν εκανα και καμμια παρασπονδια τρελη ουτε περιμενω να αδιαθετησω, τι να πω ειδομεν,
    Κάτι για διδυμοεπιθυμίες διαβάζω και για αδικαιολόγητη αύξηση βάρους...
    Πέρασε και το διάστημα Σκρεκεγκυοαπαγόρευσης...Σι� �ά μην κρατιέται
    μακριά σου κι ο καλός σου...Έχεις και να τον καλοπιάνεις για τα τόσα ψώνια...
    Σα να μη μας τα λες καλά,κοπελιά!Σα να ετοιμάζεσαι να μας ξεφουρνίσεις
    κανά μεγάλο νέο κι εσύ,σαν τη δικιά μου!Πάντως και το Πεννόπλασμα
    με αδικαιολόγτη αύξηση βάρους άρχισε να ψιλιάζεται!Βρε,λες;

βρε οχι, αφου προσεχουμε, θελω να περασω ενα καλοκαιρι με αυτα τα κιλα να χαρω και εγω λιγο την απωλεια και μετα,
    ενταξει η ζυγαρια επανηλθε, 73,4 με εδειξε σημερα. ας γεννησει το πενακι και του χρονου εγω, μια μια να παιρνουμε σειρα
    Ανεμογκάστρι λοιπόν!ΟΚ!
    Να μη μοιραστείς και την προσοχή του Πεννοπλάσματος...
    Ήταν που ήταν...τώρα και με τις ορμόνες...θα σκύλιαζε!ʼσε,τι περνάω!
    Έτσι,να έχουμε κάθε χρόνο κι από μία!Μη μας χαζέψετε με τη μία!Εν αναμονή λοιπόν!

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Χτες ο Λαζόπουλος είχε Αλεξίου καλεσμένη και σε σκεφτόμουνα, φαντάζομαι ότι σ' αρέσει πολύ και ίσως το βλέπαμε μαζί εκείνη την ώρα αλλά με 500 χιλιόμετρα να μας χωρίζουν.....
    Αγάπη,μου άρεσε πάρα πολύ τα παλιά τα χρόνια η Αλεξίου,
    αλλά πλέον μου σπαράζει την καρδιά να τη βλέπω να προσπαθεί
    να τραγουδήσει και ν'ασεβεί στο μεγαλειώδες παρελθόν της.
    Ένα σου λέω για να καταλάβεις!Η Αλεξίου ήταν ο λόγος που
    δεν πήγα στην συναυλία Ιωαννίδης-Μάλαμας-Αλεξίου.Ποιός;
    Εγώ!Και ήταν και κάτι χρόνια πριν...πόσο μάλλον τώρα...
    Δε βλέπω ιδιαίτερα τηλεόραση.Συνήθως την έχω ανοιχτή
    χωρίς ήχο για φως(όταν δεν κάθομαι εδώ στο γραφείο)
    και-τι πρωτότυπο-μιλώ στα τηλέφωνα!Πάντως κι αυτό το κάνω.
    Κάτι Σαββατόβραδα για παράδειγμα,όταν είμαι μόνη στο σπίτι
    κι έχει καλό πρόγραμμα ο Σπύρος,παρακολουθούμε όλη την εκπομπή
    σε ανοιχτή ακρόαση με την εκάστοτε φίλη μου.Όλα γίνονται άμα τα θέλουμε!
    Με συγκινείς που με σκέφτηκες κι ας μη μου δίνεις κατά τα άλλα
    και πολλή σημασία...Φιλάκια πολλά πολλά!Έφυγα,πειρασμοί....

Senior Member
    Καλημερα ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!
    Λιντα μου ευχομαι χρονια πολλα στο κοριτσακι σου!!! ευχομαι να μην με μισησεις πααααααρα πολυ που θα κοιμαμαι με την αγαπη σου 4 ολοκληρα, υπεροχα, φανταστικα, ανεπαναληπτα βραδια....
    Κοριτσια ειμαι χαρουμενη....τι χαρουμενη ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ερχεται η αγαπη της καρδιας μου, το μαγισσακι μου Πάτρα!!!!!!!! Θα τρελαθω!!! σημερα δεν δουλευω....απλα πεταω!!!!
    Σας αγαπαω ολες !!!!
    φιλακια!!!!!

Senior Member
    κοριτσακια μου καλημερα,

λιδα να χαιρεσαι την κορουλα σου, και να την δεις οπως ονειρευεσαι..........

φιλια σε ολες.
    Ευχαριστώ πολύ βασουλίνα μου!

Senior Member
    Αγάπη,μου άρεσε πάρα πολύ τα παλιά τα χρόνια η Αλεξίου,
    αλλά πλέον μου σπαράζει την καρδιά να τη βλέπω να προσπαθεί
    να τραγουδήσει και ν'ασεβεί στο μεγαλειώδες παρελθόν της.
    Ένα σου λέω για να καταλάβεις!Η Αλεξίου ήταν ο λόγος που
    δεν πήγα στην συναυλία Ιωαννίδης-Μάλαμας-Αλεξίου.Ποιός;
    Εγώ!Και ήταν και κάτι χρόνια πριν...πόσο μάλλον τώρα...
    Δε βλέπω ιδιαίτερα τηλεόραση.Συνήθως την έχω ανοιχτή
    χωρίς ήχο για φως(όταν δεν κάθομαι εδώ στο γραφείο)
    και-τι πρωτότυπο-μιλώ στα τηλέφωνα!Πάντως κι αυτό το κάνω.
    Κάτι Σαββατόβραδα για παράδειγμα,όταν είμαι μόνη στο σπίτι
    κι έχει καλό πρόγραμμα ο Σπύρος,παρακολουθούμε όλη την εκπομπή
    σε ανοιχτή ακρόαση με την εκάστοτε φίλη μου.Όλα γίνονται άμα τα θέλουμε!
    Με συγκινείς που με σκέφτηκες κι ας μη μου δίνεις κατά τα άλλα
    και πολλή σημασία...Φιλάκια πολλά πολλά!Έφυγα,πειρασμοί....
    Κι όμως εμένα χτες με έκανε κομμάτια η Αλεξίου. Δάκρυσα και δεν άντεξα να την δω και πολύ, δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου και δεν ήθελα να γίνω χειρότερα... Ήταν πολύ "δυνατή" και η φωνή της παραμένει ΤΟΣΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ και ταξιδιάρικη....
    Γιατί βρε τσουρέκι μου μου κάνεις πάλι παράπονα?
    Τι να πω κι εγώ που σ' ακούω να ετοιμάζεσαι για το ένα ταξίδι μετά το άλλο και Αθήνα γιοκ? Με τον καινούργιο χρόνο θα σε γνωρίσω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να περιμένω.....

Senior Member
    Originally posted by marikaki
    Καλημερα ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!
    Λιντα μου ευχομαι χρονια πολλα στο κοριτσακι σου!!! ευχομαι να μην με μισησεις πααααααρα πολυ που θα κοιμαμαι με την αγαπη σου 4 ολοκληρα, υπεροχα, φανταστικα, ανεπαναληπτα βραδια....
    Κοριτσια ειμαι χαρουμενη....τι χαρουμενη ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ερχεται η αγαπη της καρδιας μου, το μαγισσακι μου Πάτρα!!!!!!!! Θα τρελαθω!!! σημερα δεν δουλευω....απλα πεταω!!!!
    Σας αγαπαω ολες !!!!
    φιλακια!!!!!
    Μαρικάκι σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά τώρα αρχίζω να τρελαίνομαι......... Τέσσερα βράδια? Θα κοιμάστε μαζί? Βρε τι είναι αυτά? Θα την στραγγαλίσω.....Κοίτα τι μαθαίνει κανείς!! Καλά σοβαρά? 500 χιλιόμετρα η Αθήνα και αυτή πάει ακόμα νοτιότερα και ούτε μια στάση σε μένα?
    Α τώρα θα γίνει χαμός.

Senior Member
    Aγαπημένα κοριτσάκια καλημέρα

Λιντα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ στον ξανθό σου άγγελο, να τον χαίρεσαι να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένο το κοριτσάκι σου....όσο για τα γλυκάκια πες ότι τα φάγαμε.

ναντινάκι που θα πας στην πάτρα περνάς από αθήνα ξυστά και δεν κάνεις μία στάση καλά !!!!!

κατά τάλλα καλά σχεδόν δηλαδή γιατι με έχει πιάσει η μέση μου (ίσως φταίει ο πολύς διάδρομος ίσως κάτι λεκάνες με ρούχα βαριές, έχω και ένα πρόβλημα έχω γίνει ένα σίγμα τελικό που με το ζόρι σηκώνομαι από την καρέκλα μου, πρέπει να χτυπήσω μία άδεια αλλά επειδή θα φύγω τα Χριστούγεννα για τετραήμερο λέω να την πάρω τότε.)

από διατροφή πάω καλά πράγμα παράδοξο για μένα τέτοια εποχή ούτε τάση για σοκολάτα ούτε για μελομακάρονα κ.λ.΄π. που έχουν γεμίσει οι φούρνοι τίποτα προς το παρόν δηλαδή, στόχος μου είναι το 85άρι τις γιορτές λέτε να τα καταφέρω.....

λίντα διάβασα την δίαιτα της Διγενή που γράφεις σε άλλο τόπικ πολύ μονότονη μου φαίνεται αλλά για καμμιά βδομάδα έτσι να ξεπριστούμε λίγο και να πάρουμε τα πάνω μας δεν νομίζω να πειράζει.
    εγώ να σου πω κάνω διατροφή αλλά θα ήθελα να κάνω κι ενα γερό αποτοξινωτικό τετραήμερο - πενταήμερο έτσι να κατέβει η ζυγαριά ευκολότερα και συνεχίζω με την διατροφή μού, έρχονται και γιορτές ε όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε παραπάνω.....

κορίτσια του βορρά την καλημέρα μου και τα φιλιά μου σε όλες

πολλά φιλάκια και σε όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα κορίτσια του τόπικ, (κύττα να δης γράφω σχεδόν ΄μόνο στο τόπικ R χωρίς καν να τα έχω πάρει ποτε αλλά δεν πειράζει, πειράζει ???, φιλια.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ Αννεζινάκι για τα γλυκά σου λογάκια !!!
    Και συ να χαίρεσαι τα δικά σου παιδάκια!
    Και για κανένα πενθήμερο καλή θα είναι η δίαιτα όλο και κάτι θα χάσουμε απλά για ένα μήνα μου φαίνεται βουνό και μένα σήμερα που το ξανασκέφτηκα. Ειδικά το κοτόπουλο δεν μου αρέσει καθόλου.......πόσο μάλλον να το τρώω και για 3 μέρες συνέχεια!

Senior Member
    Ναντινάκι ντροπή μου και αίσχος μου πρεσσάρω το τέκνο να δώσει δίπλωμα για να κάνω εγώ ψώνια...
    όσο για το καμάρι μου μην νομίζεις ότι είναι παιδί που θα κάτσει να διαβάσει με τις ώρες σε αντίθεση με την κόρη μου που έλλιωνε πάνω στα βιβλία.
    ο υιός πότε έχει μπασκετ, πότε ποδόσφαιρο, πότε μιλάει στο msn και πότε βγαινει ραντεβού και κάπου ενδιάμεσα θα διαβάσει κιόλας
    να περνας καλά και καλά ψώνια κάτι για ΙΚΕΑ διάβασα για λούνα παρκ
    την αγάπη μου και τα φιλάκια μου

Senior Member
    Λίντα μου κι εγώ το κοτόπουλο το σιχαίνομαι..
    αλλά τι να κάνω ή παίρνω σούβλα από το σούπερ μάρκετ ή κανένα φιλέτο έχω πάρει κι ένα μπαχάρι περίεργο το πλακώνω με σώς από λεμόνι και μουστάρδα κι έτσι το τρώω ...

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τα παιδάκια μου (παιδάκια σε εισαγωγικά 22 η κόρη 15 ο γιος μου φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά μεγαλώσαν πολύ και απότομα, αφού να σκεφτείς όταν πάω με την κόρη μου για ψώνια ή για καφέ σπάνια με περνάνε για μαμά της,άσε που ενώ εγώ είμαι 1,63 αυτά είναι 1,73 η κόρη μουκαι 1,76 ο γιός μου, ειδικά ο γιός μου για να τον φτάνω σε λίγο θα θέλω σκαλα)

Senior Member
    Αχ Αννεζίνα μεγάλωσαν τα παιδάκια σου...
    Δεν μπορώ να τα φανταστώ ακόμα τα δικά μου σε τέτοια... ύψη, αν και ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα μου φαίνεται!

Senior Member
    καλημερα κι επο εμενα

να ευχηθω χρονια πολλα στη κορουλα της λινταλενια μας. να τη χαιρεσαι κοπελα μου και νυφουλα να τη καμαρωσεις με υγεια, πλουτη και δοξες
    χρονια πολλα και σε ολες τις αλλες κατερινες και χρονια πολλα στις κατερινιωτισσες και κατερινιωτες.....

ναταλια καλοπερνας σημερα, δεν το συζηταω....και ζηλευω.....ειδικα για την επισκεψη στο ικεα...χρονια εχω να παω

και μια που ανεφερα ικεα και κατερινα θυμηθηκα και την κατερινα που ειχα γνωρισει στην πρωτη μου συναντηση με ατομα του φορουμ που ειχε σχεση με ικεα και μετακομισε στη λαρισσα. χρονια της πολλα και καλα. φανταζομαι μοντελο θα ειναι τωρα...ναταλια μιλατε? εχεις νεα της?

απο οτι βλεπω ειχε πολυ κινηση το πρωι και εγω ετρεχα με κατι επειγοντα του γραφειου.... φτου καντεμια

για την συναντηση λεω κι εγω μεσα. δεν ξερω αν θα εχω τα παιδια καθοτι ειναι νωρις ακομη αλλά εγω μεσα. εσεις οι θεσσαλονικιες μανες προτεινετε μερος κι εγω ερχομαι οπου να'ναι
    και ναι, μολις κοιταξα το προγραμμα αγωνων για την κυριακη για να δω πως θα το φερω στον αντρουλη μου...ολυμπιακος παναθηναικος στις 19:00...καλυτερα δεν γινοταν...ουτε που θα πει τιποτε...λουκουμι μου ηρθε....(οχι, δεν θα το φαω το λουκουμι, για καφε θα παω....)...

οσο για τη ζυγαρια, μου την εκανε σημερα...εδειξε 85,0. καλα, αν δεν ξανακατεβει μεχρι την παρασκευη, εγω κοριτσια το λεω, θα γραψω το 84 που ειδα εχθες. λετε να φταιει που δοκιμασα τα μακαρονια που εκανα το πρωι? εκανα μακαρονια με 3 τυρια για τα παιδια (νεα συνταγη, πρωτη φορα τη δοκιμασα χωρις να βρασω τα μακαρονια χωριστα και μετα να τα ριξω στο πυρεξ). δεν πειραζει, δεν πτοουμαι. το ιδιο επαθε και η βασια εχθες και σημερα ολα καλα. θα δουμε αυριο και μεθαυριο και την αλλη....

εχθες εκανα και τη μεγαλη κινηση να αγορασω το pedometer που ελεγα. απο αυριο θα μετριεμαι σε καθημερινη βαση.

αννεζινα μου τελικα ειδες τι καλη παρεα που ειμαστε? κολλησες εδω βλεπω....
    περαστικα και για τη μεση σου. ελπιζω να μην ειναι τιποτε σημαντικο. εγω ειχα κατι ψιλοενοχλησεις πριν κατι μηνες και τελικα ηταν επειδη επαιρνα αγκαλια τον γαιδουρακο μου 5 χρονων. οποτε πιθανον κι εσυ να εχεις το προβλημα απο το βαρος που σηκωσες. ο διαδρομος παντως δεν μου δημιουργει προβλημα. κανω περιπου 25 λεπτα το πρωι και 25 το βραδυ. εσυ ποσο κανεις?

αντε φιλακια σε ολες -παω να διαβασω τη διαιτα του διγενη ακριτα....

Senior Member
    Ευχαριστώ μπαρμπουνάκι για τις ευχούλες!