ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 282
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 282 of 2553 FirstFirst ... 1822322722802812822832842923323827821282 ... LastLast
Results 4,216 to 4,230 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Αχ, Αννεζίνα τι καλά που τα λες?. Μου δίνεις δύναμη μόνο που σε διαβάζω, εγώ πάω πακέτο με το Λιντάκι που τα έχει βάψει λίγο μαύρα. Ξέρετε τι μου τι δίνει κορίτσια? Ξυπνάς 6 το πρωί με όλη την καλή διάθεση να κάνεις δίαιτα και περπάτημα το βράδυ?.. πριν φύγω για τη δουλειά πρέπει να έχω μαγειρέψει κάτι πρόχειρο (αν δεν το έχω κάνει το βράδυ) να στρώσω κρεβάτια, να συμμαζέψω λίγο το βομβαρδισμένο σπίτι, να βγάλω τα πιάτα από το πλυντήριο? ουφ, να ντυθώ, να βαφτώ, να σκεφτώ τι θα πάρουν να φάνε στο σχολείο, να το φτιάξω, κλπ, κλπ?.. Το βράδυ ας μη συνεχίσω τα ίδια και χειρότερα, και να φανταστείτε ότι με βοηθάει και ο άντρας μου?

Υποθέτω ότι όλα αυτά κάτι σας θυμίζουν, σίγουρα δεν τα ζω μόνο εγώ? μετά απ? όλα αυτά θα πρέπει στις 6.30 που θα μπω σπίτι να φτιάξω τη γαλοπούλα μου και τη σαλάτα μου για να φάω, αν δεν πεινάνε πρώτα οι υπόλοιποι, Ε ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΘΑΛΑΣΣΑ, είμαι τόσο κουρασμένη που τρώω ότι βρίσκω, και όταν το βράδυ στις 11 κάνω μπάνιο λέω πως θα χάσω αυτά τα ριμαδιασμένα 25 κιλά?.. που έχουν αρχίσει και με πονάνε τα γόνατα μου και δεν έχω ρούχα που μου αρέσουν να φορέσω και δεν θέλω να αγοράσω !!!!!!!!!!!!!! Φαύλος κύκλος, αν βρούμε τον τρόπο να ξεφύγουμε από αυτόν τον κύκλο, κάτι μπορεί να γίνει. Μόνο την Αννεζίτα βλέπω να είναι σε καλό δρόμο? Και τη Βάσια βέβαια που είναι σε άλλη φάση?

Ναταλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι που είσαι ??????????????

Τελικά πήγατε για καφέ ?
    αλαλουμακι μου ενα απο τα ιδια ειναι και η δικη μου ημερα. βαλε και μιση ωρα το πρωι διαδρομο και μιση το βραδυ.....

Ομως εγω δεν περιμενω να ετοιμασω το απογευμα το φαγητο μου γιατι κι εγω οταν δεν εχω ετοιμο τρωω οτι βρω μπροστα μου. το εχω ετοιμασει απο την προηγουμενη ή την προπροηγουμενη.....
    χορτα βρασμενα στο ψυγειο, λαχανο κομμενο, καροτο κομμενο, ρεπανι κομμενο, ντοματοσαλατα κομμενη...οτι μου ερθει. κοτοπουλα, τα ψηνω 2-2 και οσο γαι τον τονο, αγοραζω του κιλου (ναι, περιπου ενα κιλο στραγγισμενος ειναι) απο τον Μαρινοπουλο-οικονομια και μεγαλο αποθεμα παντα- . και δεν μου φαινεται τιποτε μπαγιατικο γιατι οταν τα τρωω πειναω. χανω κατι βιταμινουλες βεβαια αλλά.....

Senior Member
    γεια σου Pink pixie. στο φορουμ εδω θα βρεις πολλες διαιτες. δεν ταιριαζουν ολες σε ολους. διαλεξε μια να σε βολευει και ξεκινα. καλη σου αρχη και οτι θελεις εμεις παντα εδω ειμαστε

Senior Member
    Καλωσήρθες pinkpixie, καλή αρχή, θέλεις να τα χάσεις και γρήγορα..... γιατί τόση βιασύνη ?

Μπαρμπουνάκι εσύ κάνεις και τη γυμναστικούλα σου.... καλά έχεις κουράγιο πρωι, πρωι να κάνεις γυμναστική, τι ώρα ξυπνάς ? Εχεις μεγάλο διάδρομο ή από τους φτηνούς ? Θέλω να πάρω και εγώ αλλά νομίζω ότι οι φτηνοί (~600 euro) δεν είναι καλοί....

Πάντως από την αγυμνασιά πονάει όλο μου το σώμα, κάτι πρέπει να κάνω...

Senior Member
    Γεια σου αλαλουμάκι
    καλώς ήρθες pinkpixie
    Αλαλούμ μια από τα ίδια και μένα πονάει το σώμα μου από την αγυμνασιά, με ανέβασε όμως η Αννεζίνα και τώρα φεύγω από τη δουλειά και πάω για curves
    αρκετά πια !
    pinkpixie ήρθες στην κατάλληλη ομάδα και το μπαρμπούνι και η αλαλούμ και εγώ για 20 κιλά πάμε. Οπότε ακολουθείς!

Senior Member
    Ναταλάκι που είσαι γλυκό μου?
    Δεύτερη μέρα απουσίας σήμερα!
    Μήπως γι' αυτό έχω τέτοια ακεφιά σήμερα?

Senior Member
    αλαλουμακι μου ξυπναω συνηθως 6. εχω κουραγιο. μια χαρα ξεκιναει η ημερα μου. μη σου πω οτι νιωθω οτι κανω κατι για τον ευατο μου και το χαιρομαι....Αν ηταν να παω γυμναστηριο να κλεψω μιαμιση τουλαχιστον ωρα μονοκομματη, ακομη θα πηγαινα.....

το διαδρομο μου τον ειδα και στο μαγαζι την παρασκευη που πηγα να ρωτησω για ελλειπτικο. τον εχει 1000 ευρω μετρητοις (σου λεω τιμη απλα για να καταλαβεις τι περιπου εχω) αλλά δεν εχω κανενα παραπονο. Κοιτα, σκεψου ποσα θα εδινες σε ενα γυμναστηριο και υπολογισε τι αλλα γλιτωνεις (βενζινες, ρουχα, παπουτσια, χρονο, γκρινια......) και να δεις που σε 1 χρονο τα εβγαλες τα λεφτα του. παρε κατι καλο αλλά με δοσεις αν δεν θελεις να τα δωσεις ολα μαζι. επισης Αθηνα μπορει να βρεις και κατι ελαφρως μεταχειρησμενο.

Senior Member
    Έφυγα παιδιά!
    Αύριο θα σας πω εντυπώσεις!
    Καλό μας απόγευμα!

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    Ναταλάκι που είσαι γλυκό μου?
    Δεύτερη μέρα απουσίας σήμερα!
    Μήπως γι' αυτό έχω τέτοια ακεφιά σήμερα?
    δεν θα το πιστεψεις. δεν ειναι 2 ημερες, ειναι 4 ημερες που δεν μπαινει...βαλε και το σαββατοκυριακο. Θελει ιδιαιτερη προσκληση η κυρια. ουτε ενα μυνηματακι "ειμαι καλα, δεν επαθα τιποτε".......

Senior Member
    Lindaki καλό curves.... αντε πήγαινε να μας πεις, μακάρι να είχα κοντά μου θα πήγαινα τρέχοντας....
    Μπαρμπούνι, και εγώ εκεί κυμαίνομαι γύρω στα 1000 euro, φοβάμαι όμως μήπως το πάρω και δεν κάνω και με βρίζει ο άντρας μου....

Ξέρει κανείς που έχει πάει ? ή να βάλουμε κάποιον μυστικό να τη βρει ?

Senior Member
    Λιντάκι τελικά πήγατε για καφέ ?

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Ξέρει κανείς που έχει πάει ? ή να βάλουμε κάποιον μυστικό να τη βρει ?
    μια χαρα ειναι. της τηλεφωνησα πριν κανενα μισαωρο γιατι ανησυχησα.

Senior Member
    αλαλουμακι, παντα παιζει οτι μπορει να μη το χρησιμοποιησεις. τον δικο μου τον αγορασε ο αντρας μου πριν 3 χρονια και οταν ακουσα το ποσό πηδηξα. τοτε ουτε διαιτα , ουτε γυμναστικη εγω, τιποτε. 100 κιλα βοδι. δεν τον χρησιμοποιησε σχεδον ποτε και ξαφνικα τον θυμηθηκα εγω και κοντευω να το κανω τροπο ζωης.....
    οποτε ποτε δεν ξερεις.................
    σχολαω κι εγω κοριτσια. ελπιζω να βρει χρονο η αυτου να μας σχολιασει......ε, μετα απο αυτο που της εγραψα το θεωρω σχεδον σιγουρο..........

Senior Member
    καλα, μονο εγω γραφω τελος παντων? βρωματε, το ξερετε? για ελατε για ενα μπανακι......
    καλημερα μου λοιπον
    ηρθα για το καθημερινο μου μπανακι και η αληθεια ειναι οτι περιμενα να γραψει κατι η ναταλια αλλά μου φαινεται οτι εχει αλλες ασχολιες. με απειλησε κιολας οτι δεν θα ξαναγραψει και λετε να το κανει? που ειστε ολες?
    ομαδες, υποομαδες και ατομικες αθλητριες ολες χαμενες
    φευγω κι εγω

Senior Member
    Βοjour σε όλες τις κούκλες της παρέας, χαιρετώ τις παλιές καλωσορίζω τις καινούριες..
    αλαλουμάκι μου όχι δεν πήγαμε ακόμα για καφέ θα πάμε όμως και θα έρθεις κι εσύ όσες περισσότερες τόσο καλύτερα...
    όσο για το θέμα διατροφής συμφωνώ απολύτως με το μπαρμπουνάκι μου κι εγώ έτσι πάχυνα, γύριζα σπίτι πεινούσα σαν την τρελλή κι έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου αλλά όλα αυτά τελειώσαν..
    όπως προσέχω όλους τους άλλους βρίσκω χρόνο και για εμένα να μαγειρέψω και για εμένα ...
    κατά τάλλα κούκλες δεν έχω νέα η διατροφή προχωράει ακάθεκτη, γυμναστική δεν έχω ξεκινήσει ακόμα μάλλον από βδομάδα από διάθεση μια χαρά και πολύ ανεβασμένη , όλα καλά.
    λίντα που είσαι ????

Senior Member
    Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια!
    Εδώ είμαι και γω και μπαίνω για μπανάκι.
    Λοιπόν χτες ξεκίνησα γυμναστικούλα! Είμαι τόσο καλά σήμερα που με φτύνω μην με ματιάσω. Τα κέφια μου μια χαρά κι όλα αυτά γιατί νιώθω ότι επιτέλους κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Ήταν πολύ καλό το πρόγραμμα, ότι πρέπει για μένα που δεν έχω χρόνο, λίγη η μισή ώρα βέβαια αλλά αν πηγαίνω κάθε μέρα, κάτι θα κάνω από κει που ήμουν από καρέκλα σε καρέκλα!
    Και το σημαντικότερο: γύρισα σπίτι και δεν ρήμαξα το ψυγείο! Έφαγα το τοστάκι μου και σκεφτόμουν "όχι Λήδα, τόσος κόπος και χρήμα να πάνε χαμένα!".