Results 4,471 to 4,485 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-02-2010, 14:55 #4471
Βάσια τι ωραία συνταγή είναι αυτή !!! σοκολάτα με γιαούρτι θα την κάνω σήμερα κιόλας το απόγευμα,
κάθε απόγευμα με πιάνει το αμόκ μου για γλυκό και περιορίζομαι σε γιαούρτι με μέλι σήμερα θα φάω σοκογιαουρτάκι, όσο για τα κιλά τι αγχώνεσαι βρε 68 ή 67 μια χαρά είσαι !!!!
- 17-02-2010, 16:10 #4472
Λοιπόν δυναμικές μου έτσι θέλω να σας ακούω!
Δικαιολογίες δεν έχουμε πια ΚΑΜΙΑ, μέχρι το Πάσχα εγώ τις μέρες τις μετράω από σήμερα έως και την Μεγάλη Παρασκευή και τις βγάζω 45!
Δηλαδή 44 και σήμερα!
Πάμε παιδιά δυνατά.
Έστω μέχρι το Πάσχα θα νιώσουμε καλύτερα χάνοντας ένα μέρος των κιλών μας και μετά συνεχίζουμε μιας και θα έχουμε ένα ολόκληρο τετράμηνο μπροστά μας μέχρι τον Αύγουστο!
Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να αποκτήσουμε και την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας!
17-02-2010, 16:16 #4473
Κι εγω θελω τετοια μους. λετε να το κανω για βραδυνο? πανω απο τη σαλατα? αλλά παλι σημερα ετοιμαζομαι για μανιταρια σουπερ οποτε θα τα φαω ολα και δεν λεει. επισης τωρα που το θυμηθηκα αυτη την εβδομαδα κανω νηστεια και επισης τωρα οπου το θυμηθηκα εφαγα πριν 10 λεπτα μια κουταλια απο εκεινη την πουτιγκα που δεν ειχα φαει νωριτερα.....και σιγουρα δεν ειναι νηστησιμη......
αλλά οχι, η νηστεια νηστεια ξεχαστηκα, ε τι να κανουμε. γιαουρτι την επομενη βδομαδα
17-02-2010, 16:27 #4474
χαιρετω τις ομορφες! και τις αδυνατες και τις κουκλες και τις και τις και τις..........αν δεν παινεψεις το σπιτι σου!!! χαχα
Και εγω μαζι σας κοριτσια μεχρι το Πασχα!!! Ειναι διαφορετικο αν σκεφτεις οτι ειναι μονο 40 κατι μερες!!! Ε λες λιγες μερες ειναι ας το κανω!!!! Μαζι σας λοιπον!!!!!
Μπαρμπιτακι μου σου στελνω ενα φιλακι, εισαι υπεροχος ανθρωπος με απιστευτο χιουμορ!!!
Παντως εγω και στη νηστεια γαλα στον καφε μου βαζω!!! χεχεχχε μην το πειτε ομως πουθενα!!!
Και παλι γεια σας κοριτσαρες! φιλακια σε ολες!!!
17-02-2010, 16:32 #4475
Κοπέλα δεν έχω βρει ακόμα και ψάχνω σαν τρελή, με έχει πιάσει απογοήτευση!
17-02-2010, 16:38 #4476
φιλακια νεκταρινι μου!!! 40 ημερουλες ειναι και για την ακριβεια 44 και μια!!!
λιντα υπομονη! θα τη βρεις και θα ειναι και καλη
17-02-2010, 16:41 #4477
Μακάρι ρε μπαρμπούνι γιατί μ' αυτές που έχω δει μέχρι τώρα έχω απογοητευτεί!
ʼντε θα μετράμε κάθε μέρα αντίστροφα όπως οι φαντάροι για να τσακίσουμε το αρνί!
17-02-2010, 16:47 #4478
Πριν λιγες μερες αγορασα ενα φορεμα που ακομη δεν μου καλοστρωνει αλλα....μεχρι το Πασχα θα ειναι κουκλι επανω μου!!! χαχαχαχαχα
Αντε λοιπον! Που θα παει θα 'σαραντησουμε'!!!
φιλακια φευγωωωωω παω σπιτακι μου!
17-02-2010, 21:01 #4479
Γεια σας κοριτσια κ απο μενα...εχω μερες να μπω για μπανακι...χαιρετισματα απο την πανεμορφη Ροδο....μαλλον θα μεινω καποιες μερες παραπανω εδω κ δεν εχω δυνατοτητα συχνης επικοινωνιας...ελπιζω ολες να ειστε καλα...φιλακια ...καλα ντοθζακια σε ολες..
18-02-2010, 10:32 #4480
First things first:
Originally posted by ANNEZINA
μπαρμπουνάκι όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα πάμε για τσουρέκι στου ΤΕΚΕΝΛΗ εσύ με κάστανο που μου έχεις πει πόσο σου αρέσει κι εγώ με σοκολάτα!!!!!!!!!Originally posted by alalumaki
σούπερ μαγιό και Τενεκλής δεν πάνε μαζίOriginally posted by alalumaki
Τεκενλής συγνώμη τον έκανα τενεκέ
--->http://www.terkenlis.gr/Gr/Home.htm
Ούτε τενεκές ούτε τενεκεδούπολη!ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ λέγεται,
αλλά μάλλον τα τρώτε τόσο γρήγορα τα τσουρέκια του,
που ούτε κουτιά ούτε σακούλες προλαβαίνετε να διαβάσετε!
Υπόψιν,έχει και στην Αθήνα στο Χαλάνδρι και στο Ελ.Βενιζέλος,
οπότε δε χρειάζεται να τα κουβαλάτε από εδώ!
Νομίζω μετά από τόση διαφήμηση,δικαιούμαι,κύριε φανταστικέ ΤεΡκενλή μου,
ένα τσουρεκάκι την εβδομάδα δωρεάν εις αεί,δε νομίζετε;Ε;Φανταστικέ,σπασ� �μύτη μου;
18-02-2010, 10:44 #4481
Originally posted by BARB3
ωστε τσιχλα ε? θα το δοκιμασω. επισης μου κοβεται η ορεξη οταν ανεβαινω διαδρομο....
... παω για τσιχλα!!
Πάρε έναν τσιχλογκόμενο αντί για σοκογκόμενο,που ζήτησες,
καθότι και πιο επίκαιρος!Μη σας κολάσω που μου είστε
στο final countdown της σαρακοστοδίαιτας όλες σας!
18-02-2010, 10:46 #4482
Ναταλάκι????
Γύρισες???
18-02-2010, 10:46 #4483
ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΚΥ ΡΟΥΡΚ!
18-02-2010, 10:53 #4484
Please tell me all the dirty details..........
18-02-2010, 11:08 #4485
Τις καλημέρες μου στις βρωμιάρες λουόμενες,που όλο με θάβουν!
Λες κι εγώ φταίω που οι γηγενείς κάτοικοι,που ρωτούσα,δε γνωρίζουν το δήμο τους
(ο τελευταίος τα άκουσε κι ήταν και κούκλος!)κι άλλος μου λέει Ζωγράφου,άλλος Παγκράτι
κι άλλος Καισαριανή(άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη!)που τα GPS δεν έχουν όλες τις οδούς...
Για το Αλαλουμάκι μου,που μία ώρα βολόδερνε στα στενά χωρίς-λέει-να με βρίζει,κακία δεν έχω να πω!
Και φορούσα και τα πόνυ παπούτσια για τη Λινταλένια μου,που τα παράγγειλε κι έγινα μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω
και έτρεχα μέσα στη βροχή να αλλάζω διεύθυνση μήπως μ'εντοπίσει ο Αϊνστάιν GPS του Αλαλουμακίου
κι ήμουν και μία ώρα όρθια,που από τις 10 το πρώι εκείνη τη μέρα ήμουν στους δρόμους για αγορά και συναντήσεις!
Και δε φτάνει που κατεβαίνω Αθήνα μόνο για σας,έχω και την Βεροιώτισσα να μας κοπανάει μέχρι να πεθάνουμε
τη μία φορά,που καθυστέρησα στο ραντεβού και καθόταν σε καφέ με τις τρεις υπόλοιπες χωρίς εμένα,μώρε,μώρε!
Που υπήρχε και σοβαρός λόγος,άμα θέλεις να μάθεις,γιατί με είχε πάρει τηλέφωνο η λατρεία μου και την έκλεισα
νωρίτερα για να σας έρθω,παρά τα κλάμματα και το ζόρι μου,αλλά αυτό είναι το ευχαριστώ,κοπελιά!Κανόνισε
να μου λες πάλι για συνάντηση να σας έρθω!Όσο για τις Αθηναίες,που ήξεραν πως Σάββατο πρωί περίμενα κόσμο
ξεχωριστό από μακριά για να περάσουμε μαζί το τριήμερο,φρόντισαν να με αρρωστήσουν για να μη χαρώ την παρέα του,
να μην πάμε πουθενά και να μη μπορώ να κάνω και πολλά πολλά!Αλλά τελικά το να μείνω στο κρεβάτι,είχε και τα καλά του...
ʼλλοι αρρωσταίνουν κι άλλοι φροντίζουν και γιάνουν!Έτσι είναι αυτά στη ζωή!Και όλα αυτά για να πάμε κάπου μακριά,
που εμπόδισε το Χανελέλι και τη Σαμπίνα να έρθουν και το κυριότερο:ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!
Κι έπρεπε εγώ να έχω μελετήσει και γεωγραφία πριν πω το "ναι" στη συνάντηση να μάθω πως το κεφαλάρι
και το μαξιλάρι δεν είναι παραθαλάσσια!Βρε,άντε,μόνο να με αποπαίρνετε είστε!Πού και να μη μ'αγαπούσατε τι θα λέγατε!
Και τώρα που με ταράξατε,πάω να πάρω πρωινό και αντιβίωση και όταν μου καθαρίσω όλο το χώμα και τη λάσπη
από πάνω μου,ίσως ξαναμπώ με καλύτερη διάθεση....Γειά σας!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία