Results 5,161 to 5,175 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-05-2010, 23:04 #5161
Γειά σας,όμορφες και σατανικοί παπαράτσι!
Βγήκα χθες από την κλινική και μετά από μια μαραθώνια διαδρομή
ήρθα στο πατρικό μου να με φροντίσω...Με ενέσωσα πρωί πρωί
(οι γονείς,δεν τους πάει η καρδιά να τρυπήσουν το παιδί τους!)
είμαι όλη μέρα ανάσκελα,πιάστηκε η πλάτη μου για να μην πω τι άλλο
ακόμα μελανιασμένο...Προσπαθώ να παίρνω ένα παυσίπονο το βράδυ,
έχω πονάκια και τραβηγματάκια,είμαι στα υγρά(πεινάω πάντως,αλήθεια,ήδη).
Εντάξει,σε ανάρρωση είμαστε,τα ξέρουμε αυτά...Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά
και να είναι το τελευταίο χειρουργείο!Με τις νέες 9 τομές,τα σημάδια στο στομάχι μου
είναι πλέον 20!Και το κακό είναι πως στην πλαστική θα πετάξουν το καλό,αποτριχωμένο,
αψεγάδιαστο δέρμα μου και θα τεντώσουν το φρανκενσταϊνικό μου...Ας φτάσουμε με το καλό εκεί...
Πάντως σε γενικές γραμμές,το περίμενα δυσκολότερο.Η επέμβαση κράτησε κάπου στις 6:30 ώρες,
μου είπαν πως με το που με άνοιξαν και με είδαν,ο Σκρέκας είπε στον αναισθησιολόγο να με ξυπνήσει,
πως δε με χειρουργεί...Φαντάζεστε να ξυπνούσα και να μου έλεγαν πως δεν έγινε τίποτα τόσο που περίμενα;
Τελικά του πήρε τέσσερις ώρες μόνο να καθαρίσει συμφύσεις για να φτάσει εκεί που ήθελε,να ψάξει και να φτάσει
τον δακτύλιο,του οποίου η βαλβίδα τελικά έμεινε μέσα μου,καθώς τον βρήκαν κομμένο κι εκείνη άφαντη.
Μου λέει,κάπου σε συμφίσεις θα κρύβεται,πως έχω ακόμα πάρα πολλές και πως αν αδυνατίσω και πεταχτεί
η βαλβίδα και τη βρούμε,θα με ανοίξουν με τοπική να τη βγάλουμε.Σε δουλειά να βρισκόμαστε,ένα πράγμα.
Το στομάχι ήταν πολύ παχύ στα τοιχώματα του από τον δακτύλιο,τα εργαλεία έσπαζαν...αξέχαστη θα τους μείνω,λένε.
Τέλος πάντων,έχω το δεύτερο συλλεκτικό βαζάκι μου δακτυλίου και μανικωμένο επιτέλους στομάχι!
Το πρώτο βράδυ ήταν δύσκολο(είχαμε πολύ αιματοεμετό)για δύο μέρες ένα βάρος στο στήθος και την καρδιά,
αρκετές καούρες και παλινδρόμηση από τον ταλαιπωρημένο 6 χρόνων οισοφάγο μου,αλλά από την τέταρτη μέρα
είμασταν πολύ καλύτερα,δόξα τω Θεώ!Είχα και τα γλυκά σας μηνυματάκια κάθε τρις και λίγο,ένιωθα την αγάπη
και τη σκέψη σας συνέχεια δίπλα μου...Απλά δεν ήμουν σε θέση να απαντήσω(είχαμε και δυσκολία με τις φλέβες
στα χέρια που σπάζανε,μελάνιαζαν και πρηζόντουσαν...μαύρο κι όποιο λευκό μέρος του κώλου από τις ενέσεις,
μαύρα και τα μπράτσα,αλλά άγια φαρμακευτική κάθε τρις και λίγο,πολύ μου συμπαραστάθηκες,να'σαι καλά!)
Ίσως κάπως ακούγονται όλα αυτά,αλλά αλήθεια,τα περίμενα χειρότερα.Μετά τον πρώτο δακτύλιο,όλα
είναι παιχνιδάκι!Κλείνω τώρα να ξαπλώσω,γιατί τραβάνε οι τομές στο καθιστό.Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς
στο φρεσκοσυγχειρουργημένο μου Αλεκουζάκι και πολλά πολλά φιλάκια σε όλες τις λατρεμένες μου υπάρξεις!
Είστε όλοι συγκινητικότατοι!Σας ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για το ενδιαφέρον σας για μένα!
Να σας προσέχετε,πολύτιμοι μου!Τα λέμε αύριο πάλι...Φιλάκια πολλά πολλά!
- 03-05-2010, 23:44 #5162
Μπραβο ναταλακι μου...χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και επιτελους εισαι σπιτι....ταλαιπωρηθηκες πολυ κοριτσακι μου αλλα απο δω και περα ολα σου ευχομαι να σου πανε οσο καλυτερα γινετε....καλη αναρωση...καλη κατηφορα....και δεν ξερω τι αλλο να πω τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου....κοιτα να ξεκουραζεσε τωρα να ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου και ολα θα παρω τον σωστο δρομο...φιλακια καλη μου και σου ευχομαι ονειρα γαλαζια σημερα και καθε βραδυ....
04-05-2010, 01:39 #5163
Ναταλακι γλυκο, σιδερενια να εισαι κουκλα μου και συντομα θα ξεχασεις την ολη ταλαιπωρια και τους πονους.
Σε ειχα στο μυαλο μου και ηθελα να σε παρω τηλεφωνο αλλα εκανα αναβαθμιση το κινητο και ολα τα αποθηκευμενα μου νουμερα εξαφανιστηκαν!
Αν θελεις και μπορεις στειλε μου ενα sms να αποθηκευσω το νουμερο σου.
Καληνυχτα κουκλες, ονειρα γλυκα.
04-05-2010, 02:27 #5164
Καλώς επέστρεψες σπιτάκι σου "blue curacao" !!!!
Τώρα πια ολα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο...
Φιλάκια πολλά και καλή ανάρρωση
04-05-2010, 10:19 #5165
Δε στο κρύβω...φοβήθηκα με την περιγραφή ή δεν είμαι από αυτούς που λένε τα κατάλληλα λόγια, η άκαιρη...πρέπει να είναι ακόμη πολύ ζόρικο, οπότε χαπακώσου, αν επιτρέπεται...ένα φίλος μου χειρουργός θεωρεί το καταλάγιασμα του πόνου νούμερο ένα στα χειρουργεία για την ψυχολογία του ασθενή...λάτρεψε τα παυσίπονα!
γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι και για κάτι απορίες που μου δημιούργησαν τα γραφόμενά σου θα τα πούμε, όταν επανέλθεις σώα κι αβλαβής....φιλιά πολλά Ναταλάκι..
Ζουμωαλέξω, ΄δεν μας έχεις πει τα νεώτερα...έφαγες τίποτε στερεό; ʼντε ενημέρωσε να παίρνουμε θάρρος οι λιγόψυχες...
Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια...
04-05-2010, 11:15 #5166
Καλημερες....τι στερεο αγαπημενη τιντεκπε....εκει σταθερη στα ζουμια.....χυμους κανενα ζουμακι απο κοτα αλανιαρα η ψαρακι...αλλα μονο το ζουμακι...κανενα γαλατακι τσαγακι και νερακι.....Παρασκευη που θα βγαλω επιτελους το σωληνακι μου...γιατι εχει αρχισει και με τραβαει και ψιλοποναει θα αρχισω να τρωω και χυλους....Και στις 22 του μηνου(τουτουνου) θα αρχισω τις προσπαθειες για πιο σταθερες τροφες......Μεχρι στιγμης η απωλεια μου ειναι 8 κιλακια αν και δεν κανει να ζυγιζομαστε πρεπει να το κανουμε στο μηνα ...αλλα εγω δεν αντεξα.....αυτααααααααααααα� �
04-05-2010, 12:00 #5167
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και ιδιαίτερα την καλημέρα μου τα φιλιά μου και την αγάπη μου στο Ναταλάκι μας που διαβάζοντας τις περιγραφές του χειρουργείου της έπαθα σοκ...
δεν τα πάω και καλά εγώ με γιατρούς και χειρουργεία καί δεν σας λέω τίποτα..
any way τώρα είναι σπιτάκι της ξεκουράζεται αναρρώνει και επιτέλους θα αρχίσει να απολαμβάνει την κατηφόρα των κιλών της...
σιδερένιο ναταλάκι ταχεία ανάρρωση όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα θα δεις
φιλιά και σε όλες τις κουκλίτσες της παρέας να έχετε μια υπέροχη ημέρα
04-05-2010, 12:01 #5168
αλεξάνδρα μου κι εγώ δεν θα το άντεχα και θα ζυγιζόμουν καλή ανάρωση και σε σένα κοριτσάκι μου και καλή κατηφόρα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για την εκδρομή όποτε το αποφασίσω θα σε ενημερώσω
να είσαι καλά..
τα καλύτερα έρχονται (έτσι για να διακομωδήσουμε και την μαυρίλα γενικά των ημερών με τα νέα μέτρα και τα συνναφή, )
04-05-2010, 13:33 #5169
Εμεις παντως οι εγχειρησμενες θα κανουμε αποσβεση τα λεφτα που δωσαμε πιστευω...γιατι ακομη και στο σουπερ μαρκετ για φαγητο θα ξοδευουμε το 1/4 να μη πω λιγοτερα....delivery τελος...ζαχαροπλαστεια σοκολατες παγωτα τελος...αναψυκτικα τελος της παναγιας τα ματια για ενα βραδυ στον καναπε τελος.....οποτε θα κανουμε την αποσβεση μας.....
04-05-2010, 13:44 #5170
αλεξάνδρα, 8 Κ Ι Λ Α;;;;;;;;;;;;;;;;;Δεν πεινάς;;;; όσο για την αποσβεση νομίζω ότι, εσείς οι χειρουργημένες, είστε οι πιο πειθήνιοι Έλληνες πολίτες που αντα ποκρίνεστε άμεσα στις ανάγκες της πατρίδας...φιλιά και με το καλό η αποσωλήνωση...
04-05-2010, 15:26 #5171
Σιδερενια Ναταλιτσα! καλη και γρηγορη αναρρωση!
Ολα να πανε οπως τα ονειρευεσαι!
Αλεξανδρα 8 κιλα? μπραβο! αντε τωρα καλη κατηφορα!
Φιλακια σ ολες τις ομορφες εδω!!!
04-05-2010, 21:36 #5172
Σας ευχαριστώ πολύ,αγαπούλες μου για τις ευχούλες σας!
Καλά είμαι,αν και ανάσκελα μόνη στο παιδικό μου δωμάτιο...
Λυπάμαι αν τρόμαξα μερικές παλίρροιες κι Αλιφέρες,αλλά
τι σας νοιάζουν οι σχετικές επεμβάσεις εσάς,σχεδονκανονικές;
Μπράβο και στο Αλεκουζάκι με τη θεαματική απώλεια!
Φαντάζομαι η μανούλα ηρεμεί για το σωστό της απόφασης
με τέτοια αποτελέσματα!Αλεκουζάκι μου,το χαζοσακουλάκι
το βγάζουμε σε 14 μέρες από την πρώτη μετεγχειρητική;
Τα μπέρδεψα λιγουλάκι...Κρίμα που δε θα είμαι στη Θεσσαλονίκη
την Παρασκευή να σε έβλεπα εκτός κλινικής αυτή τη φορά.
Μου φαίνεται κι εγώ στον δικό σου θα πάω όταν θα έρθει η ώρα
να βγάλω και το δικό μου.Ποιός τρέχει Αθήνα;Νομίζω πάντως
πως σύμφωνα με το σχετικό σλιβοφυλλάδιο,που μας έδωσαν,
μπορείς να φας κανένα γιαουρτάκι ή κρεμούλα αραιή.Μη ζουμιάζεσαι
ακόμα,γιατι θα ξεζουμιστείς!Νομίζω πρέπει να μιλήσουμε τηλεφωνικά.
ʼντε,πάω να ξαπλώσω γιατί πολύ πράγμα βγήκε στο σακούλι μου
από την πίεση και ψιλοπονάω...Καλό βράδυ σε όλες τις αγάπες μου!
Φιλάκια πολλά πολλά!
04-05-2010, 21:46 #5173
Originally posted by GeorgiaP
(δηλαδή κάπου 3,4 φορές τη μέρα),να σλιβωθώ πήγα,όχι σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ!
Προς τι η κλητική αυτή προσφώνισης,τρελονησιώτισ� �α μου;Ωραίο χρώμα,δε λέω,αλλά το αλκοόλ κι εγώ,εχθροί θανάσιμοι...
04-05-2010, 21:47 #5174
Ναταλακι μου εννοειται θα τα πουμε και τηλεφωνικα απλα επειδη ξερω πως ειναι ειπα να μην σε ενοχλησω....Ναι το σακουλοσωληνακι το βγαζουμε στις 14 απο την επομενη της επεμβασης μας....Οσο για το γιαουρτακι και τις κρεμουλες πηρα την μπαρμπιτα προχθες και την ρωτησα και μου ειπε καλυτερα οχι....ασχετα με το τι λεει το βιβλιαρακι μας...Τελικα δεν θα τα βγαλω θεσσαλονικη πηρα τον γιατρο και ρωτησα και μου ειπε να βρω ενα καλο χειρουργο εδω και να τα βγαλω αν δεν θελω να ταλαιπωρηθω..αφου βεβαια επικοινωνησουν πρωτα μεταξι τους....Καλη σου νυχτα..καλη ξεκουραση και ονειρα γαλαζια....
04-05-2010, 23:19 #5175
Originally posted by NADINE
Originally posted by GeorgiaP
(δηλαδή κάπου 3,4 φορές τη μέρα),να σλιβωθώ πήγα,όχι σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ!
Προς τι η κλητική αυτή προσφώνισης,τρελονησιώτισ� �α μου;Ωραίο χρώμα,δε λέω,αλλά το αλκοόλ κι εγώ,εχθροί θανάσιμοι...
Εγώ και τα υπόθετα ένα πράγμα εεεεεεεεεεε?
η συγκεκριμένη προσφώνηση μου ήρθε αυτομάτως από το μπλε χρώμα της περιφέρειας (λόγω του προεγχειρητικού ατυχήματος στο μπάνιο) και το μπλε των χεριών από τα τρελοτρυπήματα έ εκανα και ενα συνδιασμό με τα υγρά....
πετυχημένο ή όχι ήταν αυθόρμητο....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία