ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 270
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 270 of 2553 FirstFirst ... 1702202602682692702712722803203707701270 ... LastLast
Results 4,036 to 4,050 of 38289
    Senior Member
    Τώρα διάβασα ότι κανονίζετε και εσείς συνάντηση, το άλλο ΣΚ θα είμαι Λονδίνο ταξιδάκι με τον αντρούλη μου, γυρίζω 9 Φεβ, οπότε από 11 Φεβ και μετά είμαι ελεύθερη. Η πρόταση για Mall βολεύει και εμένα, εγώ ίσως να μπορώ και καθημερινή μετά τις 5. Αν το κανονίσετε χωρίς εμένα σας έφαγα !!!!!!!!!!!!

Οσον αφορά τα Curves γιατί το ψάχνω πολύ καιρό είναι καταπληκτικά και ξέρω πολλές που έχουν δει αποτελέσματα και τους αρέσει πολύ αυτός ο τρόπος γυμναστικής, το κακό είναι ότι δεν έχω κοντά μου?.. Εχασα 2 κιλά σε δύο εβδομάδες? από τα πέντε των γιορτών, δηλαδή είμαι 89, και βρήκα και αγόρασα το τελευταίο κουτί Reductil, οπότε έχω για άλλους δύο μήνες?.

Senior Member
    τα curves ειναι μια καλη λυση για οσους δεν εχουν πολυ χρονο αλλα και ειναι αρχαριοι στη γυμναστικη,
    η γυμναστικη που κανεις ειναι ευκολη και μεχρι να βαρεθεις τελειωνει.
    εγω πηγαινω 10 μηνες τωρα, αλλα μολις τελειωσει ο χρονος θα παω αερομπικ γιατι αυτο ηταν που παντα μου αρεζε αλλα με τα κιλα που ειχα δεν μπορουσα να το κανω, τωρα που τα κιλα μου εχουν πεσει και εχω και καλυτερη φυσικη κατασταση νομιζω μπορω κατι παραπανω,

μπαρμπουνι αφου κανεις διαδρομο, δεν αξιζει για μιση ωρα να πας γυμναστηριο, μονο αν εχουν μισαωρα αερομπικ, γιατι για οργανα πρεπει να κανεις ζεσταμα, που σημαινει 15-20 λεπτα διαδρομο.....οποτε θα την φας της ωρα σου, γιαυτο και επανερχομαι πως γιαυτο και μονο τα curves ειναι η καλυτερη λυση.

Senior Member
    Εχεις δει αποτελεσματα με τα curves Βάσια μουυ?
    Εχω ακουσει κι εγω, αλλα δεν ξερω τι ακριβως κανουν?
    Ξερω για την pilates οτι ειναι πολυ καλο και εχω και ζωντανο παραδειγμα, μια συναδελφο μου.
    Εχει μαζεψει το σωμα της και δεν ειχε και προβλημα κιλων.
    Με τα curves, τι ακριβως πετυχαινεις?

Senior Member
    Συμφωνώ με Βάσια.
    Παιδια τα curves ένα γυμναστήριο είναι κι αυτό για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο.
    Τι αποτελέσματα να δεις? Αν σταματήσουμε το φαί θα δούμε αποτελέσματα!
    Απλά η γυμναστικούλα συμβάλλει στην καλή μας διάθεση και μας χαρίζει και μια πιο καλή φυσική κατάσταση.
    δεν περιμένω να αδυνατίσω επειδή θα πάω στα curves. Πρέπει να το ράψω!

Senior Member
    Συμφωνώ ότι τα Curves είναι η καλύτερη λύση για όσες δεν έχουν χρόνο, εγώ πχ θα μπορύσα άνετα να πήγαινα στον ενδιάμεσο χρόνο από μία δραστηριότητα του γιού μου. Το μισάωρο είναι ιδανικό για μένα... και για μισάωρο νομίζω ότι προσφέρουν πάρα πολλά τα curves. Από το τίποτα καλό και το μισάωρο. Αν είχα χρόνο θα επέλεγα pilates....

Senior Member
    Λίντα σου έχω στείλει με u2u το κινητό μου

Senior Member
    Μαλλον δεν καταλαβες τι ρωτησα Lida.
    Δεν ρωτησα αν θα αδυνατισεις με αυτη τη γυμναστικη, αλλα αν συσφιγγει το σωμα.

Senior Member
    βασιλικη δεν ξερω να σου πω σιγουρα,
    γιατι κανω ταυτοχρονα σωστη διατροφη εχοντας κανει επεμβαση αλλα και παραλληλα το καλοκαιρι εκανα μονη μου DVD με αερομπικ στο σπιτι.
    σιγουρα με εχει βοηθησει στην φυσικη κατασταση, ευεξια αλλα και στους ποντους, αλλα δεν γινεται τιποτα χωρις διατροφη

Senior Member
    Αυτο εννοειται Βασια μου.
    Διατροφη και γυμναστικη συγχρονως.

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA
    Λίντα σου έχω στείλει με u2u το κινητό μου
    Το πήρα Αννάκι. Ευχαριστώ πολύ!

Senior Member
    Originally posted by vasiliki67
    Μαλλον δεν καταλαβες τι ρωτησα Lida.
    Δεν ρωτησα αν θα αδυνατισεις με αυτη τη γυμναστικη, αλλα αν συσφιγγει το σωμα.
    Οκ Βασιλική, δεν σε κατάλαβα.
    Πιστεύω ότι σίγουρα κάτι καλύτερο θα κάνει από το να κάθομαι όλη μέρα σε μια καρέκλα και να κοντεύω να πεθάνω ανεβαίνοντας μια σκάλα! Σίγουρα και το σώμα θα σφίξει και η φυσική μου κατάσταση θα καλυτέψει και πιο διάθεση θα έχω για δίαιτα (γιατί θα σκέφτομαι τον κόπο και το χρήμα που διαθέτω) και γενικά θα νιώθω ότι κάτι προσφέρω και στον εαυτό μου και όχι όλα για όλους τους άλλους!
    Μην με παρεξηγείς, δεν σε κατάλαβα κοπέλα μου!

Senior Member
    Ολα καλα Lida μου, δεν παρεξηγω ανθρωπους τοσο ευκολα.
    Να εισαι καλα και καλο μεσημερι.
    Φλιαααα!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Σήμερα που δεν έχω δουλειά, είστε όλες εξαφανισμένες.... στο τσατ κανείς, προτάσεις κάνω να βρεθούμε και δεν μου απαντάτε καν, θα το πάρω προσωπικά και θα βάλω τα κλάματα !!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Δεν είναι και το Ναταλάκι εδώ να με παρηγορήσει .................

Senior Member
    αυτο που ελεγα εγω ειναι ενα Ladies gym στην πολη μου. θα παω να δω τι παιζει... με βαλατε την ιδεα. δεν μπαινω ομως στη διαδικασια ενας χρονος κλπ. θα δοκιμασω λεω για κανενα μηνα αλλά παλι σκεφτομαι αν ειναι να ερχισω εγω γυμναστικη μηπως να ξαναπαω την κορη μου στο κολυμβητηριο που το χρειαζεται λογω παχυσαρκιας και χοληστερινης? μηπως βρηκα παλι τη δικαιολογια? μηπως να πηγαινα να ρωτησω και για τη κορη μου στο γυμναστηριο? της αρεσε το στεπερ και κανει και διαδρομο κατοπιν σχετικα πιεσης εκ ανωθεν (εμου του ιδιου.....)