Results 3,031 to 3,045 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-12-2009, 10:44 #3031
thanks lida μου
- 04-12-2009, 10:50 #3032
Μπαρμπουνακι μου και μεσα απο εδω να σου ευχηθω χρονια πολλα και οτι επιθυμεις, παντα γερη και δυνατη κοντα στην οικογενεια σου,
και κοιτα να δουλευεις πολυ γιατι η κορη μου θελει προικα.
η ζωη συνεχιζεται οντως αλλα η σκεψη ολων μας ειναι ακομα εκει.
η απωλεια ανθρωπου, εστω που γνωριζαμε τοσο λιγο δεν συνηθιζεται..............
ιατρικο λαθος το 2009 μου φαινεται τρομερο..........
καλημερα σε ολες
04-12-2009, 10:51 #3033
Ποιός μπορεί,Λινταλένια μου;
Χάσαμε τον ύπνο μας,πονά η καρδιά μας,όλο γι'αυτό μιλάμε,
κάτω από ένα πέπλο θλίψης και βαριάς ανάσας από προχθές...
Αλλιώς είναι να γνωρίζεις στατιστικά το μικρό ποσοστό επιπλοκών
από επέμβαση κι αλλιώς να συμβαίνει σε γνωστό σου,πόσο μάλλον
δικό σου άνθρωπο...Δε μπορώ να διανοηθώ τι τραβάν οι δικοί της!
Κι από ανθρώπινο λάθος;Ακόμα πιο δύσκολα αποδέχεσαι κάτι τέτοιο!
Πρέπει να σταματήσουμε να κλαίμε.Έστω εμείς που είμαστε παραέξω...
Οι ψυχές μένουν εγκλωβισμένες λένε και δεν τις αφήνουμε
να ελευθερωθούν στη γαλήνη τους...Αυτό το "καλό ταξίδι"
που λέμε,πρέπει να το κάνουμε πράξη.Ας είναι καλύτερα εκεί!
04-12-2009, 11:16 #3034
Καλημέρα αγαπημένες μου,
ναταλία θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά μαζί σου, ο θάνατος δύσκολα αποδέχεται κι εγώ από χθες δεν λέω να το ξεπεράσω κι ας μην την ήξερα ήταν ένας πολύ πολύ άδικος θάνατος, αλλά επειδή πιστεύω κι εγώ στις ψυχές και γενικά στην μεταθάνατο ζωή (δεν μπορεί ρε γαμώτω αυτό που νοιώθουμε και ότι κάνουμε σε αυτήν την ζωη να χάνεται έτσι, οι ψυχές μας κάπου πάνε τώρα που δεν ξέρω ......)
ας αφήσουμε την γωγούλα να αναπαυτεί εν ειρήνη ανάμεσα στα άστρα που τόσο αγαπούσε...
04-12-2009, 11:23 #3035
με ρωτήσατε για την διαιτολόγο, πήγα η τρελλή μες στην βροχή και δυστυχώς κορίτσια δεν είχα χάσει ούτε γραμμάριο, αντίθετα πήρα 800 γρ. λίγο ακόμα και θα αντίκρυζα το μισητό 9 μπροστά μου ...
η διαιτολόγος μου είπε επειδή έκανα το πρόγραμμα ότι μάλλον είναι κατακράτηση από τα πολλά φάρμακα που ηπια και ΄την ακινησία..
any way αγάπες μου δεν πτοούμε προς στιγμή στεναχωρέθηκα αλλά μιλήσαμε και πήρα ξανά τα πάνω μου όχι δεν το βάζω κάτω, όχι δεν θα φάω σοκολάτα συνεχίζω το πρόγραμμα, ξεκίνησα από χθες δειλα δειλά διάδρομο, και συνεχίζω δυναμικά..
έχουμε και μια δερμάτινη φούστα να βάλουμε..
εύχομαι σε όλες ένα πολύ καλό σαββατοκύριακο, να χαίρεστε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ζείτε το σήμερα, ζείστε την κάθε μέρα χαρείτε στιγμές....
να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλες κι ας μην σας έχω δει....σας έχω πλάσει με την φαντασία μου....
είστε οι φίλες μου
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
04-12-2009, 12:00 #3036
Originally posted by NADINE
Πρέπει να σταματήσουμε να κλαίμε.Έστω εμείς που είμαστε παραέξω...
Οι ψυχές μένουν εγκλωβισμένες λένε και δεν τις αφήνουμε
να ελευθερωθούν στη γαλήνη τους...Αυτό το "καλό ταξίδι"
που λέμε,πρέπει να το κάνουμε πράξη.Ας είναι καλύτερα εκεί!
04-12-2009, 12:37 #3037
Mεγάλο θέμα,αγάπη,κι άγνωστο ουσιαστικά για όλους μας.
Ανάλογα με τα πιστεύω του ο καθένας το τακτοποιεί μέσα του
όπως ξέρει και μπορεί...Εμένα,ο θάνατος της γιαγιάς μου στην εφηβεία,
ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους,που πήρα τα κιλά.Είχα τη φοβερή ίδέα,
με τον τρόπο αυτό να πεθάνω πρώτη,πριν χρειαστεί ν'αντιμετωπίσω κάτι ανάλογο,
ρισκάροντας να φύγουν π.χ. οι γονείς μου...Έκλαιγα για χρόνια,είχα τύψεις πολλές
που δεν ήμουν μια λεπτή δεσποινίς όπως με λαχταρούσε και καθώς από τη μέρα,
που έφυγε,την είχα προσωπικό μου φύλακα άγγελο κι επειδή η τελευταία της κουβέντα
σ'εμένα ήταν να διαβάζω,από άριστη μαθήτρια άρχισα να πέφτω για να ασχολείται μαζί μου.
Μην τυχόν ησυχάσει και φύγει μακριά μου!Αυτή η αυτοκαταστροφή πήρε χρόνια πολλά...
Δεν ξέρω αν την κρατούσα εγκλωβισμένη την ψυχή της κοντά μου κι ούτε θα μάθω ποτέ.
Ξέρω όμως πως κρατούσα τη δική μου τη ζωή εγκλωβισμένη κι ευνουχισμένη κι είμαι σίγουρη
πως όποιος μας αγάπησε πολύ θέλει μόνο το καλύτερο μας,ακόμα κι αν έφυγε από κοντά μας!
Εξάλλου,ζουν πάντα μέσα στην καρδιά μας οι αγαπημένοι μας.Ακούμε καθαρά τα λόγια,
που μας απευθύνουν,αισθανόμαστε το βλέμμα τους,νιώθουμε τη ζεστασιά τους...Εδώ τους έχουμε!
Αλλιώς,αλλά εδώ!Όσο ζει και ο τελευταίος που τους αγάπησε,ένα κομμάτι τους παραμένει ζωντανό!
04-12-2009, 12:46 #3038
Σωστά τους έχουμε μέσα μας..... Όταν για παράδειγμα χαϊδευω και γλυκομιλάω στα παιδιά μου, τρώω φλας, η φωνή μου είναι ίδια με την δική της και τα λόγια μου ίδια με τα δικά της (όπως μας χάιδευε εκείνη και μας ζουπούσε). Η ίδια έκφραση και τα ίδια λόγια. Και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και συγγενείς που την γνώριζαν (η αδελφή της πχ) που τυχαίνει εκείνη την ώρα να παρίσταται.
ʼραγε αν με βλέπει... θα είναι χαρούμενη νομίζω για μένα αλλά αν μπορούσε να μου μιλήσει θα μου έλεγε τα εξής:" μην είσαι επιπόλαια, να ξεβάφεσαι το βράδυ θα κάνεις ρυτίδες, δεν προσέχεις καθόλου την υγεία σου, μην τρως σαβούρες"... και τόσα άλλα. Σαν να την έχω μπροστά μου να με κοιτάει με τα ζεστά καστανά πανέμορφα της μάτια σαν Μαντόνα, τα μάτια της που ξεχύλιζαν από αγάπη....
Αχ μάνα μου... ποτέ δεν θα σε ξεπεράσω.
Αυτό επίσης που μου έχει μείνει (δεν ξέρω αν γι' αυτό αυτοκαταστρέφομαι) είναι μια κουβέντα που της έλεγα συνέχεια όταν δεν ήταν καλά και έλεγε "θέλω να πεθάνω, θα είναι καλύτερα για όλους". Της έλεγα πάντα: "μαμά, αν πεθάνεις εσύ να το ξέρεις πως δεν θα ζήσω"........
04-12-2009, 12:47 #3039
Σκατά έγινα. Ας αλλάξουμε θέμα.
04-12-2009, 12:52 #3040
Originally posted by BARB3
....εσυ ετοιμαζεσαι και για το βολο. σου εστειλε το νεκταρινι πληροφοριες για το ραντεβου ή θα τη στησεις στο ρολοι 24 ωρες?
Το Νεκταρίνι μόνο λόγια είναι!Ούτε τηλέφωνο μου άφησε ούτε ακριβή ώρα του ραντεβού!
Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει μεγάλο ρολόι στο λιμάνι!"Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό..."
Μπαρμπουνέλι μου να περάσεις υπέροχα με τους καλεσμένους σου και για άλλη μία φορά
να καταπλήξεις τα πλήθη με τις μαγειρικές σου ικανότητες!Καλά που εμβολιάστηκες
και δεν κινδυνεύεις από τα πολλά φιλιά που φαντάζομαι ήδη έχεις δεχτεί!
Αννεζινάκι μου,η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν μια μέση εβδομάδα για να την κρίνουμε ως τέτοια.
Καθηλώθηκες σ'ένα κρεβάτι και με τόσα φάρμακα που έπαιρνες έπρεπε να τρέφεσαι ανάλογα.
Μια χαρά είμαστε κι ακόμα καλύτερα θα κυλήσει η εβδομάδα που έρχεται!Θα το δεις!
Πάνω απ'όλα σημασία έχει που είσαι καλά και στο πόδι!.Δε σε φοβάμαι εσένα άλλωστε
για πισωγυρίσματα και παραιτήσεις.Έχεις ξεφύγει πλέον κι εσύ...Συνέχισε ακάθεκτη!
Φιλάκια πολλά πολλά σ'όλα τα ομορφοκόριτσα μας!Να έχουμε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο,
όπου κι αν μας βρει!Από Κρήτη μέχρι Θράκη!Να σας προσέχετε!Με τις περισσότερες τα λέμε τη Δευτέρα πάλι...
04-12-2009, 12:55 #3041
καλα να περασεις στο βολο....
04-12-2009, 13:00 #3042
Μη φοβάσαι όσα νιώθεις,καρδιά μου!Μην τα διώχνεις!Μην τα κουκουλώνεις!
Όσο μπορείς,φύλαξε τα όμορφα θησαυρό σου και ξόρκισε τις άσχημες σκέψεις!
Μια μεγάλη αγκαλιά για σένα,Λινταλένια μου,με όλη μα όλη μου την αγάπη!Μάκια του!
04-12-2009, 13:01 #3043
Originally posted by BARB3
καλα να περασεις στο βολο....
04-12-2009, 13:10 #3044
Σ'ευχαριστώ Ναταλάκι.
Είσαι πολύ σημαντική για μένα.
Καλό Σαββατοκύριακο και να περάσεις καλά.
Αν πάθω όμως σύνδρομο στέρησης θα σε πάρω.
04-12-2009, 13:54 #3045
λίντα μου το να χάσει κανεις τους γονείς του είναι σαν να χανει το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού του ,μαζί με τον θάνατο τους παίρνουν την νιότη μας και τα παιδικά μας χρόνια, την ασφάλεια που νοιώθαμε πάντα κοντά τους την αγάπη και τόσα άλλα,
δεν μπορώ να σε παρηγορήσω γιατί το να χάσει ένα παιδί την μάνα του (όλοι μπροστά στους γονείς μας είμαστε παιδιά) είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτε...
κράτα την ζωντανή στην καρδιά σου, κάνε πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένη, πράγματα που ξέρεις ότι θα άρεσαν και σε εκείνη να κάνεις για τον εαυτό σου...
οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι πάντα κοντά μας .....δεν μπορεί ο θάνατος να χωρίσει την αγάπη ενός παιδιού για την μάνα του ή την αγάπη της μάνας για το παιδί της..
ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ....δεν τελειώνει ποτέ..
με αγάπη
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία