Results 5,191 to 5,205 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
06-05-2010, 18:11 #5191
Originally posted by GeorgiaP
Εγώ από όλα τα καλά κρατάω τη διάρροια. Γιατί έχεις διάρροια? Θέλω και εγώ ειλικρινά. Νομίζω ότι έχω σοβαρό πρόβλημα με το θέμα τουαλέτα. Μου έδωσε και αυτό το σιρόπι ο γιατρός - duphalac - αλλά και μόνο που το μυρίζω μου έρχεται να κάνω εμετό. Εγω υπόθετο του ζήτησα, σιρόπι μου έδωσε.
Θέλω διάρροια τώρα....
για να βάλω κι εγώ γυαλιά παθήσεως και κάθε που πήγαινα με λαχτάρα στον οφθαλμίατρο
έφευγα στην καλύτερη με σταγόνες για τα μάτια!Πάντως αυτό το "θέλω διάρροια τώρα"
να το κοιτάξεις λιγάκι,κοπελιά!Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί,δε λένε;
Εκτός αν δίνεις μια νέα διάσταση στην κοπρολαγνεία και μιλάμε για διαρροιολαγνεία,
οπότε περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!Ή καλύτερα γάλα+χυμός,που έχει και σίγουρο αποτέλεσμα!
Μέχρι τώρα πίστευα πως έχεις μια αδυναμία στα υπόθετα,αλλά τώρα διαφαίνεται μια πολυδιάστατη διαστροφή
στην πρωκτική περιοχή!Και ξαναλέω:να το κοιτάξουμε,κοπελιά!Aς ανατρέξουμε λίγο στην παιδική ηλικία
(από 18 μηνών-3 ετών),στην πρωκτική φάση κατά τον Σίγκμουντ.Όχι πως υπαινίσσομαι διαταραχή προσωπικότητας,
αλλά η έρευνα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν...Και ναι!Την ακούω!"Θα σε σκοτώσω!"μου ξαναφωνάζει!
- 06-05-2010, 18:18 #5192
Και τώρα με συγχωρείτε,γιατί σαν πολύ να κάθησα και γέμισε το σακούλι!
Έχει πολύ πλάκα ν'ανοίγεις την κάνουλα και να τρέχουν τα ζουμιά από το σώμα σου!
Σα να είσαι βρύση.Τι είναι ο κάβουρας;Τι είναι το ζουμί του;Αχ!Αλεκουζάκι μου!
Πώς ήμασταν και πώς μας κατάντησαν!ʼντε εσύ αύριο ξαναγίνεσαι άνθρωπος με το καλό!
Εγώ θα μείνω για 6 ακόμα μέρες υδραυλικό σύστημα.Και δεν έχω και κανέναν Μπομπ μάστορα
να περιποιηθεί τα υδραυλικά μου.Μόνη στο οριζόντιο,σε μια ιεραποστολή χωρίς συμπαίκτη!
Χθες δε,εκεί που μιλούσα στο τηλέφωνο,είχε ανέβει η νυχτικιά μου κι αντί να τραβήξω εκείνη
προς τα κάτω,τράβηξα το σακούλι!Μπάγκα!Μπάγκα!Το οποίο είναι κολλημένο στο ραμμένο σωληνάκι πάνω μου!
Τα φιλιά μου σε όλες ξεχωριστά κι ας μη σας αναφέρω...Παρεμπιπτόντως,έχ ετε τα φιλιά
και του Μαρικακίου,που τα είπαμε χθες τηλεφωνικά...Να σας προσέχετε!Πάω ν'αδειάσω!Φιλάκια!
06-05-2010, 18:47 #5193
Ναταλια , δεν εχω τι να σου απαντησω...
Απλα ...ευχαριστω!!
06-05-2010, 18:50 #5194
αααα...και με λενε Νικη , ειμαι 37 χρονων και πηρα καποια κιλα με την εγκυμοσυνη που δεν μπορω να τα χασω με τιποτα...Βεβαια, πρεπει να ομολογισω οτι πραγματικα ολες σας κοριτσια μου δινετε απιστευτη δυναμη και ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ τα κιλα μου...και μετα??????????
Παρτυ μεγαλο...Θα ανεβω Θεσ/νικη και θα το καψουμε!!!!
Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια ολες!
06-05-2010, 20:49 #5195
Να το χαίρεσαι το καμάρι σου,Νίκη μου!
Μικρό το τίμημα κάποια κιλάκια,όσο κι αν σε παιδεύουν...
Λίγο ακόμα και μόλις δεις το 7άρι μπροστά,θα πάρεις τα πάνω σου,
θα κάνεις ένα γερό ντου και ποιός σε πιάνει μετά!
Ντουγρού στην κατηφόρα τη μεγάλη για Σαλόνικα και πάρτυ!
Εξάλλου στην Αθήνα έχουμε άλλο που εκκρεμεί...
Ακόμα έχω την πρόσκληση στα χέρια μου,να μην ξεχνιόμαστε!
Φιλάκιαααααααααααααα
06-05-2010, 22:42 #5196
Επιμένω....όλα γίνονται για κάποιο λόγο εκτός του φαινομενικού....ειδάλλως, πώς θα απολαμβάναμε την Νάταλι τόσο συχνά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ξέρ� �, ξέρω είναι ευκαιριακό,κερδοσκοπικό και βρώμικο αυτό που σκέφτηκα...ε, τι να κάνουμε Νεοελληνίς κι εγώ! Έτσι μεγάλωσα....
Καληνύχτα ζουμοκόριτσα...ξεκούραστο ύπνο, ει δυνατόν!
ΝΙΚΗ, που είσαι 37 και αυτοεπικαλείσαι άσχημη....μήπως να καλοκοιτάξεις τον καθρέπτη σου; εμείς εδώ αυτοσαρκαζόμαστε έχοντας και πολύ σάρκα ως γνωστόν...αλλά πιστεύουμε ακράδαντα στην Αναγεννησιακή μας ομορφιά, στα αφράτα μπρατσάκια και πλαδαροκωλάκια...ε, κι αφού μας πιστεύουμε το εκπέμπουμε! Για μπες κι εσύ στο κλίμα...ψάρακα!
Καλό μου Αλαλουμάκι, συμφωνώ...τα προβλήματα υγείας είναι τα σημαντικότερα γιατί, όσο για τις παρέες...το πέρασα κι αυτό....απλώς, παρατηρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι λίγο...ψυχοβγάλτες και για τα καλά και για τα κακά...ε, τη σημαία αυτών των ανθρώπων κρατά η κόρη μου...απλώς, το λέω σε σας που θα το ακούσετε και θα το΄βάλετε στις πραγματικές τους διαστάσεις...όχι, ότι δεν τη λατρεύω΄ή ότι δεν αναγνωρίζω κομμάτια μου πάνω της...
Φιλιά πολλά, κοριτσάκια!!!!!!!!!
07-05-2010, 14:25 #5197
Αχ τέτοιος ξυχοβγάλτης είναι και ο μικρός μου ο γιος, όμορφος, έξυπνος, γλυκός, ετοιμόλογος αλλά ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΗΣ ....
Συμφωνώ με το Ναταλάκι, θα μεγαλώσουν και θα φύγουν και θα τα ψάχνουμε?
Ναταλάκι μου, αρχίζεις να ανασταίνεσαι !! άντε πλησιάζουν οι μέρες να πας σπίτι σου? γιατί μου φαίνεται αν μείνεις και άλλο στο παιδικό σου δωμάτιο θα αρχίσεις την πιπίλα και το μπιμπερό?.
Το πιάσαμε και το υπονοούμενο για το πάρτι, άντε να δούμε θα το κάνουμε ή όχι?. Όνειρο απατηλό μου φαίνεται και άπιαστο, αλλά εντελώς άπιαστο, αχ και τη δεν θα έδινα να ξαναδώ το 6ράκι μου? μέχρι και εγχείρηση μπορεί να μου τη δώσει να κάνω?.
07-05-2010, 14:37 #5198
κοριτσάκια όμορφα γεια σας κι απο εμένα μετά από μέρες απουσίας λόγω υπερβολικής δουλειάς ναμαι κι εγώ..
ναταλία μου καλή ανάρωση κοριτσάκι άντε να πάς στο σπιτάκι σου γιατί όσο μένεις με γονείς κ.λ.π όσο καλή διάθεση και να έχουν να βοηθήσουν εγώ προσωπικά δεν το αντέχω καλύτερα σπίτι μου σπιτάκι μου κι ας σέρνομαι παρά να έχω στο κεφάλι μου να μου λένε τι θα κάνω..
κατά τάλλα όλα καλά ευτυχώς, με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας τι να πούμε πια ..
αλαλουμάκι μου μην απελπίζεσαι ήδη έχασες τέσσερα κιλά πως τα έχασες βρε θηρίο??? άντε και στα δεκα
tide μου δεν ξέρω πόσο χρονών είναι η κόρη σου αν σε παρηγορεί πάντως όταν η δικιά μου έδινε πανελλήνιες είχα μάθει απέξω όλη την βιολογία και την φυσική σου φτάνει αυτό???
να έχετε όλες ένα υπέροχο σκ
07-05-2010, 15:43 #5199
Καλημεροκαλησπερα και απο μενα....Εγω αποσωληνωθηκα χθες...κι ενω ειχα την ελπιδα οτι θα μπορεσω επιτελους να κοιμηθω μπρουμυτα επεσα εξω...Τωρα αντι για σωληνακι εχω μια τρυπα και μπορω να πω πως εχθες πονουσα και εκανα και πυρετο...Σημερα ειμαι καλα..αρχισα και τους πολτους αλλα δεν μπορω να πω οτι συγκινηθηκα ιδιαιτερα απο τις γευσεις
...απο εχθες παλευα με ενα γιαουρτακικαι 2 φρυγανιες σημερα επιτελους το τελειωσα...και μολις εφτιαξε η μητερα πατατοπουρε...θα φαω μετα....
Ναταλακι μου βλεπω βρηκες τον καλο σου εαυτο με τα πολλα του ποστ..αυτο σημαινει οτι ηδη αρχιζεις και νιωθεις καλυτερα...μπραβο κοπελαρα μου πολυ χαιρομαι για σενα...
07-05-2010, 15:49 #5200
Αλαλουμακι μου συγχαρητηρια για τα 4 κιλακια σου σου ευχομαι και εις κατωτερα...
Οσο για σενα tide να σου ζησουνε τα κοριτσακια σου...μην ξεχνας οι γονεις ειναι για να περνανε τα πανδηνα και μετα να κορδωνονται σαν γυφτικα(χαριτολογωντας το λεω) σκερπανια για τα παιδια τους...Ασε που θα επρεπε να χαιρεσε που το παιδι εχει στοχους και δεν ειναι χυμα στο κυμα...κι αν αποτυχει τελικα σ αυτο που δεν σας το ευχομαι θα το ξεπερασει και θα βρει καινουργιο στοχο...Καλη επιτυχια στα διαβασματα σας μανουλα και κορουλα...
07-05-2010, 16:01 #5201
Originally posted by alexandra79
Ναταλακι μου βλεπω βρηκες τον καλο σου εαυτο με τα πολλα του ποστ..αυτο σημαινει οτι ηδη αρχιζεις και νιωθεις καλυτερα...μπραβο κοπελαρα μου πολυ χαιρομαι για σενα...
Ώστε τρύπιες θα μας κάνουν!Αχ!Από εκεί που νιώθω άντρας βαρβατίλας(τη βγάζω,την αδειάζω,την τινάζω)
θα με καταντήσουν τρύπια...Θα πάθουμε κρίση ταυτότητας με αυτήν την επέμβαση,που διαλέξαμε...
Κλείνεις μια τρύπα κι ανοίγει άλλη...Αχ!Πρώην συζούμω μου,που θα μου πουρεστείς οσονούπω...
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο,τώρα που σε βρήκα.Τις γάζες τις έκανες αλλαγές κι αν ναι,πόσο συχνά;
Σακουλάκι,μιά φορά,που σου ξεκόλλησε(τότε που φρίκαρε η δόλια μάνα)σου κόλλησαν πάλι το ίδιο
ή βάλατε άλλο;Εγώ από το ζόρι μου,που δεν ξέρω τη Λόλα απ'τη φωτιά ποιός θα τη βγάλει,πλένομαι τοπικά κάπως
και δεν έχω κάνει το μπάνιο το καλό,που τρέχουν τα νερά(ναι,καθήστε εκεί που είστε,μακριά από την αστεγίλα μου)!
Αλλά έτσι δεν αλλάζω και γάζες και σκέφτομαι,λες να μολυνθούν;Στις άλλες επεμβάσεις κάθε μέρα,
έκανα μπάνιο,έβαζα μπεταντίν κι άλλαζα γάζες.Βέβαια μου έπαιρνε κανα 50λεπτο η αλλαγή με 50 μπάγκα μπάγκα.
Είχα καρέκλα,λίγο ξεκολλούσα,λίγο ζαλιζόμουν,πολύ μπαγκαμπαγκάριζα και κάποια στιγμή τελείωνα.
Από τότε βέβαια έχει κυλλήσει πολύ νερό στ'αυλάκι και πλέον τρυπιέμαι!Δεν υπάρχει καλύτερο πρωινό ξύπνημα στις 8
με την τσίμπλα στο μάτι,από μια ένεση στην κοιλιά και κάμποσο μετά κάψιμο το φάρμακο...Αααααααα!!Αυτός είναι καφές!
Σε φέρνει και πιο κοντά και σε άλλες κοινωνικές ομάδες,τα βιώματα των οποίων δε θα φανταζόσουν ποτέ
πως θα συμμεριζόσουν!Τι έλεγες,Ναταλία;Το μόνο "ποτέ"που μπορείς με το χέρι στην καρδιά να πεις για σένα στη ζωή σου
αφορά στο τσιγάρο και τα ναρκωτικά;Βάρα ενέσεις τώρα πουρνό πουρνό με τη δροσούλα!Ξέφυγα λιγουλάκι και με μαζεύω!
Επίσης Αλεκουζάκι μου,όταν αυτοχουφτώνομαι,η κοιλιά μου είναι σα μουδιασμένη.Δε ριγά στο άγγιγμα μου,δε με νιώθει,
δεν τη νιώθω...Και δε θα αντέξω να φάω χυλόπιτα ΚΑΙ από μέλος του σώματος μου!Τι μου συμβαίνει,γιατρέ μου;
Θα ζήσω;Είναι σοβαρό;Ουφ!Έχει πολύ δρόμο ακόμα,μπάρμπα Στρουμφ!Και πόνεσε η αποσωλήνωση;
Κι η τρύπα τρέχει εκείνες τις αηδίες ακόμα;Και την έχεις ανοιχτή ή με γάζα;Και πάνω απ'όλα:
Γιατί δεν έχω ακόμα το τηλέφωνο σου να σε ρωτήσω όλες αυτές τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κατ'ιδίαν
και φρικάρω τις δόλιες μάνες,που μπορεί να έφεραν παιδιά στον κόσμο,αλλά μπροστά σ'ένα μανίκι κλάνουν μέντες;
Όταν μάθαινα να σχεδιάζω πατρόν(ναι,ζήσατε αρκετά να το ακούσετε κι αυτό,άσχετα που δεν ξέρω να μπαλώσω μια τρύπα)
μας έλεγε η εκπαιδεύτρια πως το μανίκι είναι το πιο δύσκολο στο σχεδιασμό κι από κει βγήκε η σχετική έκφραση!
Πού'σαι τώρα,κυρά δασκάλα,να σου πω εγώ απο πού βγήκε η έκφραση αυτή!Δε σου τα'μαθαν καλά!Μανίκι αυτό το μανίκι!
07-05-2010, 19:20 #5202
Ναταλακι μου το τηλ μου λογικα πρεπει να το εχεις και σε u2u αλλα και σε καποιο μυνημα που σου εχω στειλει στο κιν σου τις μερες που εκανες την επεμβαση σου...Λοιπον εχουμε και λεμε..Εγω εκανα μπανιο καθε 2 μερες εβαζα μια σακουλα στο σακουλακι μου την κολουσα πολυ καλα για να μην παιρνει νερα επαιρνα το μπανακι μου και μετα αλλαζα τις γαζες μου με τον γνωστο τροπο...μπεταντιν και καινουργια γαζουλα..μονο προσεχε εχει κατι ταινιουλες κατω απο την γαζα μην τις ξεκολησεις...Οταν ξεκολησε το σακουλακι μου πηρα τηλ και μου ειπαν απλα να το κολησω με λευκοπλαστ η γαζα και να βαλω μπεταντιν στο σημειο του σωληνακιου....και ετσι κι εκανα....Οσο για την κοιλια μου το ενοιωθα και το νοιωθω ακομη αυτο μουδιασμα κυριως ομως απο τη μερια που ειναι οι υδραυλικες εγκαταστασεις...τωρα νομιζω οτι εχει λιγο ξεμουδιαδει.....Η αποσωληνωση δεν πονεσε καθολου απλα ενιωσα για μερικα δευτερολεπτα αυτην την πιεση στο στηθος που ενιωσα οταν με ξυπνησαν απ τη ναρκωση και με πηγαν στο δωματιο...Ουτε ζουμια εβγαζε βασικα εγω γενικα δεν ειχα ζουμια και το σακουλακι μου καθε 2 μερες που το αδειαζα δεν ειχε πολλα γυρω στο ενα δαχτυλο στις 2 μερες....Η τρυπα ειναι με γαζα και μπεταντιν και ειναι κακασχημη αλλα τι να κανουμε...και τα ραματα ειναι επισης ασχημα θα τους παρω τηλ και θα τους πω οτι με εραψαν στραβα...ε μα κακοτεχνιες :P ...Βεβαια η αγαπημενη μανουλα βρηκε λυση και γι αυτο...σπαθολαδο εκει που ειναι τα ραματα για να μη μεινουν εντονα σημαδια και σε μερικους δεν μενουν και καθολου....Τωρα που μπηκα στους πουρεδες μπορω να πω οτι η φαση των ζουμιων μου αρεσε πιο παλυ....Δεν καταλαβαινω ποτε χορταινω και μολις σταματαω να τρωω νιωθω ενα κομπο στο λαιμο..και δεν μπορω να πιω νερο για να κατεβει γιατι δεν χωραει....οποτε κανω βολτες πανω κατω στο σπιτι για να μου κατεβει....Αλλο?Αλλο? Α ναι εγω το ζορι που εχω ειναι οτι δεν μπορω να παρω πολυ βαθειες αναπνοες απο χθες γιατι ψιλοποναω καπου που δεν μπορω να προσδιορισω που ειναι...κατα τα αλλα την παλευω...Και τελικα καθομαι και σκεφτομαι και λεω απ ολα αυτα που εχω διαβασει εδω τοσο καιρο μονο εμεις οι 2 ναταλια κανουμε παραπονα ολοι οι αλλοι ειναι απλα τρισευτυχισμενοι...γκρινια� �εεεεες!!Α να ξερεις πως δεν εχω το τηλ σου και αυτο ισχυει και για την μπαρμπι γιατι επεσε η συσκευη μου και εσπασε και εχασα πολλα τηλ...Και δυστυχως εχω διαγραψει τα u2u που τα ανταλαξαμε....Εν ολιγοις αυτα...οτι αλλες αποριες εχεις απλα με ρωτας σαν πιο εμπειρη εγω (χαχαχαχχα) θα σου τις λυσω...
07-05-2010, 21:45 #5203
Προαχθήκαμε, βλεπω, Αλεξανδρούλα μου σε πουρεκόριτσο (βλέπεις δε σε λέω πουρ-ο-κόριτσο γιατί είναι αμφίσημη η λέξη)
Το πουρεκόριτσο και το ζουμοκόριτσο, λοιπόν...πάντως, δε γίνεται, θα σας το πω:σαν ιατρικό ανακοινωθέν ένα πράγμα ακούγεστε...και μάλιστα σαν βοηθοί νοσοκόμων που τραβάνε 'όλη τη χαμαλοδουλειά...αυτή με τα υγρά, ενεσάκια, τισμπίδες κ.λ.π. Και επειή, φοβάμαι μήπως σας φορτώσω περισσότερο, το σταματώ τώρα....το παρατράβηξα η Ελληνίς...
Φαντάζομαι ότι έτσι βοηθάτε η μια την άλλη...
ΑΝΝΕΖΊΝΑ μου, να'σαι καλά...όντως έτσι είναι! Ξέρω πολλές μανούλες που κρατάνε τα βιβλία στις Πανελλαδικές και μάλιστα βοηθάνε ουσιαστικά. η δική μου είναι ακόμη πρώτη Λυκείου...αλλά μάλλον δε φταίει αυτό γιατί μάλλον παρέλειψα να πω ότι αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μου είκοσι χρόνια τώρα...και όσο κι αν σας φανεί παράλογο, ε πόσα σουβλάκια μπορεί να φάει ένας σουβλατζής, πορτοκάλια ένας πορτοκαλοπαραγωγός, γλυκά ένας ζαχαροπλάστης; (αν κι εγώ μπορώ να φάω άπειρα γλυκά...)Ε, κάπως έτσι την πάτησα...ενώ τη δουλειά μου τη λατρεύω...αλλά με τη δική μου είναι αλλιώς!
Και σκεφτείτε ότι η μικρή αρχίζει το δημοτικό σε δύο χρόνια.... θα έχει τελειώσει η μεγάλη, βέβαια! Και κάτι μου λέει ότι με αυτό το μικρούλι τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα....όχι όμως και τόσο εύκολα!
Ουφ!Πάλι σας ζάλισα με τα δικά μου...δικαίως με κατηγορείτε ως χαζομάμά..φιλιά πολλά και περαστικά στα πουρεζουμοκόριτσα!!!!!!
07-05-2010, 22:38 #5204
[quote]Originally posted by alexandra79
..Τωρα αντι για σωληνακι εχω μια τρυπα και μπορω να πω πως εχθες πονουσα και εκανα και πυρετο...quote]
Μην αγχώνεσαι για τον πυρετό είναι φυσιολογικό. Ο γιατρός εμένα μου ειχε πει να το βγάλουμε σιγά σιγά το σωληνάκι για να μην ανεβάσω πυρετό. Και γιαυτό το βγάλαμε σε 3 δόσεις.
Οσο για την τρυπα θα κλείσει και αυτή που θα παει. Σιγά σιγά.
Μπρουμυτα εγώ αν δεν κάνω λάθος, κοιμήθηκα αφού έκλεισα μήνα και αυτό δειλά δειλά. Στην αρχη λίγο παραπάνω στο πλάι. Τώρα μπορώ να πω ότι κοιμάμαι και μπρούμυτα άνετα.
Τα δύσκολα περάσανε.
07-05-2010, 22:53 #5205
Originally posted by alexandra79
Οταν ξεκολησε το σακουλακι μου πηρα τηλ και μου ειπαν απλα να το κολησω με λευκοπλαστ η γαζα και να βαλω μπεταντιν στο σημειο του σωληνακιου....και ετσι κι εκανα....
Α ναι εγω το ζορι που εχω ειναι οτι δεν μπορω να παρω πολυ βαθειες αναπνοες απο χθες γιατι ψιλοποναω καπου που δεν μπορω να προσδιορισω που ειναι...κατα τα αλλα την παλευω.....
Για να μη νομίζετε ότι είσαστε μόνο εσείς γκρινιαρίτσες.
Εγω πριν φύγω από την κλινική ζήτησα και πήρα εφεδρικό σακουλάκι για το σπίτι. Από την κλινική βγήκα Δευτέρα. Παρασκευή είδα το γιατρό μου τράβηξε λίγο το σωληνάκι και μου άλλαξε το σακουλάκι. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή. Την Τρίτη έγινε το ίδιο για 3η και τελευταία φορά. Το σακουλάκι το κράτησα για άλλη μία εβδομάδα και αφου έβγαλα το σωληνάκι.. για τα τελευταία υγρά. Εγώ έβγαζα αρκετά υγρά μπορώ να πω. Περίπου 30 cc τη μέρα. Κάθε βράδυ έπαιρνα τηλ το γιατρό και τον ενημέρωνα.
Τον πόνο που αναφέρεις Αλεξάνδρα μου τον είχα και εγώ. Συγκεκριμένα ένοιωθα ένα περιεργο πόνο αριστερά, κάτω απο το στήθος αλλά όχι στο σημείο της καρδιάς, λίγο πιο κάτω. Ωρες ώρες ήταν έντονος σα να μου κοβόταν η αναπνοή. Στην αρχή σκέφτηκα μήπως ξέχασαν τίποτα μέσα και δεν ήξερα και πως να το ρωτήσω στο γιατρό.
Τελικά όταν τον ρώτησα μου ειπε ότι ειναι επειδή από εκεί έγινε όλη η επέμβαση και οτι από αυτό το σημείο δουλεύανε τα εργαλεία, πιέζοντας τα όργανα κτλ κτλ.
Εγω τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου (για τα σχόλια που κάνω και σημειώνει η Ναταλίτσα) έχω πρόβλημα με την τουαλέτα. Ειχα ανέκαθεν τεμπέλικο έντερο, αλλά μου φαίνεται ότι τώρα έχει πάθει ολοκληρωτική απάθεια και δε με ποιάνει τίποτα πια. Εκει έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω ακόμη τι να κάνω ακριβως. Γιαυτό καμιά φορά επικεντρώνομαι στα του "κώλου" μας {για να γελάσω λίγο την κατάσταση} μη με παρεξηγείτε λοιπόν.....
Φιλάκια πολλά
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή