ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 280
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 280 of 2553 FirstFirst ... 1802302702782792802812822903303807801280 ... LastLast
Results 4,186 to 4,200 of 38289
    Senior Member
    Μπαρμπουνι μου αστα....εσπασα την ουρα μου....μιλαμε πολυ πονος...δεν μπορουσα ουτε καθιστη...ουτε χαπλωμενη...τελοσπααντων ψιλοπερασε....ειχα μετακομισει στη μαμα αυτον τον καιρο ....μου λειψατε πολυ κοριτσια...ασε που δεν εχω τηλ απο καμμια....μονο καμμια 4-5 φορεσ μπηκα να σας διαβασω αλλα δεν θυμομουν τους κωδικους μου κ δεν εγραφα....λοιπον εχω ηδη βαλει μπρος το καθαρισμα...η σαουνα σου ειναι ετοιμη....κ πεντακαθαρη...πετσετουλες καθαρες εχει στα ντουλαπακια σας....μενει τωρα να απολυμανω κ τον υπολοιπο χωρο....σας εχει φαει η μποχα εδω μεσα !!!!(ναταλια ακους??? μποχα..πολυ μποχα) απαπαααααα....
    Με την διατροφη τα χω κανει σκατα....οχι μονο εβαλα αυτα που ειχα χασει....πηρα κ εξτρα...κοντευω τα 100 ...μου χρειαζονται δηλαδη 500 γρμ ακομη...οποτε θα χω σπασει το προσωπικο μου ρεκορ κ θα δω το τριψηφιο νουμερακι επιτελους (χαχαχχαχα) τι να κανω γελαω για να μην ουρλιαξω....
    Μμμμμ τι αλλο????δεν θυμαμμαι κατι αλλο ..........εκτος το οτι μεχρι μαρτιο με βλεπω χειρουργημενη...το χω παρει αποφαση...την αλλη βδομαδα λεω να ξαναδω το γιατρο να κανω τις εξετασεις κ να κλεισουμε ημερομηνια...γιατι δεν την παλευω αλλο....
    Αυτααααααααααα απο μενα...καλη βδομαδα κ καλο μηνα να χουμε !!!! κ αυτες τις αποκριες λεω να ντυθω ορκα...γιατι στις προηγουμενες εφτανα μεχρι αγελαδα !!!!!
    Υ.Γ το τικερακι δεν ανταποκρινετε στην αληθεια....αλλα το χω για ομορφια !!!!!

Senior Member
    Καλησπερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα.
    Αλεξανδρα μου περαστικα σου κουκλιτσα μου.

Εγω σαν μελος της υποομαδας που ειμαι εχω να πω -1. Ανυπομονω να δω τον αριθμο 7 μπροστα.... εχω πολλα χρονια... ουτε θυμαμαι ποσα!!!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια, καλό μήνα και καλή εβδομάδα, καλές απώλειες,
    καλά ξεκινήματα curves, personal trainers, διαβάζω .
    προαγωγή σε προσωπικό γυμναστή
    της πιτσιρίκας του Μπαρμπουνιού μας, τέλος πάντων καλή αρχή σε όλα!
    Ότι κι αν κάνετε η καθεμία.

Καλώς την Αλεξάνδρα μας , αντε να ξεβρωμίσουμε εδω μέσα γιατί δε λέει , πουρί έπιασε η μπανιέρα.
    Περαστικούλια σου Αλεξανδρούλι μας

Πολλά φιλιά σε όλες, γιατί έχω ένα πήξιμο, μα ένα πήξιμο, μέσ στο ξενύχτι ζω, τα ματάκια μου
    τα υπέροχα, έχασαν πια τη λάμψη τους, σα ροφός έχω γίνει από την αυπνία ...

Πολλά φιλιά σε όλες τις λουόμενες Αφροδίτες μου

Senior Member
    βραδυ ξε βραδυ εγω θα κανω το μπανακι μου!

χαιρετω ολα τα ομορφοκοριτσα εδω μπανιαρισμενα και βρωμικα!

Καλως την Αλεξανδρα μας! αμεσως μοσχομυρισε το μπανιο με το που ηρθες!!! περαστικα σου κοριτσακι! να προσεχεις!

Τα νεα μου απο την καινουρια μου δουλεια θα σας τα πω αυριο! Αυτα ειναι ευχαριστα!!!!

Τωρα ομως εχω τα νευρα μου και δεν μπορω να σας πω και τι συμβαινει! Εχω φορτωσει με καποια θεματα και ....θα σκασω!!!!!!!! Τελος παντων θα μου περασει. Αυριο ειναι μια καινουρια μερα!

Προς το παρων αυτο με εκφραζει!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=yuQVX...eature=related

ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααα
    τουλαχιστον εδω μπορω να φωναξω οσο θελω!!!!!!!!!

Αυτα! τα ειπα!

καληνυχτα σας και ηρεμο υπνο!

Senior Member
    Kαλημέρα αγαπημένες μου!! Τελειωσαν αισίως και με απολυτη επιτυχια τα θεματα υγείας του πατέρα μου... όλα καλά.
    Τα δικα μου τωρα: ειμαι παλι απο εκει που ξεκινησα το Φθινοπωρο , δηλαδή 86 για την ακριβεια 85,9. Οποτε αντε παλι απο την αρχη. Χθες ξεκινησα παλι δίαιτα...για να δουμε
    Τετάρτη λεω να αρχισω παλι το περπατημα...εσεις τι αποφασισατε με τη γυμναστική;
    Ναταλία μου, μερες εχεις να γραψεις, είσαι καλά; Νομιζω καπου εδω κοντα ειναι το ραντεβου σωστά; Σε σκεφτομαι
    Μαρικάκι μου που χάθηκες; Τι έγινε με το θέμα της δουλειάς;
    Ανεζινάκι, Λίντα, Μπαρμπουνάκι και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μου λειψατε!! Φιλιά πολλά σ'όλες σας.

Senior Member
    καλημερα κοριτσακια μου,

χθες πολυ δυσκολη μερα στην δουλεια και εμπαινα πεταχτα,
    και σημερα το ιδιο προβλεπεται γιαυτο θα κανω το μπανακι μου νωρις νωρις για να σας πω τα νεα μου

συνεχιζω την διαιτα του μπαρμπουνιου στο περιπου και αισιως εφτασα τα 68,4.

ελπιζω να συνεχιστει λιγο ακομα η κατηφορα, γιατι το Σαββατο θα το ξεσκισω,

απο τωρα ονειρευομαι τι θα φαω..........( α ρε πεινες)

κατα τα αλλα πολυ κρυο, ξερα χερακια και ευτυχωςη αρχηγος προεβλεψε με μια κρεμουλα για τα χερια...... αληθεια που ειναι?

νεκταρια μου ποιος σε εσκασε να τον δειρω(μην μου πεις ο αντρας σου γιατι μου πεφτει λιγο μεγαλος)

μπαρμπουνι σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους, καλη επιλογη για τα οργανα γυμναστικης που θελεις να παρεις.........και ελπιζω να συνεχιζεις και εσυ.

klm καλη ξανααρχη, ξερεις εσυ, μεχρι το πασχα θα εισαι αγνωριστη.........

φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες, αννουλα, λιντα, αλεξανδρα, λιλυ, να εχετε μια ομορφη μερα, η δικη μου προβλεπεται γεματη αριθμους.............

Senior Member
    Κοριτσάκια μου
    αγάπη, πριγκίπισσα, βάσια, μπαρμπουνάκι, αννεζίνα, μαίρη λου και όλες οι υπόλοιπες που δεν έγραψα
    καλημέρα
    η διάθεσή μου είναι χάλια
    η δίαιτα πάει χάλια
    χτες άργησα στο γραφείο και δεν πήγα στα curves (έκλεισα όμως σήμερα ραντεβού για πρώτη προπόνηση και εγγραφή)
    ξύπνησα με μια μούρη πρησμένη
    πωπω
    πως έχω καταντήσει έτσι
    ήμουν τόσο όμορφη κάποτε
    βρέχει και έχει μια μουντίλα ίδια με τα κέφια μου
    πρέπει σήμερα να σηκωθώ και να οργανωθώ, να κάνω αυτό το κάτι για μένα
    σας διαβάζω και απορώ πως τα καταφέρνετε ρε γμτ

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    πρέπει σήμερα να σηκωθώ και να οργανωθώ, να κάνω αυτό το κάτι για μένα
    σας διαβάζω και απορώ πως τα καταφέρνετε ρε γμτ
    .... Ax βρε Λιντάκι μου, και 'γω αναρωτιόμουν το ίδιο πραγμα!!! Να ξερες ποσο θαυμαζω το Ανεζινάκι μας!!
    Ομως, πρεπει να σηκωθουμε. Σιγα -σιγα, βημα-βημα.
    Θα τα καταφερουμε. Δε θα κοιταμε μακρια...δε θα βαζουμε μακρινους στοχους. Την καθε μερα πρεπει να κερδιζουμε. Να συγχαίρουμε καθε βραδυ τον εαυτό μας για τις μικρες καθημερινες νίκες του. Θυμάμαι, όταν εκοψα το τσιγάρο, κάθε βραδυ έδινα συγχαρητηρια στην εαυτή μου και έκανα μια ανασκόπηση της ημέρας. Μερα - μερα, έκλεισα ήδη ένα και πλεον έτος διακοπής.
    Ετσι πρεπει να το κάνω και με το φαγητο: χθες το βραδυ παίνεψα την εαυτή μου που αντιστάθηκε στο μοσχομυριστο κιμα που ετοίμαζα για τα παιδια. Δεν ήταν ευκολο...όμως τα καταφερα. Σκεφτομαι, λοιπον, να κοιτω την καθε μερα, σιγα σιγα και να με επαινω για τις μικρες καθημερινες νικες μου.

Senior Member
    SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ .....ΣΤΗΝ ΛΙΝΤΑ ΄
    Λίντα μου καλημέρα τι διαβάζω κοριτσάκι μου τι μαύρες μαυρίλες είναι αυτές????
    δεν σε πιστεύω ... οκ δεν έκανες πρόγραμμα εχθές οκ δεν πήγες στα curves θα πας σήμερα και τι έγινε δηλαδή πρέπει πάντα να είμαστε άψογες σε όλα δεν γίνεται
    κι εγώ τα έχω κάνει άπειρες φορές ΣΚ... αλλά συνεχίζω
    γράφεις ότι κάποτε ήσουν πολύ όμορφη ενώ τώρα όχι θα σε ΜΑΛΩΣΩ η ομορφιά αγάπη μου δεν χάνεται με λίγα κιλά παραπάνω, ψάχτο λίγο μην σε παίρνει απο κάτω, βάλε προταιρεότητες στην ζωή σου κι εγώ έχθές όλη μέρα έτρεχα σε εξωτερικές δουλειές, πήγα σπίτι στις 5 τρώω ΄μια μαρουλοσαλάτα με τόνο χαζεύω τηλεόραση κάνω 2-3 δουλίτσες πάνω πάνω μαγειρεύω για σήμερα διαβάζω με τον γιο μου την ιστορία που γράφει σήμερα τεστάκι και πέφτω ξερή για ύπνο..ΑΛΛΑ οχι δεν το βάζω κάτω θα αλλάξω αγαπάω όλους τους άλλους αλλά ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ
    Αγάπησε λίγο την Λιδα περισσότερο κανακεψέ την μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, σήκω άστο παρελθόν πίσω, κύττα μπροστά είσαι νέα είσαι όμορφη (τάπαμε η ομορφια δεν χάνεται) προσπάθησε ξανά κι αν κάνεις λάθη δεν πειράζει κανείς δεν είναι τέλειος....έχεις τα παιδάκια σου την οικογένεια σου η ευτυχία στην ζωή είναι στιγμές ας μην ζητάμε το τέλειο ΤΕΛΕΙΟ δεν υπάρχει, ούτε εμείς μπορούμε να είμαστε τέλειες ..
    απο τα λαθη μας μαθαίνουμε
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ

Senior Member
    Καλή μου Αννούλα, μαζί γράφαμε στη Λινταλένια. Συγχαρητηρια για την πορεια σου, κοριτσάκι μου.

Senior Member
    Koριτσάκια μου αγαπημένα ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε για την special αφιέρωση στο Λιντάκι αλλά το διάβασα τόσο απελπισμένο και ήθελα να το ανεβάσω λίγο???
    βασουλίνι μπαρμπουνάκι ναταλάκι τι κάνετε στα βόρεια ..κρυώνετε κι εμείς μια από τα ίδια αν κι εμένα αυτός ο καιρός με τρελαίνει μου αρέσει απίστευτα , λέτε να είμαι προβληματική...
    αλεξάνδρα μου περαστικά σου πριγκίπισσα της κρήτης φιλιά μαριλού νεκταρίνι την καλημέρα μου και την αγάπη μου..
    γυμναστικη δεν ξεκίνησα ακόμα, εχω και την μαμά που ανεβοκατεβαίνω κάθε μέρα σχεδόν να την δώ και τον γιο μου που γράφει διαγωνίσματα έχω πιεστεί λιγάκι αλλά από βδομάδα θα ξεκινήσω δυναμικά
    το πρόγραμμα διατροφής πάει από χθές γιατί σκ έφαγα λίγο παραπάνω....
    άκουσα σχόλια πω πω πόσο πάχυνα..με θυμούνται όλοι 20 κιλά λιγότερα ..δεν πτούμε στον άλλο γάμο θα είμαι 25 κιλά λιγότερα και τότε θα λένε
    πω πω πως αδυνάτισες μήπως έχεις κάτι?????
    επειδή έχω πολύ δουλίτσα time out φιλιά πολλά πολλά σε όλες

Senior Member
    Πριγκίπισσα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ,
    την αγάπη μου και τα φιλιά μου

Senior Member
    πριγκίπισσα μου διάβασα τώρα το ποστ σου ΝΑΙ αυτό κάνω κι εγώ μέρα με την ημέρα προσπαθώ σιγά σιγά όχι μακροχρόνιους στόχους
    προσπαθώ κάνω λάθη σηκώνομαι και προχωρώ τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο
    το φαγητό είναι σαν το τσιγάρο μια πολύ κακή ΕΞΑΡΤΗΣΗ.....

Senior Member
    Την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσακια.
    Πριν λιγο γυρισα απο τα curves και ομολογω οτι μου αρεσαν.
    Για απλη ενημερωση βεβαια πηγα, αλλα ξεκιναω κανονικα την Παρασκευη.
    Αντε, δυναμικα και με καλη διαθεση.
    Λιντακι μου καλο ξεκινημα σου ευχομαι και θα λεμε τις εμπειριες μας εδω.
    Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο εμενα κοριτσια.

η ναταλια τι εγινε? μας εχει αφησει αρκετες μερες δεν νομιζετε?

αλεξανδρα μου περαστικα σου και άλλο τετοιο να μη σου ρθει ποτέ. την ευχαριστηθηκα τη σαουνα...κοριτσια τωρα μπορειτε να μπειτε κι εσεις.

βασουλινι βλεπω ξεκολλησες λιγο με τη διαιτα μου ε? μπραβο. και το σαββατο εχουμε γενεθλια ε? χθες ημουν στην κομμωτρια μου και ετυχε και σε ανεφερα. ειχες πολυ φταρνισμα?

νεκταρινι να μας πεις και τα κακα και τα καλα. ποιος σε ζοριζει βρε?

λιντα μου στις μαυρες σου ε? εμ βεβαια με τετοιο κρυο και βροχη στα μερη σας που να νιωθεις ευδιαθετη....εχασες και το γυμναστηριο....δεν πειραζει. σημερα ομως ξεκιναμε και παλι οκ?

αννεζινα μου, στυλοβατη μας φιλακια πολλα

πριγκιπισσα μου χαρηκα για τα νεα του πατερα. αντε να κανεις και εσυ μια νεα αρχη. στα ιδια κιλα ειμαστε ακριβως.

μαρικακι καιρο εχουμε να σε ακουσουμε.

ξενια, μπαινεις και μια κουβεντα δεν μας λες ε?

βασιλικη καλη αρχη με τα curves

τα δικα μου κοριτσια. απο εχθες εχω και ελλειπτικο στο σπιτι, διπλα απο τον διαδρομο. κουραστικος πολυ. 10 λεπτα και ψοφας. γυμναζει αλλους μυες απο οτι ο διαδρομος. θα το συνηθησω και αυτο. θα παω να ρωτησω και για αεροπερπατητη σημερα και θα σας πω. νομιζω οτι δεν κουραζει τα γονατα αυτο και πρεπει να ειναι καλυτερο. και για τραμπολινο επισης θα κοιταξω. συνεχιζω οσο μπορω κι εγω τη διαιτα μου. επισης και η κορη. καταγραφει τι τρωει και συζηταμε για θερμιδες και φαγητα. τα μαθηματα της τα εγραψα κανονικα και νομιζω οτι ετσι θα συνεχισω.

φιλακια σε ολες και τα λεμε. εκανα το ντουζακι μου, πηρα τη δοση μου