Results 4,396 to 4,410 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-02-2010, 00:36 #4396
Χρονια πολλα Ναταλιτσα, οτι επιθυμεις. Να 'σαι παντα γερη, ευτυχισμενη και καλοτυχη.
Ευχομαι να εκπληρωσεις ολους τους στοχους σου.
Φιλια πολλα.
- 11-02-2010, 09:23 #4397
Κοριτσάκια μου καλημέρα!
Μπαίνω πρώτη για μπανάκι σήμερα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη!
Χτες γνώρισα το Ναταλάκι μου....
Κι επειδή δεν της αρέσουν τα κοπλιμέντα και σ' αυτήν δεν μπορώ να τα πω, θα τα πω εδώ που μπορώ να γράψω ότι θέλω! Λοιπόν: ένα Ναταλάκι μικρό! Παιδικό προσωπάκι (ρε γμτ αν είναι έτσι οι 38 χρονών γυναίκες!!!!!!!!!) αλήθεια παιδιά θα το πω και όταν την γνωρίσετε να με διαψεύσετε αν λέω ψέματα: θα την έκανα γύρω στα 24!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε χρόνο παραπάνω!
Ένα όμορφο μουτράκι, τσαχπίνικο, παιδικό με γελαστά μάτια!
πως να την περιγράψω αλλιώς??
Ζεστή και γλυκιά και απίστευτη με τα παιδιά (ο Χρήστος ο γιος μου στο αυτοκίνητο μου λέει: μαμά την αγαπάω πολύ την φίλη σου την Ναταλία).
Ναταλάκι δεν σε αγάπησα τυχαία......
Τα παιδιά δεν με άφησαν να σε χαρώ πολύ
περιμένω πως και πως αύριο που θα είμαστε ήρεμες!!
Πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!
11-02-2010, 09:29 #4398
Originally posted by tidekpe
Μπήκα κι εγώ η άσχετη...αλλά, αφού ευχηθώ στη Ναταλία τα καλύτερα γενικότερα και στο εγχείρημα που προγραμματίζει θα ήθελα να σας ρωτήσω, καθώς έχω δει ότι έχετε και πιο προσωπικές σχέσεις, μήπως κάποια από εσάς έχει μάθει κάτι για τη Λίλη και αν όλα πάνε καλά...αν ξέρετε κάτι θα το εκτιμούσα...Και πάλι πολυχρονη και καλόχρονη, Ναταλία!
11-02-2010, 09:40 #4399
Καλημέρα, επιτέλους ένα ντουζάκι..... γιατί τόσες μέρες που τριγυρνώ στους δρόμους βρωμίσαμε...
Λοιπόν δεν έχω προλάβει να διαβάζω τίποτα γιατί πήζω σαν το τυρί...
Νομίζω ότι τελικά ισχύει για αύριο.... αν είμαστε εμείς οι τρεις και αφού καμία δεν είναι από βόρεια προαστία μπορούμε να πάμε και Γλυφάδα ή στο Golden Phoenix στη Λ. Βουλιαγμένης. Τι λες Λινταλένια, αν όχι δεν έχω πρόβλημα όπου θέλετε...
Τι ώρα τελικά ? Εγώ έλεγα κατά τις 9 γιατί νομίζω ότι θα με πάρει ο ύπνος πιο αργά... αν γίνεται άν όχι πάλι ΟΚ είμαι... Είδατε τι καλό κοριτσάκι που είμαι ?????
Στο Λονδίνο πέρασα πολύ καλά, ξεπατώθηκα δεν πήγα σε όσα ήθελα να πάω, αλλά δεν πειράζει... Next Time !!!!!!!!
Φιλάκια..................
11-02-2010, 09:43 #4400
Αλαλουμάκι καλημέρα!
Εγώ μένω βόρεια (Πεντέλη σχεδόν) και επειδή έχω θέμα με τα παιδιά πρότεινα το Far East στο Κεφαλάρι. Αν θέλεις νωρίτερα μπορείτε να πάτε με το Ναταλάκι εκεί κατά τις 9:00 (θα έχω κλείσει τραπέζι στο όνομά μου) και γω θα έρθω γύρω στις 9:30!! Τι λες?
11-02-2010, 09:47 #4401
καλημερα κι απο εμενα. ειδα ηλιο εγω και ενιωσα καλυτερα σημερα. εχουμε μαι φοβερα ηλιολουστη μερα και χωρις κρυο (6 βαθμους το πρωι ναταλια, ετσι για να ενημερωνεσαι τι συμβαινει στο βορα)
λιντα μου το ηπιατε το καφεδακι βλεπω (η κυρια σιγουρα δεν ηπιε καφε, ξερω) τη γνωρισες. φανταζομαι οτι επαιξε πιο πολυ με τα παιδια απο οτι μιλησε μαζι σου και τα παιδια σου ειναι κατενθουσιασμενα οπως οσα παιδια και μεγαλοι τη γνωριζουν.
πηρες τη δοση σου κι εσυ...αντε να μη εισαι παραπονεμενη.
ναταλια δεν μας ειπες με την επεμβαση τι θα κανεις. καλα τα γενεθλια αλλά να παιρνουμε και αποφασεις οκ?
εσεις οι αλλες τι κανετε? τριημερο πως θα το περασετε? ναταλια δε ρωταω.....ευχομαι να περασεις οπως επιθυμεις και να πρυτανευσει η λογικη.... ισως ?.....
εγω το σαββατο λεω να κατεβω θεσσαλονικη (οχι για καφε βασια+νεκκυ, μη χαιρεστε) να ψαξω για κανενα οργανο ειτε ελλειπτικο ειτε αεροπερπατητη ειτε ποδηλατο. δεν κατεληξα ακομη αλλά θα παω να παρω γνωμες και θα αποφασισω επιτοπου.
μετα εχει καρναβαλι στην εδεσσα (ετσι μου ειπαν δηλαδη) και λεω να παω με τα παιδια να χαρουν λιγο (οχι οτι δε χαρηκαν εχθες στο παρτυ τους....ενας σπαιντερμαν που κατω απο τη μασκα ηταν βαμενος κλοουν και μια ξανθια καλλονη με μαλλι μεχρι τη μεση ντυμενη τσαρλεστον -για οσες ξερουν τη κορη μου καταλαβαινουν οτι βαλαμε περουκα- και μια μαμα που αραξε στην καρεκλα και ηπιε δυο καφεδες σε 3 ωρες παρτυ και κουτσομπολευσε ελαφρως) και το βραδυ του σαββατου εχει φαι εξω, το χρωσταω στα παιδια και μετα μου χρωσταω να ηρεμησω οποτε σκοπευω να τα αφησω στη γιαγια να τα παει στην εκκλησια τη κυριακη..........μπας και συνελθω εντελως και απο βδομαδα καταφερω να κρατησω τη διαιτα που ταχα κανω......χθες παλι εφαγα σαν βοδι........
αντε τελος το μπανακι για τωρα
11-02-2010, 10:01 #4402
Originally posted by BARB3
λιντα μου το ηπιατε το καφεδακι βλεπω (η κυρια σιγουρα δεν ηπιε καφε, ξερω) τη γνωρισες. φανταζομαι οτι επαιξε πιο πολυ με τα παιδια απο οτι μιλησε μαζι σου και τα παιδια σου ειναι κατενθουσιασμενα οπως οσα παιδια και μεγαλοι τη γνωριζουν.
πηρες τη δοση σου κι εσυ...αντε να μη εισαι παραπονεμενη.
Όχι δεν είμαι παραπονεμένη, είμαι πολύ χαρούμενη!
11-02-2010, 10:02 #4403
Είμαι χαρούμενη όμως και γιατί σήμερα το αγόρι μου γίνεται 5 χρονών!
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ!
πως πέρασαν πέντε χρόνια, πότε τον είχα μωράκι αγκαλίτσα (άρχισα η χαζομαμά!!!).
11-02-2010, 10:03 #4404
Χρόνια πολλά Χρηστάκο μου!
Να μου ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά αητέ μου!
Αγόρι μου!
11-02-2010, 10:04 #4405
....κάποιος να με μαζέψει!
11-02-2010, 10:10 #4406
Καλημέρα κι από εμένα
πάλι εχθές σημείωσα απουσία στο τόπικ αλλά ήταν μέρα αργίας για εμένα ..
αργίας τρόπος του λέγει τέλος πάντων..
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα και να είσαι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη...
(περιμένω τηλ να πάμε για καφέ .. όπου θες εσύ ....΄)
Ληδάκι μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου, να γίνει ένας άντρας ψηλός γερός και δυνατός και να τον καμαρώσεις όπως εσύ θες..
διαβάζω ότι γνώρισες την ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ άντε κανονίστε και τίποτα απογευματινό να βγούμε όλες παρέα..
μπαρμπουνίτσα μου γιατί τόση μαυρίλα κι εγώ εχθές το βράδυ ενώ όλη την ημέρα όλα πήγαν ρολόι την έκανα την πατάτα μου αλλά δεν πειράζει από σημερα ΚΥΡΙΑ....
αλαλουμάκι ωραίο το LONDON για πες , κορίτσια πόσο λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να βγω ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μαζί σας..κλαψ κλαψ..
11-02-2010, 10:12 #4407
Λήδα μου δεν χρειάζεται κανεις να σε μαζέψει εκφράσου ελεύθερα που να δεις εμένα ο γιος μου είναι 15 χρονών με παιρνάει δυο κεφάλια και του λέω αγοράκι μου, πριγκιπά μου, βασιλιά μου και λοιπά και αυτός φωνάζει άσε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια..
με την κόρη μου έχουμε άλλη σχέση είμαστε φίλες ....
11-02-2010, 10:29 #4408
Ναι Αννεζινάκι μου
μακάρι να σε είχαμε μαζί μας αύριο....
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου για τον γιο μου!
11-02-2010, 10:39 #4409
Originally posted by BARB3
Originally posted by tidekpe
Μπήκα κι εγώ η άσχετη...αλλά, αφού ευχηθώ στη Ναταλία τα καλύτερα γενικότερα και στο εγχείρημα που προγραμματίζει θα ήθελα να σας ρωτήσω, καθώς έχω δει ότι έχετε και πιο προσωπικές σχέσεις, μήπως κάποια από εσάς έχει μάθει κάτι για τη Λίλη και αν όλα πάνε καλά...αν ξέρετε κάτι θα το εκτιμούσα...Και πάλι πολυχρονη και καλόχρονη, Ναταλία!
11-02-2010, 10:54 #4410
Καλημέρα,κοκόνες μου!
Ένα γρήγορο ντουζάκι να πάρω κι εγώ γιατί έπρεπε ήδη να είμαι στην Ερμού τώρα...
Καταρχήν,χρόνια πολλά στον Λινταλοχρηστένιο μας τον κούκλο!
Να είναι γερό και τυχερό κι όλα όσα ονειρέυεται στη ζωούλα του
να τ'αξιωθεί να τα ζήσει!Και η πριγκιποκατερίνα μας βέβαια,τα καλύτερα!
Να τα χαίρεσαι τα χαρούμενα παιδάκια σου,Λινταλένια μου!Όντως,μπαρμπουνέλι μου,
μου έκλεψαν την καρδιά,αλλά δεν είχαμε συνθήκες βολικές και χρόνο,
ν'ασχοληθώ όσο και όπως ήθελα...ʼσε που έχουν και μια μαμά κούκλα
με μάτια όλο φως και λάμψη να με σαγηνεύει...Πώς να πάρω τα μάτια μου από πάνω της
και τα χέρια μου από τα μπούτια της...Πάντως γύρισα σπίτι με παιδικές ζωγραφιές,κλασσικά!
Μου'φεξε πάλι!Την Παρασκευή θα τα πούμε καλύτερα,αγάπη!Αλαλουμένια μου,
πάμε εμείς λίγο νωρίτερα,να σε ξεμοναχιάσω κι εσένα λιγάκι...Καλύτερα έτσι...
Το μέρος δε με νοιάζει...όπου βολεύει εσάς...Συνεννοηθείτε και εγώ μαζί σας!
Αννεζινέλι μου,τι να σε κάνω τώρα εσένα;Δύο μηνύματα σου έστειλα(μπορεί και περισσότερα)
πριν κανονίσω τη μέρα μου,για να μου πεις πότε σε βολεύει να τα πούμε τα δυό μας.
Τώρα όμως έχω κλείσει και σήμερα και αύριο από πρωί μέχρι αργά το βράδυ
και δυστυχώς από Σάββατο θα έχω κόσμο και δε θα είμαι μόνη να κινηθώ...
Το μόνο που ίσως μένει πια είναι το βράδυ της Δευτέρας κι αυτό με κάποια επιφύλαξη,
τι ώρα θα φύγει η παρέα μου...Αν δεν παίρνεις τα μηνύματα μου,στείλε μου ένα εσύ,
μήπως έχω λάθος τηλέφωνο και τα στέλνω αλλού...Θέλω πολύ να σε δω...Τι να πω τώρα..Μακάρι...
Η Λιλένια μας είναι,κορίτσια καλά,μην ανησυχείτε για κείνη!Κάτι συνέβη σ'ένα δικό της πρόσωπο
και είναι δίπλα του.Να τους στέλνουμε κάθε μέρα τη θετική μας ενέργεια να γυρίσουν με χαμόγελο!
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες σας για τις γενέθλιες ευχούλες μου!
Με τόση αγάπη και γλύκα,που μου τις δώσατε,δε μπορεί παρά να εισακουστούν
στον καλό Θεούλη!Πάνω απ'όλα να γίνει σύντομα και να πάει καλά η επέμβαση
κι όλα τ'άλλα τα διπλά και τα τριπλά,που πολύ θα τα ήθελα,μετά από την καλή μας υγεία...
Με συγκινείτε όλες πολύ πολύ,πολύτιμες μου!Σας ευχαριστώ που υπάρχετε στη ζωή μου!
Να σας πω τώρα και τα του γενέθλιου δείπνου μετά αδερφού και ξαδέρφης...
Πήγαμε στα Friday's της Β.Σοφίας,τίγκα στον κόσμο(απόκριες γαρ),φάγαμε όλα καλά
κι έρχεται η ώρα των σοκολάσεων!Και ρωτώ εγώ στο παλικάρι(ο πιο γλύκας σερβιτόρος)
αν έχουν και κανά κεράκι να μας φέρουν μαζί γιατί δε γίνεται να μην κάνω την ευχή μου
(αν δεν είχαν θα έσβηνα το ρεσό)κι εκείνος χαμογελά ύποπτα(καθότι ήδη μιλημένος).
Σε κάποια φάση ακούω ένα ντέφι να χτυπά από το βάθος,στην κουζίνα...Μα τι ενοχλητική αυτή με το ντέφι!
Και να μη σταματά πόση ώρα...Και ξαφνικά,όλοι οι σερβιτόροι του μαγαζιού με πρώτον
τον δικό μου με τα γλυκά κι ένα κεράκι αναμένο,διασχίζουν όλο το μαγαζί κι έρχονται σ'εμένα!
Το σοκ!Όλοι από πάνω μου,μαζί και με τα βλέμματα όλων των θαμώνων!Μου ζητούν να σηκωθώ,
το κάνω για λίγο και μετά αρχίζουν να τραγουδούν ένα πράγμα στο ρυθμό του στρατού
σε μία ακαταλαβίστικη γλώσσα,που μόνο στο τέλος το happy Birthday κατάλαβα...
Μετά μου δίνει κι η ξαδέρφη μου το δώρο μου,που είναι μια παραμυθένια τιάρα,όλη στραφταλιστά
(επειδή ζήλεψα και φορούσα όλο τη δική της-καλά και της κόρης της Πέννυς φορούσα,τώρα που το θυμάμαι)...
Ε,και μετά αφού φύγαμε,διέσχισα τους δρόμους με την τιάρα μου,παρόλο που είχαν περάσει πλέον τα γενέθλια μου,
μπροστά από τους αστυνόμους,τους περαστικούς,στο ταξί...μέχρι το σπίτι(όπου έβαλα και την δεύτερη μαζί)
εγώ κι η τιάρα μου κλείσαμε τα 38 μου χρόνια με την πρέπουσα σοβαρότητα της ηλικίας μου!Όμορφα ήταν...
Λοιπόν,πειρασμοί,αφήνω φιλιά και την κάνω γιατί πάει η αγορά,ίσα ίσα για το ραντεβού με το Χανελέλι μου θα φτάσω!
Να έχουμε μια λαμπερή ημέρα παντού(ακόμα και στην πατρίδα,που έμαθα πως βρέχει).
Να μου χαμογελάτε(ειδικά κάτι πριγκίπισες)και να σας προσέχετε!Φιλάκιααααααααα� �α
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή