Results 3,121 to 3,135 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-12-2009, 08:06 #3121
Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο παλι τι σας λεει? το κλεινω το μαγαζι το βραδυ και το ανοιγω παλι πρωτη το πρωι.... Βρε τι σου κανει ενα Ναταλακι που κατηφοριζει προς Πατρα !!!!
Κοριτσια αν εχετε καμια πολυ καλη και δοκιμασμενη συνταγη για μελομακαρονα στειλτε π.μ, εχω μια με μπυρα αλλα μου βγηκαν λιγο σκληρα,αλλη αλλη...
- 09-12-2009, 08:20 #3122
Kαλημέρα!!!!!! Μαρικάκι μου σε προλαβω ον. Σου ειχα στειλει και 2ο προσωπικο μηνυμα, το πηρες. Θελω να πιστευω οτι στις 24 θα ειμαι στο χωριο και θα τα πουμε, εστω και λιγο. Στις 26 πρωι- πρωι πεταμε για Γερμανια. Πηραμε την αποφαση ξαφνικα....να φανταστεις μετα τα παιδια δεν εχουμε παει και πουθενα. Θελω να πιστευω οτι εστω στις 24 θα κατεβουμε στο χωριο και θα τα πουμε. Ειδες Μαρικακι μου που εδωσα εγω εξηγησεις για τις σαρικοπιτες. Πετάς ένα "σαρικοπιτες" εδω και νομιζεις οτι ολοι ξερουν τι ειναι αυτές. Για μελομακάρουνα ωραια συνταγη ειναι της Βεφας. Φιλάκια σ΄'ολες. Θα επανελθω γιατι σημερα εχω κεφια
(Ναταλια χθες εκοψα τα 8 χιλιομετρα μου και ηρθα και στανιαρα σημερα)
09-12-2009, 08:36 #3123
Μαρικάκι δες
http://www.vefashouse.gr/vefashouse/...&flag%5Ffind=1
Τα κανει η μαμά μου και ειναι τελεια. Η μονη διαφορα ειναι οτι περιχυνει ένα - ε΄να μελομακαρονο με το κουταλι. Ριχνει 1-2 κουταλιες της σουπας ζεστο σιροπι στο καθενα ζεστο μελαμακαρονα. Μιλαμε οτι τα παιδια μου τα τσακιζουν
09-12-2009, 08:46 #3124
μια γρηγορη καλημερα κι απο εμενα. ε, ειχα και εγω μια συνταγη (οχι που δεν θα ειχα) αλλα τωρα ειμαι στο γραφειο. Μαρικακι, θα σου δωσω μια καλυτερη συνταγη απο της βεφας. πανε σε εναν φουρνο, δοκιμασε και αν σε αρεσουν αγοραζεις μερικα. εχεις κανει τοσα πολλα που ισα ισα θα δοκιμασετε εξαλου οπως ειπες εχει τοσα ραντεβου.... γι'αυτο κι εγω δεν κανω τιποτε...........
φιλακια, μου ηρθαν οι πρωινες επισκεψεις. σε καμια ωρα θα τον στειλω και συνεχιζουμε
09-12-2009, 09:53 #3125
Originally posted by marikaki
Λιντα, αγαπημενη και μοναδικη της Ναταλιας μας, στο ξαναλεω...προλαβαινεις...θα σου παρω και οτι κρασακι θελεις, ασε που εχω και το κρασι που εχει φτιαξει ο συζυγος, λενε, αυτοι που πινουν πως ειναι καλο...
Και θα τιμούσα και το κρασί του συζύγου μιας και το Ναταλάκι δεν βάζει αλκοόλ στο στόμα του...
09-12-2009, 09:54 #3126
Καλημέρα σε όλα τα γλυκά κορίτσια....
Τι ωραία λιακάδα σήμερα έτσι?
Ξυπνήστε καλέ!
09-12-2009, 09:57 #3127
Απορώ πως μπορείτε και φτιάχνετε γλυκά και δεν τα τρώτε ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Δεν θέλω καθόλου να μπω σε τέτοιο πειρασμό.......
Μια χρονιά μου έδωσαν μια ΤΕΛΕΙΑ συνταγή για κουραμπιέδες και έφτιαξα και ήταν τόσο ωραίοι που δεν ησύχασα μέχρι που τους έφαγα όλους μόνη μου !!!
(τώρα που το καλοσκέφτομαι αυτούς τους κουραμπιέδες θα τους φτιάξω... αλλά προς τα Χριστούγεννα, γύρω στις 23 για να μην ξεκινήσω να τρώω από τώρα!!!!!!!!)
09-12-2009, 10:12 #3128
Καλημέρα κορίτσια!
Για μελομακάρονα ,κουραμπιέδες και άλλα τέτοια "παχουλά" ακούω
χε χε
δε βαριέσαι Χριστούγεννα έρχονται, απ'όλα θα φάμε, και μετά το καινούργιο χρόνο βλέπουμε!
09-12-2009, 10:40 #3129
κοριτσια καλημερα
ζητειται καποιος να με ξαπλωσει και να μου κανει μασαζ για καμμια ωρα, ετσι για να στανιαρω(για τον αντρα μου δεν παιζει, το προσπαθησα αλλα ειναι και αυτος τοσο κομματια.........)
νιωθω πολυ κουρασμενη λεμε...................
καλα στις 23 θα ξυπνησω,
παντως αν ξεκινησουμε τα μελομακαρονα απο τωρα την βαψαμε,
εμενα η πεθερα μου εκανε και μου εστειλε αλλα ευτυχως δεν ειναι και ωραιοι οποτε την γλιτωσα προς το παρον.......
η μαμα μου κανει τελειους αλλα ευτυχως θα τους κανει την αλλη βδομαδα............
αντε παω για δουλεια..........
09-12-2009, 10:42 #3130
Πριγκιπισσα μου ομορφη!!! το πηρα το μηνυμα σου, απαντησα κιολα, μαλλον το δικο μου δεν θα πηρες ποτε...προσπαθω με νυχια και με δοντια να ειμαι κατω στις 24, να ταξιδεψω 23 δηλαδη, το κανω μονο και μονο για να συναντησω εσενα!!! Εγω θα μεινω μεχρι τις 7/1, ελπιζω να βρεθουμε, μου εχεις δωσει ελπιδες, μην μου τις παρεις πισω... Ευχομαι να περασεις υπεροχα στη Γερμανια... σου χαριζω το παρακατω, μου αρεσει αν και ειναι για μωρα!!!( το ακουω με τον γιο μου συνεχεια αυτες τις μερες...)
http://www.youtube.com/watch?v=S46G5...eature=related
09-12-2009, 10:53 #3131
Μπαρμπουνακι την συνταγη του φουρνου δεν την εχω προτιμησει ΠΟΤΕ... αφου μονες φτιαχνουμε καλυτερα, νοστιμοτερα και πιο υγιεινα...γιατι να παρουμε απ εξω??? Αν εχεις καμια καλη συνταγη γραψε μου και μην με στελνεις φουρνο...
Πριγκιπισσα μου σε ευχαριστω για την συνταγη!!! βγαινουν μαλακα??? ο συζυγος τα προτιμαει οπως λεει ''ζουμερα'' τι να κανω η δολια???
Λιντακι μου δεν πειραζει αν δεν μπορεις τωρα,οταν θα ρθει το Ναταλακι Αθηνα θα ρθω για ενα καφε και θα σου φερω κρασι made in Βασιλης...
πολλα φιλακια σε ολες!!!
09-12-2009, 11:01 #3132
Εντάξει Μαρικάκι είσαι καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη και συ και το κρασάκι σου!!! Όσο για τα μελομακάρονα συμφωνώ με τον άντρα σου: πρέπει να είναι ζουμερά, ποτισμένα απόλυτα μέσα στο σιροπομέλι.....να τα δαγκώνεις και να τρέχουν τα μέλια (αχ τι λέω πρωινιάτικα, θα λιποθυμίσω, αρχίσαμε πάλι............)
09-12-2009, 11:02 #3133
Mαρικάκι μου καλό! Θα δουλευω μεχρι και παραμονη Χριστουγεννων, οργανωνω στο μυαλο μου να κατεβω στο χωριο γυρω στις 4 το απογευμα και να φυγω ανημερα των Χριστουγεννων για Ηρακλειου για να κανω Χριστουγεννα με τους γονεις μου εδω. Το θεμα ειναι οτι για να κατεβω στο χωριο πρεπει να προλαβω να φτιαξω τα πραγματα ολης της οικογενειας απο πριν. Εκει με φοβαμαι γιατι ειναι και ολα τα υπολοιπα. Ελπιζω να προλαβω. Σε καθε περιπτωση εγω επιστρεφω στις 4 Ιανουαρίου. Οποτε και αν ω μη γενοιτο δε βρεθουμε στις 24 Δεκεμβριου εχουμε και τις 5,6 και 7 Ιανουαριου. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ. ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
09-12-2009, 11:06 #3134
Originally posted by basia
....
εμενα η πεθερα μου εκανε και μου εστειλε αλλα ευτυχως δεν ειναι και ωραιοι οποτε την γλιτωσα προς το παρον.......
η μαμα μου κανει τελειους αλλα ευτυχως θα τους κανει την αλλη βδομαδα............
09-12-2009, 11:21 #3135
bonjour ξανα. βιαζομαι. εχω και αυριο εκεινο τον ελεγχο που σας ειχα πει και εχω διαφορα να ετοιμασω. λοιπον συνταγη για ζουμερα μελομακαρονα (ε, ναι, εχω κι απο αυτη) το απογευμα. θα μπω απο το σπιτι. δεν τυχαινει να κουβαλω μαζι μου συνταγες, συγνωμη κοριτσια. εγω θα κανω τα γλυκα μου τελευταια εβδομαδα. λεω να τα κανω πριν τις 23 για να δοκιμασουν και μερικες-μερικες....μη τη ταιζουν μονο οι νοτιες και μας κατηγορει μετα.
βασια, εναν τετοιο τον θελω κι εγω και οσο για τα γλυκα της πεθερας, ας τα φαει ο αντρουλης σου...ευτυχως ειναι χαλια γιατι αλλιως, σιγουρα θα ετρωγες μισο την ημερα (πολυ ειπα) και θα σου προσθετε 2-3 κιλα μεχρι τα χριστουγεννα.....(εδω γελανε)
παω και τα λεμε
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή