Results 5,326 to 5,340 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
25-05-2010, 14:50 #5326
καλημέρα κι από εμένα , σαμοθράκες διαβάζω ορεστιάδες διαβάζω μια χαρά περνάτε εσείς κυρίες των βορείων αλή σε μας εδώ κάτω που δουλεύουμε και διαβάζουμε συγχρόνως,
tide μου ευχαριστώ για τις ευχές για τον γιο, όχι δεν δίνουμε πανελλήνιες ακόμα είναι γ΄γυμνασίου έχουμε μέλλον αν και δεν το βλέπω να σπουδάζει το παιδί εδώ με όλα αυτά που γίνονται συζητάμε για εξωτερικό είναι και η ειδικότητα που έχει διαλέξει εδώ και καιρό τέτοια που αν δεν σπουδάσει έξω ένα μεταπτυχιακό εξωτερικού του είναι απαραίτητο, any way καλό κουράγιο και σε σένα και σε όσες μανούλες έχουν παιδάκια που δίνουν εξετάσεις και βέβαια στα παιδάκια..
ναταλία εξαφανισμένη που είσαι βρε παιδί μου λείπεις εσύ και δεν αλλάζει και η σελίδα εύκολα...
μπαρμπουνάκι χαίρομαι που πέρασες καλά αλήθεια τι ψώνησες από το σουφλί ??? εγώ είχα αγοράσει ένα baby doll μεταξωτό πολύ ωραίο και κάτι σαχλαμαρίτσες για το σπίτι, μου φάνηκαν πολύ ακριβά όλα..
όσο για τα κιλά μην πτοείσαι έλα πάμε ξανά...
κι εγώ μια από τα ίδια όχι δεν είμαι 85 αλλά δεν έκανα και πρόγραμμα, βέβαια η γυμναστική συνεχίζεται ακάθεκτη, κορίτσια έχω δει μεγάλη διαφορά, δεν το πιστεύω πόσο πολύ έχω μαζέψει....
αλεξάνδρα μου πως πέρασες στην σαμοθράκη? θέλαμε κι εμείς να πάμε πρόπερσι αλλά δεν πήγαμε τελικά για πες αξίζει?? λέω να κάνω ένα πέρασμα φέτος από Αλεξανδρούπολη, σαμοθράκη και βέβαια το όνειρο μου είναι να πάω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ σας το έχω ξαναπεί εξάλλου θέλω να φάω μπακλαβά και καζαν ντιμπί, να πάω στο παζάρι και βέβαια στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
αυτά με τα ταξίδια προς το παρόν δουλειά δουλειά δουλειά
να περνάτε όλες καλά φιλιά και χαιρετίσματα σε όλες τις παρούσες και απούσες της παρές....
- 26-05-2010, 08:48 #5327
HELLO!
γεια σας κοριτσια. κουκλες που εχετε διαβασματα, υπομονη θα τελειωσουν και θα ερθουν οι διακοπουλες σας. η ναταλια εξαφανιζολ ε? ταχα θα εμπαινε παρασκευη. τουλαχιστον ξερουμε οτι ειναι καλα...
Σημερα ξυπνησα με μια διαθεση καπως. ανεβηκα και στη ζυγαρι αφου ειχα πιει 2 ποτηρια τσαι και αποτελειωθηκα. 86,2 ειπε η κυρια ζυγαρια και μου την εδωσε πολυ. αλλά επειδη απο σημερα θα αρχιζα διαιτα ειπα χθες να δοκιμασω οτι ειχα και δεν ειχα σπιτι. τελικα το συνηθειο συνηθειο.....
απο σημερα ομως κυρια. αρχιζω το δεκατερταημερο για μαια κομη φορα με σκοπο τωρα να μη πεσω με τα μουτρα μετα. για να δουμε.
bad, εδω κατω θα γραψω τη διαιτα που θα κανω
26-05-2010, 08:51 #5328
συμφωνα με αυτη τη διαιτα χανεις 9 κιλα σε 14 ημερες και δεν τα ξαναβαζεις για 3 χρονια. ναι, γελαστε, γελαστε. εγω θα τη κανω.
οι χαζοι δεν πρεπει να τελειωνουν ποτε και ετσι ειπα να δοκιμασω. θα μπαινω εδω στο συγκεκριμενο ποστ να γραφω και τα κιλα για να δουμε πως χανονται τα 9 κιλα.
λοιπον σημερα ειμαι 86,2 κιλα και ξεκιναω.
1η μερα
1 καφε το πρωι, 2 αυγα βραστα και νεροβραστο σπανακι το μεσημερι, 1 κοντρα φιλετο, σαλατα πρασινη και φρουτα το βραδυ.
2η μερα 84,2
1 καφε και 1 ψωμακι το πρωι, 2 αυγα βραστα και νεροβραστο σπανακι το μεσημερι, ζαμπον γαλοπουλας το βραδυ (τρελαθηκα αποψε. πεινουσα φοβερα. πρεπει να εφαγα μισο κιλο γαλοπουλα τσιμπωντας και ψιλοδοκιμασα καρπουζακι, μια κουταλια φαγητο και 1 γαριδακι που ηρθε στη μουρη και δεν κρατηθηκα. ελπιζω να μη τα σκατωσα. ευτυχως αυριο εκτος απο γαλοπουλα εχει και σαλατα. μπολικα αγγουρια θα αγορασω να ειμαι ετοιμη)
3η μερα 82,3
1 καφε και 1 ψωμακι το πρωι (σσ: αντι ψωμακι χτυπησα μισο κουλουρι που εφερε ο συζυγος), 2 αυγα βραστα και ντοματα σαλατα το μεσημερι, ζαμπον γαλοπουλας και πρασινη σαλατα το βραδυ. τελικα το βραδυνο μου ηταν αγγουρια και γαλοπουλα.α, και μια κουτακια φασολια και λιγο καρπουζακι. ζηλεψα πολυ και τελικα δεν κρατηθηκα. λιο ηταν ομως, ευτυχως. αντε οι δυσκολες μερες περασαν. απο αυριο τρωμε περισσοτερο!!!! (φρουτα και γιαουρτι δηλ!!!)
4η μερα 81,2
1 καφε και 1 ψωμακι το πρωι, 1 αυγο βραστο καροτα και τυρι τυπου ελβετιας το μεσημερι, φρουτα και γιαουρτι το βραδυ
5η μερα 80,8
καροτα με λεμονι και καφες το πρωι, ψαρι βραστο και ντοματα σαλατα το μεσημερι, 1 κοντρα φιλετο και σαλατα πρασινη το βραδυ. και κατεβασα επισης λιγο καρπουζι, ενα πιατο κουρκουτι και λιγο κοτοπουλο τηγανητο. ατιμη κοινωνια που δνε με αφηνεις να αγιασω!!
6η μερα 80,9. παλι καλα
1 καφε και ενα ψωμακι το πρωι, κοτοπουλο σχαρας ή σουβλας το μεσημερι και 2 αυγα βραστα με καροτο το βραδυ
7η μερα
1 τσαι με λεμονι το πρωι, 1 κοντρα φιλετο και φρουτα το μεσημερι και το βραδυ ελευθερο γευμα
επαναληψη των 7 ημερων
8η ημερα
9η ημερα
10η ημερα
11η ημερα
12η ημερα
13η ημερα
14η ημερα
26-05-2010, 11:18 #5329
Γιατί δεν ανοίγεις ένα καινούργιο τόπικ barb, μήπως θέλει και καποιος άλλος να την κάνει, και να γράφονται εκεί τα κιλά που χάνονται?
Εδώ θα χαθεί , ας την δουν και τα άλλα παιδιά, τι λες?
Εμένα πάντως μου φαίνεται χημική δίαιτα, και δε μπαίνω στο τρυπάκι να την δοκιμάσω, σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Τελικά μόνο με τη δίαιτα της πινκ....δε θυμάμαι , φαίνεται οτι χάναμε κιλά....
26-05-2010, 14:28 #5330
Καλησπέρα από την άφαντη "αρχισυντάκτρια" των τελευταίων ημερών...
Δεν ξέρω τι είπε ο Σωκράτης στην απολογία του,εγώ πάντως δε νομίζω να βρω κάτι
να πω προς υπεράσπιση μου να με ξελασπώσει...Με ζητούσατε και δεν ερχόμουν
και μάλιστα(καθότι η ειλικρίνια και η διαφάνεια με διακατέχει ακόμα κι όταν δε με συμφέρει)
ομολογώ πως σας διάβαζα καθημερινά!Σα δε ντρέπομαι!Κάθε μέρα έλεγα θα μπω να γράψω,
αλλά δε μπορούσα να αρθρώσω τίποτα!Νομίζω πως έπασχα από κάτι πρωτοφανές,θα το ονοματίσω μάλιστα
"επισλίβια κατάθλιψη".Μόνο επιλόχια να υπάρχει;Οι μάνες βγάζουν παιδί,εγώ έβγαλα στομάχι.
Ίσως φταίει που ένα μήνα ακόμα δε βγήκα από το σπίτι(αν εξαιρέσουμε τις μεταφορές
από κλινική Κατερίνη κι από κει Θεσσαλονίκη-ό,τι πήρε το μάτι μου από το αυτοκίνητο),
ίσως που τρεις εβδομάδες ήμουν ανάσκελα,ίσως που δεν είδα και άνθρωπο,γιατί δεν άφησα
κανέναν να έρθει σπίτι να με δει...Οι τρεις εβδομάδες οι πρώτες ήταν πολύ δύσκολες κι αυτό δεν είναι γκρίνια.
Τώρα είμαι καλά,απλά ακόμα δεν τόλμησα την έξοδο του Μεσολογγείου(ένα σούπερ μάρκετ τόλμησα
δίπλα στο σπίτι μου και γύρισα άσπρη και ζαλισμένη).Αδύναμη νιώθω,αλλά οι πόνοι έγιναν ενοχλήσεις.Τίποτα δηλ!
Μετά διαπιστώνω πως στις τέσσερις μέρες,που ήρθα σπίτι μου και άρχισα να ψιλοτρώω,πήρα δύο από τα χαμένα κιλά
και γίνομαι τούρκα!Πυρπολώ και μόνη μου τα καράβια μου κι είχαμε και στεναχώριες συναισθηματικής φύσεως...
Ευτυχώς προχθές τα ρυμουλκήσαμε πάλι και κάπως ηρεμήσαμε...Με αυτά και μ'αυτά αντί να γκρινιάζουν μερικές
πως σας γράφω,να με ευχαριστούνε που φάνηκα εγκρατής και σας απάλλαξα από γκρίνια και καταθληπτικά άσματα!
Αλλά ποιός τα εκτιμά αυτά τη σήμερον ημέρα;Λοιπόν,αφήνω ένα γαλλικό τραγούδι να ακούμε όσο ξαπλώνουμε
χύμα στο κύμα στα Κύθηρα και πάω λίγο δίπλα στα μανικωμένα αδέρφια και δη τον Νόστο,
που τον έχω νοσταλγήσει...Μετά θα σας περιλάβω μία μία και μάλιστα κάποια που μου κάνει δίαιτες χαζές!
Τα φιλιά μου!Αλεκουζάκι,βλέπω τον ήλιο να καίει!Βάλε σε κάθε εκατοστό του κορμιού μας αντιηλιακό!
Εμένα άσε με τελευταία για να μη βραδιάσει και μείνουν οι υπόλοιπες άνευ προστασίας όλη μέρα!Μάκιαααααααα
--->La mer opale - Coralie Clement
26-05-2010, 15:32 #5331
χαζες διαιτες ? καλε ποια?
26-05-2010, 15:53 #5332
Originally posted by BARB3
χαζες διαιτες ? καλε ποια?
Εγώ κοριτσάκια 109 κιλά σήμερα!!! ~ 4.4 συνολο απώλειας!!
είμαι καλά........
Ναταλάκι είπες να κάνεις την εμφανισή σου??? Αλλά βέβαια έπρεπε να σε αναζητήσουμε γύρω στα εκατό άτομα για να μας τιμήσεις.. Πάλι καλά που υπάρχουν και τα τηλέφωνα και ακούσα για λίγο τη βελούδινη φωνή σου. φιλιά και μπόλικη αγάπη σε σένα και στη συζυγό σου!!!
Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!
26-05-2010, 16:37 #5333
Καλά πρώτη φορά μπαίνω μετά από τόσο καιρό και δεν διαβάζω για ώρες, καλέ τι πάθατε γιατί δεν γράφετε ????
Μπαρμπούνι τελικά καλά που δεν ανέβηκα, είπαμε να χάσεις τα κιλά αλλά να τα κρατήσεις κιόλας, καλέ πως πήγες από τα 81 στα 86, και νόμιζα ότι μόνο εγώ τα κάνω αυτά.... Δεν πειράζει κούκλα μου θα τα χάσεις γρήγορα γιατί είναι πρόσφατα (ισχύει αυτό δεν είναι μύθος). Ασε που ζηλέψαν και μερικές εδώ μέσα.
Αννεζίνα ΖΗΛΕΥΩ, ΖΗΛΕΥΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ, 78 ΜΑΓΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΝ 78, ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ 72 ΝΟΜΙΧΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 78 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΓΙΚΟ.... ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Ναταλάκιιιιιιιιιιιιι μου τι κάνεις, τι έχεις, γιατί δεν είσαι καλά, ποιός σε πείραξε να έρθω να τον δείρω... ποιός σε στεναχωρεί και γιατί με στεναχωρείς και εσύ, άκου πήρες 2 κιλά. Τσάμπα σου έκανα μαθήματα μαγειρικής, εμπρός στρώσου στη δουλειά και μην τρως έτοιμες βλακείες.... Ο συνάδελφος έχασε 80 κιλά σε 10 μήνες, εγχειρήστηκε στον Σρέκα και αυτός με τις καλύτερες εντυπώσεις είναι, δεν έκανε καμία φοβερή προσπάθεια.. τον είδα σήμερα γιατί δεν έρχεται κάθε μέρα και τρελάθηκα, σε λίγο θα είναι πιο αδύνατος από εμένα που είναι γκουχου, γκουχου 91.....
26-05-2010, 17:23 #5334
Γράφουμε,μας τη λέτε που μετά έχετε πολλά να διαβάζετε και θα σας απολύσουν από τς δουλειές σας...
Δε γράφουμε,λέτε πως "σας γράφουμε"και θέλουμε πολλά παρακάλια και τηλέφωνα για να εμφανιστούμε...
Τελικά,καλά λένε πως οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν!Πωπω...καλά που είμαι ετεροφυλόφιλη!!!
Και για να έχουμε καλό ρώτημα:Η Λιλένια η μετανάστρια της Σκανδιναβίας,πού είναι;Σαν πάρα πολύς καιρός δεν πέρασε;
Κι όλες οι άλλες οι τσούπρες,πρώην ομάδα R,πρώην γυμνές στο μπάνιο,γιατί δεν είναι χύμα στο κύμα;
Κι επειδή μου τη λέτε και για το τι τρώω,σας αφήνω,καθώς πολλές οι ώρες,που μου γκρινιάζει το 100 γραμαρίων στομαχάκι μου
(...Είκοσι τρεις Απρίληδες τη νιότη σου βαραίνουν,των κοριτσιών τα όνειρα στα μάτια σου πεθαίνουν...)
27-05-2010, 10:37 #5335
και ναι, τα εχασα τα 2 κιλακια!!! 84,2 σημερα. αντε για 82 αυριο!!! καλε τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες!! και τωρα που ειπα χορευτριες που ειναι εκεινη η κουκλα? χαθηκε εντελως. ειχε και μια πρεμιερα τωρα στα κοντα αν θυμαμαι καλα? εχει κατι μηνες να μπει και αυτη. οπως και αλλες....
τελος παντων. εγω δεν σχολιαζω.
παω για δουλεια. εκει που ειχα χαλαρωσει, παλι βομβαρδισμενη απο κωλοχαρτα ειμαι...
27-05-2010, 10:47 #5336
Καλημέρα κι απο μένα την πάντα αργοπορημένη και τρελαμένη
ναταλίτσα περαστικά σου κοριτσάκι και σιδερένια τα καλύτερα έρχονται!!!!
αλαλουμακι ευχαριστώ πολύ μην ζηλεύεις για την απώλεια κι εσύ μπορείς και θες και θα τα καταφέρεις,
κάνε διατροφή και γυμναστική και σιγά σιγά θα δεις τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο...
ευγενία μπράβο κουκλίτσα μου και σε σένα αλήθεια τι διατροφή κάνεις????
μπαρμπουνάκι μου εγώ θα στο ξαναπώ άλλη μία φορά ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ όσο εύκολα τα χάνεις τόσο πιο εύκολα τα παίρνεις.....
φιλια σε παρουσες κι απούσες
27-05-2010, 11:16 #5337
καλημερα κοριτσακια,
εχθες πηγαμε στο γιατρο για να δουμε το νεο μας σπορακι, και ολα ειναι μια χαρα, φυλο δεν ειδαμε ακομα, αλλα δεν βιαζομαστε, γερο να ειναι.
μετα πηγα με συναδελφους για φαγητο και γυρισα σπιτι 1 η ωρα δεν ντρεπομαι εγκυος γυναικα,
ο αντρουλης μου εκανε λιγα μουτρακια, αλλα του περασανε γρηγορα.
εχω πολυ αναγκη να βγαινω και με αλλο κοσμο που και που, αυτος παλι ειναι πολυ κολλημενος με την μπαλα(στο ρολο της μπαλας η βασια)
ναταλια δεν θελω να ακουω βλακειες το οτι παχυνες επειδη εφαγες 2 κριτσινια, αυτα ειναι κατακρατησεις και σταθεροποιησεις απο την αρχικη μεγαλη απωλεια, θελω περπατημα.........
μπαρμπουνι ελα και μεχρι τελος του μηνα θα επανελθεις, αλλα ρε συ ακομα και εγω στα 120 ποτε δεν ειδα σε 1 σ/κ 5 κιλα επανω. τι τρελες διακυμανσεις ειναι αυτες.........
φιλακια και σε ολα τα αλλα κοριτσια, που εχουμε χαθει τον τελευταιο καιρο, αλλα σας σκεφτομαι καθε μερα, να ξερετε.....
27-05-2010, 12:35 #5338
κι εγω σας σκεφτομαι συνεχεια κοριτσια!! μιλαμε για πολυ κολλημα. οτι και μα νου συμβει σε εσας θελω να το πω πρωτα...
παω να βυθιστω στο σωρο απο τα χαρτια μου. ελεος...δεν αντεχω αλλο....
θελω πολλα να σας πω αλλά ο χρονος και τα νευρα μου με πιεζουν
27-05-2010, 14:04 #5339
ΑΑΑΑΑΑΑΑχ καλημερα κι απο μενα...θελω να γραψω στην καθε μια ξεχωριστα αλλα το χω ριξει πολυ εξω τελευταια...θα κανω μια αποπειρα το βραδυ...φιλια σε ολες σας....
28-05-2010, 09:04 #5340
καλημερα...solo και σημερα
αλλα 2 κιλακια μειον. 82,3 σημερα. τελικα δεν ειχα βαλει τα 5-6 κιλα. μου φευγουν οπως μπηκαν. κατι μου λεει οτι στυο τελος του 14ημερου θα δω το 7 αυτη τη φορα. και τοτε τελος τις μαλακιες και τα υπερφαγικα. θα αρχισω τη διαιτα της Pink κατα τη προτροπη της bettyG να σταθεροποιησω το 7. και μετα τις διακοπες, αν ακομη δεν ειμαι στο 8, θα παω για ψωνια. μου το χρωσταω.
εκει που ζοριζομαι ειναι οτι δεν κανω γυμναστικη. βεβαια τρεχω και στo κολυμβητηριo τα μικρα και ετσι χανω 2 ωρες απο το χρονο μου 3 μερες την εβδομαδα αλλά κερδιζω αλλου (συναισθηματικη καλυψη απο επισκεψεις σε supermarket!!!!!)
την καλημερα μου προς απαντες. α, σημερα ειναι παρασκευη. καμια που θελει να μας πει το βαρος της? καποτε οι παρασκευες ηταν αλλιως....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία