Results 5,176 to 5,190 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
05-05-2010, 06:10 #5176
Έλα,βρε,που θα μου απολογηθείς κιόλας!Σε θέλω έτσι αυθρόρμητη πάντα!
Απλά ούτε ήξερα τι είναι(το έψαξα να καταλάβεις)και χρειαζόμουν βοήθεια στον συσχετισμό.
Τα οπίσθια και τα μπράτσα έχουν πάρει πιο μελιτζανί βέβαια αποχρώσεις,αλλά να μη δοκιμάζω
την πότρια μέσα σου...έχεις και το ΔΝΤ...μη δώσω έναυσμα να μου το ρίξεις στο ποτό!
- 05-05-2010, 06:23 #5177
Έτσι το θυμόμουν κι εγώ μέσα στη ζάλη μου,Αλεκουζάκι.14 και χειρουργείο!
Οπότε με το καλό θα ελευθερωθώ την ερχόμενη Τετάρτη!ʼντε,να περνάνε οι μέρες!
Δεν ξέρω για σένα,εμένα πάντως μου κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή όλο αυτό.
Περιορίζομαι να κοιμάμαι μόνο ανάσκελα,που και πιάνομαι και πονάνε οι μελανιές
ήδη έτσι κείμενη μια εβδομάδα κι έχω πήξει η δόλια,γιατί όλη μέρα στο κρεβάτι
τη βγάζω.Κάθε που σηκώνομαι και ξαναξαπλώνω ακούνε μέσα οι γονείς μου
την ηχητική ηδοποίηση.Φταρνίζομαι και ψιλοβήχω πού και πού...αυτό κι αν είναι ζόρι!
Πόντο δεν πρέπει να ταράζομαι...Κουράστηκα λιγουλάκι είναι αλήθεια...Και μιλάμε
για μία μόνο εβδομάδα!Οι έγκυες που πρέπει να μείνουν κλινήρεις για να μην πω οι κατάκοιτοι
πώς αντέχουν αλήθεια;Μάλλον πρέπει ν'ανοίξω τηλεόραση να περάσει λίγο η ώρα...
Κι η πείνα κι η διάρροια...Μεγάλη η εξάντληση...Ουφ!Σταμάτα,αχά� �ιστη Ναταλία!
Τα ήξερες από πριν όλα αυτά και τα έχεις περάσει κάμποσες φορές!Σύνελθε!
ʼντε,μην είμαι γκρινιάρα(που είμαι ούτως ή άλλως κατά γενική ομολογία)...Όλα πήγαν καλά
και πάμε για τα καλύτερα!Λίγη υπομονούλα και θα περάσει κι αυτό...Πάμε γι'άλλα τώρα
κι αυτά είναι λεπτομέρειες...Αλλά αν δεν πω και σ'εσάς το ζόρι μου,πού θα το πω;
Τις καλημέρες μου για μια ηλιόλουστη μοναδική Τετάρτη 5 Μαΐου 2010!
Έλα,να σηκωνόμαστε σιγά σιγά!Η αιμοδότρια μου θα έχει βέβαια ήδη κάνει 500 δουλειές
μέχρι τώρα!Για όποιον δεν ξέρει,το μπαρμπούνι έδωσε αίμα για μένα μετά από μία πανικόβλητη
κινητοποίηση Αθήνας-Κατερίνης-Θεσσαλονίκης,που κατέληξε στη Βέροια!Και μάλιστα χρειάστηκε
να πάρει άδεια εσπευσμένη από τη δουλειά της!Ακόμα δεν ξέρω βέβαια τι θα μου κοστίσει όλο αυτό!
Ελπίζω να μην πληρώνω με αίμα για μια ζωή το αίμα που μου έδωσε!Ε;Φανταστικό μου μπαρμπούνι;
05-05-2010, 10:37 #5178
καλημέρα κορίτσια...αν και γιά μερικές είναι πλέον μεσημέρι...πολύ συγκινητική η κίνηση της Μπάρμπι για αιμοδοσία και γενικότερα η αιμοδοσία είναι απόδειξη αγάπης και ευασιθησίας...Ναταλάκι, πάτα και λίγο το κοντρόλ...δεν πειράζει, συγχωρείσαι...μπορεί λίγο να φρικάρεις με τις Τζούλιες-Μούλιες αλλά είναι κάλύτερο στην κατάστασή σου να φρικάρεις παρά να γελάς και να τραντάζεσαι...όσον αφορά τις γυναίεκς που μένουν κλινήρεις στην εγγυμοσύνη...είναι πιο εύκολο από ότι για σένα καθώς δεν υπάρχουν τομές, γυρίζουν πο εύκολα, μπορούν και διαβάζουν κ.λ.π. Αυτά.
Τώρα σκέφτομαι πόσο δύσκολο θα έιναι και για τους δικούς σου, ε; που σε βλέπουν, εννοώ, να πονάς!!!!!!Αχ τι τραβάμε εμείς οι μανάδες...να μη σας αρχίσω τώρα με τα δικά μου γιατί θέλω να μαγειρέψω και να προλάβω να πάω δουλίτσα...Σας φιλώ γλυκά στα μούτρα εγχειρισμένες και μη, ελεύθερες και πολιορκημένες, εν Ελλάδι ή στα εξωτερικά(βλ.Λίλη)..θα προσπαθήσω να ζήσω μια μέρα, όπως απλόχερα μας την ευχήθηκε η ναταλί....
8 κιλά, Ζουμοαλέξω, ε;;;;;;;Μπορεί τώρα να είναι κι εννιά..................
φ ι λ ο ύ μ π ε ς!!!
05-05-2010, 11:19 #5179
Καλημερες καλημερες και απο μενα...ναι ναι κοριτσια 8 και δεν ειναι ψεμα...Ξεκινησα στα 103.700 και τωρα ειμαι 95,300 πρεπει να αλλαξω και το τικερακι καποια στιγμουλα...Ναταλακι υπομονη...εγω πηγαινω μιση ωρα καθε μερα για περπατημα ετσι μου ειπε ο γιατρος μας...και το κανω...οσο για τον υπνο η μιση νυχτα ειναι ανασκελα οπως ειπες και η αλλη μιση στο πλαι...Αν και τραβαει πολυ το σωληνακι προσπαθω να ειμαι ορθια και να κινουμαι ολη μερα...ετσι νιωθω καλυτερα....Τουλαχιστον δεν νιωθω αρωστη...Ειναι λιγι δυσαρεστη η αισθηση του οτι κουβαλαμε το σακουλι μαζι μας αλλα τι να κανουμε θα το υποστουμε...Ασρ που εχθες ξεκολησε το σακουλακι η μανουλα φρικαρε...Αντε να την καθησυχασεις...τηλεφωνο στη βαρβαρα κατευθειαν...την εχει πρηξει την κοπελα....Να εχετε ολες μια υπεροχη μερα....
05-05-2010, 15:54 #5180
[quote]Originally posted by NADINE
Κι η πείνα κι η διάρροια...Μεγάλη η εξάντληση...Ουφ!Σταμάτα,αχά� �ιστη Ναταλία!
quote]
Εγώ από όλα τα καλά κρατάω τη διάρροια. Γιατί έχεις διάρροια? Θέλω και εγώ ειλικρινά. Νομίζω ότι έχω σοβαρό πρόβλημα με το θέμα τουαλέτα. Μου έδωσε και αυτό το σιρόπι ο γιατρός - duphalac - αλλά και μόνο που το μυρίζω μου έρχεται να κάνω εμετό. Εγω υπόθετο του ζήτησα, σιρόπι μου έδωσε.
Θέλω διάρροια τώρα....
05-05-2010, 16:28 #5181
μπηκα για ενα λεπτακι να ρωτησω αν μιλησε καμια με τη ναταλια και τι κανει και τι να δω? εχει μπει 10 φορες, μας γεμισε ολους χαρα και αισιοδοξια και περιμενει να μαθει ποσο θα το πληρωσει το αιμα μου!! σιγα μη μπορεσει να το ξεπληρωσει............μια ζωη θα χρωσταει.....
για αρχη ομως ας με κερασει καφε μολις αρχισει να κυκλοφορει....
αλεξανδρα μου επειδη ειμαι αναποφασιστη γενικα, ανελαβε η κουμπαρα μου και μας εκλεισε δωματια. ε, δε ζοριζομαι κιολας. 2 νυχτες ειναι.
καφεδακι θα πιουμε? θα εισαι εκει ή θα πας πουθενα να ξεδωσεις? μετα τα χασιματα των 20 φανταζομαι κιλων μεχρι τοτε και παρεα με τη νεα σου κορμαρα ποιος θα σε πιανει ε?
κουκλακια με την πρωτη ευκαιρια ξαναμπαινω. τα εχω βρει ελαφρως σκουρα με τη δουλεια και ζοριζομαι οπως ξερετε
τα φιλακια μου σε ολο το κοσμο
05-05-2010, 16:39 #5182
Ναταλάκι μου επέστρεψες στο φόρουμ? άρα είσαι καλύτερα !!!!!!!!! Σιδερένια και ηλεκτρονικά? αλλά διακρίνω μία γκρίνια να την πω, ανυπομονησία να την πω? δεν ξέρω πώς να την πω, αλλά μην αρχίσω πάλι να σε μαλώνω γιατί δεν θα μου ξαναμιλήσεις.
Λοιπόν, στα ξαναλέω μην τυχόν και τα ξεχάσεις:
1ον να κάτσεις με τη μανούλα σου όσο περισσότερο γίνεται για να σε περιποιείται
2ον να μάθεις τις βασικές αρχές μαγειρικής τον καιρό που θα είσαι με τη μανούλα
3ον ποιος έχει προτεραιότητα τώρα στη ζωή της Ναταλίας ?? Απάντηση: Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟ.
4ον Να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου και να μην κάνεις του κεφαλιού σου (ξεροκέφαλη)
5ον Θετική και μόνο θετική σκέψη, έκανες την καλύτερη κίνηση και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό
6ον Αφού βγήκες ζωντανή από το χειρουργείο (πράγμα που δεν πίστευες) σημαίνει ότι η ζωή σε αγαπάει και πρέπει να της το ανταποδώσεις κάνοντας στον εαυτό σου ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?..
7ον Σ? ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ?.
05-05-2010, 16:42 #5183
Αλεξάνδρα συγχαρητήρια για τα 8 κιλά. Μπράβο κορίτσια μια χαρά τα πάτε.
Και εγώ επιτέλους έχασα 4 κιλά σε δύο εβδομάδες, για να δούμε πως θα πάει η 3η.
05-05-2010, 23:16 #5184
Λοιπόν ....ξέρω ότι το Αλεξανδροναταλάκι παιδεύεται...ξέρω ότι η Μπαρμπού πνίγεται στη δουλειά...ξέρω ότι όλες έχετε πολλά προβλήματα και ότι ίσως αυτά που θα σας πω σας διακωμωδούν....εμένα όμως με τρελλαίνουν...με τρελλαίνει αυτό το κορίτσι (στη μεγάλη μου αναφέρομαι) που αφού επιτέλους της εξήγησα ότι δεν ερωτευόμαστε κάθε εβδομάδα και κόβουμε φλέβα και....και....αφού πέρασε αυτή τη φάση του φασώματος, τώρα περνά άλλη φάση: της υποτροφίας!!!!!Παθος, τρέλα να πάρει μια υποτροφία για ένα καλό ιδιωτικό...ναι, ξέρω τι θα μου πείτε, πρέπει να το ενθαρρύνω το παιδί καιτέτοια. Το έψαξα, τη στήριξα, τη βοήθησα να ετοιμάσει το φάκελο, την προετοίμασα, όσο μπορούσα, για όσα πρόκειται να αντιμετωπίσει, εφόσον την πάρει, της τόνισα πολλάκις να μην επενδύσει συναισθηματικά και στενοχωρεθεί και αφού συμβούλεψα, νουθέτησα, ενθάρρυνα κ.λ.π. είπα να ξαποστάσω μέχρι να δώσει και τις εξέτάσεις της υποτροφίας....αμ δε!!!!!!!!!!Τι ζητάει, λέτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Να διαβάσουμε μαζί...δηλαδή πάλι πίσω στην Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ, ΕΛΕΟΣ! Μπορεί να μη σας ακούγεται τραγικό γιατί δεν ξέρετε τί σημαίνει αυτό....ένα θα σας πω:όταν η μεγάλη μού ζητάει βοήθεια, ο καλός μου παίρνει τη μικρή και φεύγει....ξέρει ότι θα γίνει χαμός!!!!!!!!Ότι θα φωνάξουμε, θα πετάξω βιβλία θα βγω απότο δωμάτιο και μετά από μια ώρα θα με εκλιπαρεί να τη βοηθήσω...γιατί;;;;;;;;;;;;;;;; Ζητά βοήθεια ΑΛΛΑ δε δέχεται διόρθωση....και στο τέλος μου λέει: Εϊσαι το γούρι μου...αν δε μαλώσουμε, δεν πετυχαίνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε, τώρα ζητάει να τη στηρίξω, λέει, μέχρι τέλους Ιουνίου που δίνει...πώς να το αντέξω αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Δ� �ν καταπίνω ένα μαγκάλι κάρβουνα;;; Μήπως να προφασιστώ ασθένεια; Τόσα χρόνια μετά λέτε να τη δεχτούν πίσω στο μαιευτήριο;;;;;;;;;;;;;;;;; και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά κάθε μέρα ονειρεύεται το καλού επιπέδου μάθημα που θα της κάνουν και τα σεμινάρια και..και..και..δηλαδή κάθε μέρα το φτιάχνει στο μυαλό της ακριβώς αντίθετα από ότι της είπα και αν δενπετύχει ΄....ποιος την αντέχει που θα κλαίει 4 εβδομάδες...μαύρο καλοκαίρι... πρόπερσι περιμέναμε το λόουερ, πέρσι περιμέναμε το προφίσιενσι, φέτος αυτό....ε, δε ψάχνεται συνεχώς γιατί είναι ανήσυχη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτά...ενώ από την άλλη η μικρή βαριέται όχι να κουνηθεί, ούτε να σκεφτει να κουνηθεί...τι ναπω!Τα είπα όλα και ξαλάφρωσα....φιλιά!!!!!
05-05-2010, 23:42 #5185
Ναταλια , ειμαι καινουρια εδω αλλα θα ηθελα να σου πω οτι σου δινω συγχαρητηρια για ολη αυτην την προσπαθεια σου...Μου εχει σηκωθει η τριχα!!!!!Παναγια μου και Χριστε μου, 6,5 ωρες χειρουργειο????
Καλη αναρωση σου ευχομαι και να φτασεις συντομα στο επιθυμητο αποτελεσμα...
Το ιδιο ευχομαι και στην Αλεξανδρα...
06-05-2010, 11:59 #5186
Tide να σκέφτεσαι μόνο ότι καλύτερα να έχεις αυτά τα προβλήματα με τα παιδιά σου παρά άλλα, πχ κακές παρέες ή αρρώστιες.... να λες ευχαριστώ και ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.....
06-05-2010, 17:06 #5187
Originally posted by alalumaki
Λοιπόν, στα ξαναλέω μην τυχόν και τα ξεχάσεις:
1ον να κάτσεις με τη μανούλα σου όσο περισσότερο γίνεται για να σε περιποιείται
2ον να μάθεις τις βασικές αρχές μαγειρικής τον καιρό που θα είσαι με τη μανούλα
3ον ποιος έχει προτεραιότητα τώρα στη ζωή της Ναταλίας ?? Απάντηση: Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟ.
4ον Να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου και να μην κάνεις του κεφαλιού σου (ξεροκέφαλη)
5ον Θετική και μόνο θετική σκέψη, έκανες την καλύτερη κίνηση και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό
6ον Αφού βγήκες ζωντανή από το χειρουργείο (πράγμα που δεν πίστευες) σημαίνει ότι η ζωή σε αγαπάει και πρέπει να της το ανταποδώσεις κάνοντας στον εαυτό σου ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?..
7ον Σ? ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ?.
είναι τα ψώνια(γάλα,τσαϊ,χυμοί).Τα δύσκολα(ενέσεις κλπ)μου τα περιποιούμαι εγώ.Επίσης είμαι όλη μέρα
στο παιδικό μου μονό κρεβάτι με κλειστή πόρτα,ασύρματο προβληματικό internet και κρατάω κάθε μέρα
μακριά τους φίλους,που θέλουν να με επισκεφτούν(πλεονεκτήματα Θεσσαλονίκης εμφανέστατα)
2ον Εδώ γελάμε τρελά,γιατί η μαμά είναι του βιβλίου κι όχι της κατσαρόλας.Αναγκάστηκε να μάθει πέντε εύκολα φαγητά στα 55 της,
που μας έφυγε η κυρά-Λένη(η γυναίκα που για 27 χρόνια μας κρατούσε κι έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού)κι έχω κληρονομήσει
και την απέχθεια της για την κουζίνα.Σκόρπιες γνώσεις έχω στο κεφάλι μου βέβαια από δω κι από κει...Bράζουμε το κρέας
και μαζεύουμε τους αφρούς(ελπίζοντας να μην κολλήσουμε λύσσα),αλλά δεν πετάμε το νερό...μετά βάζουμε διάφορα και voila!
3ον Ωχου!(που λέει κι η Πέννυ)Πολύ βαρετό ν'ασχολούμαι με αυτή τη Ναταλία!Οι ζωές των άλλων είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες!
4ον Κι έλεγα ποιός με λέει ξεροκέφαλη...Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες,τις σημαντικές τουλάχιστον!Το ότι δεν παίρνω παυσίπονα
για παράδειγμα επειδή θέλω ν'αποτοξινωθεί ο οργανισμός μου από τη χημεία,δεν τον παρακάμπτει.Σε αντίθεση με κάποιες άλλες
εγώ σιχαίνομαι τα υπόθετα!Ναι,Ζορζέτ!Έζησες να το ακούσεις από ανθρώπου χείλη(να μην πω κάτι άλλο)ΚΑΙ αυτό!
5ον Να που κάπου συμφωνούμε!Όντως πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη βαριατρική μέθοδος και την έκανα στον καλύτερο,
οπότε διατηρώ μια συγκρατημένη(καθότι πολλάκις καμμένη η γούνα μου)αισιοδοξία αν και λυπάμαι που δεν ήξερα νωρίτερα σχετικά.
6ον Ωχου και πάλι!Τι άλλο θέλει η ζωή από τη ζωή μου;Για πόσο θα μου το χτυπάει αυτό
και ποιά θυσία,ποιά θυσία,έχει κάνει αυτή για μέ έ έ έ έ έ ένααααααααααααααααααααααα ;
7ον Επιτέλους είπες και κάτι ευχάριστο να χαμογελάσει το χειλάκι μου!Αμοιβαία τα αισθήματα,μωρό μου!Σμουατς!
Φιλάκια ζουμερά!Ζουμερά φιλάκια!Ω Σουλτάν!Ω Αλαλούμ!Κι εγώ πολύ σ'αγαπάω,μέδουσα μου!
06-05-2010, 17:24 #5188
Originally posted by tidekpe
Ναταλάκι, πάτα και λίγο το κοντρόλ...δεν πειράζει, συγχωρείσαι...μπορεί λίγο να φρικάρεις με τις Τζούλιες-Μούλιες αλλά είναι κάλύτερο στην κατάστασή σου να φρικάρεις παρά να γελάς και να τραντάζεσαι...
Δεν υπάρχουν λόγια γι'αυτά που συμβαίνουν και φοβάμαι είναι μόλις η μύτη του παγόβουνου...Κρίμα στον ʼνθρωπο!Κρίμα!
Αυτό το ζουμοαλέξω(αν και μου κάνει κάτι σε Κωσταλέξι)πολύ μου αρέσει και διεκδικώ το δικαίωμα μου στο αντίστοιχο ζουμονατάλω!
Όσο για τα καμώματα της μεγάλης σου κόρης,αλλά και την αφασία της μικρής,γεροί να είστε να σας χαίρεστε
γιατί για μένα τουλάχιστον όλη αυτή η εικόνα που μου τόσο υπέροχα μου μετέφερες ήταν από τα ελάχιστα
που με έκαναν να γελάσω εδώ και καιρό.Ξέρω,αλλιώς είναι έξω από το χορό,αλλά είσαι ευλογημένη με κόρες με προσωπικότητα!
Πού την κληρονόμησαν άραγε;Κι αν καταφέρεις κι εσύ λιγάκι να χαλαρώσεις και να παίξεις τον ρόλο σου για άλλη μια φορά
νομίζω θα μπορέσεις να το δεις λιγάκι κι από τη δική μου οπτική.Αχ!Θα περάσουν τα χρόνια,θα σου φύγουν,θα σου λείπουν
τόσο πολύ όλα αυτά και θα γελάς νοσταλγικά...Και σταματώ εδώ πριν με πιάσει η άλλη γκρίνια του εγώ πότε θα γίνω μάνα.
Νομίζω μετά τη χθεσινή δικαιούμαι τον επόμενο μήνα να σας γκρινιάξω και πάλι.Από την άλλη αν δεν τα πούμε εδώ
στις κολλητές μας,πού θα τα πούμε,παλίρροια μου;Και μόνο που πατάς να φύγουν,φεύγει ένα βάρος κι από μέσα σου!
Και τα γράφεις τόσο απολαυστικά!Η γραφή σου μου θυμίζει την αντίστοιχη της Σαμπίνας και της Ονειρένιας μας.
Μάλλον δεν πρόλαβες να τις απολαύσεις όσο τις είχαμε στην παρέα μας...Κάνε υπομονή στην κόρη κι έλα ξεθύμανε εδώ,οκ;
06-05-2010, 17:32 #5189
Originally posted by BARB3
μπηκα για ενα λεπτακι να ρωτησω αν μιλησε καμια με τη ναταλια και τι κανει και τι να δω? εχει μπει 10 φορες, μας γεμισε ολους χαρα και αισιοδοξια και περιμενει να μαθει ποσο θα το πληρωσει το αιμα μου!! σιγα μη μπορεσει να το ξεπληρωσει............μια ζωη θα χρωσταει.....
για αρχη ομως ας με κερασει καφε μολις αρχισει να κυκλοφορει....
Μπαρμπουνέλι μου,έχεις μέρες φαίνεται να βγεις από το γραφείο με τον βοηθό
κι έχεις χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια(ή καλάθια;δε θυμάμαι)
Θα χρωστάω,κοπελιά,μια ζωή θα χρωστάω καθότι οι ωραίοι έχουν χρέη κι επίσης εγώ πλερώνω τα μάτια που αγαπώ!
Αυτόν τον καφέ,που όλος κόκκαλα αυτήν τη φορά εξαιτίας μου ήταν θα τον κεράσω σύντομα,μόλις βρω πίσω το ανάστημα μου!
Αν είμαι κάπου 1,68 τώρα όταν περπατώ είμαι κάπου στο 1,50...Πόντο πόντο θ'ανακάμψω και θα μας μαζέψω και πάλι!
06-05-2010, 17:50 #5190
Originally posted by asximi36
Ναταλια , ειμαι καινουρια εδω αλλα θα ηθελα να σου πω οτι σου δινω συγχαρητηρια για ολη αυτην την προσπαθεια σου...Μου εχει σηκωθει η τριχα!!!!!Παναγια μου και Χριστε μου, 6,5 ωρες χειρουργειο????
Δεν το έκανα εγώ το χειρουργείο για να δεχτώ τα συγχαρητήρια,καρδιά μου!
Ακόμα κι όταν με ρωτούσαν τις παραμονές έκπληκτοι "μα πώς γίνεται να μην έχεις αγωνία;"
τους απαντούσα πως εγώ θα κοιμάμαι,ο γιατρός,που θα είναι όρθιος και θα ζορίζεται,
να αγχωθεί αν θα κάνει καλά τη δουλειά του και πως αν τελικά έφευγα,πάλι δε θα καταλάβαινα τίποτα εγώ,
παρά μόνο οι δικοί μου,που μ'αγαπάνε. Οπότε,τα μόνα συγχαρητήρια στους γιατρούς μου
και τους γονείς και οικείους,που έκλαιγαν πάλι απ'έξω καθώς περνούσαν περισσότερες από τις προσυμφωνημένες ώρες
χωρίς ειδοποίηση.Και πάλι όλα αυτά δεν συγκρίνονται με το δράμα της πρώτης επέμβασης,που μας είχαν πει
για μισή ώρα και βγήκα μετά από πέντε,αν θυμάμαι καλά...(εγώ δε,180 κιλά,φαντάζεσαι θρήνο κι αγωνία...)
Σ'ευχαριστώ πάντως πολύ πολύ για τις ευχές σου και για την κίνηση σου να μου μιλήσεις
ενώ ούτε γνωριζόμαστε...Και δε με είπες και NADINE,αλλά Ναταλία!Τις προσέχω πολύ τις λεπτομέρειες...
Χαίρομαι που με ένιωσες κοντά σου.Μπορεί κι εγώ αν με διάβαζα κάπως να τρόμαζα,
άλλα άμα σου τα φέρει η ζωή,βρίσκεις δυνάμεις,που ούτε η ίδια δεν ήξερες πως έχεις...
Τι σου λέω τώρα;Λες και η ζωή σου δε σου το έχει ήδη αποδείξει κι εσένα αυτό!
Θα ήθελα να σε γνώριζα καλύτερα...Εδώ είμαστε μια παρέα,που βγάζουμε τα σώψυχα μας
χωρίς περιορισμούς...Οποτεδήποτε νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς κάτι,εδώ είμαστε!
Καλή δύναμη στη δύσκολη προσπάθεια,που από καιρό ήδη κάνεις!Μην την υποτιμάς επείδή δεν έχει νυστέρι.
Καλώς μας ήρθες στην παρέα μας,Μαράκι μου!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Ελπίζω να σ'αγαπάς!Αφιερωμένο...
--->ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ-ΕΜΙΓΚΡΕ (Remix 2008) : ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία