Results 3,931 to 3,945 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
21-01-2010, 14:27 #3931
Μια χαρά πραξικόπημα έκανα, όλες μπήκατε στο πρόγραμμα εκτός από μένα. Μια η περίοδος, τώρα το κρύωμα, δεν ξέρω αν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά έχω το κακό μου το χάλι.
Ούτε συγκεντρώθηκα, ούτε μαζεύτηκα!
Ναταλία, σε παρακαλώ, ξέχνα για λίγο το πραξικόπημα και πέσμου τι να κάνω?
Παρεπιπτόντως Αννεζίνα πήρα το benelinea και σήμερα πήρα το πρώτο χάπι. Δεν μου έκανε απολύτως τίποτα. Υποτίθεται ότι κόβει την όρεξη γιατί έχει μέσα συμπυκνωμένη πατάτα (πως αλλιώς να το γράψω, μην κοροϊδεύτε!) που δημιουργεί αίσθημα κορεσμού! Εμένα πάλι κανένα αίσθημα κορεσμού και μάλιστα και μία τάση προς εμετό...?
Θέλω ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές για το πως να μαζευτώ και να ξεκινήσω..
- 21-01-2010, 14:39 #3932
Originally posted by LIDA
Ναταλία, σε παρακαλώ, ξέχνα για λίγο το πραξικόπημα και πέσμου τι να κάνω?
Θέλω ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές για το πως να μαζευτώ και να ξεκινήσω..
--->http://www.youtube.com/watch?v=1V_LvG_FDgM
Αν αισθάνεσαι μόνη και δεν έχεις κανένα,
αν τα βράδια σε πνίγουν οι ενοχές και το ψέμα,
και αν σου φέρθηκαν σκάρτα και με άσχημο τρόπο,
κάνε κάτι για σένα που ν αξίζει τον κόπο,
Τηλεφώνησέ μου ίσως νιώθω έτσι και γω,
τηλεφώνησέ μου ίσως να μας βγει σε καλό,
τηλεφώνησέ μου ίσως να 'μαι αυτός που ζητάς,
τηλεφώνησέ μου έστω κι αν κάποιον άλλον αγαπάς
21-01-2010, 14:43 #3933
Originally posted by NADINE
Επιτέλους να μου τηλεφωνήσεις σπίτι μου,να μιλήσουμε σαν άνθρωποι!
--->http://www.youtube.com/watch?v=1V_LvG_FDgM
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όπως και ο Καρράς ένας από τους αγαπημένους μου (είπαμε είμαι του λαϊκού, έτσι φτιάχνομαι!).
Να σου τηλεφωνήσω μια κουβέντα είναι.
Τώρα στο γραφείο δεν είμαι μόνη.
Στο σπίτι θα λυσσάνε τα παιδιά.
Το βράδυ όταν τα κοιμήσω είναι μια λύση. Τότε θα προσπαθήσω να σε πάρω.
Σήμερα αναθέρμανες πολύ την σχέση μας που τόσο καιρό την είχες λίγο παραμελημένη να πω?
21-01-2010, 14:44 #3934
Originally posted by basia
καλε εσυ δεν ξερεις κατα που πεφτει το Φιλυρο, θα με βρεις εμενα εκει που μενω, που δεν εχει και διευθυνση?
δεν αγχωνομαι γιαυτο.
Τη στάση Φάληρο μόνο ξέρω,
αλλά μάλλον εμπίπτει στην κατηγορία του
άλλο....κι άλλο βούρτσα!Κοινώς,την πάτησα!
21-01-2010, 14:47 #3935
Originally posted by LIDA
Να σου τηλεφωνήσω μια κουβέντα είναι.
Τώρα στο γραφείο δεν είμαι μόνη.
Στο σπίτι θα λυσσάνε τα παιδιά.
Το βράδυ όταν τα κοιμήσω είναι μια λύση. Τότε θα προσπαθήσω να σε πάρω.
επειδή αποκλείεται να πιάσεις γραμμή,να μου κάνεις μια κλήση στο κινητό πρώτα
για να σε πάρω πίσω στο σταθερό σου.Αυτό είναι το σύστημα,επειδή αναμονή δεν έχω.
Τα λέμε απόψε λοιπόν...Και 12 και 1 και αργότερα,δεν υπάρχει πρόβλημα...Όποτε μπορέσεις.
Φιλάκια πολλά πολλά...άντε να φάμε και κανά πρωινό μεσημεροαπογευματιάτικα...
21-01-2010, 16:52 #3936
Καλησπερα κοριτσαρες. Αννεζινα μαθε λεπτομερειες για το ταξιδι απο την φιλη σου και να παμε. Τι λετε να το κανονισουμε ολες παρειτσα? Αυριο ζυγισματατακι ε?
Λιντα τι χαπι ειναι αυτο? φυτικο?
21-01-2010, 16:57 #3937
Originally posted by Mairy_Lou
Αυριο ζυγισματατακι ε?
Λιντα τι χαπι ειναι αυτο? φυτικο?
Εγώ αύριο δεν ζυγίζομαι. Η καταστροφή. Ζύγισμα Δευτέρα πρωί για την ομάδα labm.
21-01-2010, 21:48 #3938
μπηκα για δυο λεπτα η καημενη πριν φυγω για το σπιτι (ναι, γραφειο ακομη.....), διαβασα 25 λεπτα και τωρα δεν προλαβαινω να απαντησω τιποτε και σε κανεναν.
καφε σαββατο μεσημερι? βασια? νομιζω εισαι η μοναδικη που δεν ειπες αν μπορεις. θελει καμια αλλη να ερθει?
λιντα περαστικα-το ειχα φανταστει αυτο με την πατατα, αννεζινα ενα μπραβο κι απο εμενα...τα υπολοιπα σας τα λεω αυριο μεσημερι.
μεχρι τις 12 θα τους εχω στο σβερκο και μετα πανε αεροδρομιο
22-01-2010, 00:19 #3939
Να πω μια καλησπέρα κι απο εδώ, αφού σήμερα χαθήκαμε πάλι.
τι να γίνει παιδιά μου, δυσκολεύουν τα πράγματα, άσε που κάπου την άρπαξα κι εγώ
και έχω γίνει σα κλόουν από το κρυολόγημα....μύτη, μάτια αυτιά κατακόκινα
( Ναταλι μη μου βάλεις κανένα κλοουν αύριο πρωί πρωί!!!)
Ας μη γκρινιάζω τώρα, γιατι εγώ πρώτη δε την αντέχω τη γκρίνια μου, αλλά είναι τόσο σπαστικό....
Λιντάκι μου περαστικά μας,
Ανννεζινόπουλο μπράβο σου , μπράβο σου, καλές κατηφοριές κούκλα μου.
Βάσια και Ναταλί , ξεκαρδίζομαι να σας διαβάζω! συνεχίστε έτσι
Καλέ το Νεκταρίνι μας τι έπαθε? χάθηκε σήμερα, το msn της κλειστό, ξέρει καμια σας τίποτα?
Μπαρμπουνέλι μας υπομονή , στην ανάγκη με μια μολότωφ καθάρισες!!
Κανονίζετε συναντησούλα πάλι? σαρώνει η Θεσσαλονίκη στα meeting βλέπω,
λοιπόν τυχερούλες καλά να περάσετε
και σας φιλώ όλες, μάκια και καλό Σαββατοκύριακο!
22-01-2010, 10:28 #3940
καλημερα!!!!!!!!!!!!
καλε τι γινατε ολες? ειπαμε παρασκευη ζυγισμα και ειστε ολες εξαφανισμενες?
καλα καλα καντε το μπανακι σας και μην μας λετε για τα κιλα σας.
εγω ειμαι μεσα για Σαββατο μεσημερι αλλα που ειναι το θεμα, αν θελετε παιδια λιγο δυσκολο να βρουμε παιδοτοπο στο κεντρο, αλλιως εμενα με βολευει κατα τις 1 στο κεντρο.
εγω ειμαι 69,4 σημερα το πρωι, αργα και σταθερα βηματα που λεμε, κουνιεμαι με ρυθμους χελωνας αλλα τι να κανουμε,
η χαλαρωση πλεον εινια πολυ εμφανης, ειδικα στην κοιλια και τα εσωτερικα των ποδιων, αλλα θα το παλεψω με γυμναστικη και οτι γινει.
ανοιξαμε και σας περιμενουμε, αντε για πεστε τα νεα σας..........
22-01-2010, 10:58 #3941
Καλημέρα κορίτσια...
Σήμερα είμαι χειρότερα από χτες και ο καιρός χάλια, βροχή και κρύο... Με το μπούκωμα όλη την νύχτα δεν κοιμήθηκα, είμαι στα χειρότερά μου και από κέφια και από όλα.
