ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 194
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 194 of 2553 FirstFirst ... 941441841921931941951962042442946941194 ... LastLast
Results 2,896 to 2,910 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Λινταλένια...Δεν ξέρω...έχεις πολλές φορές εκδηλώσει άγριες διαθέσεις απέναντι μου...
    Σήμερα κιόλας έλεγες πως θα με δαγκώσεις...Νομίζω πως θα νιώθω πιο άνετα σε δημόσιο χώρο...
    Μου λες και για ζεστασιές...ʼσε που άμα έρθεις στο σπίτι μου με τα χίλια μαξιλάρια δε μας βλέπω καλά!
    Σταμάτα να αντιστέκεσαι! Παραδόσου πια άνευ όρων!
    (κάτι ακούω για χίλια μαξιλάρια και τρελαίνομαι)
    Σου εγγυώμαι ότι θα συγκρατηθώ και θα μείνω μόνο στα λόγια. Από λόγια έχω να σου πω εκατομμύρια!
    άντε να σου δώσω και μερικά φιλάκια σβουριχτά και μερικές σπρωξιές σαν την Μενεγάκη!
    Α και αγκαλιές.
    Τίποτα άλλο δεν θα σου κάνω, μην ανησυχείς!

Senior Member
    Οκ,ηρέμησα τώρα!Όχι τίποτ'άλλο...μη χαθεί αθώα κοκορίσια ζωή για την πρώτη νύχτα του τίμιου γάμου μου!
    Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει σπίτι μου,να με δεις και στο χώρο μου,να καταλάβεις πράγματα που θέλεις για μένα...
    Να δούμε πότε θα τα καταφέρεις να έρθεις μόνο...Κάτι για Πάσχα έλεγες παλιά...Μάλλον θα είμαι Γερμανία τότε.
    Τέλος πάντων,έχουμε καιρό μέχρι τότε...Να είμαστε γεροί,να είμαστε εδώ να τα λέμε,να μη συγκρουστεί
    ο ταύρος μέσα σου με τον υδροχόο μου ανεπανόρθωτα... Είμαστε εκρηκτική σχέση άλλωστε...Οψόμεθα!

Senior Member
    ποσες ημερες περασαν απο τοτε που μπηκα? τι? μονο 2,5 ωρες? και τοτε γιατι διαβαζω μιση ωρα?

το ονειρο θελω να το ακουσω. παντως εγω σιγουρα μαγειρευα εκεινη την ωρα. γιουβαρλακια εχει το μενου σημερα και επισης εβαζα τα ρουχα στο στεγνωτηριο και μετα τα διπλωνα, ενδιαμεσα γεμισα και ενα πλυντηριο πιατων και εκανα και 15 λεπτα διαδρομο.

τελικα μηπως καλυτερα να μη μετραω βηματα? οσο για τους αντρες, εγω μιλουσα γι αυτους που μας διαβαζουν και δεν μας μιλανε. σιγουρα καποιοι δεν εχουν τι να κανουν και καθονται με τις ωρες και διαβαζουν οτι τυχει (εδω κολλαμε εμεις). κι επισης θυμαμαι οτι σε μια και μοναδικη συναντηση που δεν ηρθα απο τοτε που σας γνωρισα, ειχε ερθει και ενας αντρας.
    α, και για την κατερινη, ε, καλα πριν 4-5 σελιδες τα λεγαμε. σιγα μη μπαινουν στο κοπο οσοι μας βιαβαζουν να ψαχνουν να δουν για που μιλαμε.... αφου μια ημερα ειναι και 2 και 3 σελιδες....

συναντηση-επεισοδιο νουμερο 12345- για τα παιδια δεν ξερω ακομη βασια μου. εχω τρομαξει λιγο με τη γριππη. εδω σε εμας μου ειπε η κορη πριν λιγο μονο δυο δημοτικα απο τα 16 ειναι ανοιχτα και μαλλον ολα τα γυμνασια και τα λυκεια εκλεισαν. η πανδημια σε ολο της το μεγαλειο ή θα ερθουν και καλυτερα? = να κλεισουν και οι εταιριες να κατσω στο σπιτι ολη μερα? ευτυχως εχω το λαπτοπ...λετε να κοπουν και οι ιντερνετ συνδεσεις και να μην πηγαινει κανεις να τις διορθωσει? εχουμε και τα τηλεφωνα μετα...ή θα εχουμε κι εκει προβληματα?
    παντως στον πυργο θελω να παω ουτως ή αλλως. συμφωνουμε να βρεθουμε εκει και βλεπουμε για τα παιδια τηλεφωνικα. οποτε και το στεφανι θα αργησει. η μαιρη λουλου που εμπαινε τοσο καιρο δεν πηρε χαμπαρι τιποτε? ναταλια μου δεν εχεις τηλεφωνο της να την παρουμε? καμια αλλη δεν θελει να δειξει ενδιαφερον?

Senior Member
    και ενα μικρο μυνηματακι γιατι αυριο πιθανον να μπουν μερικα ακομη κοριτσια καθως ειναι μερα ζυγισματος:
    φιλακια πολλα σε ολες σας και πριν σκεφτειτε οτι πρεπει να ειμαστε πολυ χαζες,και πριν ζοριστειτε πολυ επειδη γελατε πολυ οταν μας διαβαζετε.... σκεφτειτε οτι το γελιο κανει καλο και οτι εμεις δουλευουμε για εσας να σας εχουμε χαρουμενες
    (αυριο θα σας πω τα ποσοστα μου απο αυτη τη δουλεια...παιρνω κατι και απο τις διαφημησεις που κανω, μη το ξεχνατε)

Senior Member
    Η Μαίρη λουλού μας διάβασε,αλλά προς το παρόν κάνει την κινέζα.
    Γυναίκα Μάτα Χάρυ,έχουμε κι εμείς κατασκοπικές ικανότητες,να ξέρεις!
    Το προφίλ σου σε πρόδωσε :"Last active: 26/11/09 at 00:33"
    Τώρα αν δεν καταδέχεσαι την παρέα μας και διστάζεις να μας το πεις...
    Τηλέφωνο της σιγά μην έχω!Ένα ξανθός σκορπιός ξέρω κι αυτό με το ζόρι!
    Έχει διεύθυνση mail βέβαια στο προφίλ της δηλωμένη.Λες να της στείλουμε
    καμιά κατ'ιδίαν πρόσκληση;Ελπίζω σήμερα,τις μικρές ώρες που συνήθως μπαίνει,
    να εκφράσει την επιθυμία της για συμμετοχή ή μη.Να μην την πιέσουμε γιατί
    κάπου κυκλοφόρησε και Χιτρελφωτογραφία μου κι είμαι ήδη παρεξηγημένη!
    Ποιός;Εγώ!Ήμαρτον!Ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό!

Senior Member
    Αχ γλυκειά μου αγαπημένη.
    Μακάρι να γινόταν αυτό.
    Μα θα έρθω σίγουρα το Πάσχα! Μην τολμήσεις να πας Γερμανία, είναι δυνατόν αυτό που μου κάνεις?
    όχι.
    Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα που θα κάνεις την επέμβαση. Μόλις συνέλθεις και θέλεις να βγεις, θα έρθω με το αυτοκίνητό μου και θα σε πάρω να πάμε την πρώτη μας απογευματινή βόλτα. Θα σου βάλω μουσικούλα που σ' αρέσει και θα σε πάω για ζεστή σοκολάτα στην Πεντέλη δίπλα σε τζάκι (όχι σπίτι μου για την πρώτη μας φορά γιατί θα σε λυσσάξουν τα παιδιά μου και δεν θα προλάβουμε να πούμε ούτε μια κουβέντα!!!!!!!).

Senior Member
    γερμανια? και το τσουρεκι ποτε θα το παρεις? α, στον πυργο θα μας μαλωσουν αν φερω ταπερ με μυρωδια τσουρεκιου? μπα, μαλλον θα μας ευχαριστησουν για το free θεαμα....να παρω και μερικα κομματακια παραπανω να κερασουμε και τους γυρω?

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    και θα σε πάω για ζεστή σοκολάτα στην Πεντέλη
    καλα, απο οτι εχω ακουσει δυο-τρεις κουταλιες νερο με το ζορι θα μπορει μονο να πιει, αλλά ας μη το κανουμε θεμα, ε?

Senior Member
    Για ζεστό νερό τότε!

Senior Member
    ειδες, καλα το ειπα να μη το κανουμε θεμα...την πεντελη δεν την γλιτωνει

Senior Member
    Λινταλένια,πήγε που πήγε χαμένο το πρωινό μου,
    πάμε να χάσουμε και το μεσημεριανό έτσι πως το πάμε...
    Τάχα τι πήρα το πρώτο μου reductil σήμερα αφού έχω εσένα;
    Ευτυχώς σχολάς στις 5 και ξέρω πως μετά κάτι θα βάλω στο στόμα μου.
    Λοιπόν,για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους,αν κι ακόμα έχουμε πολύ καιρό!
    Πρώτον:στην κλινική,που θα χειρουργηθώ δε θα έρθει καμία!Δεν υπάρχει περίπτωση!
    Στο κρεβάτι με νυχτικιά θα με δει μόνο ο σύζυγος κι αυτός μετά τον γάμο!Έληξε!
    Δεύτερον:είναι σχεδόν σίγουρο πως αν έχω αναρρώσει και μπορώ να ταξιδέψω
    το Πάσχα θα το περάσω στη Γερμανία(μαλλον και τις δύο εβδομάδες)Υπάρχει λόγος.
    Δε μπορεί να μη βρεθεί χρόνος και τόπος που να βολεύει και τις δύο μας!Θα τα βρούμε!

Senior Member
    λινταλενια δε σε παιρνει, πες ενταξυ γιατι αγριεψε. θα ρθει και η ωρα σου, λιγη υπομονη. οποτε κι εγω να μην ανοιξω τον λογαριασμο που ελεγα για τα 100 ευρω για καθε ραντεβου ε?

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Λινταλένια,πήγε που πήγε χαμένο το πρωινό μου,
    πάμε να χάσουμε και το μεσημεριανό έτσι πως το πάμε...
    Τάχα τι πήρα το πρώτο μου reductil σήμερα αφού έχω εσένα;
    Ευτυχώς σχολάς στις 5 και ξέρω πως μετά κάτι θα βάλω στο στόμα μου.
    Λοιπόν,για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους,αν κι ακόμα έχουμε πολύ καιρό!
    Πρώτον:στην κλινική,που θα χειρουργηθώ δε θα έρθει καμία!Δεν υπάρχει περίπτωση!
    Στο κρεβάτι με νυχτικιά θα με δει μόνο ο σύζυγος κι αυτός μετά τον γάμο!Έληξε!
    Δεύτερον:είναι σχεδόν σίγουρο πως αν έχω αναρρώσει και μπορώ να ταξιδέψω
    το Πάσχα θα το περάσω στη Γερμανία(μαλλον και τις δύο εβδομάδες)Υπάρχει λόγος.
    Δε μπορεί να μη βρεθεί χρόνος και τόπος που να βολεύει και τις δύο μας!Θα τα βρούμε!
    Δεν θα έρθω στο νοσοκομείο να σε δω για πρώτη φορά. Στην θέση σου ούτε και γω θα ήθελα κάτι τέτοιο, είναι πολύ προσωπική στιγμή. Ούτε το σκέφτηκα, άσε τι λέμε για πλάκα. Είπα για μετά, όταν θα βγεις.
    Κι όσο για το Πάσχα άντε πήγαινε στην Γερμανία να δούμε τι θα καταλάβεις.

Senior Member
    Αγάπη,όταν με το καλό βγω από την κλινική μπαίνω αυτοκίνητο μπαμπά μου και βουρ για βορά!
    Θα έχω δύο εβδομάδες σωληνάκι στα πλάγια,θα τρέχουν υγρά διαφόρων χρωμάτων(μπλιαχ!),
    θα είμαι νηστική,διψασμένη,χλωμή και άβαφη,άπλυτη και ξεχτένιστη,θα βογγάω κι όχι σεξουαλικά...
    Τι εντύπωση θα σου κάνω και τι να με κάνεις σ'αυτά τα χάλια;Εδώ είναι που έρχονται οι γονείς,
    που πραγματικά είναι οι μόνοι που σε αγαπούν ανεξάρτητα του πώς είσαι!Δε θέλω να μου ξενερώσεις!

Senior Member
    ναι σ' αυτό έχεις δίκιο.
    Πάσο.