ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 266
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 266 of 2553 FirstFirst ... 1662162562642652662672682763163667661266 ... LastLast
Results 3,976 to 3,990 of 38289
    Senior Member
    Καλημερα!!!!!!!!!
    Ναταλια μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια, και ναι μπορεις να γινεις σαν και μενα τετοια μερα σε ενα χρονο, ειδες που δεν ειναι και τοσο δυσκολο τελικα, αληθεια πηρες τηλ στο ΤΕΒΕ?
    και αν ερθω στο νοσοκομειο να σε δω μην πεις τιποτα, εσυ το ζητησες!!!!!!!!!!!!!
    συγνωμη αλλα ηταν κακο αυτο που σκεφτηκα? η εχω γινει πολυ ψωναρα?
    φιλια σε ολα τα κοριστακια,

υ.γ για το βασουλινι με τα κοτσιδακια δεν θα πεις τιποτα?

Senior Member
    καλα Δημητρη εγραψες,
    μας εφτιαξες την βδομαδα

Senior Member
    Originally posted by spot
    Originally posted by NADINE

Έλα πάμε όλες ένα γύρο τελειότητας!Φωνάζουμε δυνατά μέχρι να το εμπεδώσουμε:

EIMAI H NATΑΛΙΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
    Είπα να ακολουθήσω αυτό που μας προτρέπεις να κάνουμε, σηκώθηκα λοιπόν και άρχισα να σκούζω "είμαι η Ναταλία και είμαι μια χαρά" αλλά σταμάτησα στην 3η-4η φορά γιατί οι συνάδελφοι με κοιτούσαν περίεργα ...

Αύριο θα ξαναδοκιμάσω, αλλά με το δικό μου όνομα, γιατί σήμερα παρατήρησα οτι κάποια "αγοράκια" στο γραφείο κάνανε παρέλαση και μου λέγανε "μπράβο Ναταλία μου που δεν ντράπηκες!". Τι εννοούσαν άραγε?
    ʼσε τους κομπλεξικούς να λένε,Μητσάρα μου!Δεν έχουν συμφιλιωθεί με τη θηλυκή τους πλευρά!Τόσα ξέρουν,τόσα λένε!

Εσύ συνέχισε κανονικά τις ασκήσεις σου,νιώθωντας ευγνωμοσύνη στους γονείς μου,που δε με βάφτισαν ΠΑΡΘΕΝΑ !

Senior Member
    ναι, φοβερος καιρος. μειον εναμιση ειχαμε σημερα το πρωι μεσα στην πολη. αλλά βγηκε ο ηλιος και ολα καλα ειδικα οτσαν εισαι στο γραφειο και εχεις βαλει το aircondition στο 30 γιατι ολο το σβ ηταν κλειστο....
    λοιπον ειμαι και εγω το μπαρμπουνι και ειμαι καλα αν σκεφτω ποσο εφαγα αυτες τις ημερες. 87,2 σημερα και ξαναρχιζω κανονικα.
    περασα ενα ωραιο σαββατοκυριακο και ιδιαιτερα ενα υπεροχο σαββατιατικο μεσημεριανο σε εναν παιδοτοπο ολο πηδηματα και ανακλινδρα....την επομενη φορα εναν μαυρο για εμενα παρακαλω....
    ηπια και εναν ωραιο καφε σκετο αν και ακομη καλυτερος ηταν του νεκταρινιου που δοκιμασα καταλαθος... μετριος με γαλα....
    γνωρισαμε και το σποτ και την επομενη φορα ελπιζουμε να γνωρισουμε κι αλλα μελη

αννεζινα μου ειχα ξεμεινει απο μπαταρια οποτε δεν μπορουσα να σε παρω. φυλαγα τη λιγη που ειχα γιατι θα ειχα δυσκολη επιστροφη με παγετο κλπ. την εκανα την μαλακια παλι...δε ειχα φορτισει το κινητο.....

τι νεα απο την υποομαδα labm? η b ειναι οκ. μειον 1,6 χωρις χαπια και συνεχιζω. σημερα εκανα 30 λεπτα διαδρομο και πηρα λιγο τα πανω μου. θα συνεχισω/ξαναρχισω τη διατροφη της πεταλουδιτσας

βασια μου ειδα μιλησες και με την dream και ολα καλα. μπραβο, χαρηκα. αντε και οι υπολοιπες να παιρνουν σειρα και κυριως να σηκωσουν το τηλεφωνο.

η πεννουλα μας κανει επιδερμιδα αφου το φασολακι τη θελει να κοιμαται συνεχεια. ταχα εβαλε πολλα κιλα.....τιποτε δεν ειδα εκτος απο ενα φορεματακι που τονιζει την κοιλια για να παιρνει σειρα στα οποια ταμεια....

το βασουλινι μια κουκλα, με κατεπληξε για μια ακομη φορα. δεν πιστευω πως εχασε τοσα κιλα τοσο γρηγορα. μια κουκλα απο το μαλλι ως το νυχι στην κυριολεξια.....με εμφαση στο μαλλι.

το νεκταρινι με τα χρωματα του, νεκταρινί αυτη τη φορα, βιολέ την προγουμενη....οπως παντα μια χαρουμενη κουκλα με 2 μικρες κουκλες μας εμφανιστηκε αυτη τη φορα

η ναταλια μια θεα οπως παντα αν και δεν το παραδεχεται, μια θεα που δεν σηκωνει το τηλεφωνο και που μας επιτρεπει την επομενη φορα να βρεθουμε χωρις αυτη αρκει να της στειλουμε τη βασια οταν και οπου θα πρεπει

κοριτσια περασα πολυ καλα, σας ευχαριστω ολες

Senior Member
    και οσο εγραφα ολα αυτα, ο σποτ μπηκε και σαρωσε τα βραβεια....ενα ακομη απο εμενα. περασε μολις μια συναδελφος και με ειδε να γελαω μονη μου.....ε, ενταξυ δεν φωναξα ειμαι η ναταλια αλλά και το γελιο μια ενδειξη ειναι, δεν ειναι?

Senior Member
    αυριο ομως σποτ, ε? παρθενα.... οκ?

Member
    Είστε απίστευτες !
    Ναταλία, έγραψες με το "Παρθένα".

Senior Member
    Originally posted by BARB3

βασια μου ειδα μιλησες και με την dream και ολα καλα. μπραβο, χαρηκα. αντε και οι υπολοιπες να παιρνουν σειρα και κυριως να σηκωσουν το τηλεφωνο.

η ναταλια...που δεν σηκωνει το τηλεφωνο
    Πότε με πήρες,παραπονιάρα κοπελιά και δε σου σήκωσα το τηλέφωνο;
    Εκτός αν ήσουν με απόκρυψη,γιατί αυτές σπάνια τις απαντώ...Είχα όντως χθες.

Senior Member
    spot,χρόνια πολλά για τις 21,που γιόρταζες!Αν κάθε τρεις και λίγο περνάς φάσεις με άλλα ονόματα
    είναι λογικό οι συνάδελφοι να ανησυχούν για την έξαρση των πολλαπλών σου προσωπικοτήτων...
    Αλήθεια,το Νεκταρινέλι μας γνωρίζει πως φέτος το καλοκαίρι θα περάσεις έναν μήνα με την Κλειώ
    στο τρίγωνο των Βερμούδων και μάλιστα με τροχόσπιτο;Σε βρίσκω πολύ τολμηρό,Μάξιμε!

Member
    Χαχαχαχα ... βλέπω επισκεύθηκες και το δίκο μου φόρουμ, το καμπίστικο ε?
    ʼντε, φτάνει τώρα, τσατ το καταντήσαμε, να μιλήσει και κανένας άλλος.

Senior Member
    Kαλά,Μπάμπη!

Senior Member
    Originally posted by BARB3

η ναταλια...που δεν σηκωνει το τηλεφωνο
    Πότε με πήρες,παραπονιάρα κοπελιά και δε σου σήκωσα το τηλέφωνο;
    Εκτός αν ήσουν με απόκρυψη,γιατί αυτές σπάνια τις απαντώ...Είχα όντως χθες.
    καλα, εσυ προχθες δεν ελεγες οτι δεν σηκωνεις τηλεφωνο? οτι σου ειναι πολυ δυσκολο? κατι για σκρεκα και τεβε λεγαμε εκεινη την ωρα......

Senior Member
    Kαλά,Μπάμπη!
    τωρα κατι εχασα, ειμαι σιγουρη. για κανε μας μια περιληψη για να μη μπω στο camp και χασω ολη την ημερα και με απολυσουν

Senior Member