Results 4,516 to 4,530 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-02-2010, 11:01 #4516
Kαλημέρα,Αννεζινοδιαιτολυσ σάρες!
Πώς κάνετε έτσι καλέ για μια δίαιτα;
Λες και με το που θα την πάρετε θα γίνουν θαύματα!
Λες και είναι λαχείο ή άντρας σωστός!(εξίσου σπάνια)
Εγώ πάντως Αννεζινέλι μου,δε τη θέλω τη δίαιτα σου,να μάθει!
Δεν πρόκειται να ξανακάνω δίαιτα στη ζωή μου!Από και κλείεται!
Λες και δεν έχω αρκετά να με ζορίζουν και να με περιορίζουν
θα βάλω και τον χειρότερο μπάστακα στο κεφάλι μου!Αρκετά!
Και θα προτιμούσα κι εσείς να μην κολλούσατε σε ένα χαρτί ή
μία αντίστροφη μέτρηση,που τώρα είναι το Πάσχα,μετά θα είναι το μπικίνι,
μετά τα Χριστούγεννα και δε συμμαζεύεται,αλλά να το βλέπατε αλλιώς το θέμα.
Λίγη άσκηση όπως η αγάπη μου,που και διάθεση βελτιώνει και βοηθά την φυσική κατάσταση
και τον μεταβολισμό και κάποια προσοχή στις διατροφικές επιλογές χωρίς στερήσεις!
Εξάλλου όλες είστε κοντά στα φυσιολογικά σας κιλά.Αγαπηθείτε με τους καλούς σας
λίγο περισσότερο,αρχίσετε ν'αγαπάτε το σώμα σας και να το φροντίζετε,
παρατηρήστε πότε έχετε περισσότερες λιγούρες και γιατί,αποφύγετε επικίνδυνα
μαγειρέματα,που δε βοηθούν κανέναν στην οικογένεια,κάνετε μικρές αλλαγές
για να τελειώνει επιτέλους το θέμα αυτό!Θα μου πεις τι κάνεις εσύ;Από κιλά
ούτε που ξέρω,αλλά στάνταρ έχουν αυξηθεί,καθώς δε δείχνει η ζυγαριά πάνω από 150.
Στο πώς με βλέπω όμως ως άνθρωπο κι ως σώμα,αλλάζω,γίνομαι ανοιχτή κι ευέλικτη.
Σίγουρα επενδύω πολλά στην επέμβαση,αλλά πριν την κάνω προσπαθώ να με αγαπήσω
όπως είμαι και ν'αφήσω και τους άλλους να με αγαπήσουν παρά την άσχημη εικόνα μου.
Οκ,ακόμα δεν είμαι θετική στα κοπλιμέντα,αλλά οι πράξεις μου είναι θεαματικά απελευθερωμένες.
Νομίζω χρειαζόμαστε χαρά,πολλή χαρά,να γεμίσουμε,να σκάσουμε,να μη χρειαζόμαστε
τα υποκατάστατα της!Χρειαζόμαστε αγάπη κι αποδοχή και από μας και από τους άλλους,
όμορφα δημιουργικά πράγματα να γεμίζουμε τη μέρα μας και να παίρνουμε ικανοποίηση
και καλή αίσθηση αυταξίας,να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους σημαντικούς μας ανθρώπους,
να πάμε κανένα ταξιδάκι να αλλάξουμε παραστάσεις,να τα δούμε όλα λιγάκι πιο χαλαρά...
Δε θα αλλάξουν τα πραγματικά μας προβλήματα αν ζυγίζουμε λιγάκι λιγότερο και κακώς
τα παραμελούμε,έχοντας επενδύσει ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο θέμα του αδυνατίσματος.
Έχουμε κολλήσει σε μία εικόνα του παρελθόντος και αρνούμαστε να μας αποδεχτούμε στο σήμερα,
αλλά μήπως αυτό συνεπάγεται κι άλλα που μας λείπουν από κείνη την περίοδο κι αντίστοιχα
σημερινά που αρνιόμαστε να συμφιλιωθούμε μαζί τους;Μήπως είναι προβολή όλο αυτό;
Μήπως γλυστράει η ζωή μας μέσα από τα χέρια μας,όσο κυνηγάμε ένα μπικίνι,γιορτές,εποχές,χρό� �ια;
Πότε θα νιώσουμε πως είμαστε καλά;Πως τα καταφέραμε καλά;Πως μπορούμε να χαλαρώσουμε
και να απολαύσουμε όσα μοχθήσαμε;Οκ,καλή η θεωρία κι εύκολη,Ναταλία,αν δεν έχεις δουλειά ή παιδιά
να φροντίζεις!Δε διαφωνώ!Ελπίζω μόνο να μην έχετε πέσει με τα μούτρα στα πρέπει της φροντίδας
και χάνετε τις χαρές των θέλω και της ουσίας όσων καταπιάνεστε!Είστε όλες μία και μία,
μοναδικές και υπέροχες,άξιες εκτίμησης και θαυμασμού για όσα πετύχατε κι επιδίδεστε!
Είναι κρίμα να μην το βλέπετε και να το υποτιμάτε επειδή ένα βελάκι δείχνει μια δεκάδα παραπάνω
από όσα μάθαμε να θεωρούμε ιδανικά!Αρκετά με τα ιδανικά!Πάμε για τα δικά μας τα μοναδικά,για αλλαγή!
ʼλλοι παλεύουν αρρώστιες ανίατες,κακουχίες,πολέμους ,ένα σωρό ανυπέρβλητα κι εμείς κάναμε τα γραμμάρια ισάξια τους;
Σας αγαπώ πολύ πολύ!Σας ευχαριστώ που μ'αγαπάτε!Αρχίζω να με αγαπώ κι εγώ δειλά δειλά!Το ίδιο εύχομαι και για σας!
Αυτό το τραγούδι γράφτηκε όταν ο Κράου αποδέχτηκε την ομοφυλοφιλία του.
Πάμε να κρεμάσουμε κι εμείς τα βαριά παλτά,που κουβαλάμε,να πετάξει η ψυχή μας λεύτερη!
--->ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ : ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΤΑ
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Που λες φορούσα δυο παλτά
τόνα καλά τ' άλλο ριχτά
τα δυο συγχρόνως.
Και περπατούσα στο βοριά
μονάχος, δίχως σιγουριά
γιατί έχει τίμημα βαρύ
του πόθου ο χρόνος
τα δυο συγχρόνως.
Όταν το χιόνι είναι πολύ
με δυο παλτά δεν είν' τρελοί
όσοι γυρνάνε.
Μα σα θα 'ρθει καλοκαιριά
τα ρούχα ετούτα είναι βαριά
σου μοιάζει η τύχη ανηφοριά
κι άστα να πάνε
τα δυο συγχρόνως.
Που λες, θα πάρω ένα καρφί
κι έτσι ψαχτά με την αφή
θα το καρφώσω.
Μιας κι έτσι κάνουν οι σοφοί
που αναζητούν την κορυφή
τα δυο μου ανθρώπινα παλτά
να του φορτώσω
για να γλιτώσω.
- 19-02-2010, 11:17 #4517
Originally posted by LIDA
tidekpe ξεκίνησα αρχές Φεβρουαρίου και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Και το μισάωρο είναι τίποτα, περνάει χωρίς να το καταλάβεις και κάνουν δουλειά!
Μια χαρά το βρίσκω!
19-02-2010, 11:24 #4518
ρε αστερι ναταλακι... το ακουγα το τραγουδι αυτο ψες το βραδυ!!
ξεχασα να σου δωσω ενα διπλο λαιβ cd του Κραου που σου ειχα γραψει.. την επομενη φορα!!
19-02-2010, 11:37 #4519
Αχ ρε Ναταλάκι
πάλι έγραψες
πόσο σωστά τα λες
αλλά που?
έχω κολλήσει στην παλιά μου φωτογραφία και προβάλω εκεί όλα μου τα προβλήματα
η σχέση μου με τον άντρα μου είναι χάλια, νιώθω μόνη και άδεια
και σκέφτομαι ότι πρέπει να πάρω αποφάσεις αλλά σκέφτομαι και τα παιδιά μου
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
αλλά πάντα ήμουν πολύ υπερβολική και τελειομανής
δεν ξέρω τι να κάνω
19-02-2010, 11:42 #4520
Originally posted by esceden
... το ακουγα το τραγουδι αυτο ψες το βραδυ!!
ξεχασα να σου δωσω ενα διπλο λαιβ cd του Κραου που σου ειχα γραψει.. την επομενη φορα!!
Όσο για όσα ξέχασα να σου δώσω,τι να πω;Ακόμα στη βαλίτσα είναι...
Υπάρχουν αρκετές παραλείψεις,που χρήζουν συμπλήρωσης!
Νομίζω πρέπει να οργανώσεις ένα ταξιδάκι κατά πάνω,
να βαδίσουμε κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο και τις εδώ ομορφιές!
'Ελα να πιάσουμε ουρανό,βοριοελλαδίτικο αυτή τη φορά!
Λες και δεν είναι ένας...Σε περιμένω...
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΟΥΡΑΝΟ
19-02-2010, 11:42 #4521
Kαλημέρα λοιπόν πριν πω οτιδήποτε άλλο σας παραθέτω την δίαιτα της μικρής, μην ξεχνάμε ότι η μικρή είναι 22 χρονών άλλαξε χάπι για τον θυροειδή και όλη μέρα τρέχει ...
λοιπόν
ΠΡΩΙΝΟ
1 ΦΛ. γάλα άπαχο με δημητριακά 30 γρ.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
1 χυμό πορτοκαλιού ή 1 φρούτο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
150 γρ κοτόπουλο ή ψάρι ή τόνο ή γαλοπούλα ή 1 μπριζόλα χοιρινή η μοσχαρίσια ή ψαρονέφρι ( 1 φορά την εβδομάδα)
2 αυγά βραστα' (1 φορά την εβδομάδα )σαλάτα πράσινων λαχανικών όχι ντομάτα , + 1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 φέτα ψωμί ολικής.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
1 ΦΡΟΥΤΟ
ΒΡΑΔΥΝΟ
1 ΓΙΑΟΎΡΤΙ + 5 ΚΑΡΎΔΙΑ Ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ + 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ + 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ + 2 φρυγανιές σικάλεως
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΛΕΡ ΤΥΡΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ + 2 φρυγανιές
απο την τρίτη βδομάδα μπαίνουν και λαδερό 1 φορά την εβδομάδα και
από την τέταρτη όλα τα υπόλοιπα + 1 μερίδα ζυμαρικά (280 γρ. βρασμένα με 1 κουταλιά σάλτσα + 1 κουταλιά τυρί τριμένο
αυτά επειδή πνίγομαι κυριολεκτικά θα τα πούμε αργότερα φιλιά
19-02-2010, 12:02 #4522
...έχω κολλήσει στην παλιά μου φωτογραφία και προβάλω εκεί όλα μου τα προβλήματα
Είσαι(κι όχι ήσουν)πανέμορφη και δε χρειάζεσαι να σκαλίζεις τις πληγές σου
με τα σχόλια όσων ψάχνουν να βρουν ομοιότητες στο πριν και το μετά!
Ο χρόνος είναι προίκα μας κι όχι εχθρός μας!Δε μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια μεγέθη...
Είμαι σίγουρη άλλωστε πως και τότε δεν ήσουν απόλυτα ικανοποιημένη με την εικόνα και τη ζωή σου,
απλά τώρα νοιώθεις πως αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να γίνεις πάλι εκείνη
θα ήσουν τρισευτυχισμένη και θα τα έκανες όλα τέλεια!Και εντωμεταξύ χάνεσαι στις ευκτικές και τις αναμνήσεις...
Σήμερα είσαι μία πολύ όμορφη τριαντατοσάχρονη,μητέρα δύο χαρούμενων υπέροχων πλασμάτων,
κάνεις το καλύτερο για όσους αγαπάς,εργάζεσαι,κρατάς σπίτι,ετοιμάζεις τραπέζια κι ας μην έχουν φέτα...
Κάνεις τους Νίκους να έρχονται ανά δεκάλεπτο πάνω από τα κεφάλια μας να μας ρωτάν αν όλα είναι καλά,
για να μην πω για το τσιγάρο,που χαριστικά σου επιτράπηκε μέσα να καπνίσεις...Είσαι σέξυ κι ελκυστική,από το βλέμα
το όλο φως μέχρι τον τρόπο που μιλάς και κινείσαι.Είσαι ένας ζωντανός υπέροχος άνθρωπος,
που κερδίζει την προσοχή πολλών,πιθανόν όμως όχι κι εκείνου,του οποίου η προσοχή ενδιαφέρει περισσότερο.
Δεν είναι ασήμαντο αυτό και δεν το υποτιμώ...Ειδικά όταν η σχέση είχε βασιστεί εκεί,είναι σα να χάνει το βάθρο της.
Δεν πιστεύω πως θέλεις να χωρίσεις!Να είσαι καλά μαζί του θέλεις!Όσο ήσασταν τα δυό σας ήταν εύκολο.
Τώρα με τη ρουτίνα και τα των παιδιών,άλλαξαν οι όροι...Μη ζητάς αυτό που είχες!Δεν υπάρχει πιά!
Όλα αλλάζουν μέρα τη μέρα...Κι οι άνθρωποι κι οι συνθήκες και όσα αξίζουν,όλα!Εμείς οι ίδιοι δεν αλλάξαμε άραγε;
Κάνε μια προσπάθεια ν'αφουγκραστείς και τις δικές του ανάγκες.Να ακούσεις τι λείπει και σ'εκείνον,τι χρειάζεται.
Μίλησε του ήρεμα,χωρίς επιθετικό τόνο και κατηγορίες και για τις δικές σου ανάγκες...Είμαι σίγουρη στα μάτια σας υπάρχει αγάπη.
Δική σας αγάπη!Όχι μόνο η κοινή σας για τα παιδιά...Απλά χάσατε το κανάλι της επικοινωνίας σας κάπου
και χρειάζεται να το φροντίσετε.Θα ήταν υπέροχο να έκανε την κίνηση εκείνος,αλλά οι άντρες είναι πάντα παιδιά,
αντίδραση στη δική μας δράση.Κι όσο εμείς γινόμαστε απόμακρες και επικριτικές σαν και δικές τους μαμάδες,
χάνουμε το ερωτικό πέπλο στα μάτια τους,γινόμαστε κάτι που θέλουν ν'αποφύγουν κι όχι να επιδιώξουν,
για να γλυτώσουν από μπελάδες,γκρίνες κι επικρίσεις.Είμαι σίγουρη πως ούτε εκείνος χαίρεται με την κατάσταση.
Κάπου βολεύεται,κάπου δεν έχει διάθεση να προκαλέσει αναστατώσεις,κάπου δεν τον πειράζει όσο εσένα.
Εσύ όμως που είναι η ζωή σου,που δεν είσαι καλά,θα την κάνεις την προσπάθεια,χωρίς εγωισμό πρωτοβουλίας
για σένα πάνω απ'όλα και μετά για την υπόλοιπη οικογένεια σου!Αρχής γενομένης από σήμερα!
Φρόντισε να περάσετε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο,αμελώντας τα πρέπει κι επιδιώκοντας τα θέλω!
Κοίτα στον καθρέφτη σου την υπέροχη σημερινή Λινταλένια μου και δος της τη χαρά που ξεραμένη αποζητά!
Αυτήν την αναφορά να δώσεις στον εαυτό σου κι όχι των πόσων θερμίδων προσέλαβες.
Σε περιμένω Δευτεριάτικα χαμογελαστή!Είσαι αστέρι και άξια αγάπης!Θυμάσαι;
19-02-2010, 12:16 #4523
Για όσες σπέυσουν να κάνουν την Αννεζινοκορηδίαιτα να υπογραμμίσω
αυτό που πολύ σωστά τόνισε το Αννεζινέλι μου,για να μην έχουμε δράματα μετά
αν δε χάσουμε το ίδιο βάρος στον ίδιο χρόνο!Επίσης οι δίαιτες καλό είναι να είναι ατομικές,
να στηρίζονται στις προσωπικές μας ανάγκες και παραμέτρους,ώστε να βοήθούν
χωρίς αρνητικές για την υγεία μας συνέπειες...Μην ξεχνάτε πόσες ακατάλληλες δίαιτες
εύκολα βρήκαμε και κάναμε,για να μας φτάσουμε σήμερα εδώ...Με πολλή προσοσχή λοιπόν,
καλή επιτυχία σε όσες την ακολουθήσουν κι ας μη συμφωνώ...Ξεφτύλας ο δικτάτορας!
Originally posted by ANNEZINA
Kαλημέρα λοιπόν πριν πω οτιδήποτε άλλο σας παραθέτω την δίαιτα της μικρής, μην ξεχνάμε ότι
η μικρή είναι 22 χρονών άλλαξε χάπι για τον θυροειδή και όλη μέρα τρέχει ...
19-02-2010, 12:27 #4524
Ναταλάκι μου σ'αγαπώ πολύ...
μ'έκανες και βούρκωσα
λίγα βλέπεις και καταλαβαίνεις πολλά
σ'αγαπώ, είσαι τρυφερό και γλυκό παιδί
να σε είχα κοντά μου τώρα
οι δυο μας
να πίναμε καφέ (καλά εσύ κάτι πιο παιδικό) και να μου τα έλεγες όλα αυτά και να με ηρεμούσες
το πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι?
δεν θέλω να προσπαθήσω
έχω μεγάλη άρνηση
ΔΕΝ ΘΕΛΩ
19-02-2010, 12:29 #4525
Originally posted by NADINE
καλή επιτυχία σε όσες την ακολουθήσουν κι ας μη συμφωνώ...Ξεφτύλας ο δικτάτορας!
Ναταλάκι μου εγώ δεν θα την κάνω.
Θα κάνω την δική μου (μια παλιά διαιτολόγου, διάλεξα μία από τις χίλιες που έχω) που είναι και στα μέτρα μου...
Πάντως Αννεζινάκι ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση!
19-02-2010, 12:32 #4526
Αχ, βρε Ναταλάκι πόσο δίκιο έχεις και πόσο όμορφα το παρουσιάζεις, όταν γράφεις από την ψυχή σου, ομορφαίνει και η δική μας?. Έχεις δίκιο σε όλα και έτσι ακριβώς πρέπει να σκεφτόμαστε, η ματαιοδοξία μας όμως μερικές φορές δεν έχει τέλος?
Αν μπορούσα να σκεφτώ ακριβώς έτσι όλα θα ήταν τέλεια?. Τα θέμα είναι ότι και τώρα τέλεια είναι αλλά δεν το βλέπω?. Προσπαθώ όμως να μην στέκομαι στα μικρά πράγματα που μας χαλάν, κάποιες φορές το καταφέρνω κάποιες όχι?.
19-02-2010, 12:32 #4527
Καλημερα σε ολες!!!!!Τι κανετε κοριτσια,πολλη θετικη ενεργεια βλεπω και χαιρομαι πολυ!!!!!Να σας πω για τα Curves,δεν εχω παει αλλα πηγαινει η ξαδερφη μου,που εχει και προβλημα με τη μεση της και ειναι πολυ ευχαριστημενη!!Μια φορα πηγα κι εγω για να δω τι γινεται,δεν εκανα αλλα απο οτι ειδα η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει.Ειναι ενα μισαωρο μεν,αλλα γυμναζει ολες τις ομαδες,και αν εισαι και απολυτα συγκεντρωμενη τοτε το αποτελεσμα ειναι σιγουρο,(η καλη διατροφη εννοειται).Και δεν σπαταλιεσαι και αδικα σε διαδρομους ποδηλατα κωπηλατικα,και γενικα σ' εκεινη την αθλια φαση του γυμναστηριου(τα μισω τα γυμναστηρια)..Εγω ειμαι καλυτερα τωρα με την υγεια μου,ευτυχως ολα πηγαν καλα,και απο κιλα εφτασα τα 60,με κοπο απο τα 62...Μου φαινεται αυτα τα τελευταια 10 πολυ δυσκολα θα φυγουν, υπολογιζω ομως στην καθημερινη ασκηση (χορος-κλασικο/συγχρονο και πιλατες) και οτι ειμαι πιστη στη διατροφη μου (αποφασισα να αποκηρυξω τον ορο διαιτα ειναι πολυ καταναγκαστικος).
Μιλαμε τοση ωρα που γραφω εχω σταματησει τουλαχιστον 10 φορες να φωναξω στα γατια μου,κοντευουν να γκρεμισουν το σπιτι.Αυτη η μικρη η καινουρια ψιψινα φταιει,που ξεσηκωνει και τον αλλον το πιο ησυχο γατι του κοσμου,τον Ιντιαν..Μανουλες μη γελατε μαζι μου...ξερω ακουγεται αστειο οταν εσεις εχετε παιδακια που πρεπει και να διαβασουν και να τα τρεξετε απο δω κι απο κει..Εμενα αυτα ειναι τα δικα μου...!!!
Λοιπν κανονιστε 13 Ιουνιου εχω παρασταση ειστε ολες καλεσμενες, στο Θεατρο του Δημου Αθηναιων.Μακαρι να μπορεσετε να ερθετε,οσες ειστε καπως κοντα τουλαχιστον!
Χαρηκα πολυ που ειδα το Ναταλακι ξανα..αν ειχαν δουλεψει και τα κινητα σωστα θα την ειχα ευχαριστηθει πολυ περισσοτερο!!Τωρα σειρα μου να ερθω,να γνωρισω και τις αλλες υπεροχες ομορφιες!!
Πολυ αναζωογονητικο το ντουσακι!!Φιλια σε οοοοοοοολες!!!!!!!!
19-02-2010, 12:34 #4528
κοριτσια μου να σας ρωτησω κατι γιατι ψαχνω στο google αλλα δεν βρηκα ακρη!στην Αθηνα που εχει???(κεντρο βασικα με ενδιαφερει)!ξερει καποια???
19-02-2010, 12:36 #4529
Originally posted by absolute
κοριτσια μου να σας ρωτησω κατι γιατι ψαχνω στο google αλλα δεν βρηκα ακρη!στην Αθηνα που εχει???(κεντρο βασικα με ενδιαφερει)!ξερει καποια???
19-02-2010, 12:38 #4530
...να σε είχα κοντά μου τώρα
οι δυο μας
να πίναμε καφέ (καλά εσύ κάτι πιο παιδικό) και να μου τα έλεγες όλα αυτά και να με ηρεμούσες
το πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι?
δεν θέλω να προσπαθήσω
έχω μεγάλη άρνηση
ΔΕΝ ΘΕΛΩ
(είναι και σούπερ μαλακή,όλη μαξιλάρες να χαλαρώνεις)
Πίνουμε καφέ μαζί και τα λέμε από κοντά,μόνο τα δυό μας.
Και σε ρωτώ:"Γιατί πιστεύεις πως ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ;"
Μη βιαστείς να μου απαντήσεις...Σκέψου το καλά.
Εκεί είναι η λύση σου.Στα βαθύτερα σου θέλω.
Έχουμε μια άρνηση,που κρύβει όμως μία θέση.
Αυτήν χρειαζόμαστε ν'ακολουθήσουμε.
Οι αλλαγές είναι εξαντλητικές κι επίπονες.
Είναι αναγκαίες όμως για να μη σκορπίσουμε
κι εμείς τη ζωή μας.Για να μη βαρύνουμε και τα δικά μας παιδιά
με όσα μας στερήσαμε.Γιατί η ζωή είναι να τη ζούμε!
Όχι να την κλαίμε και να την αναστενάζουμε,
ειδικά στο βαθμό που περνά από το χέρι μας!
Κι αυτό το λέει κάποια που σκόρπισε χρόνια πολλά
ανάμεσα σ'ένα αχ και ένα βαχ,κλαίγοντας ποτάμια...
Δε ζεις τη ζωή των προγόνων σου,αλλά τη δική σου!
Προσπάθησε να βγάλεις το παλτό από το δικό τους βάρος
για να διακρίνεις πώς θέλεις εσύ να ντυθείς!Είμαι πάντα δίπλα σου!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία