ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 269
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 269 of 2553 FirstFirst ... 1692192592672682692702712793193697691269 ... LastLast
Results 4,021 to 4,035 of 38289
    Senior Member
    Αχ Αννούλα μου πόσο δίκιο έχεις.
    Ναι πρέπει λίγο να χαρίσω και κάτι στον εαυτό μου. Σκέφτομαι παράλληλα με την διατροφή να ξεκινήσω γυμναστήριο και γιατί θα με βοηθήσει αλλά και θα με κάνει να ξεφεύγω λίγο (όχι μόνο δουλειά σπίτι!).
    Να σας πω και τα νέα: βρήκα κοπέλα για τα παιδιά και το σπίτι. Ξεκινάει την Δευτέρα πρώτη του μήνα αλλά θα έρθει για "εκπαίδευση" μέσα στο Σαββατοκύριακο.
    Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχω πρόβλημα...

Senior Member
    Λίντα μου όλα καλά θα πάνε..μην αγχώνεσαι ..
    να πας γυμναστήριο κι εγώ το σκέφτομαι έτσι γιατί έχω πρεσσάρει πολύ το τελευταίο διάστημα
    δουλειά νοσοκομεία άγχος σκέφτηκα να κάνω πιλάτες δεν έχω κάνει βέβαια ποτέ από τον άλλο μήνα όμως λέω να κάνω ένα τσεκ στα γυμναστήρια να δω τι παίζει ...
    διάβασα σε άλλο τόπικ κοπέλες που το κάνουν κι είναι ενθουσιασμένες ...θα δείξει..
    όσο για την κοπέλα μπράβο μπράβο σιγά σιγά όλα μπαίνουν σε μια τάξη
    όσο για αυτό το δουλειά σπίτι κι εγώ μία από τα ίδια αισθάνομαι ότι έχω σκουριάσει...
    ο διάδρομος και το στατικό ποδήλατο δεν πιάνονται..
    επίσης δουλεύω σε μια εταιρεία που είμαι η μόνη γυναίκα και δεν έχω άνθρωπο να πω μια γυναικεία κουβέντα
    η μόνη πολυτέλεια που προσφέρω στον εαύτό μου είναι το κομμωτήριο...
    και βέβαια η μεγαλύτερη μου ευτυχία είναι το να μιλάω μαζί ΣΑΣ....
    το έχω πει άπειρες φορές ότι αυτό το τόπικ ήταν καλύτερο και από ψυχαναλητή για μένα..
    εδώ βρήκα φίλες, γέλασα, έκλαψα , περνάω καλά......είστε το αγχολυτικό μου..

Senior Member
    καλημερα κοριτσια
    βλεπω το κλιμα ακομη βαρυ και νομιζω οτι η λιντα εχει αναγκη να ξεχαστει. για δωστε τον καλυτερο σας εαυτο λοιπον.

εγω πηρα το μπανακι μου στα γρηγορα και επανερχομαι αργοτερα. μμμ μοσχομυρισε λεβαντα. το χρειαζομουν μετα απο 30 λεπτα διαδρομο δεν συμφωνειτε? α, 86,9 σημερα και με 100 γραμμαριακια ακομη χανω 2 κιλα σε 10 ημερες

Senior Member
    86,4 εγώ σήμερα. Γουρούνιασα και έφαγα πίτσα το βράδυ (γύρισα σπίτι από το νεκροταφείο και με παρέσυρε ο άντρας μου, δεν είχα και φαγητό οπότε δικαιολογούμαι, ε? Φώναζαν και τα παιδιά "πίτσα, πίτσα", είχα και τις μαύρες μου...)
    Αννεζίνα... πρέπει να βρεθούμε από κοντά, όχι μόνο να το λέμε. Και γω έχω ανάγκη για γυναικοπαρέα και γυναικείες κουβέντες, φεύγοντας το 2007 από μια μεγάλη εταιρεία που δούλευα για πολλά χρόνια, έχασα όλες μου τις παρέες και τώρα δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ. Έλα να βρεθούμε το Σαββατοκύριακο, τόσες συναντήσεις κάνουν Θεσσαλονίκη, έλα να το εγκαινιάσουμε και μεις. Θα μοιράσουμε και την απόσταση, απλά πρότεινέ μου κανέναν παιδότοπο αν ξέρεις στον Πειραιά ή πιο πάνω που να μπορούν να παίξουν τα παιδιά μου και μεις να πιούμε το καφεδάκι μας και να γνωριστούμε!

Senior Member
    ωστε κανονιζετε καφεδακι? αχ τι καλα....να ερθω κι εγω? αστειευομαι. ειμαι 5 ωρες μακρυα απο αθηνα και τωρα πια εγιναν 10, βαλε και το ψαξιμο του παιδοτοπου.....

λιντα μου ποιος να σε κατηγορησει που εφαγες πιτσα? σιγα το πραγμα...εξαλλου ουτε καν επρεπε να το σκεφτεις. υπηρχε περιπτωση να ειχες ετοιμο φαγητο?

λοιπον το κομμωτηριο κι εμενα με αρεσει. ο χωρος κουτσομπολιου.
    οσο για γυναικοπαρεα στη δουλεια κι εγω πασχω και γι'αυτο ειμαι ολη μερα εδω επισης. δεν ξερω τι φταιει. υπαρχει ενας ανταγωνισμος και ενα θαψιμο και μια ταση να φορτωνουμε ο ενας τη δουλεια στον ελλο ενα πραγμα και τελικα ειμαστε πολυ "αγαπημενοι" και απο πισω ενας θαβει τον αλλο.....

λιντα, θα προλαβαινεις και το γυμναστηριο? δεν ξερω. εγω ειμαι ελευθερη απο τις 5 και μετα και δεν τα προλαβαινω. φετος τη κορη την εχω αφησει εντελως μονη της με το βιαδασμα και μονο αν θελει κατι με ρωταει και ο γιος παει νηπια οποτε δεν θελει διαβασμα.
    βεβαια εχω ενα θεμα με τα σουπερ μαρκετ.....λετε αυτο να μου τρωει πολυ χρονο? για πες λιντα, κανεις και ψωνια και τα προλαβαινεις ολα?

Senior Member
    Λοιπόν: σούπερ μάρκετ δεν πάω. Πάει ο άντρας μου κάθε Σάββατο. ʼντε να πεταχτώ μια φορά την εβδομάδα για φρέσκο γάλα και πάντα μαζί με τα παιδιά και για βόλτα.
    Σχολάω πέντε. Πέντε και μισή θα είμαι στο γυμναστήριο (για το curves μιλάω). Μισή ώρα γυμναστικούλα ως τις 6:00 και 6:15 θα είμαι σπίτι μου. Δεν μπορώ να χαλαλίσω ένα μισάωρο για μένα? Αυτό σκέφτομαι! Δεν είναι τίποτα τρομερό! Και θα νιώθω τέλεια, ότι κάνω και κάτι για τον εαυτό μου!

Senior Member
    ναι, για curves οκ αλλά ειναι τοσο απλο? ε? κι εγω γιατι δεν παω τοτε?

εχει ενα κοντα στη μανα μου. παρκαρω, παω γυμναστηριο (δεν εχουμε curves εμεις αλλά αν τους πω οτι θελω πχ μιση ωρα καθε μερα δεν θα συμφωνησουν?), παιρνω και τα παιδια και ολα καλα? τι ειναι μιση ωρα? θα κοψω τον βραδυνο διαδρομο (που υποτιθεται οτι κανω) και ολα καλα. μμμμμ..........μμμμ..............
    μη σου πω σημερα θα παω να ρωτησω. δεν εχει και καμια προσφορα οποτε εχω τον χρονο.........

Senior Member
    Λίντα κοριτσάκι μου αυτό το Σαββατοκυριακο δεν μπορω γιατί έχω ένα γάμο να πάω και θα λείπω εκτός ΑΘΗΝΩΝ θα βρεθούμε όμως το άλλο, όσο για παιδότοπο δεν έχω ιδέα τα παιδιά μου είναι μεγάλα δεν έχω πρόβλημα να ανέβω και μαρούσι τίποτα στο ΜALL ή κάπου κοντά μόνο τα κεντρικά σημεία ξέρω βρες μέρος κι εγώ θα έρθω...θα σου στείλω το κινητό μου με u2 να συννενοηθούμε
    όσο για τον ελεύθερο χρόνο μπαρμπουνίτσα μου εμένα τα παιδιά μου δεν τα διαβάζω πια η κόρη μου σπουδάζει φυσικός τι να της δείξω τα βιβλία της μου φαίνονται κινέζικα
    όσο για τον γιο μου τρίτη γυμνασίου έχει τους καθηγητές του και τον διαβάζουν μόνο σε κανένα διαγώνισμα ιστορίας η βιολογίας και αν ...
    όσο για το super market πάω μόνο μία φορά την εβδομάδα, μανάβης τηλεφωνικές παραγκελίες δεν χάνω χρόνο για ψώνια προτειμώ να ξεκουράζομαι .....
    βέβαια η μεγάλη μου αγάπη είναι τα μαγαζια με ρούχα και παπούτσια αλλά επειδή ΄τα έχω τα κιλάκια μου ακόμα περιορίζομαι στα παπούτσια προς το παρόν....

Senior Member
    κορίτσια πολύ καλή ιδέα τα curves λέτε τελικά να πάω κι εγώ ?????

Senior Member
    θα βγω για λίγο εκτός γραφείου τα λέμε μετά φιλιά

Senior Member
    Kαλημέρα όμορφες!
    Μπήκα και νωρίτερα,αλλά με τα τηλέφωνα και τα παράθυρα του msn να πετάγονται
    ούτε να σας πω ένα γειά δεν πρόλαβα!Διαβάζω όμορφα πραγματάκια και χαίρομαι!
    Να σας πω;Μας βλέπω πολλές μαζευτήκαμε!Δεν έρχεστε για κανά δεκάλεπτο στο τσατοδωμάτιο;
    Ούτε εγώ έχω χρόνο...ʼντε,κοπιάστε για ένα όργιο στα γρήγορα!Μπαίνω και σας περιμένω...

Senior Member
    Ναι βρε μπαρμπουνάκι πήγαινε ρώτα. Να σου πω γιατί: και γω έχω διάδρομο στο σπίτι και τον Σεπτέμβριο ξεκίνησα και έκανα εντατικά. Ε μετά από κανένα μήνα βαρέθηκα! Να βλέπω τον τοίχο και να περπατάω... Ενώ στο γυμναστήριο (και ειδικά στα curves που είναι μόνο γυναίκες και δεν νιώθεις και άσχημα για τα κιλάκια σου) αλλάζει παραστάσεις, νιώθεις ότι βγαίνεις και λίγο, λες και καμία κουβέντα, ε αλλιώς γυρίζεις στο σπίτι!!!!!!

Senior Member
    Εντάξει Αννάκι, ας μην είναι αυτό το ΣΚ, πάντως ας το κανονίσουμε, θα βρω εγώ παιδότοπο κάπου κεντρικά και θα σου πω.... Στείλε μου εσύ τηλ και θα σε πάρω από βδομάδα!

Member
    Originally posted by NADINE
    ʼντε,κοπιάστε για ένα όργιο στα γρήγορα!
    Με φώναξε κανείς? Έφτασαααααααααα.

:P
    χεχεχε

Senior Member
    Λιντάκι, τα συλλυπητήρια μου για την υπέροχη γιαγιά σου, μπορεί να έφυγε αλλά θα κρατάει πάντα την καρδούλα σου ζεστή. Κράτα τα χαρίσματα της ζωντανά στο δικό σου το κορμί και θα είναι σαν να συνεχίζει να είναι σε αυτή τη ζωή ??

Για τα υπόλοιπα ΒΟΡΕΙΑ κορίτσια τρέφω μια τεράστια ζήλια γιατί έχουν κάνει μια υπέροχη παρέα στην οποία δεν είμαστε μέσα... ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!!! Λιντάκι και Αννεζίτα νομίζω ότι είστε από Αθήνα και Πειραιά αν κατάλαβα καλά, θα κανονίσουμε συνάντηση, όταν συνέλθει και το Λιντάκι ?? Αντε γιατί αυτές εκεί πάνω όλο καφέ πίνουν !!!!!!