Results 5,026 to 5,040 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-04-2010, 12:45 #5026
Καλημερα Χριστος Ανεστη... χρονια πολλα....καλο μηνα...καλες βδομαδες....χρονια πολλα σε οσες γενεθλιαστηκαν και δεν τους ειπα....περαστικουλια στη νεκ.....μια σιδερωστρα τημ πρωτη καταπροτιμηση θα παραγγειλω εγω.....
Ελπιζω να εισται ολες απο καλα καλυτερα και ακομη πιο καλα....Χαθηκαμε τον τελευταιο καιρο αλλα ελπιζω γρηγορα να επανελθω στους ρυθμους μου...με το θεματακι μου εχουμε τελειωσει με τις εξετασεις και γυρω στις 24 του μηνα θα γινει το χειρουργειο..κατα πασα πιθανοτητα ομως θα αλλαξουμε κλινικη και αυτο ειναι που με αγχωνει...η Βιοκλινικη εχει πεταξει εξω το ΙΚΑ και τωρα ο Σκρεκας και η ομαδα του θα χειρουργουν αλλου γιατι εχουν πολλα ατομα με γνωματευση απο το ικα....και ειμαστε στην αναμονη να δουμε τι τελικα θα γινει....Αυταααα απο μενα....ΝΑταλια εσυ πως πας με το θεμα σου????
Την αγαπη μου και τα χαιρετισματα μου σε ολες σας....φιλια πολλα κ ελπιζω τωρα να τα λεμε πιο συχνα
- 16-04-2010, 00:37 #5027
Ετσι πέρασα για μία καληνύχτα...
Μπαρμπουνάκι μου μπράβο κ ξαναμάτα μπράβο!!
Σας φιλώ όλες γλυκα και να δηλώσω οτί σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη...... καληνύχτα Ναταλία!!
16-04-2010, 11:17 #5028
Kαλημέρα!Εκεί που ετοιμαζόμουν για Πάτρα την Κυριακή(κι ήμουν κι εγώ πολύ χαρούμενη,Ευγενία μου)
να πάω να πιάσω το Μαρικάκι από το μαλλί,που μας έχει εντελώς παρατημένους(θα έριχνα κι ένα δάγκωμα στο Λούμπι)
μου τηλεφωνούν από το ταμείο μου(πάνω που με ρώτησες Αλεκουζάκι μου)πως εγκρίθηκε μόλις η επέμβαση μου
(τώρα φεύγω για εκεί να παραλάβω τη χαρτούρα)!Παίρνω το γιατρό για να κλείσω ημερομηνία χειρουργείου,
να τρέχουν οι μέρες όσο θα ήμουν Πάτρα(μάλιστα έκανα όνειρα να έρθω και Αθήνα μετά,αφού είχα δυνατότητα)
και μου λέει στις 24 χειρουργούμε Θεσσαλονίκη(πες μας,κοπελιά,κάτι που δεν ξέρουμε),διαθέσιμες ημέρες έχουμε 22,27...
Ο μι τζι,ο γιορ τζι,ο εβριμπάντιζ τζι!Εκεί που έλεγα δε θα έρθει ποτέ η μέρα εκείνη,θα σας τακτοποιώ μία μία όλες
κι εγώ θα μένω η τσατσά στο ράφι...ʼκυρα τα ταξίδια(κλαψ,κλαψ)και ξεκινά προετοιμασία για κοπτοραπτική!
Δεν αποφάσισα ακόμα ημερομηνία,αλλά μάλλον θα πω στις 27,που είναι κι ο αγαπημένος μου αριθμός!
Δεν ξέρω τι λέει η κυρία διευθύντρια για όλα αυτά...Αν της αρέσει η μέρα,αν χρειάζομαι χαρτί από το γιατρό
για να μη μου βάλει αδικαιολόγητες απουσίες,που θα λείψω...Και σήμερα πάω και Κατερίνη να το πω και στους δικούς μου.
Αυτό το πράγμα που πρώτα λέμε στο διαδίκτυο και μετά στους δικούς μας για εγκυμοσύνες,επεμβάσεις,γκο μενικά και τα συναφή
να το κοιτάξουμε λίγο νομίζω...Είμαι πολύ αναστατωμένη!Χαρούμενη πάντως και πολύ αισιόδοξη!Σκέφτομαι πολύ την Ονειρένια μας,
αλλά όχι με φόβο όπως παλιά,αλλά νιώθω κοντά στην ψυχολογία και τα όνειρα της πριν πάει κι εκείνη για την επέμβαση της...
Πέντε μήνες πέρασαν...Δεν ξεχνιέται η μνήμη της...Ελπίζω να αναπαύεται ήρεμη,μακριά από κάθε σκιά...
Μόλις αποφασίσω κάτι πιο συγκεκριμένο,θα σας ενημερώσω φυσικά!Πάντως το σημαντικό είναι πως επιτέλους προχωράμε!
Τα φιλιά μου σε όλες τις αγάπες μου!Να σας προσέχετε!Να έχετε μια υπέροχη Παρασκευή και Σαββατοκύριακο!
16-04-2010, 11:19 #5029
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια....πολύ πολύ χαρούμενα,όπως η Ευγενία, και μη ,όπως εγώ, και κανείς άλλος, ελπίζω.
Μπορεί να μη σας ταράζω με τις δίνες μου πλέον, Ναταλάκι, αλλά με ένα ελαφρό κυματάκι σας αφήνω γλυκόφιλα και μελοευχές για ένα ΣΚ, όπως η καθεμιά μας το θέλει...
ΥΓ. Λιλάκι μας, εσύ είσαι αυτή που στηρίζεις την ελλήνική αγορά γιατί δε σου κάνει τίποτε από τα παλιά σου ρούχα;;;;;;
Από εσένα θα σωθεί η οικονομία μας, εθνική ευεργέτιδα!!!!!!!
16-04-2010, 11:21 #5030
ΤΈΛΕΙΑ...ΝΑΤΑΛΙ, άντε και άλλη που σε λίγους μήνες θα στηρίζει την ελληνική αγορά....
Καλή αρχή.....φιλιά πολλά
16-04-2010, 11:26 #5031
Originally posted by tidekpe
...με ένα ελαφρό κυματάκι σας αφήνω γλυκόφιλα και μελοευχές για ένα ΣΚ, όπως η καθεμιά μας το θέλει...
Δεχόμαστε και το ελαφρύ σου κυμματάκι για αρχή...
Αλλά σε θέλουμε σύντομα δυνατή και πάλι στα πόδια σου!
Για σένα πρώτα φυσικά,αλλά και για μας που αποζητούμε την παρέα σου.
--->Έλα,κύμα,πάρε με...
16-04-2010, 11:41 #5032
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ καλημερουδια και απο μενα.....ναταλακι μου πολυ καλα τα νεα σου.....τελικα απ οτι καταλαβα χειρουργησε 24 τουτουνου στη θεσσαλονικη?????Δηλαδη ιδια μερα ιδιο μερος??????Μαζι θα ειμαστε στο κρεβατι του πονου????Τελειαααααααααααα θα εχουμε και παρεουλα η μια την αλλη αφου δεν ετυχε να πιουμε καφε θα πιουμε ορο στα διπλανα κραβατια
....αχ αντε να μετραμε αναποδα........9 και σημερααααααααα...................... ...
16-04-2010, 12:28 #5033
Κορίτσια καλη επιτυχία και στις 2, τί επέμβαση θα κάνετε? Sleeve?
Εμείς νεα σας πώς θα μαθαίνουμε?
Κάτι άσχετο που ηθελα να το πω καιρο τωρα
Nadine είσαι ενας πολυ γλυκος άνθρωπος ο οποίος μου δινεις πολυ δυναμη οταν μιλας, ειτε απευθυνεσαι σε εμενα ειτε όχι, εχεις πολύ ευγενική ψυχή και γλυκό χαρακτήρα,Σε ευχαριστω πολύ γιατι ημέρες που ημουν στα πολυ νταουν μου σε διαβαζα και μου εφτιαχνες την διαθεση, σε ευχαριστω για ολα τα καλα και σημαντικα που μου εχεις προσφερει και ας μην το ξέρεις.
16-04-2010, 12:44 #5034
καλημερα κουκλες
ευχαριστα τα νεα σημερα βλεπω και δεν μπορω να μη σχολιασω οτι ναι, θα ειμαστε πλεον πολλες που θα στηριζουμε την ελληνικη αγορα. (με βαζω κι εμενα μπας και κολλησω λιγο γιατι εχω απο το καλοκιαρι να πεσω απο τα 84). αν παραμεινω η αγορα δεν θα δει φως οποτε καλα θα κανετε οσες εχετε μαγαζια με ρουχα να μου βρειτε τροπο να αδυνατισω...
καλε, γινονται και θαυματα. κοιτα να δεις που και η ναταλια πηρε ημερομηνια. βρε λες να παω κι εγω?
και θα πηγαινες πατρα ναταλακι ε? και για καφε δεν λες τιποτε? μαλιστα, μαλιστα....και θα πηγαινες να βρεις το μαρικακι το λουμπι την ευγενια κ.α. (και αλλους)? ερωτηση κανουμε δηλαδη
16-04-2010, 13:41 #5035
Καλημέρα κοριτσάρες και αγοράρες.
Ναταλία μας (μας = ανήκεις σε όλους μας :P) από την μια χαίρομαι για σένα, από την άλλη εγώ είμαι κάπως .... χέστης, και τα φοβάμαι αυτά.
Ότι κάνει την ψυχούλα σου να ηρεμήσει όμως, αυτό θέλω κι εγώ για σένα.
Αν χρειάζεσαι εκπρόσωπο τύπου για την ενημέρωση του λαού σου, είμαι στην διάθεση σου.
Καλημέρα μας.
16-04-2010, 14:04 #5036
Originally posted by karamela
Κορίτσια καλη επιτυχία και στις 2, τί επέμβαση θα κάνετε? Sleeve?
Εμείς νεα σας πώς θα μαθαίνουμε?
Κάτι άσχετο που ηθελα να το πω καιρο τωρα
Nadine είσαι ενας πολυ γλυκος άνθρωπος ο οποίος μου δινεις πολυ δυναμη οταν μιλας, ειτε απευθυνεσαι σε εμενα ειτε όχι, εχεις πολύ ευγενική ψυχή και γλυκό χαρακτήρα,Σε ευχαριστω πολύ γιατι ημέρες που ημουν στα πολυ νταουν μου σε διαβαζα και μου εφτιαχνες την διαθεση, σε ευχαριστω για ολα τα καλα και σημαντικα που μου εχεις προσφερει και ας μην το ξέρεις.
16-04-2010, 14:06 #5037
Originally posted by alexandra79
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ καλημερουδια και απο μενα.....ναταλακι μου πολυ καλα τα νεα σου.....τελικα απ οτι καταλαβα χειρουργησε 24 τουτουνου στη θεσσαλονικη?????Δηλαδη ιδια μερα ιδιο μερος??????Μαζι θα ειμαστε στο κρεβατι του πονου????Τελειαααααααααααα θα εχουμε και παρεουλα η μια την αλλη αφου δεν ετυχε να πιουμε καφε θα πιουμε ορο στα διπλανα κραβατια....αχ αντε να μετραμε αναποδα........9 και σημερααααααααα...................... ...
16-04-2010, 14:24 #5038
ναταλια μου............
επιτελους, και εγω νομιζα πως δεν θα εφτανε ποτε η ωρα σου,
και τοσο γρηγορα ε?
αχ ποσο χαιρομαι.........
κατα τα αλλα εγω ειμαι 3 μερες καλα, δοξα το θεω μην το ματιασω.......
αντε σας αφηνω γιατι η δουλεια τρεχει.............
16-04-2010, 14:31 #5039
Originally posted by spot
Καλημέρα κοριτσάρες και αγοράρες.
Ναταλία μας (μας = ανήκεις σε όλους μας :P) από την μια χαίρομαι για σένα, από την άλλη εγώ είμαι κάπως .... χέστης, και τα φοβάμαι αυτά.
Ότι κάνει την ψυχούλα σου να ηρεμήσει όμως, αυτό θέλω κι εγώ για σένα.
Αν χρειάζεσαι εκπρόσωπο τύπου για την ενημέρωση του λαού σου, είμαι στην διάθεση σου.
Καλημέρα μας.
16-04-2010, 14:35 #5040
Kαλό μεσημέρι κοριτσάκια μου
Ναταλία μου τι ευχάριστα νέα διαβάσαν τα ματάκια μου, μην πτοείσαι μάτια μου και μην σε αγχώνει τίποτα όλα θα πάνε τέλεια
ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΕΧΤ ΤΟP MODEL 2011
είδες που αγχωνόσουνα κοπελιά νάτα νάτα τα μαντάτα τα ξαφνικά και τα χαρμόσυνα όσο γιατο αν οι μέρες ευνοούν δεν ξέρω να σου πω δεν ασχολήθηκα ποτέ με αστρολογικούς χάρτες και τα σχετικά για μένα όλες οι μέρες είναι καλές αρκεί να τις κάνουμε εμείς ΄να είναι καλές εκπέμποντας ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ..
σου εύχομαι ότι καλύτερο και σε σένα και την Αλεξάνδρα που απ΄΄ ότι κατάλαβα θα είστε παρεούλα ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ....
όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια που ζηλεύουν ....
έλα για να συνεχίσουμε πρόγραμμα διατροφής κουκλίτσες..
στα νέα μου τώρα συνεχίζω ακάθεκτη κουρβες νοιώθω πολύ καλύτερα με την γυμναστικη πάω τέσσερις φορές την εβδομάδα, πιέζομαι βέβαια λίγο γιατί τρέχω σαν την τρελλή μετά αλλά μου αρέσει πολύ με εκτονώνει και ας τρέχω μετά δεν με νοιάζει...
φιλια πολλά σε όλες σας να έχετε ένα υπέροχο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....