Results 3,721 to 3,735 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-01-2010, 13:29 #3721
Originally posted by Lily
Μπαρμπούνι μου ένα u2u που σου έστειλα το έλαβες?
Δε βλέπω ανταπόκριση και μάλλον σαλάτα θα τα έκανα
Για check please...
- 15-01-2010, 13:37 #3722
το δικο μου μυνημα ειναι το παρακατω. να μη ξαναγραφω τα ιδια, αντεγραψα αυτο της λιντας και σας το λεω απο τωρα γιατι θα βρητε ομοιοτητες!!!!!
Πάμε μαζί λοιπόν Αννεζινάκι μου
Ξεκινάμε από Δευτέρα και αναφέρουμε αρχικά βάρος για να έχουμε σημείο εκκίνησης.
Με ενδιαφέρουν πολύ τα χάπια που πήρες (αν δεν έχουν τις παρενέργειες του reductil). Όταν τα ξεκινήσεις θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου, μην με ξεχάσεις! Τα παρήγγειλες από το φαρμακείο και στα έφεραν? Κόστος? Και το ένα κουτί για πόσες μέρες είναι και πόσα πίνεις?
Για λέγε λεπτομέρειες.
Και το σημαντικότερο: περαστικά στη μανούλα σου!
λοιπον εγω θα ξεκινησω κατι δραστικο, με βαλατε την ιδεα. δεν ξερω ποσο θα το κρατησω, μπορει και μονο μια ωρα......αλλά θα προσπαθησω.....(αποφασιστικο τατη με βρισκω.....και το κεφι μου ανεβηκε γιατι θυμηθηκα οτι σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις και επισης οτι σημερα σχολαω μια ωρα νωριτερα καθως παρασκευη....)
την κυριακη βεβαια θα καλοφαω λογω της εορτης του γιου και των 2 παππουδων (ολοι το ιδο ονομα εχουν) αλλά απο δευτερα θα ξεκινησω τη διαιτα που ειχα κανει τον ιουνιο της pink butterfly. σε λιγο τη βρισκω και σας την αντιγραφω εδω
15-01-2010, 13:45 #3723
Για τη Μπάρμπι : κατάρχήν σόρι που γράφω εδώ καθώς η σελίδα είναι δική σας αλλά δεν ήξερα πού μπορώ να σε βρώ αλλού για να σε ρωτήσω σε σχέση με τα χάπια. Ποια είναι, τα παίρνεις καιρό και αν σε βοηθούν. Ευχαριστώ
15-01-2010, 13:46 #3724
Έλα μπαρμπουνάκι σε περιμένουμε να μας την πεις.
Να χαίρεσαι τον Αντώνη σου και γω γι' αυτό ξεκινώ από Δευτέρα, την Κυριακή γιορτάζει ο ανηψιός μου και είμαστε καλεσμένοι για άγριο φαγητό (παϊδάκια και λοιπά!).
Έλα μπαρμπούνι προχώρα, έλα Αννάκι, Δευτέρα πρωϊνή αναφορά και ξεκινάμε!
15-01-2010, 13:47 #3725
Ρε Αννεζίνα τώρα βρήκες να φύγεις? Μας άναψες φωτιές και έφυγες? Γύρνα καλέ να μας πεις για τα χάπια!
15-01-2010, 13:47 #3726
αντιγραφω το μυνημα αυτουσιο, ετσι, τιμης ενεκεν γιατι με ειχε βοηθησει παρα πολυ η κοπελα με αυτη της τη διατα και της χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστο
Pink_Butterfly - 5/5/09 at 11:14
ΚΑΛΗΜΕΡΑ BARB! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ. ΘΑ ΤΗ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ "ΓΡΗΓΟΡΑ"¨. ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ.
Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ 7-10 ΚΙΛΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΕΦΟΣΟΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ:
ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΡΩΩ:
1ο ΓΕΥΜΑ
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!)
2οΓΕΥΜΑ
2 ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ 30 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΙΝΑ
3ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ Κ.Σ ΛΑΔΙ
4ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Η ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
5ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ
ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΛΑΔΙ, ΑΛΚΟΟΛ, ΖΑΧΑΡΗ
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΠΧ ΑΝ ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2 ΠΛΑΚΕΤΕΣ, Η ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Η ΛΑΔΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΡΙΔΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 1,5 ΩΡΑ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ : 30 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 6, ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 6,4 ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ (INCLINE) 4.
10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΕΠ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ 2.
ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 100 ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ 160.
ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ( Η ΧΕΡΙΑ Η ΠΟΔΙΑ Η ΠΛΑΤΗ/ΩΜΟΥΣ)
ΑΥΤΑ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ! ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!!
απο αυτη τη σελιδα της ξεκινησα και εχασα αρκετα κιλακια αρκετα συντομα. για αποριες κλπ βρειτε το τοπικ
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ!
ε, ναι λοιπον τοσο αχρηστη ειμαι που δεν μπορω να το βαλω σαν link.....
και επειδη εχθες ηταν η δευτερη μερα μου με 20 λεπτα διαδρομο νομιζω οτι μπορω να ξαναρχιζω τη διατροφη αυτη. αρκει να ψωνισω πρασινα το σαββατο...εχω μαι κονσερβα τοννο του κιλου (οι παλιες που με ξερουν μπορει κατι θα θυμουνται και θα γελανε σιγουρα, οι νεες διαβαστε μερικες σελιδες παρακατω σε εκεινο το τοπικ και θα καταλαβετε), καιρος να τον ανοιξω. ηταν στερητικη η διαιτα, οχι ομως του πεθαμου...εκτος αν με βοηθουσαν τοσο πολυ τα χαπια.....
15-01-2010, 13:54 #3727
Είναι λίγο στερητική μπαρμπούνι και μονότονη αλλά είσαι δυνατή και αισιόδοξη και προχώρα.
Εκτός αν θέλεις να κάνουμε την δική μου. Είναι 33 ημερών και επαναλαμβάνεται μετά.
Μπορείς να την δοκιμάσεις μαζί μου και μετά αν δεν μείνεις ικανοποιημένη κάνεις κάτι άλλο...
Αν θέλεις πέσμου να στην στείλω!
15-01-2010, 14:07 #3728
φυσικα και θελω να μου τη στειλεις Lida. να τη δω και βλεπουμε.
tidekpe, καταρχην αν σου πω οτι εδω γραφει οποιος θελει, δεν υπαρχει δικο μου και δικο σου, ειμαστε ολοι μαζι εναντιον στον αγωνα του χασιματος κιλων....μη δισταζεις λοιπον ουτε εσυ, ουτε καμια αλλη, ουτε τωρα, ουτε ποτέ, οκ?
λοιπον επαιρνα τα reductil, καπου εναμιση χρονο και τωρα αποφασισα να τα σταματησω, κοβουν την ορεξη και μου φερνουν εμενα καποια ενταση και κοιμομουν λογωτερες ωρες χωρισ αλλο συμπτωμα. σε αλλες εφεραν διαφορα αποτελεσματα, αλλες τα συνεχισαν αλλες τα σταματησαν. γενικα αυτο το τοπικ ξεκινησε με θεμα τα reductil οποτε στις πρωτες σελιδες θα βρεις ενδιαφεροντες πληροφοριες. ομως τωρα τελευταια ετοιμαζονται να τα καταργησουν απο οτι ξερω. η nadine καπου ειχε βρει το αρθρο και το ειχε βαλει σε καποιο τοπικ πριν καποιες μερες. νομιζω πριν τα χριστουγεννα.
αυτα κουκλες, παω για τα τρεχοντα που τρεχουν και δεν τα προλαβαινω....
15-01-2010, 14:13 #3729
κοριτσια, ολες σας, θελω να σας στειλω ενα Power point arxeio για το τι πρεπει να κανουμε αν καταλαβαινουμε οτι μας πιανει εμφραγμα-αυτοβοηθεια δηλαδη. επειδη ειναι σημαντικο νομιζω καθως απο οτι λεει μονο 10 δευτερολεπτα εχουμε μεχρι να επελθει το μοιραιο αν δεν αυτοβοηθηθουμε ή δεν μας βοηθησει καποιος, οποια θελει ας μου δωσει το email της σε u2u. και αν καμια ξερει να το ανεβασει για να το βλεπει ολος ο κοσμος, ακομη καλυτερα
15-01-2010, 14:17 #3730
ΜΠΑΡΜΠΙ. σ΄ευχαριστώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι θα μπορούσα να σου γράψω κάπου αλλού που τέλος πάντων να υπάρχει και κάποια συνάφεια του θέματος με αυτό που ρωτώ, η ξέμπαρκη. Πάντως, έγινες απολύτως κατανοητή. Τα διάβασα κι εγώ από τη ναντίν τα περί απαγόρευσης αλλά έκανα την κινέζα...γιατί μου τα έδωσε ο ενδοκρινολόγος το Δεκέμβριο. Τέλος πάντων, θα το ψάξω από φίλη γιατρό και θα ενημερώσω...φέυγω κι εγώ για μάθημα!
15-01-2010, 14:21 #3731
μα, εδω ειναι το θεμα Reductil, εδω επρεπε να ρωτησεις γλυκια μου!!! μη κοιτας που γραφουμε ολα τα ασχετα....καποτε μας ενωναν τα ρεντουκτιλ....ναταλια εμφανισου και παρε θεση...και κανονισε να μη μπω τη δευτερα και μας βρω με αλλον τιτλο.....
15-01-2010, 14:33 #3732
Λοιπόν Μπαρμπούνα για διάβασε παρακάτω αν σου κάνει. Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ρώτα με. Κάθε μέρα επιλέγεις από ένα μπούλετ από την κάθε κατηγορία.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΠΕΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ: 1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΠΡΩΙΝΟ ? ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ? ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΙΡΑ
3 ΜΕΡΕΣ
ΠΡΩΙΝΟ (1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ)
? 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ + ΦΡΟΥΤΟ
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
? 1 ΤΟΣΤ (1 ΦΕΤΑ ΖΑΜΠΟΝ + 1 ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ) + ΦΡΟΥΤΟ
? ΟΣΠΡΙΑ (1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΛΑΔΙ) + 5 ΕΛΙΕΣ + ΦΡΟΥΤΟ
? ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ + ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ + ΦΡΟΥΤΟ
ΒΡΑΔΙΝΟ (ΩΣ ΤΙΣ 9:30)
? ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ (1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΛΑΔΙ) +5 ΕΛΙΕΣ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΛΗΡΕΣ + ΜΕΛΙ + ΦΡΥΓΑΝΙΑ
? ΤΥΡΙ ΛΕΥΚΟ (ΑΝΘΟΤΥΡΟ) + ΦΡΥΓΑΝΙΑ + ΦΡΟΥΤΟ
4 ΜΕΡΕΣ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
? ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ + ½ ΝΤΟΜΑΤΑ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? ΡΥΖΙ + 2 ΚΑΡΟΤΑ + 4 ΕΛΙΕΣ
? ΨΗΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ + ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ (1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ)
? 1 ½ ΦΡΟΥΤΟ + 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΥΡΙ ΛΕΥΚΟ
? 80 gr. ΤΟΝΟ + ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ (1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ) + ΦΡΟΥΤΟ
? 1 ΝΤΟΜΑΤΑ + 1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ + 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΥΡΙ ΛΕΥΚΟ + 3 ΕΛΙΕΣ
6 ΜΕΡΕΣ
? 1 ΦΡΟΥΤΟ
? 1 ½ ΦΡΟΥΤΟ
? 1 ½ ΦΡΟΥΤΟ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
? ΣΟΥΠΑ (ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ Ή ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ Ή ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΓΟΚΟΦΤΕΙ) ΜΕ ΡΥΖΙ
? 2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΨΗΤΑ + ½ ΝΤΟΜΑΤΑ + 3 ΕΛΙΕΣ
? ΦΑΚΕΣ + 4 ΕΛΙΕΣ + 1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ + ΦΡΟΥΤΟ
? ΡΥΖΙ + 1 ΚΑΡΟΤΟ + 2 ΕΛΙΕΣ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΛΗΡΕΣ + ΜΕΛΙ + 1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΛΗΡΕΣ + ΜΕΛΙ + 1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ
? ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ + ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ
? ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ + 1 ΚΑΡΟΤΟ
? ΡΥΖΙ + ½ ΝΤΟΜΑΤΑ ή 2 ½ ΓΕΜΙΣΤΑ
? ΨΗΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ + ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ (1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ)
ΕΧΤΡΑ: ½ ΓΛΥΚΟ
12 ΜΕΡΕΣ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ + 1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
? ΤΟΝΟΣ + ΜΑΡΟΥΛΙ
? ΤΟΝΟΣ + ΜΑΡΟΥΛΙ
? ΜΑΡΟΥΛΙ + ΚΑΡΟΤΟ + 5 ΕΛΙΕΣ
? ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ + ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ή ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ
? ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ + ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ή ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ + ΦΡΟΥΤΟ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ + ΦΡΟΥΤΟ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ + ΝΤΟΜΑΤΑ + ΛΙΓΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ή ΦΕΤΑ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? ΨΗΤΟ + ΝΤΟΜΑΤΑ + 3 ΕΛΙΕΣ
? ΨΗΤΟ + ΝΤΟΜΑΤΑ + 3 ΕΛΙΕΣ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ + 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ + 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ + 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
? ΨΗΤΟ + ½ ΝΤΟΜΑΤΑ
? ΨΗΤΟ + ½ ΝΤΟΜΑΤΑ
? ΟΣΠΡΙΑ (1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΛΑΔΙ) + 3 ΕΛΙΕΣ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!
ΕΧΤΡΑ: 1 ΓΛΥΚΟ
8 ΜΕΡΕΣ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ (ΜΟΝΟ ΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ):
1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ή 1 ΦΡΟΥΤΟ
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
? ΧΥΜΟ ΣΤΙΦΤΟ + ΤΟΣΤ
? ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
? ΨΗΤΟ + ΛΙΓΟ ΜΑΡΟΥΛΙ
? ΨΗΤΟ + ΛΙΓΟ ΜΑΡΟΥΛΙ
? 2 ΑΥΓΑ + ½ ΝΤΟΜΑΤΑ + ΤΥΡΙ ΛΕΥΚΟ
? 2 ΦΡΟΥΤΑ
? ΧΟΡΤΑ + ΤΥΡΙ + 3 ΕΛΙΕΣ
? ΧΟΡΤΑ + ΤΥΡΙ + 3 ΕΛΙΕΣ
? ΧΟΡΤΑ + ΤΥΡΙ + 3 ΕΛΙΕΣ
? ΡΥΖΙ + 1 ΚΑΡΟΤΟ
? ΡΥΖΙ + 1 ΚΑΡΟΤΟ
? ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ
? ΑΥΓΟ + ΤΥΡΙ + 1 ΝΤΟΜΑΤΑ
ΕΧΤΡΑ: 1 1/2 ΓΛΥΚΟ
15-01-2010, 14:35 #3733
Και κάθε μέρα που περνάει, διαγράφεις αυτά που έφαγες για να μην μπερδεύεσαι. Νομίζω ότι είναι καλή, έχει ποικιλία, έχει και ένα βράδυ ελεύθερο που μπορείς να το μεταφέρεις αν έχεις κάπου να πας...
Λέγε λοιπόν, είσαι μέσα?
15-01-2010, 15:00 #3734
Χρόνια μας πολλά και ενωμένα, λοιπόν θα οργανώσουμε μία συνάντηση όλες μαζί Βόρειες και Νότιες να ενωθούμε !!!!!!!!!!! Τι λέτε ? γιατί εμείς εδώ οι Αθηναίες είμαστε οι αδικημένες?
Ναταλάκι ευχαριστώ για το αφρόλουτρο μυρίζει υπέροχα?. Εχεις και γενέθλια ή το έχω χάσει λίγο ?
Μπαρμπουνάκι, κουράγιο χωρίς χάπια, και εγώ μέχρι το Πάσχα ότι χάσω μετά πρέπει να τα σταματήσω. Μπορείς και χωρίς αυτά, είμαι σίγουρη.
Αυτά τα άλλα χάπια τι είναι αλήθεια. Εντάξει μπορούμε και χωρίς αλλά να μη μαθαίνουμε τις εξελίξεις ?
Φιλάκια σε όλες και καλό ΣΚ, η αρχηγός μας που είναι ?
15-01-2010, 17:13 #3735
Γεια σας ομορφουλες
τι κανετε?
Εγω σημερα τεμπελιαζω λιγακι. Περα απο τα δυο φαγητα που εκανα....το εχω ριξει στα τηλεφωνα και στα τσατ!
Θελω να φτιαξω και τα περιφημα ελιοαπολα μπαρμπουνοπιτακια αλλα να δω πότε! χαχα ...αργοτερα....
Ευτυχως σημερα Παρασκευη και ετσι αυριο θα ξεφυγουμε λιγακι απο την καθημερινοτητα! Αυριο εχω λαικη, ψωνια και το βραδακι κανονισμενη βολτιτσα με τον καλο μου. Κανονισα να κρατησει η γιαγια τις μικρουλες λιγες ωρες οποτε θα ειμαστε πιο free!!!
Μαρικακι σ ευχαριστω για τις ευχες σου!εισαι πολυ γλυκεια!
Ρενιω καλωσορισες στην τρελοπαρεα των κοριτσιων εδω (και εγω καινουρια ειμαι εδω) και πραγματικα αυτο που εγραψες ειναι αληθεια... "Ειλικρινα μοιαζεται με χαραμαδα φωτος μεσα στο σκοταδι , η γειτονια των ανθρωπων που με ανειδιοτελεια μπορει να με καταλαβει..." ετσι ειναι!!! Ψυχοθεραπεια!
Πολλες διαιτες βλεπω!!!! Και ....
Στην Αννεζινα στην Λιντα και στην Μπαρμπιτουλα να ευχηθω καλη δυναμη στην προσπαθεια τους και με τις πιο καλες απωλειες!!! (κιλων εννοω :P ) Να μας κρατατε ενημερες!
Ναταλια κοπανατζου, καλα να περασεις!!!
Φιλακια πολλα σε ολες τις κουκλες εδω! να εχετε ενα υπεροχο ΠΣΚ (μου θυμιζει φανταρο) και να περασετε θαυμασια!!!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία