Results 4,711 to 4,725 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-03-2010, 15:03 #4711
Καλό μεσημέρι κοριτσάκια, δεν ξαναγκρινιάζω για ερημιά στο τόπικ δεν μου αρέσει να γκρινιάζω γενικώς..
όσο μπορεί η καθεμιά μας μπαίνει ...και βέβαια
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ μην ξαναδιαβάσω κουλά ότι άμα χάσω τα κιλά δεν θα ξαναμπω δεν ΎΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!όσο για το ότι δεν κρατιέσαι ...καταρχάς χαλάρωσε περνάς ΦΑΣΗ κι εγώ έχω περάσει μην κάνεις διατροφή αλλά προσπάθησε και να μην κάνεις πολλές τρέλλες !!! θα δης που θα το ξεπεράσεις και θα συνεχίσεις κανονονικά, το έχω κάνει άπειρες φορές και μέχρι να φτάσω τον στόχο μου θα το ξανακάνω....
βέβαια εμείς οι δύο έχουμε κι ένα ραντεβού για τσουρέκι σοκολάτα εγώ και τσουρέκι κάστανο εσύ + πουράκια στα μέρη σου αυτο δεν το ξεχνάμε φιλιά κοριτσάκι μου...
ναταλία καλό ταξίδι να περάσεις καλά...να προσέχεις και όχι άλλα κακό feeling ξέρεις εσύ..
αλεξάνδρα λιλάκι μαιρυ λού πριγκίπισσα λήδα (ξέρω ότι μπαίνεις και μας διαβάζεις εύχομαι να σου πηγαίνουν όλα καλύτερα) και σε όλα τα ύπέροχα κορίτσια του τόπικα φιλάκια φιλάκια φιλάκια
γεωργία μου πολύ καλή σου επιτυχία όλη η θετική μας ενέργεια κοντά σου κούκλα μου...
- 04-03-2010, 16:19 #4712
Originally posted by ANNEZINA
βέβαια εμείς οι δύο έχουμε κι ένα ραντεβού για τσουρέκι σοκολάτα εγώ και τσουρέκι κάστανο εσύ + πουράκια στα μέρη σου αυτο δεν το ξεχνάμε φιλιά κοριτσάκι μου...
τελικα ενα μικρο παγωτακι χτυπησα μονο και οχι απο τερκενλη και ενα καφεδακι παραδιπλα. αλλά οτι σε σκεφτομουν σε σκεφτομουν.
ασε και την αλλη κακια σκεψη "τι καλα να ημουν με τα κοριτσια τωρα να καναμε ψωνακια, ολο και θα βρισκαμε κατι σε προσφορα....." ο δικος μου ουτε να μπει σε μαγαζια. τι ηθελε να παει δεν καταλαβα....
04-03-2010, 16:23 #4713
Originally posted by BARB3
ναταλια δες u2u
εχω το τηλεφωνο της
λοιπον ειμαι πολυ χαζη. την πηρα τηλ να της δωσω το τηλ αλλά δεν το χειριστηκα σωστα. επρεπε πρωτα να επιμεινω να μου πει αυτα που δεν ελεγε και μετα να της δωσω το τηλεφωνο.......
04-03-2010, 23:46 #4714
Καλησπερα!
Αχ.... σημερα βρεθηκα με το Ναταλακι... μα τι καταπληκτικος ανθρωπος ειναι αυτος?
Επαθα πλακα... Φοβερος χαρακτηρας, αληθινος ..... Ομορφος ανθρωπος εσωτερικα και εξωτερικα!
Κουκλαρα!!! Περασα καταπληκτικα μαζι της! Φυσικα θα θελα να ευχαριστησω και την Barb γιατι χωρις αυτην δε θα βρισκομασταν!
Ναταλακι γλυκο περιμενω την επομενη συναντηση μας .. και με τα υπολοιπα κοριτσια.
Φιλια πολλα, καλο βραδυ.
05-03-2010, 02:22 #4715
Καλησπέρα κοριτσια μου γλυκά,
πέρασα κι εγώ να σας διαβάσω, να πάρω το μπανάκι μου, αλλά και τη δύναμη σας, αυτή που παίρνω όταν
σας διαβάζω.
Γεωργία μου καλή επιτυχία, να μας γυρίσεις γερή και δυνατή.!
Αλεξάνδρα μου, γλυκιά μου θα έρθει και η δικη σου ώρα όπου νάναι, τα καλύτερα σου εύχομαι.
Ναταλάκι μου, ξέρω οτι δε μας ξέχασες, όμως έχεις αφησει πολύ μεγάλο κενό πίσω σου. Να περνάς καλά γλυκό παιδί.
Μαίρη Λου , πόσο σε ζηλεύω με αυτά που γράφεις....
Μπαρμπούνι μου ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ, αυτές τις ατέλειωτες ώρες σε κρύο αφιλόξενο περιβάλλον,
πόσες φορές σκέφτηκα τι όμορφα θα ήταν αν είμαστε μαζί όλες και τα λέγαμε, όσο χάλια κιαν ήταν τα πράγματα....
Εγώ δεν έχω και πολύ καλά νέα γενικότερα, ο φίλος μου ο παιδικός, που μεγάλωσα μαζί του από 2 χρονών, περνάει τη δυσκολότερη
φάση της ζωής του, μάλλον παλεύει για τη ζωή του... Είμαι δίπλα του όσο γίνεται περισσότερο, αδύναμη όμως να προσφέρω κάτι, να δώσω ελεπίδες και κουράγιο...
Από την άλλη έχω και τη μαμά μου στο νοσοκομείο, ευτυχώς σε πιο νορμάλ συνθήκες, δεν παύω όμως να μοιράζομαι μεταξύ δύο
δυσάρεστων καταστάσεων.
Τι να γίνει, δε ξέρω πως μου βγήκαν αυτά έτσι τελείως αβίαστα και ελπίζω να μη σας χάλασα τη διάθεση.
Να είμαστε καλά κορίτσια, υπάρχουν πολλά προβλήματα, όμως η υγεία είναι το πρώτο και μεγαλύτερο αγαθό, όσο κοινότυπο κι αν φανεί αυτό..
Σας φιλώ όλες, μια μια ξεχωριστά, να είσαστε καλά χαρούμενες και λαμπερές
καληνύχτα και καλό Σ/Κ
05-03-2010, 10:12 #4716
Originally posted by Mairy_Lou
Καλησπερα!
Αχ.... σημερα βρεθηκα με το Ναταλακι... μα τι καταπληκτικος ανθρωπος ειναι αυτος?
Επαθα πλακα... Φοβερος χαρακτηρας, αληθινος ..... Ομορφος ανθρωπος εσωτερικα και εξωτερικα!
Κουκλαρα!!! Περασα καταπληκτικα μαζι της! Φυσικα θα θελα να ευχαριστησω και την Barb γιατι χωρις αυτην δε θα βρισκομασταν!
Ναταλακι γλυκο περιμενω την επομενη συναντηση μας .. και με τα υπολοιπα κοριτσια.
Φιλια πολλα, καλο βραδυ.
05-03-2010, 10:23 #4717
λιλυ μου υπομονη κοπελα μου. τιποτε αλλο δεν μπορεις να κανεις. η μανουλα θα γινει συντομα καλα και οσο για τον κολλητο σου, ο θεος ας κανει οτι νομιζει καλυτερο. δεν ξερω τι προβλημα εχει αλλά ας το αφησουμε στα χερια του θεου να αποφασισει τι ειναι καλυτερο γι'αυτον.
πραγματι περνας πολυ δυσκολα. το θεμα ειναι να μη σε παιρνει απο κατω. κοιτα λιγο και τον ευατο σου και επειδη χανεις χωρις να το επιδιωκεις κιλα και μαλλον δεν τρεφεσαι καλα, κοιτα να παρεις καμια βιταμινη να μην σε τρεχουμε μετα εσενα οκ? εχεις καιρο που ταλαιπωρεισαι και καλα ειναι να κανεις κατι να μη σε τρεχουμε κι εσενα οκ???
οσο για δυναμη, ναι κι εγω παιρνω δυναμη και νιωθω πολυ καλα οταν μπαινω και διαβαζω. ειμαστε μια πολυ ωραια παρεα. δεν ξερω πως θα ημασταν αν ζουσαμε ολες στον ιδιο χωρο εργασιακο, γειτονια κλπ. η καθημερινοτητα ειναι διαφορετικη. εδω μπαινεις, εχεις φιλες που θα σε δεχτουν οταν μπορουν οταν βολευει. ενα παραξενο πραγμα. σπανια ειμαστε ολες μαζι μεσα και σπανια μπορουμε να μπουμε σε τσατ ή να μιλησουμε στο τηλεφωνο για διαφορετικους λογους ο καθενας μας, ομως ειμαστε μια παρεα που αλληλοσυμπαθιομαστε και αλληλουποστηριζομαστε και ας μην εχουμε γνωριστει ποτε πολλες μας.
αχ, τι με επιασε?? φταιει μαλλον που θελω καφε και δε μπορω και μου την εδωσε γιατι ηθελα να παω να βρω τουλαχιστον τη βασια και δεν μπορω λογω υποχρεωσεων.....
05-03-2010, 10:26 #4718
καλα, ουτε καλημερα δεν ειπα ε??
και σημερα επισημη μερα ζυγισματος της ομαδας -τρομαρα μας- και ειμαι 85,3. δηλ δεν εχασα τιποτε σε μια εβδομαδα αλλά μπορει να ειμαι και πρησμενη λογω του οτι μολις ειχα περιοδο και. και μαλλον και φορτισμενη συναισθηματικα? δεν ξερω
σαββατοκυριακο θα ζυγιστω και θα εχω ελπιζω καλυτερα νεα. εστω και μισο την εβδομαδα να χανω μια χαρα θα ειμαι.
05-03-2010, 17:05 #4719
Καλά δεν καταλαβαίνω τίποτα που πάτε, ποιόν βλέπετε, κάτι για τραύματα, βαλίτσες, χειρουγεία, ταξίδια, ένας χαμός, και εγώ έχω πολύ δουλειά και δυστυχώς δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω.
Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ. Εγώ έχασα 3 και είμαι 88, άντε να δούμε γιατί κάτι αρχίζει να γίνεται..
Φιλάκια πολλάααααααααααα
05-03-2010, 23:02 #4720
Γεια σας κ απο μενα...επιτελους σπιτακι μου..
Μπαρμπουνακι μου οταν θα ερθω ελπιζω να πιουμε κ εναν μαζι...αμα βολεψει οπως ειπαμε...
Λιλικακι μου κουραγιο κ υπονη....ειναι δυσκολες οι καταστασεις αυτες...ξερω τα εχω περασει....Ευχομαι να πανε οοοοοοοολα καλα κ να επανελθει ο φιλος σου....κ περαστικα ευχομαι να ειναι κ της μητερας σου!!!!!
Ναταλακι μου ψιλοκολησα με το θεμα Θεσσαλονικη-Αθηνα..αλλα αφου μου λες οκ ολα μια χαρουλα....Βασικα σημερα μιλησα με τη γραμματεα θα μου στειλει τις εξετασεις κ τα προεγχειρητικα με κουριερ θα τα κανω κ μετα θα κλεισουμε ημερομηνια....Δεν ξερω αμα θα το πιουμε το καφεδακι...αλλα αν τελικα δεν το πιουμε τωρα ..θα το πιουμε καποια στιγμη σιγουρα.......το τηλ μου θα στο αφησω στο u2u σου....Αν βεβαια τα καταφερω...
Μπαρμπουνακι εσυ το χεις το τηλ μου....καταφερα τελικα να στο στειλω η μπαααααααα.....α κ κατι αλλο το μσν μου ειναι [email protected] αν θελετε μου κανετε add κ τα λεμε κ απο κει...
Ενα υπεροχο ΣΚ σε ολες σας....
06-03-2010, 13:48 #4721
Καλημερααααααα απο μενα κοριτσακια...σημερα ειναι η πρωτη φορα που λεω καλημερα πρωτη....αλλα μαλλον θα ειμαι κ η μοναδικη...τελοσπαντων ελπιζω ολες να ειστε καλα ...
Γεωργια μου εχεις τελειωσει με το χειρουργειο φανταζομαι....περιμενουμε νεα σου.....
06-03-2010, 22:21 #4722
kορίτσια ενεργά, ανενεργά και ημιενεργά...καλησπέρα σας!
Ελάχιστες, πλέον, μέρες πρίν το ʼγιο Πάσχα που, όπως έχω προείπει με κίνδυνο να γίνω θλιβερά προβλέψιμη, μας ήρθε τόσο νωρίς που στο κεφαλάκι μας έχει μπερδευτεί το χριστουγεννιάτικο λαμπιόνι με το κομφετί και το κόκκινο αυγό.Χαρακτηριστικό παράδειγμα νομίζω πως αποτελεί το δύσμοιρο μικρούλι μου που κάθε μήνα κλαίει γιατί έφυγε η μια γιορτή και ακούει τη μισότρελη μάνα του να το ηρεμεί λέγοντάς του να μην στενοχωριέται γιατί
"τώρα έρχονται οι Απόκριες και θα ντυθούμε καρναβαλάκι"
και πάνω που πάει να συνηθίσει την καθημερινή του φορεσιά και ένα απλό, λιτό θα το χακτήριζα στέμμα(γιατί τα μικρούλια που δεν πάνε σχολείο, να σας πω, ντύνονται καρναβαλάκια μέσα στο σπίτι τους) έρχεται η ίδια μισότρελη μάνα να το παρηγορήσει που έφυγαν οι Απόκριες γιατί έρχεται το Πάσχα και
"θα βάψουμε αυγά, θα πλάσουμε τσουρέκια και θα ψήσουμε αρνί' (όπως αντιληφθήκατε η μάνα εκτός από μισότρελη είναι και κοιλιόδουλη και χαρακτηρίζει το θρησκευτικό εορτολόγιο με βάση τα γαστρονομικά έθιμα και μόνο)......
ε, πώς να μην το πάθει το πολιτιστικό σοκ το μικρούλι που τώρα διαμορφώνει εικόνα και συνείδηση...απ'τη μια οι γιορτές που εναλλάσσσονται πιο γρήγορα και από αυτούς που ερωτεύεται η μεγάλη μου κόρη(ΑΧ, εκεί το τι τραβώ πράγματι δε λέγεται...) και από την άλλη η μάνα που χαρακτηρίζει και καθορίζει τα πάντα με βάση το φαγητό...
Και εύλογη η απορία των όσων διαβάζουν γιατί σας τα αραδιάζω όλα αυτά περί του χριστιανικού εορτολογίου και κινητών εορτών....
για να σας πω, ρε κορίτσια, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ....δεν το έχασα το δίκιλο των Χριστουγέννων και, σαν να μη μου έφτανε αυτό, ήρθε και το Πάσχα...απειλητικό και μοσχομυριστό (γιατί πάλι δε θα αντισταθώ).
Γιατί, Πασχαλάκι μου, δεν άργησες λίγο να προλάβω να ξεφορτωθώ το δίκιλο, ώστε να ξεκινήσω μετά για τη δεκαρού...ΓΙΑΤΙ;;;
Δε μας φτάνει η κρίση, τα μέτρα, η αδικοπροβαλλόμενη Τζούλια, το διαζύγιο της Μενεγάκη....παάλι με το μπουρνούζι μου πρέπει να εφανιστώ στην παραλία;;;;;;;;Πάαααααάλι;;;;;
Εμ..το παράπονο με πήρε και έπρεπε να σας το πω! Σας εύχομαι καλό, καλό ΣΚ, ήρεμο ή ζωηρό, όπως το ποθεί η καθεμιά σας...πολλά φιλιά και ειδικά στη Λίλη (μας χρειάζεται περισσότερο...)
07-03-2010, 22:39 #4723
Κορίτσια μου καλησπέρα!
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τα γλυκά λογάκια σας, που αυτές τις ώρες είναι παραπάνω από πολύτιμα.
Πραγματικά αληθινά σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.
Απλά ήρθα για να πω μια καλησπέρα, και να κάνω ένα κάλεσμα στο αποδημητικό μας πουλάκι που πέταξε γι αλλού,
αλλά ξέχασε να επιστρέψει κοντά μας...
Να σας φιλήσω όλες και να σας ευχηθώ μια υπέροχη εβδομάδα, που μακάρι να είναι καλύτερη από την προηγούμενη....
Καλό βράδυ αγαπούλες μου και πολλά φιλάκια
08-03-2010, 10:29 #4724
Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή εβδομάδα, μετά από μία τριήμερη απουσία νάμαι κι εγώ..
λιλάκι μου σου εύχομαι όλα να στρώσουν και η μανούλα να γίνει καλά και ο φίλος σου να βγει νικητής..
κουράγιο κοριτσάκι μου η ζωή είναι πολύ σκληρή μερικές φορές.. σου εύχομαι τα καλύτερα..
μπαρμπουνίτσα μου ώστε με σκέφτηκες για τσουρεκάκι θα το φάμε σίγουρα μην ανησυχείς θα πάμε και βόλτα στα μαγαζιά και για να σε παρηγορήσω ούτε ο δικός μου πάει σε μαγαζιά ΠΟΤΕ!!! με το ζόρι τον τραβάω να αγοράσει ρούχα δικά του γιατι μου δίνει παραγκελίες να του τα αγοράσω εγώ και ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν μπορείς ρε παιδί μου να το πάρεις κιόλας..
κατατάλλα εγώ είχα τριήμερο παρασκευοσαββατοκύριακο λόγω απεργίας..
πέρασα τέλεια την παρασκευή πήγα για ψώνια με την κουμπάρα μου και μετά καφέ είχα πολύ καιρό να βγω με φίλη έτσι στα μαγαζιά και το φχαριστήθηκα, το κλου επειδή άργησα να γυρίσω σπίτι και το έτερον ήμισυ πείναγε είχε μαγειρέψει και μόνος του τελεια!!!!
συνεχίζω διατροφή κανονικά από κιλά δεν ξέρω την πέμπτη θα ζυγιστώ, δεν πιστεύω πια ότι κάνω δίαιτα συνήθισα στα ψητά και στις σαλάτες όταν τελείωσω το ταξίδι των κιλών θα γράψω ένα τόπικ με όλη μου την διαδρομή τι θέλω ακόμα άλλα 12 κιλά σιγά το πράγμα χάσαμε 13 σχεδόν πάμε για άλλα τόσα.....
αλαλουμάκι αλεξάνδρα ναταλάκι και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια την καλήμέρα μου και την αγάπη μου
08-03-2010, 10:39 #4725
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
εδω σε εμας τις βορειες δηλαδη. εγω ξυπνησα με χιονια. ετοιμασα τα παιδια που ηταν μες στην τρελλη χαρα τους και παμε για το σχολειο οπου μαθαινω οτι ειναι κλειστο λογω χιονιου!!!! ε, ενταξυ, δεν λεω ειχαμε χιονι. και οι δρομοι ειχαν αλλά οχι και να κλεισουν τα σχολεια!! πλανο Β λοιπον. τα παω στη μαμα και ερχομαι στη δουλεια. καθως οδηγω σκεφτομαι οτι δεν μπορει ανοιξη ειναι, δεν θα χιονισει αλλο, τζαπα τα κλεισαν τα σχολεια...και εκει που το σκεφτομαι αρχιζει ενα χιονι που δεν λεει ακομη να σταματησει. πατσαβουρες ριχνει....
αυτα τα του καιρου!!! ναταλια αρκετα δεν καθισες στη κολλητη σου? εχουμε και εμεις σειρα. καφε το σαββατο οκ?? στον γνωστο παιδοτοπο? ή χωρις παιδια??
αλεξανδρα μου το καφεδακι δεν θα το γλιτωσεις να το ξερεις. τοσες μερες στη περιοχη μας θα εισαι, να μη σε δουμε εστω για 5 λεπτακια εστω και στο κρεβατι του πονου?? οταν θα ερθει η ναταλια μη με ξεχασεις..... α, μσν δεν εχω. τοτε ηταν που θα με εδιωχναν απο τη δουλεια στα σιγουρα!!!!
καλε μας καθαρισες καθολου?? οχι οτι σε κουραζουμε τωρα τελευταια αφου δεν εχουμε τακτικες επισκεψεις....
λιλακι μου, κουραγιο και υπομονη. πολλα πολλα φιλακια και ολη μου τη θετικη ενεργεια να πανε ολα κατ ευχην
tidekpe, τελικα εισαι χαζομαμα το ξερεις?? και πρεπει αν εισαι και καλη μαγειρισσα. καλε που το θυμηθηκες το πασχα? εξω χιονιζει.....
τσουρεκακι?? ναταλια απο περσυ με χρωστας καφε οταν θα πλαθω τσουρεκια αλλά μαλλον δεν θα εχει καφε ε??? καμια αλλη τουλαχιστον να κανουμε τσουρεκια μαζι? να κοιτατε θελω για παρεα. και που ξερετε, μπορει να χασετε και κανενα κιλακι επειδη θα ειμαστε μεσα σε σαουνα!!!!!!
βασουλινι φιλακια πολλα. και σε ολα τα κοριτσια που δεν μας θυμουνται ή εχουν δουλεια
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....