Results 4,666 to 4,680 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-02-2010, 23:24 #4666
Καλησπέρα κοριτσάκια μου, πέρασα να αφησω την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλες σας που με σκέφτεστε.
Ήθελα να μπορούσα να σας φιλήσω μια μια ξεχωριστά και να σας πώ πόση ζεστασιά με κάνατε να νιώσω αμέσως μόλις
γύρισα.
Πόσο πολύτιμες μου είστε!
Ναταλίτσα μου, Βάσια, Μπαρμπουνάκι, Νεκταρίνι, Αλεκουζι μου,Μαράκι μου , Αλαλουμάκι, Σκορπίνες, Υδροχοίνες , Ταυρίνες
μου όλα τα καλά έχουμε από σταθερό έτσι?
Μαράκι μου φόρα κατηφόρα στα κιλά ( έχασα 3.600) όμως ..... να εδώ ακριβώς κολλάει το πόστ της Ναταλίτσας μου,
(εκείνο που το πετροβόλισαν)
δε χάρηκα για την απώλεια, ήταν τόσο ασήμαντο πια ανάμεσα σε ολα αυτά τα σημαντικά που κλονίστηκαν γύρω μου....
Ας μη γκρινιάζω, πρέπει να έχω τη δύναμη να λέω, "υπάρχει και κάτι ακόμα χειρότερο" ...
- 24-02-2010, 23:35 #4667
Λιλάκι, καλό μου Λιλάκι, δε με έχεις εκπαιδεύσει πλήρως...γράφεις για το ποστ της Ναταλίας και εγώ η ανόητη έψαχνα για.......πόστερ!!!!!!!!
Εννοείς το κειμενάκι, μάλλον...ε;;;;
Έλειπες ακόμη τότε....
25-02-2010, 00:25 #4668
Originally posted by tidekpe
Λιλάκι, καλό μου Λιλάκι, δε με έχεις εκπαιδεύσει πλήρως...γράφεις για το ποστ της Ναταλίας και εγώ η ανόητη έψαχνα για.......πόστερ!!!!!!!!
Εννοείς το κειμενάκι, μάλλον...ε;;;;
Έλειπες ακόμη τότε....
Εκείνο που μερικοί παρανόησαν
25-02-2010, 03:30 #4669
Kαληνυχτούδια,αγαπούλες μου!
Μέχρι ν'απαντήσω στα u2u μου και τις καρπουζογκομεναπαιτήσεις,
πέρασε πολύ η ώρα,τα μάτια τσούζουν,το στομάχι γουργουρίζει 14 ώρες τώρα νηστικό
κι έχω κι εγερτήριο στις 6 (ευελπιστώ!)!Κοντολογίς,ο χρόνος πιέζει και πάω για νανάκια!
Αν δεν προλάβω να σας μιλήσω τις επόμενες μέρες(καθότι ολημερίς στο νοσοκομειο
και θα φιλοξενώ κι έναν φίλο Αθηναίο-μην πάει στο πονηρό καμίας πρόστυχος νους)
να ξέρετε πως είστε πάντα στη σκέψη μου και θέλω να μου είστε όλες καλά!Να σας προσέχετε!
Κι όταν επιστρέψω,θέλω να διαβάσω νέα κι από τις νοτιοσκορπισμένες μου(κάτι Κρητικοπούλες)!
Αφήνω κι ένα τραγούδι,να σας συντροφεύει τις νύχτες που θα λείψω.Κάτι χαρακτηριστικό Ναταλένιο,μη με ξεχάσετε...
Όνειρα παραμυθένια μας! --->ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ!
25-02-2010, 10:15 #4670
την καλημερα μου απο εμενα κοριτσια. εμεις κι εμεις μειναμε μου φαινεται. μας αφησε η λιντα, μας αφησε για λιγες μερες και η ναταλια, αλαλουμακι και αννεζινα μπανουν οποτε μπορουν, λιλυ, αλεξανδρα και Tidekpe βραδυα συνηθως, βασια οχι πολυ τακτικα, μαρικακι πλεον μας ξεχασε, ξενια μονο μας διαβαζει, χανελιτσα σπανιως....κι αλλες πολλες που ξεχασα, ε? τι απολογισμος με επιασε??? νιωθω μονη εδω, μπειτε καμια να εχω παρεουλα!!!
ναταλακι να πανω ολα καλα με τη θεια σου ευχομαι και εχε υπομονη και πιστη
λιλακι μου επισης με τη μανουλα σου
tidekpe, τι να σου πω βρε? κι εσυ υπομονη να εχεις με τη μεγαλη κορη και να προσπαθεις να κανεις οτι την καταλαβαινεις και οτι συμπασχεις για να σε χει φιλη της, να τα μαθαινεις ολα και να τη βοηθας στα πραγματικα δυσκολα. οσο για την ντορα σου με το μπουτς, πολλα φιλακια και αγκαλιες να δινεις !!! πολυ μου αρεσε ο τροπος που μας μετεφερες τα προβληματα σου!!! ουτε σαν προβληματα δεν ακουγονται!! εχω ριξει πολυ γελιο!!!
αλεξανδρα μου ροδιτισσα κοντευεις να γινεις ε? πριν περιπου 8-9 χρονια ειχα παει. δεν εψαχνα αντρα οποτε δεν εχω αποψη, δεν θυμαμαι το φαι αλλά εκεινη η παλια πολη μαγικη ειναι και δεν τη ξεχνω. οσο για τη λινδο, δεν πηγα εκει καθολου αλλά θα ξερω οταν τυχει να κανονισω να παρω μαζι μου αθλητικα παπουτσια!!!
λοιπον για καφεδακι ειπαμε. αν βολευει, κανονιζουμε. εχεις το τηλεφωνο μου νομιζω ε? και αν τωρα με μαμα και μπαμπα δεν βολεψει, την επομενη φορα. θα σε εχουμε συχνα θεσσαλονικη απο οτι καταλαβα ε?
μας καθαρισες και το μπανιο ε? μοσχομυριζει σημερα!!!!
ναταλιτσα δεν ξερω αν θα το διαβασεις αλλά η βασια θα γελασει σιγουρα. θυμαστε προφανως που με φαγατε τριτη να μη παω σουπερ για τα αυγα και το γνωστο σαλαμι ε? τελικα χθες που γυρισα σπιτι ο δικος μου μου εκανε παραπονα οτι δεν βρηκε σαλαμι και εφαγε ψωμι με ταραμοσαλατα για προγευμα!!!! εριξα πολυ γελιο!!! ευτυχως ειχα ηδη παει και με ειδε με σακουλες και ηρεμησε!! ταχα οτι τον παραμελω λεει!!!! οκ, δεν το εκανε θεμα μη νιωθετε και τυψεις!!! μαλλον του αρεσε ο συνδιασμος!!! αλλά τωρα πρεπει να παω για ταραμοσαλατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σαλαμι που εγινες ταραμοσαλατα δηλαδη κατι σαν το αγαπη που εγινες δικοπο μαχαιρι!!!! που το θυμηθηκα αυτο ??
φιλακι κουκλακια
λιντα αν μπαινεις και μας διαβαζεις, πολλα πολλα φιλακια σου στελνω. και τωρα θυμηθηκα οτι ακομη δεν σου εστειλα εκεινο το μυνημα στο κινητο. το κανω τωρα
25-02-2010, 10:18 #4671
Καλημερα κοριτσακια μου,
τι μου κανετε?, μπαρμπουνακι μου το συνεχιζω αλλα ειδες επιασε, δεν πηγες προχθες, εχθες ομως φανταζομαι το καψαμε ε?
οσον αφορα την γυμναστικη κανω πολυ λιγοτερο, 3-4 φορες την εβδομαδα απο 30 λεπτα. τα εχω αφησει ολα. θελω να γραφτω σε ενα αλλο γυμναστηριο τωρα μιας και τελειωνει ο χρονος μου στα curves αλλα αυτο που εχει κοντα στο σπιτι μου δεν εχει βολικες ωρες για αερομπικ, θα δουμε πως θα τα βολεψω.
δεν χανω γιατι τρωω γυρω στις 1400 θερμιδες την ημερα, που για τα κιλα μου πιστευω ειναι φυσιολογικες, οποτε τι να σου κανει. διαιτα πιο στερητικη δεν μπορω να κανω, γιατι ηδη νιωθω οτι στερουμαι πραγματα, και ασε που εχω κουραστει πολυ,
δηλ στην ουσια κανω μια συντηρηση, και βλεπουμε, αργοτερα μπορει να το παρω πιο δυναμικα παλι και να παω σε καμμια διαιτολογο, μονο ετσι πιστευω θα τα χασω τα υπολοιπα.
οσον αφορα την επενδυση, δεν μπορεις να φανταστεις, σου λεω αυτη κανει την μεγαλυτερη εντυπωση, ακομα και απο τα κιλα..........
25-02-2010, 10:23 #4672
καλα ε τωρα διαβασα και το μηνυμα για το σαλαμι και την ταραμοσαλατα,
α ρε μπαρμπουνοσυζηγε, δεν μας αφηνεις να αγιασουμε,
εσεις θελετε ομαδικη κουρα,
το βρηκα, τι λετε να ιδρυσουμε το σωματειο ανωνυμων σουπερμαρκετικων?( Α.Σ)
και φυσικα επιτημο μελος η μπαρμ μετα του συζηγου........
Υ.Γ μπαρμπουνι ελπιζω να γελας και να μην με βριζεις.........
25-02-2010, 11:09 #4673
τι να βριζω βρε? γελαω.
καλα κανεις και μενεις με 1400 θερμιδες. νομιζω για συντηρηση θελεις 2000 εσυ. υπολογιζουν κιλο επι 30. με 1400 θα χανεις πολυ αργα αλλά σταθερα και δεν θα κουραζεσαι. μια χαρα τα πηγες μερχι τωρα. μη ποιεζεσαι παραπανω. ο ργανισμος σου εχει αθει να ζει με λιγο. μη σου πω οτι θελει ενα σοκ για να συνελθει. το σοκ ειναι συνηθως αρκετο φαι για καποιο διαστημα. εχει μικρυνει ο μεταβολισμος σου νομιζω και επισης και επειδη μειωσες και τη γυμναστικη αρχισε να ηρεμει ο οργανισμος και να μπαινει σε κατασταση ληθαργου. μην αλλαζεις τιποτε. ενα καλο ντου μετα το πασχα να ξανακανεις και θα φτασεις στον απωτερο σκοπο σου (60 κιλα). κατα τα αλλα η βασιλικουλα σου καλα?
χθες ναι, πηγα σουπερ πηρα διαφορα, οχι τιποτε πολυ παραπανισιο, κατσε να σκεφτω, ναι, 20 εδωσα και επειδη ξεχασα να παρω αυγα ποου ηταν ο βασικος λογος για να παω σουπερ (!!!!!!!!!) πηγα και σε ενα αλλο και εδωσα αλλα 6.
26-02-2010, 09:23 #4674
απαραδεκτες ειμαστε!!! απο τη μια μερα στην αλλη και αν?? γραψτε κατι ντε
αντε να σας πω εγω καθως σημερα ειναι παρασκευη, 85,3. επιτελους κοντευω τα 84 και παλι. αν κρατηθω το σαββατοκυριακο με βλεπω την αλλη παρασκευη κοντα στο 84.
θα μου επιτρεψετε να καταχραστω το χωρο και να γραψω τι παιζει με το αλλο μου προβλημα τη μανια σουπερ μαρκετ. αργοτερα ομως γιατι τωρα εχουμε μιτινγκς και επειγοντα σημερα καθοτι γυρισε ο διευθυντης που ελειπε ολη την εβδομαδα
26-02-2010, 09:55 #4675
Kαλημέρα κι απο εμένα δηλώνω απούσα δύο συνεχόμενες ημέρες λόγω υπερβολικής δουλειάς και σήμερα μια από τα ίδια βέβαια αλλά ένα ντουζάκι μπήκα να το κάνω...μπαρμπουνίτσα είσαι η χαρά του τόπικ με τα σούπερ σου και τα φαγητά σου...άντε με λίγη προσπάθεια ακόμα θα πατήσουμε 80 μέχρι το Πασχα εμείς πάμε παρεούλα...
κατά τάλλα μετά το σοκ που πέρασα προσέχω ακόμα περισσότερο τι τρώω αποφάσισα από δευτέρα να ξεκινήσω επιτέλους στα κούρβες και γυμναστική και όλα καλά..
ναταλία, μπαρμπουνίτσα, αλαλουμάκι βάσια αλεξάνδρα και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο να είστε καλά ..
λίντα μας λείπεις αν διαβάζεις σου στέλνουμε όλες φιλιά πολλά να προσέχεις και να ξαναγυρίσεςι σύντομα..
φιλιά σε όλες.
26-02-2010, 12:33 #4676
basia καλαημερα.
Διαβασα σε μηνυμα σου οτι τελειωνει ο χρονος σου στα curves.
Για πες μου λιγα λογια για την εμπειρια σου εκει.
Εισαι ευχαριστημενη, ειδες καμια διαφορα στο σωμα σου?
Ρωταω, χωρις να ξερω βεβαια ποσο διαστημα πηγαινες.
26-02-2010, 13:07 #4677
κλεβω λοιπον λιγο χρονο απο τη δουλεια μου γιατι μου εχετε γινει εμμονη ιδεα και θελω ολα να τα λεω!!!!
που λετε κοριτσια σημερα το πρωι την ωρα που εκανα διαδρομο σκεφτομουν να παω σουπερ. κοιτουσα προσφορες να διαλεξω σε ποιο να παω. και εκει που κοιτουσα, σκεφτηκα να δω τι πραγματικα χρειαζομαι. κοιταξα απο εδω, κοιταξα απο εκει, δεν βρηκα τιποτε και ετσι πηρα την αποφαση αν μη παω!!! σκεφτηκα οτι θα τυχει να χρειαστω κατι και θα παω σε καποιο σουπερ και τοτε ταυτοχρονα θα παρω και τις προσφορες.. γιατι να παω και σημερα να χασω το χρονο μου???
αυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας. αστειο αλλά για εμενα σημαντικο......
φιλακια σε ολες, καλο σαββατοκυριακο και σουπερ, απο βδομαδα..............(εκτος απο τα λαχανικα μου που δεν μπαινω καν μεσα γιατι τα εχουν εξω και εκτος απο το φιλετο στηθος που εχει προσφορα το λιντλ αυριο!!!!!)
26-02-2010, 14:57 #4678
Aχ βρε μπαρμπουνάκι μόνο που σε ακούω κουράζομαι, ήθελα να'ξερα πόση ενέργεια έχεις ακόμα, και το μυστικό σου "που τι βρίσκεις". Φτου σου κοριτάκι μου να μη σε ματιάσω... όλα τα προλαβαίνεις. Τι να πω μάλλον εγώ κάτι δεν κάνω καλά...
Λιντάκι μου ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλύτερα....
Κορίτσια καλό ΣΚ !!!!
26-02-2010, 15:36 #4679
Γεια σας κ απο μενα..επιτελους ηλιος...οσες μερες ειμαι εδω εχει συνεφια κ βρεχει...Καλο σαββατοκυριακο να εχετε ολες...κ να περασετε υπεροχα!!! φιλακια πολλα...
26-02-2010, 23:31 #4680
Κορίτσια, φτάνει ο καλός μου, το φως του κόσμου, φτάνει ο καλός μου κι έχουμε γιορτή.....ΚΑΙ........................... ...
αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτόοοοοοοοοοοοοοος, αυτόοοοοοοοοοοοοοοοοος...... ..ΚΑΙ...............
εγώ θα πάρω καπετάνιο, θα παντρευτώ ταξιδευτή, πριν με χορτάσει να τον χάνω να φεύγει πριν με βαρεθεί........
καμία σχέση με καπεταναίους ο καλός μου αλλά όντως έρχεται αύριο...δέκα μέρες λείπει, ο καημένος, 2000 χιλιόμετρα έκανε με τη σκ......δουλειά του....και αυτό το δεκαήμερο, ρε παίδες, μας τύχανε όλα στο σπίτι...άλλη φορά θα σας τα γράψω να έχω τα κέφια μου να βγει χιουμοριστικό το κείμενο να γελάσουμε...
βέβαια, φεύγει ο άνθρωπος έρχεται εγώ σταθερή στα κιλά μου...πίστευα, όταν θα γύριζε, θα είχα χάσει κατιτίς, αλλά μπααααααααααααααααααααααα ααααααααα!!!!!!!
ΣΤΑΘΑΡΟΤΗΣ ΒΡΑΧΟΣ, παιδί μου, ΑΚΛΟΝΗΤΗ!
Λοιπόν, κουκλοκόριτσα, θα τα πούμε σίγουρα από εβδομάδα...καλό ΣΚ σε όλες. Φιλιά
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή