Results 5,056 to 5,070 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-04-2010, 02:11 #5056
Koritsia logw epaggelmatos exw na pw asxeta me ta upoloipa post sas oti to reductil exei edw kai 4 mhnes kathrgh8ei apo tous farmakeutikous pagkous logw parenergeiwn sto kentriko neuriko susthma kai oxi mono. Kserw oti o arxikos titilos tou post einai palios kai twra milate gia boltitses, gia alles texnikes pou exete akolou8hsei kai ta sunafh apla h8ela se periptwsh pou den to kserate na sas enhmerwsw. Kala na pernate kai na liwnete......
- 20-04-2010, 09:21 #5057
Καλημέρα,
Διαβάζω για ετοιμασίες για επεμβάσεις και απλώς ζηλεύω...... Ναταλάκι και Αλεξάνδρα είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε περίφημα και μετά την επέμβαση θα ξαναγεννηθείτε και θα αλλάξει η ζωή σας?.. άντε ανυπομονούμε !!!!!!!!!
20-04-2010, 11:16 #5058
Originally posted by alexandra79
Και πριν προλαβω να τελειωσω αυτα που ελεγα μολις χτυπησε το τηλ μου....η ημερομηνια αλλαξε και εχει γινει 22 του μηνος και τελικα στην βιοκλινικη....και τωρα η καρδια μου παιζει ταμπουρλοοοοοοο...........τι να κανω για να ξεαγχωθω????????Θα μπω χειρουργειο γυρω στις 4 το απογευμα .......και θα βγω απο την κλινικη Δευτερα.....ααααααααααααααα� �αχχχχχχχ
Μετά από σπάσιμο νεύρων,αμφιβολίες,δισταγμο ύς κι ανασφάλεια,έχουμε τόπο και χρόνο
για τη μεγάλη μας αλλαγή!Φυσικά και θα έρθω να σε δω,αφού δεν έχεις πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν θέλεις να βρεθούμε πριν ή μετά την επέμβαση σου.Αν θα σε χαλάρωνε πριν...
Σου αφήνω τα τηλέφωνα μου σε u2u για να οργανωθούμε.Έγώ σήμερα ελπίζω να μάθω τη δική μου ημερομηνία.
ʼντε,τέλος τα ψέμματα...Πάμε γι'άλλα,ελπίζω!Σε θέλω ήρεμη και χαλαρή!Τόσοι έκαναν την επέμβαση και πήγαν μια χαρά.
Δε νομίζω στην πόλη του 2010 που ζεις να χρησιμοποιείτε το πηγάδι για τουαλέτα...Πάρε με να τα πούμε.
Εγώ είμαι τόσο χαλαρή,που μάλλον επιφορτίστηκαν άγχος οι δικοί μου και για λογαριασμό μου.Σου αφήνω φιλιά και σε περιμένω.
20-04-2010, 11:20 #5059
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και στο αγορι...1 και σημερα.......αυριο ξυπναω το πρωι τρωω μεσημεριανο στις 12 η ωρα στις 1.30 δυο μπουκαλακια καθαρκτικο συντηρουμε με υγρα και πεμπτη 11 η ωρα κανω εισαγωγη και το απογευμα χειρουργειο.....σημερα νομιζω ειμαι καλυτερα απο αποψη αγχους.....αλλα ποναει ο λαιμος μου ψιλοποναει βασικα και φαγουριζουν τα αυτακια μου θα χει πλακα να κανω τπττ πυρετο και μετα να τα αναβαλλουν ολα....υπομονη οργανισμουλη μου μην με προδωσεις τωρα....και σου υποσχομαι απο πεμπτη και μετα να σε εχω στα οπα οπα....."στα οπα οπα θα σε εχω ..θα σε προσεχω" ακους??????? Πρεπει να ακουει!!!!!!αυτα δεν ξερω τι αλλο να πω τις καλημερες μου....
20-04-2010, 11:29 #5060
Originally posted by Elma
Koritsia logw epaggelmatos exw na pw asxeta me ta upoloipa post sas oti to reductil exei edw kai 4 mhnes kathrgh8ei apo tous farmakeutikous pagkous logw parenergeiwn sto kentriko neuriko susthma kai oxi mono. Kserw oti o arxikos titilos tou post einai palios kai twra milate gia boltitses, gia alles texnikes pou exete akolou8hsei kai ta sunafh apla h8ela se periptwsh pou den to kserate na sas enhmerwsw. Kala na pernate kai na liwnete......
Τα μάθαμε τα μαντάτα και το κόψαμε το χάπι(όλες ελπίζω!)
Καλό θα ήταν να παραθέσω στο εναρκτήριο ποστ του τόπικ
την πληροφορία για όποιον τυχόν δεν το γνωρίζει και μας βρίσκει.
Καλά να περνάς κι εσύ!Κι όσο για λιώσιμο,φαντάζομαι αναφέρεσαι
σ'αυτή τη ζωή κι όχι στην αιώνια...Γιατί εκεί είναι το μόνο σίγουρο!
Στην εδώ είναι τα ζόρια!Θα μου πεις μπορεί να λιώσουμε κι από έρωτα,
που δε θα μας κακόπεφτε.Από ζέστη...ε...έτσι κι έτσι αυτό το λιώσιμο.
Από γυμναστική...ουφ...απ' αυτό δε θα πάρω προς το παρόν,ευχαριστώ!
Κάπου εδώ νομίζω είναι καλύτερα να μασώ παρά να φλυαρώ!
Καλή δύναμη και στις δικές σου προσπάθειες για το καλύτερο σου,καρντάσι!
Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
20-04-2010, 11:31 #5061
Ναταλια μου τα εχω τα τηλεφωνα σου....οποτε θα τα πουμε μεσω τηλ...και θα κανονισουμε θα σε παρω καποια στιγμουλα αυριο......
20-04-2010, 11:36 #5062
Μια χαρά θα είσαι,Αλεκουζάκι μου!Ψυχοσωματικά είναι όλα από την αγωνία σου!
Αποκλείεται να αρρώστησες!Ώστε καθαρτικά,ε;Εγώ πάλι δεν την μπορώ αυτή τη σαπουνάδα.
Λέω να ακολουθήσω τις Ζορζετινές παροτρύνσεις και να κάνω κλύσμα.Κάτι θα ξέρει ο παλιός!
Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα!Όλα θα περάσουν και θα ξεχαστούν και θα μείνει το καλό αποτέλεσμα!
Είσαι ήδη Θεσσαλονίκη;Θα τα πούμε κι από κοντά!Να έχεις μια υπέροχη μέρα!Φιλάκια πολλά πολλά!
20-04-2010, 11:40 #5063
Originally posted by alexandra79
Ναταλια μου τα εχω τα τηλεφωνα σου....οποτε θα τα πουμε μεσω τηλ...και θα κανονισουμε θα σε παρω καποια στιγμουλα αυριο......
20-04-2010, 11:46 #5064
Νούδι,παλίρροια και Ζορζέτ!
Αφού έσκασα τρεις μέρες να σκέφτομαι τι μπορεί να εννοείτε,
κατέληξα μόνο σε έναν αναγραμματισμό,αντιστροφή� � θέσεων των τσ και π.
Έτσι και είναι αυτό,έχω να σας πω πως είστε όλες πολύ άρρωστες!Κι απ'ό,τι λένε,
αυτή είναι και η πιο δύσκολη επέμβαση,να βγει από το μυαλό της γυναίκας...
Ντροπή και αίσχος!Δεν έχω λόγια για τη διαστροφή σας,πρόστυχες!
Και για να έχουμε καλό ρώτημα,πώς συνάδει το όμορφο με το εν λόγω;
Υπάρχει κι εκεί ομορφιά και κριτήρια της;Για διαστάσεις που κάνουν
τη διαφορά ήξερα,αλλά για ομορφιά...Εκτός αν ακόμα είμαι στα σκοτάδια μου
κι απλά εκτίθεμαι.Δε θα το αντέξω να φύγω αδαής!Τακτοποιήστε με πάραυτα!
20-04-2010, 11:57 #5065
Αλαλουμένια μου!Πώς με νιώθεις κι εμφανίζεσαι την πιο κατάλληλη πάντα στιγμή!
Ελπίζω να έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα στην καθημερινότητα σου
και σιγά σιγά να βρεις τη σειρά σου,να ηρεμήσεις και να συνεχίσεις την προσπάθεια
για όσα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα μ'εσένα,γιατί πέρα από τα πρακτικά οργανικά,
κάθε που έρχεται καλοκαίρι σε πιάνουν και τα ψυχολογικά σου και δε θέλω πάλι να μου πέσεις!
Είσαι στη σκέψη μου και ξέρω πως είμαι κι εγώ κι ας μη μιλάμε συχνά!Έχω εικόνα από το αυτοκίνητο σου
και μου κρατά συντροφιά όποτε μου λείπεις!Εγώ και η κόκκινη ομπρέλα μου σου στέλνουμε τα φιλιά μας!
Η Λινταλένια μας τελικά παραιτήθηκε από τη δουλειά της,έχει ηρεμήσει,είναι καλά με τα παιδιά της,
πιο ποιοτικός ο μεταξύ τους χρόνος,έχει φανεί και σ'εκείνα η καλή της επίρροια,πηγαίνει γυμναστήριο...
Κάνει ακόμα κάποιες σκέψεις αναφορικά με όσα συζητούσαμε...Ο χρόνος θα δείξει...Καλά είναι τώρα πάντως!
Εγώ δυστυχώς δεν έχω χρόνο να κατέβω Αθήνα πριν το χειρουργείο να συναντιόμασταν.
Ήδη αναρρωτιέμαι αν θα προλάβω για το χειρουργείο με τόσες εκκρεμότητες,που έχω να τακτοποιήσω.
Μετά θα με φέρουν πίσω σηκωτή...Ας πάνε όλα καλά,ας αναρρώσουμε και βλέπουμε για το καλοκαίρι.
Να σε προσέχεις και να μην αφήνεσαι στις τρικλοποδιές σου!Μικρά βήματα και στόχοι τη φορά,στο χρόνο και βαθμό,
που μπορείς χωρίς να μου πιέζεσαι!Είμαι σίγουρη πως είσαι πιο κοντά από ποτέ να κάνεις τη διαφορά!
Σου αφήνω τον αγαπημένο μου άγγελο να σε φυλάει.Είμαι πάντα δίπλα σου!Φιλάκια πολλά πολλά!
20-04-2010, 11:59 #5066
Οχι Ναταλια μου δεν ειμαι Θεσσαλονικη θα ερθω την πεμπτη το πρωι 2 ωρες δρομος ειναι οποτε θα ξεκινησουμε κατα τις 7-8 για να ειμαστε στην ωρα μας με την κινηση .....
20-04-2010, 12:09 #5067
Μόλις ξανατηλεφώνησα και προσπαθούμε για τις 27...
Ελπίζω σήμερα να ξέρω,να τελειώνει κι αυτό.
Την καλημεροκαλησπέρα μου σε όλα τα ομορφοκόριτσα μας!
Να έχουμε μια ήρεμη κι ευχάριστη ημέρα,γεμάτη θετικές ειδήσεις!
20-04-2010, 12:12 #5068
Οκ,Αλεκουζάκι μου!Οπότε θα σε δω με τα νυχτικουδάκια σου
και πιθανόν να μη συναντήσω το 80% του στομάχου σου!
Καλό δρόμο να έχετε και όλα να πάνε κατ'ευχήν,καρδιά μου!
20-04-2010, 12:23 #5069
Ευχαριστω ναταλια μου.....μακαρι να σου κατσει για τις 27......να τελειωνεις και συ.....μαλλον δεν θα χεις την τιμη να το γνωρισεις αυτο το 80% αλλα θα γνωρισεις το 100% απο την υπολοιπη αντε το πολυ πολυ να μου λειπει κανενα κιλο λογω καθαρκτικων
ολα να μας πανε καλα και να χουμε καλη αναρωση......
20-04-2010, 12:51 #5070
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια
πρώτα από όλα θέλω να στείλω την αγάπη μου , όλη μου την θετική ενέργεια και τις ευχές μου στην Αλεξάνδρα μας για μια απολύτως επιτυχημένη επέμβαση...
κοριτσάκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα πολύ πολύ καλή επιτυχία..
μετά θα πάρει σειρά το ναταλάκι για να γίνει μοντελάκι...
κρίμα που δεν θα μπορέσουμε ναταλία να βρεθούμε έστω και και για ένα καφεδάκι πριν την μεγάλη μέρα μου φαίνεται πως είναι γραμμένο στα άστρα να τα πουμε στα βόρεια, χάρηκα που η λίντα είναι καλά αν μιλήσετε στείλε της φιλιά από μένα και την αγάπη μου....
εγώ είμαι μια χαρά γυμνάζομαι κάνω διατροφή δεν έχω ζυγιστεί για να σας πω την άλλη βδομάδα στο γυμναστήριο δεν πάω πια διαιτολόγο συνεχίζω μόνη μου δεν μπορώ να πληρώνω και διαιτολόγο και γυμναστήριο, τώρα πια είμαι πιο δυνατή και μπορώ και μόνη μου....
αλαλουμάκι μου χάρηκα που εμφανίστηκες και μάθαμε νέα σου
φιλιά πολλά σε όλες τις κουκλίτσες
ΜΠΑΡΜΠΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία