ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 292
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 292 of 2553 FirstFirst ... 1922422822902912922932943023423927921292 ... LastLast
Results 4,366 to 4,380 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια της παρέας, απουσίασα εχθές λόγω βλάβης του pc αλλά διορθώθηκε και επανέρχομαι δυναμικά....
    καταρχάς καλή επιτυχία στο ταξίδι της λιλίκας,εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό να επιστρέψει

στο θέμα μας τώρα
    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...
    Κορίτσια λυπάμαι που θα σας το χαλάσω αλλά Παρασκευή βράδυ δεν μπορώ καθόλου είμαι καλεσμένη σε επέτειο γάμων στους κουμπάρους μου και είναι αδύνατον να έρθω κρίμα γιατι το FAR EAST είναι μαγευτικό κι εσείς επίσης αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...
    ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ???
    Είσαι για Σάββατο πρωι και μετά καφέ στο Θησείο??? ΄ποιά άλλη είναι μέσα???
    πέστε καμμιά πρόταση βρε κορίτσια ..
    μπαρμπουνίτσα που είσαι χαμένη ?????
    λήδα πως πάς με διατροφή και γυμναστική.....??
    αλλαλουμάκι για πες πως πέρασες στο LONDON CITY ?????
    βάσια, πριγκίπισσα και τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε ??????

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσια, καλημέρα Αννούλα. Εδώ ειμαι εγω αλλα δυστυχως ειμαι χαλια ψυχολογικά... σερνομαι τοσο χαμηλα που δε γινεται πιο κάτω. Με έχει παρει απο κατω σ'ολους τους τομεις. Χαλια με τη διατροφη, χαλια με το περπατημα, χαλια με τα παιδια, χαλια με το συζυγο....κοινως χαλια. Θα απουσιασω μερικες μερες κυριως για να μη σας στενοχωρω και εσας. Θα ξαναμπω οταν σηκωθώ λιγάκι. Ειστε πολυ τυχερες που θα συναντηθειτε στην Αθηνα. Αχ να μπορουσα να ερθω...αλλα δυστυχως !!! Την αγαπη μου σ'ολες και να περνατε καλα

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA
    λήδα πως πάς με διατροφή και γυμναστική.....??
    Γιατί ρε Αννάκι? Μια φορά είπαμε να βρεθούμε και τώρα ξαφνικά όλα θα συμβούν! Κρίμα......
    Με διατροφή και γυμναστική όλα καλά. Το ΣΚ λίγο ξέφυγα από διατροφή (ταβέρνα με παϊδάκια) αλλά την Κυριακή έκανα 2 ώρες ορειβασία σε χιονισμένο βουνό, οπότε λίιιιιιγο συγχωρούμαι!
    Αλλά από χτες συνεχίζω το πρόγραμμά μου και δεν πτοούμαι και όπως λες και συ "keep going".
    Κρίμα που δεν θα έρθεις, πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω...
    ʼρα μόνο η Ναταλία, το αλαλουμάκι και γω θα πάμε...

Senior Member
    Λήδα μου κι εγώ θέλω πάρα πολύ να σε γνωρίσω τόσες μέρες θα είναι εδώ το ναταλάκι κανονίστε κι άλλη έξοδο έστω και σε παιδότοπο έρχομαι αν πάλι δεν είναι εφικτό (είναι και το τριήμερο περίεργο) σίγουρα θα βρεθούμε εμείς οι δύο και θα τα πούμε από κοντά γι αυτό να είσαι σίγουρη..
    ελπίζω βέβαια να κανονίσετε και κάτι άλλο ώστε να βρεθούμε όλες μαζί, δεν είχα μπει καθόλου στο τσατ από παρασκευή μεσημεράκι λόγω βλάβης στο σύστημα κι έχασα επεισόδια ...... από την αρχή θα σας έλεγα ότι παρασκευή βράδυ ήμουνα καλεσμένη όπως και σάββατο βράδυ και κυριακή βράδυ....... είπαμε περίεργο τριήμερο ....
    χαίρομαι που τα πας καλά με την διατροφή σου δεν πειράζει για τα παιδάκια έκανες ορειβασία τα έκαψες ..
    θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά φιλιά πολλά

Senior Member
    Εντάξει Αννάκι μου σίγουρα θα βρεθούμε οι δυο μας.
    Ίσως την Κυριακή που λέγαμε το απογευματάκι για παιδότοπο.
    Σε κάθε περίπτωση θα τηλεφωνηθούμε!

Senior Member
    ok λήδα μου κανόνισε και πάρε με τηλ....

Senior Member
    Να κανω κι εγω ενα ντουζακι?
    κι εγω απο διατροφη χαλια, απο γυμναστικη χαλια, απο διαθεση χαλια, απο νευρα χαλια, μια ετσι και μια γιουβετσι.....αν ειχε η μερα 30 ωρες ισως κατι γινοταν.....και δεν ανεβαινω και στη ζυγαρια να μη τρομαξω
    κοριτσακια μου σας χαιρομαι πολυ που κανονιζετε εξοδους εστω και με τ'εμποδιων....
    φιλακια πολλα σε ολες

Senior Member
    Γιατί βρε μπαρμπουνάκι χάλια παντού?
    Εσύ ήσουν μια χαρά...
    Παιδιά νομίζω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πρόγραμμα (εμείς οι πιο αδύνατοι χαρακτήρες) ενόψει τριημέρου Καθαράς Δευτέρας...Κι αυτό γιατί όλο και κάπου θα ξεφύγουμε..
    Οπότε ας προσέξουμε όσο μπορούμε μέχρι τότε, ας κάνουμε και όσο γυμναστικούλα μπορούμε και ξεκινάμε πιο δυνατά από την Τρίτη στις 16 μέχρι και το Πάσχα!
    Έλα μπαρμπούνι ανέβα λίγο, όταν διαβάζω έτσι εσένα πιάνω πάτο!

Senior Member
    βρε λες να μου φταιει αυτο? οτι το σκεφτομαι το τριημερο το σκεφτομαι. και λεω αραγε θα κανω τιποτε της προκοπης ή θα κλειστω με τα παιδια στο σπιτι?
    αντε ας πουμε απο τριτη. μπορει να κοψω και το πολυ φαι αν χαλαρωσω. εχθες εκανα μια γαβαθα πατατες τηγανητες για το συζυγο (τα παιδια ειχαν κοιμηθει), αφησε τις μισες και ποιος τις εφαγε? ελα, βρες το δεν ειναι δυσκολο.....και μετα ταχα ειχα τυψεις εκανα και 15 λεπτα ελλειπτικο και μετα καταλαβα οτι δεν ειχα μαγειρεψει για σημερα, και τελικα κοιμηθηκα παλι μονο 6 ωρες και ναμαι παλι χαλια. αχ εκτονωθηκα. τα ειπα και ησυχασα. α, και το πρωι δεν εκανα ελλειπτικο γιατι σιδερωνα μια ωρα και μετα δεν προλαβαινα για το σχολειο, παλι αργησαμε, παλι θα τα ακουσε απο τη δασκαλα η κορη και παρα τον ηλιο χαλια ειμαι, νυσταζω και θελω να κοιμηθω και θελω να κανω χιλια δυο πραγματα.....

Senior Member
    θελω να χασω κιλα και το σκεφτομαι ολη μερα εκτος απο οταν τρωω..........

Senior Member
    Κι εγώ έτσι είμαι πάντως σχεδόν συνέχεια.

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    θελω να χασω κιλα και το σκεφτομαι ολη μερα εκτος απο οταν τρωω..........
    Και γω μία από τα ίδια. Η πρώτη σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ. Αυτό που με κρατάει από το να πω "έλα μωρέ τριήμερο έρχεται, δίαιτα από Τρίτη" και να τα φάω ΌΛΑ είναι μόνο το γυμναστήριο και ο κόπος που κάνω, τίποτα άλλο.
    Έλα μπαρμπούνι με τέτοια προγράμματα, δουλειά, σπίτι και παιδιά, είμαστε μονίμως σε μια πίεση! Χαλάρωσε λίγο, κόψε το πολύ το βραδινό, κάνε ελλειπτικό (έστω και λίγο) και από την Τρίτη (μιας που δεν μεσολαβούν και άλλες γιορτές για να μας βγάλουν εκτός προγράμματος) ξαναμπαίνουμε στο πρόγραμμα δυνατά έτσι ώστε να φύγει το "8" μέχρι το Πάσχα.
    Μπαρμπούνι? ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Senior Member
    ρε μπαρμπουνι δεν μπορεις να γινεις χιλια κομματια,
    αυτη η ρωσιδα δεν σε κανει τιποτα? φωναξε την καμμια μερα παραπανω, χαλαλι τα λεφτα ρε γαμωτο, εδω μιλαμε για τον εαυτο μας, να κανουμε κατι για μας...........

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια ομορφα.
    Ναταλακι μου σ ευχαριστω που με σκεφτεσαι. Να περασεις καλα κουκλα μου στην Αθηνα και να δωσεις πολλα φιλια σ ολα τα κοριτσια!

Ανεβαστε λιγο τη διαθεση σας... γιατι τοσο χαλια ειστε ολες?
    Η αληθεια ειναι οτι εγω την προηγουμενη εβδομαδα ημουν ετσι, με ειχε παρει πολυ απο κατω το θεμα της διατροφης ... και απο αντιδραση...(!!!) εφαγα 8(!) πουρακια απο γνωστο ζαχαροπλαστειο της Ξανθης!

Τωρα ειμαι καλυτερα.

Φιλια πολλα!

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα...
    Ελπίζω σήμερα η διάθεσή μας να είναι καλύτερη από χτες!
    ʼλλωστε σήμερα ποιός έχει τα γεννεθλιάκια του???
    Ποιός?
    ΤΟ ΝΑΤΑΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!
    Τσουρεκάκι μου θα στα πω κι από κοντά αλλά στα λέω κι από εδώ:
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!
    Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, να γίνουν όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα, να έχεις στην αγκαλιά σου μια αληθινή αγάπη, να χάσεις τα κιλάκια σου και να γίνεις ακόμα πιο όμορφη, να χαμογελάς πάντα, να χαρίζεις αγάπη και ευτυχία στους ανθρώπους που σε έχουν στο πλευρό τους (όπως κάνεις τώρα) και το σημαντικότερο: να μην αλλάξεις ποτέ!
    Σ'αγαπώ Ναταλάκι κι ας μην σε έχω γνωρίσει ακόμα: σκέψου τώρα που θα σε γνωρίσω τι έχει να γίνει!
    Για Θεσσαλονίκη Αθήνα όλοι οι δρόμοι γράφουνε γύρνα!!!!
    λαλαλαλαλαλαλαλα
    α σήμερα θα είμαστε χαρούμενες στα γεννέθλια του Ναταλακίου!