ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 192
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 192 of 2553 FirstFirst ... 921421821901911921931942022422926921192 ... LastLast
Results 2,866 to 2,880 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Λινταλοαγάπη θα σε αποζημιώσω,
    το υπόσχομαι!Το Μαρικάκι δε φταίει!Κι αν το καλό πράγμα αργεί...
    Θα γίνω καλύτερη μέχρι τη δική μας συνάντηση...Φιλάκια πολλά!
    Πρόσεξε τι υπόσχεσαι! Υπάρχουν μάρτυρες! Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι! (εγώ είμαι το παιδί και συ το κουλούρι που λαχταράω να δαγκώσω!!)

Senior Member
    Κοριτσάκια? Καλημέρα σε όλες σας!

Senior Member
    καλημερα κι απο εμενα!!!

τελικα καταλαβαμε ποιος ειναι ο διγενης ακριτας ή να το αναλυσω? (σσ: μετα την σαφη επεξηγηση της προεδρου, η ερωτηση απευθυνεται για οσους εχουν iq ραδικιου και μικροτερο)

οσο για το pedometer ειναι ο βηματομετρητης. το εχω πανω μου απο τα ξημερωματα (για την ακριβεια 5:25...καταγραψαμε 1700 βηματα στον διαδρομο σε 15 λεπτα και τα υπολοιπα της ημερας μεχρι τωρα ειναι 1000. οποιος εχει χρονο, ας ψαξει να μου πει ποσα πρεπει να κανω την ημερα για να θεωρηται οτι κανω ενα σωστο τροπο ζωης. τελος παντων. η αληθεια εινια οτι δεν ξερω γιατι το πηρα. με παροτρυνε η φιλεναδα μου και το κυκλοφορω. 6,5 ευρουλακια δεν ειναι και τιποτε εξαλου, και ηθελε η καημενη να ανταγωνιζομαστε στα βηματα οποτε της εκακα τη χαρη. κι αυτη θα μου στειλει κατι τσαγια με τζιτζερ και λεμονι που θεωρηται αποτοξινοτικο και ειναι πολυ in στη αγγλια.

λινταλενια επιζω να μη το πηρες κατακαρδα. θα την εχεις στην αθηνα για την επεμβαση και θα σου κανω μια ακομη εκπτωση λογω του συμβαντος

οσο για τους παντινους και πατρινες, μες στη χαρα τους ειναι....ουτε να κρατηθουν δεν μπορουνε...αρε τυχερουλες με χαρουλες....καλα, οσο για μουσεια κλπ, εγω ειμαι σιγουρη οτι δε θα προλαβεις τιποτε φιλεναδα εκτος αν δινεις τα ραντεβου σου εκει μεσα...

η συναντηση οκ? νεκταρια μου δεν πειραζει κοπελα μου, την επομενη φορα θα μας δεις και θα σε δουμε. μπορει και μεσα στις γιορτες. η κυρια που λεει οτι θα λειπει απο θεσσαλονικη καλα θα κανει να μας βρει κανενα καλο παιδοτοπο στον τοπο της και εμεις θα την επισκεφτουμε. εγω παιρνω αρκετες μερες αδεια στις γιορτες, η πηνελοπη δεν θα δουλευει επισης, η βασια καλα θα κανει να μας ερθει το απογευμα της συγκεκριμενης ημερας και ολα καλα.
    α, οσο για την κυριακη τελικα εχει 3 ντερμπυ, 2 ποδοσφαιρου και 1 μπασκετ οποτε πηρα τις ευχες του συζυγου και μαλιστα με ρωτησε "απο το πρωι θα λειπεις?" .....εγω παντως λεω να βρεθουμε κατα τις 4-5 και οταν ερθει η κυρια στα κτελ να πεταχτουμε να την παρουμε. οποτε καπου κοντα εκει θα μας βολεψει. εκτος αν εχετε ορεξη να δουμα καμια ακομη πολη και βρεθουμε στο αγνωστο να γλιτωσει και το κτελ και να τη δουμε πιο πολυ ωρα....ποια αλλη θελει να ερθει? ειμαστε 4 νομιζω? η μακαροναδα μεσα?
    για αντρες δεν το σηζητω και να ηθελε (λεμε τωρα) κανενας να ερθει, τα ντερμπι δεν θα τον αφησουν....

κατα τα αλλα, αναφερω 84,1 και μου την εδωσε λιγο αλλα το καλο πραγμα αργει οποτε περιμενω....αυτη ειναι η τιμωρια μου που ζυγιζομαι συνεχεια

Senior Member
    Aγαπημένα μου κοριτσάκια καλημέρα

τελικά δεν την γλύτωσα την άδεια και το κρεβάτι, από εχθές που ήρθα σπίτι ξάπλωσα σαν σ τελικό στο κρεβάτι και δεν σηκώνομαι..., ήρθαν και τα βαρειά πυροβολικά γιατροί, μαμάδες και ενέσεις και νάμαι σήμερα τουμπανάσκελη.....
    άλλη φορά δεν θα ξαναπώ ότι πρέπει να αρρωστήσω για να κάνω κούρα ομορφιάς τζισ.....

ναταλάκι μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, άλλη φορά θα φωνάζω να μου κουβαλάνε τα ψώνια οι άντρες του σπιτιού και θα προσέχω στην γυμναστική μάλλον το παρατράβηξα λιγάκι η τρέλλα μου να χάσω κιλά φταίει, και όχι δεν αλλάζω γνώμη για σας και την παρέα σας είστε η καλύτερη*********σας πάω με ΧΙΛΙΑ...
    καλά να περάσεις κουκλιτσα μου στην πάτρα, έχω πάει αρκετές φορές είναι απίστευτη πόλη...
    (γενικά εμένα όποια πόλη έχει θάλασσα γίνεται αυτομάτως αγάπη)

μπαρμπουλινάκι ευχαριστώ για την ενημέρωση μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα, εγώ σήμερα είχα διαιτολόγο δυστυχώς δεν μπορώ να πάω αλλά δεν θα ζυγιστώ κιόλας
    την άλλη βδομάδα,

πάντως εγώ γέλασα απίστευτα με την δίαιτα του διγενή ακρίτα εγώ έτσι θα την λέω και όταν αναρώσω ίσως και να την κάνω λίγες μέρες...έχουμε και μία δερμάτινη φουστίτσα να βάλουμε..

λιντάκι είμαι και εγώ μάρτυρας της δέσμευσης της ναταλίας απέναντι σου οκ??
    πως περάσατε εχθές όλα καλα????

ευτυχώς το τέκνο μου μου παραχώρησε τον υπολογιστή του οπότε μπήκα για την καθιερωμένη καλημέρα σε όλη την ΤΡΕΛΛΟΠΑΡΕΑ

φιλιά φιλιά φιλιά σε όλες τις αγαπημένες φιλενάδες όπου και αν βρίσκονται

Senior Member
    Αχ βρε Αννεζινάκι περαστικά σου, σε ματιάσαμε για την δύναμη και την αισιοδοξία σου? τι να πω? Γρήγορα να ξανασηκωθείς πιο γερή και δυνατή από ποτέ! (δεν λες που δεν το έπαθες Χριστουγεννιάτικα?)
    Ναι λοιπόν είσαι μάρτυρας, εγώ απλά περιμένω!

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Λινταλοαγάπη θα σε αποζημιώσω,
    το υπόσχομαι!Το Μαρικάκι δε φταίει!Κι αν το καλό πράγμα αργεί...
    Θα γίνω καλύτερη μέχρι τη δική μας συνάντηση...Φιλάκια πολλά!
    Πρόσεξε τι υπόσχεσαι! Υπάρχουν μάρτυρες! Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι! (εγώ είμαι το παιδί και συ το κουλούρι που λαχταράω να δαγκώσω!!)

Αχ!Βρε Σαλώμη!Μόνο αν σου φέρουν την κεφαλή μου επί πίνακι θα ησυχάσεις!
    Επί πίνακι...επί αλουμινόταψο...Σαν το κεφάλι-αρτοσκεύασμα στη φωτογραφία

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια μου!!!
    Ναταλακι μου να το κρυψω???? απ οταν μου το ειπες το λεω συνεχεια... το χει μαθει η μιση Κρητη και ενα μεγαλο μερος της Πελοπονησου... στο φορουμ δεν θα το ελεγα??? εχω απιστευτη χαρα!!!!
    Εγω παντως προσκαλω και τα κοριτσια απο Αηνα για μια βολτα στην Πάτρα, εγω, αν ερχοταν το Ναταλακι τοσο κοντα μου θα ερχομουν Αθηνα, εστω και για μια ωριτσα... σκεφτειτε το....
    Περαστικα Αννεζινα μου και πραγματικα μην το ξαναμελετησεις...
    Φιλακια κοριτσαρες μου!

Senior Member
    Παναγία μου!
    Το διεστραμμένο το μυαλό σου! (κι ύστερα λες για μένα!)
    που έψαξες και βρήκες αυτό το τερατούργημα???
    Όχι!
    Το κεφαλάκι σου το θέλω στην θέση του πουθενά αλλού!

Senior Member
    Μαρικάκι μην μας βάζεις ιδέες!
    Να σου πω: και γω μπορεί να ερχόμουν Πάτρα για το Ναταλάκι! Αλλά το Σάββατο θα κάνω πάρτυ για την γιορτή της κόρης μου και ήδη έχω καλέσει τον κόσμο δεν γίνεται να τον ξεκαλέσω! Αλλά είστε κι οι δύο καλεσμένες αν το σκέφτειτε λίγο καλύτερα? ε? Ναταλάκι? Παρτάκι παιδικό? Να γνωρισείς και μένα και τα παιδάκια μου? Να ορμήξουν όλα στην αγκαλιά σου? Να σου φτιάξω και λιχουδιές? ε??? ε??

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA

τελικά δεν την γλύτωσα την άδεια και το κρεβάτι, από εχθές που ήρθα σπίτι ξάπλωσα σαν σ τελικό στο κρεβάτι και δεν σηκώνομαι..., ήρθαν και τα βαρειά πυροβολικά γιατροί, μαμάδες και ενέσεις και νάμαι σήμερα τουμπανάσκελη.....
    άλλη φορά δεν θα ξαναπώ ότι πρέπει να αρρωστήσω για να κάνω κούρα ομορφιάς τζισ.....
    Αχ!Βρε Αννεζινάκι μου!Δεν είπαμε,πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί;Αχ!Καρδούλα μου!
    Περαστικούλια σου!Το συντομότερο δυνατό να είσαι και πάλι στο πόδι,πριν λακουβιάσει το στρώμα!
    Πιο συνετά βέβαια στο εξής!Ελπίζω να μην πονάς πολύ!Αυτός ο πόνος της μέσης είναι μαχαιριά στην καρδιά!
    Ευχαριστούμε και τον μελλοντοlowerπτυχιούχο για την φιλική(ή με ανταλλάγματα;)παραχώρηση του υπολογιστή του!

Σβήσε μετά το ιστορικό!Σβήσε κάθε ίχνος,που να οδηγεί σ'εμάς!(Το μήνυμα αυτό θ'αυτοκαταστραφεί!)

Senior Member

Το κεφαλάκι σου το θέλω στην θέση του πουθενά αλλού!
    Όχι πως θα με χαλούσε αν το κεφαλάκι μου βρισκόταν πάνω σ'ένα κορμί τέλειων αναλογιών...

Senior Member
    [Όχι πως θα με χαλούσε αν το κεφαλάκι μου βρισκόταν πάνω σ'ένα κορμί τέλειων αναλογιών...
    Ναι αλλά δεν θα ήσουνα τότε ΕΣΥ.

Senior Member
    Μαρικάκι μου,με συγκινεί η χαρά σου!
    Μ'αρέσει που ήθελα να περάσω και στα ψιλά γράμματα και να μην ξεβολευτείς...
    Φαντάζομαι πόσο θα ξεπαρταλιαστείς σε ετοιμασίες...Μην το κάνεις,σε παρακαλώ!
    Είμαι πολύ απλός άνθρωπος.Χρειάζομαι μόνο το χαμόγελο σου και κάπου να κοιμηθώ.
    Πρασοτυρόπιτα θα φέρει το Ξενιαλούμπι γι'αυτό!Και τυροπρασόπιτα είπε.Λες να με δουλεύει;

Senior Member

[Όχι πως θα με χαλούσε αν το κεφαλάκι μου βρισκόταν πάνω σ'ένα κορμί τέλειων αναλογιών...
    Ναι αλλά δεν θα ήσουνα τότε ΕΣΥ.
    Αχ!Τέτοια μου λες και με κάνεις λιώμα στα πόδια σου μετά!
    Μα γιατί να μην κατέχουν τέτοιες ατάκες κι οι κατάπτυστοι;(άντρες)
    Συγχώρεσε με,Λινταλένια μου,που ασελγώ πάνω στο θεϊκό "ΕΣΥ" σου
    και του μειώνω πόντους,κάνοντας δίαιτα!Ξέρω,τίποτα δε σέβομαι!

Senior Member
    Όχι, το να μειώνεις πόντους και κιλά δεν επηρεάζει το θεικό ΕΣΥ. Αλλά να πάρεις το κεφάλι σου και να το βάλεις σε άλλο κορμί, ε πως να το κάνουμε το επηρεάζει!