ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 281
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 281 of 2553 FirstFirst ... 1812312712792802812822832913313817811281 ... LastLast
Results 4,201 to 4,215 of 38289
    Senior Member
    Kαλημέρα κορίτσια,
    για ένα βιαστικό ντουσάκι μπήκα, γιατί είχα ζύγισμα σήμερα
    και ναι! 1200 κάτω επιτέλους , δουλεύει πολύ καλά η διατροφούλα μου, τέλεια!

Σας εύχομαι μια καλή και γλυκιά ημέρα παρά τις αναποδιές, μη το βάζετε κάτω.
    πολλά φιλιά σε όλες

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA
    SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ .....ΣΤΗΝ ΛΙΝΤΑ ΄
    Λίντα μου καλημέρα τι διαβάζω κοριτσάκι μου τι μαύρες μαυρίλες είναι αυτές????
    δεν σε πιστεύω ... οκ δεν έκανες πρόγραμμα εχθές οκ δεν πήγες στα curves θα πας σήμερα και τι έγινε δηλαδή πρέπει πάντα να είμαστε άψογες σε όλα δεν γίνεται
    κι εγώ τα έχω κάνει άπειρες φορές ΣΚ... αλλά συνεχίζω
    γράφεις ότι κάποτε ήσουν πολύ όμορφη ενώ τώρα όχι θα σε ΜΑΛΩΣΩ η ομορφιά αγάπη μου δεν χάνεται με λίγα κιλά παραπάνω, ψάχτο λίγο μην σε παίρνει απο κάτω, βάλε προταιρεότητες στην ζωή σου κι εγώ έχθές όλη μέρα έτρεχα σε εξωτερικές δουλειές, πήγα σπίτι στις 5 τρώω ΄μια μαρουλοσαλάτα με τόνο χαζεύω τηλεόραση κάνω 2-3 δουλίτσες πάνω πάνω μαγειρεύω για σήμερα διαβάζω με τον γιο μου την ιστορία που γράφει σήμερα τεστάκι και πέφτω ξερή για ύπνο..ΑΛΛΑ οχι δεν το βάζω κάτω θα αλλάξω αγαπάω όλους τους άλλους αλλά ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ
    Αγάπησε λίγο την Λιδα περισσότερο κανακεψέ την μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, σήκω άστο παρελθόν πίσω, κύττα μπροστά είσαι νέα είσαι όμορφη (τάπαμε η ομορφια δεν χάνεται) προσπάθησε ξανά κι αν κάνεις λάθη δεν πειράζει κανείς δεν είναι τέλειος....έχεις τα παιδάκια σου την οικογένεια σου η ευτυχία στην ζωή είναι στιγμές ας μην ζητάμε το τέλειο ΤΕΛΕΙΟ δεν υπάρχει, ούτε εμείς μπορούμε να είμαστε τέλειες ..
    απο τα λαθη μας μαθαίνουμε
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ
    ʼννα σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα λόγια που μου έγραψες...

Senior Member
    Και σένα πριγκίπισσά μου και όλα τα κορίτσια
    που θα πάει θα ανέβω
    έχω χάσει την δύναμή μου
    αλλά θα την ξαναβρώ

Senior Member
    Λιντάκι μου μη σε παίρνει από κάτω, χαλάρωσε πρώτα,
    έχεις περάσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες και ίσως είναι λίγο
    ακατάλληλη στιγμή να σκεφτείς δίαιτες και γυμναστική.
    Ηρέμησε πρώτα, βρέστα με τον εαυτό σου, απόλαυσε τα παιδάκια σου
    πέρνα όμορφα αυτές τις ημέρες , και μη φορτίζεσαι άλλο.
    Θα έρθει η στιγμή που όλα θα σου είναι ευκολότερα, μη τον ζορίζεις άλλο
    τον καυμένο τον εαυτό σου, ναι?
    φιλιά

Senior Member
    Λίλυ μου....
    Σωστά τα λες αλλά σκέφτομαι ότι δεν πάει κι άλλο!
    Έλεγα ότι από την αρχή του χρόνου θα βάλω μπρος και βλέπω ότι έφυγε ο πρώτος μήνας του χρόνου με 0 αποτέλεσμα. Και αυτό με ρίχνει τρομερά: λέω πότε θα πάρω μπρος??

Senior Member
    Θα πάρεις, είναι σίγουρο, ο χρόνος είναι χρόνος ένας μήνας πάνω η κάτω
    δε πειράζει.
    Η ψυχούλα σου πρέπει να είναι ήρεμη για να πετύχει και η διαιτα. Τι να το κάνεις να είσαι
    καταπιεσμένη, απογοητευμένη και να έχεις και το βραχνά της δίαιτας.
    Ηρέμησε και χαιδολόγησε το Λιντάκι λίγο.
    Μη το πιέζεις άλλο, και θα δείς τι καλά που θα ξεκινήσει κι αυτό μια μέρα
    να σου ανταποδίδει τα χάδια σου.
    Προσπάθησε το κι έτσι και θα το δείς θα δουλέψει.
    (Ατυχής η παρομοίωση όμως το γαιδουράκι αντέχει ένα ορισμένο φορτίο
    έτσι? δε μπορείς να το φορτώσεις παρα πάνω)
    φιλιά

Senior Member
    αχ γιατί να μην σε έχω τώρα κοντά μου να μου λες αυτά τα λόγια και να ξελαμπικάρει το μυαλό μου?
    όπως τα λες είναι : πάντα με βάζω στην πίεση! Όλα πρέπει να είναι τέλεια: παιδιά, δουλειά, ρούχα, κορμί, μυαλό, σχέσεις, τα πάντα....
    και επειδή αυτό δεν γίνεται (και λογικά δεν γίνεται πάντα!!) μου γυρίζει ο κόσμος τα πάνω κάτω και βρίζω και κατηγορώ συνέχεια τον εαυτό μου, ότι είμαι αδύναμη, δεν πειθαρχώ και τόσα μα τόσα άλλα.
    Αχ Λιλάκι

Senior Member
    Έλα βρε Λιντάκι κου, κάνε μια προσπάθεια, αφού όλα τα μπορείς,
    χαλάρωσε λιγάκι και άσε μερικές ημέρες λάσκα, χωρίς υπερβολές,
    απλώς να χαλαρώσεις λιγάκι και θα δείς τι καλά που θα είσαι μετά.
    Ένα δυνατό ταυράκι σαν εσένα, εξ΄'αλλου ότι και να κάνει θα είναι πάντα
    γοητευτικό, όσα κιλά κι αν είναι!

θα έρθει και η στιγμή που θα κάνει και τη διαιτούλα του και τη γυμναστική του
    και θα γίνει σούπερ, και μάλιστα θα έρθει και πολύ σύντομα η στιγμή αυτή,
    αφού είναι κατ΄εξοχήν παιδί της Αφροδίτης άρα και του ωραίου...

Senior Member
    Ρε Λίλυ
    με έκανες και χαμογέλασα τώρα
    αλήθεια
    πρώτη φορά από το πρωί
    να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια
    πολλοί δεν σου έχουν πει ότι είσαι πολύ γλυκό παιδί????

Senior Member
    Aγαπημένες μου επανέρχομαι (να δείτε στο τέλος θα με απολύσουν..)
    λίντα μου συμφωνώ απόλυτα με την λίλη δεν γίνεται να είμαστε ΤΕΛΕΙΕΣ χαλάρωσε ένας μήνας πάνω κι ένας κάτω και τι έγινε... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ τι να πω κι εγώ που πήγα στο γάμο και ενώ έχω χάσει ήδη 9,5 κιλά όλοι μου έλεγαν γιατί ρε κοριτσάκι μου πάχυνες κι είσαι τόσο όμορφη κριμα κρίμα..τι πρέπει να κάνω να πάω να φουντάρω
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ εγώ θα συνεχίσω θα αδυνατίσω και στο επόμενο γάμο (έ όλο και κάποιος θα παντρευτει )θα τους μπω στο μάτι...
    θέλω να πω ότι το μυστικό είναι κλείστε τα αυτιά σας, οπλίστε με δύναμη τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όλα τα μπορούμε αρκεί να το θέλουμε κι εμείς τι θέλουμε??
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.....

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA
    Aγαπημένες μου επανέρχομαι (να δείτε στο τέλος θα με απολύσουν..)
    λίντα μου συμφωνώ απόλυτα με την λίλη δεν γίνεται να είμαστε ΤΕΛΕΙΕΣ χαλάρωσε ένας μήνας πάνω κι ένας κάτω και τι έγινε... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ τι να πω κι εγώ που πήγα στο γάμο και ενώ έχω χάσει ήδη 9,5 κιλά όλοι μου έλεγαν γιατί ρε κοριτσάκι μου πάχυνες κι είσαι τόσο όμορφη κριμα κρίμα..τι πρέπει να κάνω να πάω να φουντάρω
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ εγώ θα συνεχίσω θα αδυνατίσω και στο επόμενο γάμο (έ όλο και κάποιος θα παντρευτει )θα τους μπω στο μάτι...
    θέλω να πω ότι το μυστικό είναι κλείστε τα αυτιά σας, οπλίστε με δύναμη τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όλα τα μπορούμε αρκεί να το θέλουμε κι εμείς τι θέλουμε??
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.....
    Καλά Αννεζίνα, έτσι κι άκουγα τέτοιο σχόλιο θα γινόμουν έξαλλη! Σκέψου να μην έχανες και 10 κιλά τι θα άκουγες!

Senior Member
    Λιντάκι μου ειλικρινά σου μιλάω τίποτα δεν με πτοεί ..
    όπως είπε και η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ..
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, αλήθεια σου λέω δεν μου καίγεται καρφί!!!
    τα έχω βρει με τον εαυτό μου...πια, είμαι ήρεμη και δυνατή δεν με πτοεί ΚΑΝΕΝΑΣ και ΤΙΠΟΤΑ

Senior Member
    Εμ αυτή είναι η μαγκιά!!

Senior Member
    Αχ, Αννεζίνα τι καλά που τα λες?. Μου δίνεις δύναμη μόνο που σε διαβάζω, εγώ πάω πακέτο με το Λιντάκι που τα έχει βάψει λίγο μαύρα. Ξέρετε τι μου τι δίνει κορίτσια? Ξυπνάς 6 το πρωί με όλη την καλή διάθεση να κάνεις δίαιτα και περπάτημα το βράδυ?.. πριν φύγω για τη δουλειά πρέπει να έχω μαγειρέψει κάτι πρόχειρο (αν δεν το έχω κάνει το βράδυ) να στρώσω κρεβάτια, να συμμαζέψω λίγο το βομβαρδισμένο σπίτι, να βγάλω τα πιάτα από το πλυντήριο? ουφ, να ντυθώ, να βαφτώ, να σκεφτώ τι θα πάρουν να φάνε στο σχολείο, να το φτιάξω, κλπ, κλπ?.. Το βράδυ ας μη συνεχίσω τα ίδια και χειρότερα, και να φανταστείτε ότι με βοηθάει και ο άντρας μου?

Υποθέτω ότι όλα αυτά κάτι σας θυμίζουν, σίγουρα δεν τα ζω μόνο εγώ? μετά απ? όλα αυτά θα πρέπει στις 6.30 που θα μπω σπίτι να φτιάξω τη γαλοπούλα μου και τη σαλάτα μου για να φάω, αν δεν πεινάνε πρώτα οι υπόλοιποι, Ε ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΘΑΛΑΣΣΑ, είμαι τόσο κουρασμένη που τρώω ότι βρίσκω, και όταν το βράδυ στις 11 κάνω μπάνιο λέω πως θα χάσω αυτά τα ριμαδιασμένα 25 κιλά?.. που έχουν αρχίσει και με πονάνε τα γόνατα μου και δεν έχω ρούχα που μου αρέσουν να φορέσω και δεν θέλω να αγοράσω !!!!!!!!!!!!!! Φαύλος κύκλος, αν βρούμε τον τρόπο να ξεφύγουμε από αυτόν τον κύκλο, κάτι μπορεί να γίνει. Μόνο την Αννεζίτα βλέπω να είναι σε καλό δρόμο? Και τη Βάσια βέβαια που είναι σε άλλη φάση?

Ναταλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι που είσαι ??????????????

Τελικά πήγατε για καφέ ?

Junior Member
    Κορίτσια καλησπέρα!!Ειμαι καινούρια στην παρέα σας..Αποφάσισα να ξεκι΄νησω κι εγώ δίαιτα γιατί οτ κακό έχει παραγίνει... το θέμα είναι ότι είμαι ανυπόμωνη..ζυγλιζω 80 κιλά και θέλω να φτάσω τα 60..δηλαδή -20κιλά..βουνό μου ακούγεται...αλλά θέλω να γίνει και γρήγορα...