Ούτε το Ναταλάκι δεν μπόρεσα να πάρω χτες (συγνώμη αγαπημένη μου...) γιατί μόλις κοίμησα τα παιδιά μου σωριάστηκα και γω....Είχα και λίγο πυρετό..
Εξαφανίζομαι για να μην σας χαλάω το κέφι γιατί σήμερα είμαι η χειρότερη παρέα.
22-01-2010, 11:14 #3942
Κοριτσάκια μου καλημέρα κι απο εμένα
καιρός και σήμερα χειμωνιάτικος ...μου φέρνει τάση για σοκολάτα δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα στο κρύο ονειρεύομαι τζάκια κουβέρτες και ένα κουτί σοκολατάκια γάλακτος με γέμιση αμύγδαλο !!!
λίντα κοριτσάκι μου περαστικούλια βρε, δεν πειράζει ίωση είναι θα περάσει διατροφή από δευτέρα εσύ!!
αλήθεια τα χάπια δεν σου κόβουν καθόλου την όρεξη ??? εγώ τα έχω στο ντουλάπι της κουζίνας και δεν τά εχω δοκιμάσει ακόμα δεν μου χρειάζονται προς το παρόν κάνω διατροφή (όλοι κάνουμε στο σπίτι) η κόρη μου ο γιος μου ο άντρας μου έ δεν θα κάνω τρελλίτσες εγώ, εγώ όμως θα ζυγίζομαι πέμπτη στο διαιτολόγο και όχι δευτέρα γιατι δεν μπορώ να αγχώνομαι...
ζηλεύω τις κοπέλες της θεσσαλονίκης για τον αυριανό καφέ μπαρμπίτα να έρθω????
όσο για το ταξίδι θα μάθω λεπτομέρειες και θα ενημερώσω αλλά αυτό δεν γίνεται φέτος πια οι προσφορές είναι γύρω στις 15-20 Ιανουαρίου...του χρόνου αγαπημένες...
καλή συνέχεια θα επανέλθω σε λίγο καλημέρα σε ΟΛΕΣ
ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ μην πτοείστε βρε ούτε με κρύα ούτε με χιόνια ...μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουμε και ξανά προς την δόξα τραβάμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!
22-01-2010, 13:59 #3943
καλε που πηγατε ολες σημερα? μηπως επειδη δεν ζυγιστηκατε?
ουτε εγω ζυγιστηκα. εχθες δεν τηρησα το προγραμμα μου. οχι μονο αυτο αλλά επειδη ημουν με ενα σαντουιτς ολη μερα, το βραδυ σπιτι εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου...και βρηκα πολλα...απο σημερα ομως ξαναρχισα παλι. και τεταρτη βραδυ που ειχα βγαλει εξω τους επισκεπτες μου ειχα φαει αρκετα. τελος παντων.
εμεις που θα συναντηθουμε το σαββατο, καφε μονο οκ? εγω δεν ξερω που να βρεθουμε, νομιζω οτι η εγκυμονουσα κατι εχει υποψην της, μιλαμε στο τηλεφωνο. εγω μπορω να ερθω και χωρις παιδια. δεν θα τους πω τιποτε για να μη τα ξεσηκωσω μεχρι να αποφασισουμε
αννεζινα, αν θελεις να ερθεις ευχαριστως..... ουτε τα τεμπη δεν θα μας χωρισουν λοιπον.....επισης υπαρχει και η αλλη πιο εφικτη λυση. πως δεν το ειχαμε σκεφτει τοσο καιρο? αν θα εισαι ελευθερη εκεινη την ωρα να κανουμε μαι ανοιχτη ακροαση? στειλε U2U με το τηλεφωνο σου
για ολες ισχυει αυτο.....νομιζω εχω καλες ιδεες ε?
εχω μαι κουραση δεν περιγραφεται. επισης εχω μαζεψει του κοσμου το κρυο και μου φαινεται οτι θα αρρωστησω κι εγω παρεα με εσας τις κρυωμενες....
παω να δωσω καμια απαντηση γιατι με κυνηγανε και στα τηλεφωνα πλεον
22-01-2010, 14:30 #3944
MΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ U2 ΠΑΡΕ ΟΠΟΤΑ ΘΕΣ ΦΙΛΙΑ
22-01-2010, 14:34 #3945
λοιπόν αγαπημένες μου επειδή σχολάω φιλια φιλια σε όλες να έχετε ένα υπέροχο σκ όχι τρελλίτσες και τα ξαναλέμε δευτέρα
μπαρμπουνίτσα περιμένω τηλ....
φιλάκια πολλά
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή