ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 218
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 218 of 2553 FirstFirst ... 1181682082162172182192202282683187181218 ... LastLast
Results 3,256 to 3,270 of 38289
    Senior Member
    γεια σας φρεσκολουσμένες και μοσχομυριστούλες! σας εύχομαι πεντακάθαρες σκέψεις !

αυτό για την παλιοναταλία! λούζεται η αγάπη μου...

Senior Member
    Ευχαριστώ παλιολουλού,που με έκανες και γυμνίστρια!
    Ανταποδίδω το τραγούδι μας...

--->ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ : ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!

Senior Member
    Επανέρχομαι στο θέμα της μετονομασίας και υπενθυμίζω πως κάθε μπάνιο έχει και τη ζυγαριά του!
    Τουτ'έστιν,το ζύγισμα της Παρασκευής ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται να μπει και σ'αυτή τη διαδικασία.
    Τονίζω πως δεν αλλάζει τίποτ'άλλο πέρα από τον τίτλο.Κι όσο περισσότερο το σκέφτομαι,τόσο πιο πολύ
    πείθομαι για την καταλληλότητα του μπάνιου.Δε νομίζω να υπάρχει κάτι που να μην κάνουμε εκεί...
    Από τηλεφώνημα στην κολλητή μέχρι ξεφύλλισμα περιοδικού,από ένα τραγούδι μέχρι ένα μακιγιάζ,
    τα πιο προσωπικά μας είναι εκεί.Η πόρτα είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε χρειάζεται να το επισκεφτεί.
    Μία ερώτηση μόνο:το καθάρισμα πώς θα το κανονίσουμε;Η καθεμία την εβδομάδα της;Μην πέσει μόνο σ'εμένα!

Senior Member
    Θα θελα πολυ να μπω κ γω στο μπανιο σας αλλα ειναι παααααρα πολεες οι σελιδες που πρεπει να διαβασω...αν θελετε το καθαρισμα το αναλαμβανω γιατι εχω λατρεμενη σχεση με τη χλωρινη κ οποιοδηποτε απορυπαντικο...μετα τα ραφια με τις σοκολατες ...αγαπημενα μου ειναι τα ραφια με τα απορυπαντικα....διαβαζω ολες τις οδηγιες χρησεις κ δοκιμαζω τα παντα...τωρα τι κολημα ειναι αυτο ο θεος κ η ψυχη του !!!!!!!

Senior Member
    Ε όχι δεν παλεύεστε βρε κοπελιές!!!! Δεν θυμάμαι καν πόσες σελίδες πήγα πίσω πίσω μέχρι να βρω που σας άφησα για να σας βρω στις 131 σελίδες και με άλλο όνομα!! Με γεια το όνομα λοιπόν, οι Μπαρμπουνοσυνταγές με κόλασαν βραδιάτικο και είμαι και με την κοιλιά στο στόμα αλλά δεν μασάμε.. και μέχρι να μπορέσω να κάνω επανάληψη στα όσα διάβασα για να εμπαιδώσω, θα αρκεστώ σε μια καληνύχτα και στην ευχή να έχουμε μια καλή βδομάδα με όσο το δυνατόν λιγότερο τρέξιμο εν αναμονή των γιορτών. Φιλάκια πολλά σε όλα τα κορίτσια του μπάνιου!

Senior Member
    Αυτό κι αν είναι χαλάρωση και ανάπαυση ψυχής!
    Μοσχοβολάει αρώματα η σκέψη σου Ναταλάκι
    και τα στέλνεις και σ'εμάς.
    Αχ τι μπανάκια έχουν να γίνουν εδωμέσα!!

Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα να έχουμε όλες μας!

Senior Member
    Originally posted by Lily

Μοσχοβολάει αρώματα η σκέψη σου Ναταλάκι
    και τα στέλνεις και σ'εμάς.
    Αχ τι μπανάκια έχουν να γίνουν εδωμέσα!!
    Φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σ'αυτά τα αρώματα,Λιλένια μου...

--->Tootin' Bathtub Baby Cousins

Senior Member
    Originally posted by alexandra79

Θα θελα πολυ να μπω κ γω στο μπανιο σας αλλα ειναι παααααρα πολεες οι σελιδες που πρεπει να διαβασω...αν θελετε το καθαρισμα το αναλαμβανω γιατι εχω λατρεμενη σχεση με τη χλωρινη κ οποιοδηποτε απορυπαντικο...
    Αλεκούζι μου,δε χρειάζεται να διαβάσεις καμία σελίδα για να μπεις στο μπάνιο μας.
    ʼσε που μετά τη δήλωση σου αυτή έχεις επισήμως αναλάβει και το καθάρισμα του!
    Έχουμε απ'όλα εδώ.Και αφρόλουτρα και σαμπουάν και αρώματα και καθαρές πετσέτες...
    Δε χρειάζεσαι ούτε nécessaire ούτε τίποτα!Γδύσου κι έλα!Έχει πάντα ζεστό νερό κι όλα τα comfort!
    Ως και παπάκι σου'χω να 'χεις παρέα στο μπάνιο σου!Δυό δυο στη μπανιέρα,δυό δυο!

Senior Member
    δηλωνω λοιπον ετοιμη να βγαλω κ τα μεσα μου κ τα εξω μου....σ ευχαριστω για το παπακι ....να παρω σφουγγαριστρα η να ερθω απλα ετσι οπως ειμαι!!!!! χαχαχαχ

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια μου ομορφα!!!!!!!Μας ευχομαι μια πολυ ομορφη εβδομαδα,ετσι οπως τη θελει η καθε μια ξεχωριστα!!Επικροτω και το νεο μας τιτλο!!Στις 21/01/2010,θα τα διαβασω ολα απο την αρχη,ηταν η πρωτη μερα της προσπαθειας...Αχ,ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο..και τι υπεροχα πλασματα γνωρισα εδω...Συγκινηθηκα πρωι πρωι!!

Παω στο μπαλλετο τωρα,αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω να σας διαβασω λιγο πριν φυγω...Τρεχω γιατι καθυστερησα.

Φιλακια πολλα πολλα σβουριχτα σε ολες τις ντιβες, τις θεες του μπανιου!!!Σας αγαπαω!!!!!!!

Senior Member
    Το τελευταιο μου κολλημα... DC COMICS/Jocker and Scars on Broadway...δεν αντεχα να μη το βαλω!!!!!!!!!!![url=Why So Serious? (HD Music Video)]Why So Serious?http://www.youtube.com/watch?v=wr6VRcso1Qg

Senior Member
    Daron Malakian suck monkeys.

Senior Member
    κοριτσακια καλημερα,
    με γεια το καινουργιο μας ονομα, για μια ακομα φορα η αρχηγος αφιερωσε.................
    α ρε ναταλακι μου γλυκο,
    η Παρασκευη μου ηταν αρκετα εντονη και διαφορετικη, αλλα το Σαββατοκυριακο γλυκο και τρυφερο με την οικογενεια και το καινουργιο δεντρακι μας.
    σας φιλω γλυκα ολες, πρεπει να αρχισω δουλεια,
    ελπιζω να τα πουμε μεσα στην ημερα

Senior Member
    Originally posted by Solitude

Daron Malakian suck monkeys.
    --->Daron Malakian solo

Έχεις δίκιο,Solitude...Τώρα που τον βλέπω,ένα μπανάκι του χρειάζεται όπως και δήποτε!!
    Τόσο που κοπανιέται με την κιθάρα,μούσκεμα έγινε το παλικάρι!Σβαρνίστηκε και στα πατώματα...
    Και μάλιστα εδώ που είναι και solo.Πού να έχει να παλεύει και με μαϊμουδάκια!Ετοιμάζω μπανιέρα
    και τα σχετικά.Πες του να κοπιάσει!Κι αν δεις και κανέναν άλλον σε ανάγκη...ξέρεις εσύ!
    Ειδικά άμα είναι κούκλος κι ελεύθερος,ε;

Senior Member
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε ολες τις κούκλες του μπάνιου......

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την Ναταλία για τις ευχές της στο παιδί μου, χίλια χίλια ευχαριστώ
    (πιστεύει ότι ΤΟ΄ΧΕΙ δεν ξέρω ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ θα δείξει)...

Στα δικά μας τώρα ΑΨΟΓΟΣ ο νέος μας τίτλος, συμφωνώ απόλυτα ότι εδώ μόνο για REDUCTIL δεν λέμε άσε που εγώ είμαι τελείως ξενερουά γιατί δεν τα έχω πάρει και ποτέ.
    εδώ όμως βρήκα φίλες που συζητάμε τα πάντα από δίαιτες και χαπάκια μέχρι μελομακάρονα και δερμάτινες φουστίντσες... και δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι γι αυτό,
    ελπίζω βέβαια το μπάνιο μας να έχει αιθέρια έλαια βανίλιας γιατί είναι και το αγαπημένο μου άρωμα,
    σε όλο μου το σπίτι κυριαρχεί η βανίλια από κεριά, μέχρι αρωματικά κια στίκ ντουλάπας..

όσο για το σκ ήταν πολύ ηρεμο και ξεκούραστο μετά τις εξετάσεις του παιδιού, ναι πήγα για ψώνια αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που μόνο ήρεμα ψώνια δεν έκανα, any way αγόρασα ένα ζευγάρι γόβες οι οποίες μου αρέσαν τρελλά είναι peep toes animal preent , επίσης θέλω να αγοράσω ένα φόρεμα για τα Χριστούγεννα έχω δει ένα στην RAXEVSKY αλλά δεν πρόλαβα να πάω, α!!!΄πήγα και στον αγαπημένο μου HONDO για κρεμούλες έχουμε και μια ηλικία. Τι άλλο πήρα καλτσάκια των ανδρών της οικογένειας και καλτσόν των κοριτσιών της οικογένειας.
    την κυριακή κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα (έκανα κούρα), διάβασα εφημερίδες περιοδικά κ.λπ
    έκανα και κουραμπιεδάκια, δεν ξέρω πως έγιναν δεν τα δοκίμασα ....

μπαρμπουλίνο μου σε ευχαριστώ πολύ για την συνταγή της βασιλόπιτας θα την δοκιμάσω να είσαι σίγουρη...

διάβασα σε άλλο τόπικ για την συνάντηση στην ΠΑΤΡΑ...
    θέλω να έρθω στην ΠΑΤΡΑ!!!!!!!!!!!!

Την καλημέρα μου την αγάπη μου και τα φιλιά μου για μια πολύ όμορφη και γιορτινή εβδομάδα
    φιλιά.....΄φιλιά.....φιλιά......