Results 5,446 to 5,460 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-06-2010, 10:45 #5446
ΑΑΑΑΑ! ¨Οσον αφορά σε αυτό το βρεγμένο, μυξιασμένο, κλαμμένο και γενικώς αξιοπαθόν όν το οποίο παρουσιάστηκε από την περί ου ο λόγος, ομολογώ ότι πάλι εξεπλάγην καθώς πίστεψα όταν το έγραφα ότι για εικόνα θα κατέβαζε κανένα μπουκάλι ξύδι....όλο εκπλήξεις!!!!
ΠΑρολ' αυτά είμαι ακόμη θυμωμένη...μμμμμμμμμμμμμμμ� �μμμμμμμμμ!
- 10-06-2010, 10:47 #5447
Όχι σας αγαπώ πολύ για να ρισκάρω να μου φουντάρετε από το μπαλκόνι...
Νομίζω είναι καλύτερα να απέχω λίγο ακόμα,τουλάχιστον μέχρι να περάσει η μπόρα...
http://www.youtube.com/watch?v=WmN2w1JQo2A
Αν και μεταξύ μας και προς υπεράσπιση μου:
10-06-2010, 10:52 #5448
Originally posted by tidekpe
ΑΑΑΑΑ! ¨Οσον αφορά σε αυτό το βρεγμένο, μυξιασμένο, κλαμμένο και γενικώς αξιοπαθόν όν το οποίο παρουσιάστηκε από την περί ου ο λόγος, ομολογώ ότι πάλι εξεπλάγην καθώς πίστεψα όταν το έγραφα ότι για εικόνα θα κατέβαζε κανένα μπουκάλι ξύδι....όλο εκπλήξεις!!!!
ΠΑρολ' αυτά είμαι ακόμη θυμωμένη...μμμμμμμμμμμμμμμ� �μμμμμμμμμ!
Ποικιλία από ξύδι στο τέσσερα ιέφτασιέεεεεεεεεεεεεεεεεε
10-06-2010, 11:00 #5449
Καλύτερα τώρα;ʼντε,ξεθύμωσε να φύγω που έχω και δουλειές...Δώσε άφεση απουσίας!
10-06-2010, 11:22 #5450
καλά...άφεση...για σήμερα, αν και σιχαίνομαι τις γάτες!
10-06-2010, 11:32 #5451
Λιλάκι, τελικά είσαι αυτό που λένε δεν μπορουν όλα στη ζωή μας να είναι καλά, ε; Το έχω τσεκάρει! Αν κάτι πάει καλά, δεν πάει κάτι άλλο....η εξισορροπιστική δύναμη, μάλλον.! Πάντως είναι τέλειο αυτό με τα κιλά...σκέψου πως όταν μπήκα στο φόρουμ ήσουν σαν και μένα!!!!!!!!!!!!!!!Και τώρα;;;;;;;;;Μπράβο, Λίλη μας!!!!! Τώρα τα υπόλοιπα θα στρώσουν...βέβαια, το θέμα της δουλειάς είναι όντως σοβαρό και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς αλλά, τουλάχιστον, είναι αναστρέψιμο. ΠΟΛΛʼ ΦΙΛΙΑ ΛΙΛΑΚΙ και μη φοβάσαι τίποτε!!!
10-06-2010, 13:37 #5452
Kαλημέρα κορίτσια μου,
μετά την άφεση που δόθηκε όλα είναι πάλι καλά να υποθέσω?
καλά εγώ πάντως περιμένω να δοθούν και ανάλογες εξηγήσεις, όχι έτσι αέρα, τα σαρώνουμε όλα και μετά όλα καλά!
Ακούς Ναταλάκι?
Μαράκι μου γλυκό, θα γυρνούσα ευχαρίστως πίσω στα 85 μου και θα τα άρχιζα όλα από την αρχή, αρκεί να γυρνούσαν όλα πίσω
και να ξεκινούσαν από την αρχή...
Αχ φιάχτηκα πάλι... ναι Μαρία μου δεν μπορεί να είναι όλα καλά στη ζωή μας, αφού είναι σκύλα ... είπαμε bitch
πολλά φιλιά, τις καλημέρες μου
10-06-2010, 13:43 #5453
Καλημέρα κι απο εμένα,
βλέπω επιστροφή της άσωτης κόρης χωρίς πολλά πολλά λόγια μόνο με υπονοούμενα για δουλιές τάχα μου για ξύδια ΄και δεν συμμαζεύετε ΝΑΤΑΛΙΑ COME BACK .!!!!!!!!!!!
κατά τάλλα μία από τα ίδια,
το γυμναστήριο συνεχίζεται ακάθεκτο κι επειδή (μην με βαρέσετε τώρα) δεν μπορώ να συνεχίσω άλλη δίαιτα μόνη μου βλέπω ότι είχα κολλησει ξαναεπισκέφτηκα την διαιτολόγο μου, τα κεφάλια μέσα τα στόματα κλειστά και πάμε βούρ για το έξι πια, βέβαια κόντεψα να πατήσω το 8 (79,600) έδειξε η ζυγαριά εχθές που ξαναπήγα στην διαιτολόγο μου, μου έδωσε ένα πρόγραμμα πείνας, έσκασα 25 ? , είπα ευχαριστώ, άκουσα τον εξάψαλμο που παράτησα την διατροφή, και έκανα τρελλίτσες (οι τρελλίτσες αφορούν αποκλειστικά και μόνο το φαγητό, μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα) και ξανά προς την δόξα ΤΡΑΒΩ!!!!!!
ελπίζω μέχρι τον Αύγουστο που θα πάω διακοπές να δω 6!!!!!!!, τι θέλω ακόμα 20 κιλά περίπου τι λέτε θα τα καταφέρω?????
όσο για μπάνια ακόμα δεν τολμώ να μπω σε θάλασσα είμαι και κριουλιάρα, για να κάνω μπάνιο πρέπει ο υδράργυρος να χτυπήσει κόκκινο...
βασουλίνι μου , στου στέλνω φιλιά και την αγάπη μου όσο για την κρέμα που λες δεν την ξέρω, εγώ χρησιμοποιούσα βαζελίνη, σε πληροφορώ ότι δούλεψε ΤΕΛΕΙΑ!!!, επίσης τώρα που έχασα και 16 κιλά έβαζα μία κρέμα σώματος βούτυρο βανίλλιας ΑΠΑΙΚΤΗ...
καλό μπάνιο την κυριακή, όσο για μαγιώ θα βρεις κοριτσάκι μου εσύ, κι αν πετάει λίγο η κοιλίτσα είναι το καινούριο μωράκι που φωνάζει σε όλους την παρουσία του.....
λιλάκι μου χαίρομαι που βρήκα κάποια να έχει την ίδια τρέλλα με μένα, είδες εμείς τώρα με την κρίση δεν θα χρειαστούμε να αγοράσουμε ΤΙΠΟΤΑ,.
αλεξάνδρα μου, ευγενία, tide, μπαρμπουνάκι τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ευγενία και αλεξάνδρα για την απώλεια κιλών..
μπαρμπουνίτσα είσαι σε καλό δρόμο μην πτοείσαι καθόλου, εμείς οι δύο είμαστε ίδιες στα κιλά μαζί θα τελειώσουμε την διαδρομή , έ τι λές???
φιλιά πολλά σε όλες σας,
10-06-2010, 13:46 #5454
ΛΙΛΑΚΙ
αυτό είναι αφιερωμένο σε σένα
μην κλαις για αυτά που άφησες πίσω σου, να γελάς και να περιμένεις αυτά που θα ΕΡΘΟΥΝ..
πάντα μετά την βροχή βγαίνει ο ήλιος...
με αγάπη
10-06-2010, 15:19 #5455
(δε θυμάμαι κιόλας πώς ακριβώς την αποκαλείς)
10-06-2010, 15:20 #5456
Originally posted by Lily
καλά εγώ πάντως περιμένω να δοθούν και ανάλογες εξηγήσεις, όχι έτσι αέρα, τα σαρώνουμε όλα και μετά όλα καλά!
Ακούς Ναταλάκι?
10-06-2010, 22:24 #5457
Originally posted by NADINE
(δε θυμάμαι κιόλας πώς ακριβώς την αποκαλείς)
11-06-2010, 09:45 #5458
Καλημέρα από την δήθεν ξεχασιάρα,μακρόχρονα κι αδκαιολόγητα απούσα!
Καλύτερα τώρα που το παραδέχτηκα,μαμουζέλ;Κι άλλες λείπουν αλλά δε βλέπω να τιμωρούνται επάξια...
Δε θα ξεκινήσω τη μέρα μου με γκρίνια(όχι δε θα με παρασύρετε)αλλά με χαλλλλαρό χαμόγελο.
Να έχουμε μια υπέροχη Παρασκευή κι ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο,όπου κι αν είμαστε...
--->Enzo Enzo - Juste Quelqu'un de Bien
11-06-2010, 09:52 #5459
ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑ!
Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να είναι όλα λίγο καλύτερα...τόσος κόπος πια για όλα....φιλιά!
11-06-2010, 10:19 #5460
Καλημέρα κοριτσάκια..... έχει πέσει η ομάδα..... όταν έλεγε και το θεατρικό του γιού μου χθες "ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΞΟΥΥΥΥΝ" don't worry για τίποτα.... το βιβλίο το αγόρασα αλλά δεν το διάβασα όποτε περιμέμνετε λίγο ακόμα και θα σας κάνω όλες αδύνατες!!!!!!!!!!!!! Απογοητεύσεις διαβάζω και δεν ξέρω τι συμβαίνει... πρέπει να μάθω !!
Μπαρμούνι είσαι κοντά στο 80 !!!!! yesssssssss ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ! ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΈΧΩ ΤΡΕΛΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ 9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ...
ΦΙΛΑΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία