Results 5,491 to 5,505 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
18-06-2010, 07:18 #5491
Kαλημέρα!Σε λίγο ο κόσμος θα γίνει ομορφότερος κι εξυπνότερος!
Θα μεταβιβάσω όλων σας τις ευχές στο Πεννόπλασμα!Φεύγω για εκεί
και μόλις γυρίσω θα μπω να σας γράψω τα ευχάριστα!Τη συνάντηση
μπορούμε να την κάνουμε Δευτέρα απόγευμα.Φαντάζομαι βολεύει
όλες περισσότερο,τώρα με τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.
Και μάλιστα τώρα που το ξανασκέφτομαι,είναι και τα γενέθλια της εκείνη τη μέρα,
οπότε θα της κάνουμε και μαιευτήριο πάρτυ!Θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες...
Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα!Να σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά!
- 18-06-2010, 16:08 #5492
Kαλά καλέ!Κάτω από μένα γράφω;Παρασκευή κιόλας,μέρα ζυγίσματος τάχα μου τάχα μου;
Και μετά έχετε μερικές μερικές και το θράσσος να μου τη λέτε που "σας γράφω"και δε γράφω!Γυναίκες...
Στο δια ταύτα τώρα!Το μωράκι μας γεννήθηκε κάπου στις 9:10 με καισαρική και τελικά ήταν όντως κορίτσι!
Μπασκετμπολίστρια 49 εκατοστών και κομματάκι ανορεκτικούλα,μόλις 2.650 γραμμαρίων,
με ολόλευκο προσωπάκι(θ'αρχίσω να ψάχνω τους γείτονες)και μαύρα μισοφεγγαρένια μαλλάκια,
άνοιξε ματάκια,όλη περιέργεια για τον κόσμο!Ποιός ξέρει τι έβλεπε εκεί μέσα εγκλωβισμένο το παιδί
τόσον καιρό!Η μάνα μια χαρά,σα να μη γέννησε ένα πράγμα!Μας περιμένει τη Δευτέρα το απόγευμα.
Χαρακτηριστικά είπε"θα έρθει και το μπαρμπούνι;"Νούδι,της είπα πόσο πολύ ήθελες να ερχόσουν κι εσύ...
Μετέφερα όλων σας τις ευχές,σαν καλό κορίτσι που είμαι!Πέτυχα και τον γυναικολόγο μου στις σκάλες...
Λέτε να σημαίνει τίποτα αυτό;Αλλά μπα...λείπει μια λεπτομέρεια ποσοστού μόλις 50%...
Σας αφήνω...Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο όλες κι ελπίζω με κάποιες από σας τουλάχιστον
να τα πούμε σύντομα κι από κοντά...Σας είχα πάρει κάτι ημερολόγια τον Γενάρη κι η χρονιά έφυγε...Ντροπή!
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες τις αγάπες μου κι ας με έχετε επικηρυγμένη...Να σας προσέχετε!Να μας ζήσει!
18-06-2010, 16:20 #5493
Να μας ζήσει η μπουμπού Ναταλία μου!!!!! υγιης κ ευτυχισμένη να είναι πάντοτε!! κ στην πανευτυχή μανούλα εύχομαι τα καλύτερα!! Αχ ερωτά μου..
18-06-2010, 17:14 #5494
γεια σας κουκλες. βιαστικια ειμαι. μπηκα και ειδα το νεο και χαρηκα ιδιατερως
ναταλια πολλα πολλα φιλακια να δωσεις και στη μαμα και στη μικρη κορη και στη μεγαλη κορη. αντε, ακομη μια νυφη για το γιο μου!!!
κουκλες ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις ευχες για μπικινακια, κιλοτακια κλπ
γεωργια αλλη αισθηση το 7 ε?
εγω φευγω αυριο διακοπες και δεν μπορω να ερθω για καφε. μου το χρωστατε.
ειχα μια πολυ δυσκολη εβδομαδα στη δουλεια. χτυπησα 3 μερες συνεχομενες 15ωρα και σημερα ειμαι απο τις 7 το πρωι και ακομη δεν εφυγα. και στο σπιτι ετοιμαζω βαλιτσες μεσα στη νυχτα!
οσο για τα κιλα, με κυαλια το 7. γυρω στα 82 ειμαι. δε πειραζει. παλι με χρονια και καιρους, παλι δικο μου θα γινει!!!
18-06-2010, 22:43 #5495
Αχ τι καλά...καινούριο μωρουλίνι στην παρέα..με γατοκλαψουρίσματα, ασυνείδητες κινήσεις από μικροσκοπικά δακτυλάκια, σπασμωδικά χαμογελάκια στον ύπνο του (έρχονται, λέει, τα αγγελάκια και του λένε ότι η μανούλα του το αγαπάει πολύ, γι'αυτό γελά), απαιτητικά κλάματα για το γάλα και τα πρώτα πονάκια και η μανούλα κάθιδρη με τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα(για να μην ενοχλούν το μωρό) άγρυπνη, με μαύρους κύκλους, μα με ένα χαμόγελο που ποτέ όμοιο δεν ξανάδα..ευτυχίας και αγωνίας και ανησυχίας και άγνοιας.
Έχω μια τέτοια φωτο, εγώ 25 χρονών με ένα κατσαρίδι στην αγκαλιά την πρώτη μέρα που τη φέραμε σπίτι..πόσο φοβόμουν...ήταν μόνο 2300 γραμμάρια κι εμείς παιδιά..με κοιτώ στη φωτο εκείνη και θυμάμαι ακόμη τα συναισθήματά μου. Ναι, ό, τι πιο ωραίο για μένα είναι αυτά τα παιδιά! Ίσως, να πείτε ότι δεν έχω κάνει και πολλά πράγματα στη ζωή μου γι'αυτό προκρίνω αύτά...μπορεί! ουπς ξέφυγα και μιλώ για μένα.
Να μας ζήσει! Μια Ελληνίδα ακόμη, ένας πολίτης του κόσμου! Καλότυχη, υγιής και χαρούμενη! Η χαρά της ζωής, να είσαι καλό μου!
19-06-2010, 19:51 #5496
Originally posted by NADINE
Μπασκετμπολίστρια 49 εκατοστών και κομματάκι ανορεκτικούλα,μόλις 2.650 γραμμαρίων,
!
Να ζήσει να ζήσει!!! Μανούλα και κορούλα να είναι γερές και καλότυχες!!!
20-06-2010, 16:26 #5497
Originally posted by NADINE
Στο δια ταύτα τώρα!Το μωράκι μας γεννήθηκε κάπου στις 9:10 με καισαρική και τελικά ήταν όντως κορίτσι!
με ολόλευκο προσωπάκι(θ'αρχίσω να ψάχνω τους γείτονες)και μαύρα μισοφεγγαρένια μαλλάκια,
άνοιξε ματάκια,όλη περιέργεια για τον κόσμο!Ποιός ξέρει τι έβλεπε εκεί μέσα εγκλωβισμένο το παιδί
τόσον καιρό!
Να ειναι γερη και ευλογημενη και να εχει μια ομοφη ζωη!
Πεννυ μου να την χαιρεσαι!!! να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!
Originally posted by NADINEΗ μάνα μια χαρά,σα να μη γέννησε ένα πράγμα!Μας περιμένει τη Δευτέρα το απόγευμα.
φιλακια σε ολες!!!!!!
tide μου τι ωραια που τα γραφεις!!!
21-06-2010, 09:27 #5498
Kαλημέρα,χυμακυμακόριτσα και παπαράτσι!
Να χαιρόμαστε τη σύζυγο μου,σήμερα που μου γίνεται ένα χρόνο γκρινιαρότερη!
Βέβαια να μην τη χαιρόμαστε όλοι ίσα κι όμοια και προστεθούν στην ασχήμια μου ΚΑΙ κέρατα!
Είναι πολύ καλά από χθες το μεσημέρι.Καλοτρώει,κατεβάζ ει τις μπυρίτσες της...νοσηλεία σου λέει μετά!
Εγώ το περισσότερο που σερβιρήστηκα ποτέ ήταν τσαγάκι και μάλιστα λιπτονφακελάκι πίκρα...Τέλος πάντων...
Της μετέφερα όλων σας τις ευχές,με έμφαση βέβαια στη λυρική μου παλίρροια,που ζωγράφισε με τις εικόνες της!
Και για να κλείνει το θέμα "Πέννυ"(εντάξει έχει γενέθλια,αλλά μην το πάρει και πάνω της με τόση σημασία)
θα χαρώ πολύ το απόγευμα να δω όλη την κλασσική παρέα της Θεσσαλονίκης(στις 5:30' ξεκινά επισκεπτήριο).
Μου λείπετε πολύ...Σας διαβάζω καθημερινά,αλλά ακόμα δε με έχω βρει,για να σας βρίσκω κι εσάς εδώ,όπως παλιά...
Βέβαια-κατά το ζεναρνί-και πότε ήμουν τάχα καλά;Αυτή η επισλήβια κατάθλιψη δε λέει να περάσει!
Κι από αποτελέσματα,μη φανταστείτε τίποτα φοβερό...Ένα μήνα κολλημένη στα ίδια!Ωραία αρχή!
Τέλος πάντων,μη με πείτε πάλι γκρινιάρα...δε συνεχίζω...Θα τη βρω τη σειρά μου και την καλή μου διάθεση
και θα επιστρέψω!Κι αυτό είναι απειλή!Οπότε αλωνίστε ανενόχλητες όσο σας παίρνει,γιατί μετά...ξέρετε εσείς!
Να σας προσέχετε πολύ πολύ πολύ!Να χαρείτε τις εξορμήσεις με τους αγαπημένους!Να είστε καλά και δυνατές!
Ελπίζω έστω από Σεπτέμβρη να μαζευόμαστε και πάλι όπως παλιά...Κι η Λινταλένια μου και το Χανελέλι και το Μαρικάκι
κι η γαλαζοαίματη και το Λούμπι και το Σαμπινέλι και πιο συχνά η Αλαλουμένια,η Μαιρηλουλού,η Λιλένια κι όλες εσείς οι πιο τακτικές...
Και τι τέλεια που θα ήταν να είχαμε μια συνάντηση όλες όλες μαζί,ε;Εντωμεταξύ,τώρα που το σκέφτομαι,
Λιλένια,Αννεζινέλι και παλίρροια,πότε θα σας ξεμοναχιάσω;Γιατί όλες τις άλλες σας χούφτωσα,δε μου ξεφύγατε!
Με τον Σποτάκο ήμουν σεμνή!Μη με παρεξηγήσετε,προς Θεού!Ευγενούδι μου,διάβασα τώρα μόλις τα σπουδαία σου νέα!
Με το καλό,χαρά μου!Θα σε πάρω με την πρώτη καλή μου διάθεση να τα πούμε ενδελεχώς!Φιλάκιααααααααα� �ααααα
21-06-2010, 13:11 #5499
καλημερα,
να μας ζησει το μωρακι μας και η μανουλα του, τους οποιους θα απολαυσω σημερα το απογευμα, μετα της συζηγου φυσικα, που θα το φαει το ραπισμα δεν θα το γλιτωσει,
νεοτερα αυριο.
φιλακια σε ολες
21-06-2010, 14:29 #5500
Πέννυ, πολλές πολλές ευχές για την κορούλα σου, να' ναι πάντα γερή, δυνατή και ευτυχισμένη.... Εχω και εγώ γιούς ε, για να έρθετε από Αθήνα να δούμε τη νύφη !!!!!!!!!!
21-06-2010, 15:37 #5501
Καλημεροκαλησπέρες σε όλες τις κούκλες!
Τι καλά νεα είναι αυτά που διαβάζω? αποκτήσαμε μωράκι? Να μας ζήσει! Πεννούλα να χαίρεσαι την κορούλα σου καλή μου,
να είναι ένα ευτυχισμένο και γερό κουκλι!
Βάσια μου, και στα δικά σου, με το καλό να έρθει το μωράκι σου, και μετά σειρά να παίρνει σιγά σιγά το Ευγενάκι μας!
Μπράβο γλυκούλα μου και για τα κιλά που χάνεις, μπράβο σου!
22-06-2010, 09:54 #5502
καλημερα χυμοκοριτσα,
χθες ειδα την ευτυχη μητερα μετα του πραγματικου συζηγου(ο οποιος πως μας ανεχτηκε δεν ξερω) και της φορουμιακης συζηγου, η οποια ηταν για αλλη μια φορα κουκλα(και μην τυχον πεις οτι εχω αποτερους σκοπους που στα λεω αυτα)
μιλησαμε για ολα, την καραφλασια για αλλη μια φορα την Ναταλια για τις αποψεις μου περι γκομενιασματος, αλλα δεν βαριεσαι, να χαμε να λεγαμε, μπορει να τα λεω εκ του ασφαλους και οταν μου ρθει να αλλαξω εντελως αποψεις.
το ηλικιωμενο ζευγαρι που καθοταν διπλα μας παντως πρεπει να του φτιαξαμε το κεφι, δεν ειχε και τηλεοαση η καφετερια του γεννεσις οποτε περασανε ενα ωραιο απογευμα.
και εγω περασα πολυ ωραια με τα κοριτσια, κοριτσοπαρεα ρε γαμωτο, να πουμε τα χαζα μας να αλλαξει η καθημερινοτητα, αυτο μου αρεσει πολυ...........
το μωρο δεν το ειδαμε αλλα θα παμε στο σπιτι να το δουμε με την ησυχια μας. απο οτι μου ειπε παντως παλι φιλικη συμμετοχη ειχε. ειναι ιδια ο αντρας της. δεν πειραζει πενουλα στο τριτο!!!!!!!!!
βγαινει αυριο και αρχιζει την νεα ζωη με τις κορουλες της,
επισης το αποφασισα, θα παω να αγορασω μια ψευτικη κοιλια απο αυτες που φορανε οι εγκυες ηθοποιοι, και λιγο πριν γεννησω θα την βγαλω, δεν γινεται να ειμαι για μια ακομα φορα γιαλαντζη εγκυος. 2 μερες τωρα με ειδε κοσμος που ειχε να με δει προ εγκυμοσυνης και μου λενε πως ειμαι ιδια, ε δεν το δεχομαι, θελω να φανει!!!!!!!!!!!!!!
η αληθεια ειναι οτι ειμαι ιδια, λιγο η κοιλια φουσκωσε αλλα και αυτη δεν φαινεται για εγκυμοσυνης, αντε λιγο οτι εφαγες παραπανω και εβαλες 1-2 κιλακια.
αγανακτιση σου λεω.......
αντε την εριξα και την πρωινη μου γκρινια
μηνυμα προς την επισλιβια: μιλα με τον φιλο σου τον γκομενιαρη(ξερεις εσυ, αυτον που μας μανικωσε) και ξεαγχωσου, σε 6 μηνες θα γελαμε με αυτα που μας ελεγες, trust me, ηδη εισαι διαφορετικη και ας μην θελεις να το παραδεχτεις, αλλα κανε και εσυ σε παρακαλω την πρσπαθεια σου και ασε τον χρονο να δουλεψει.
μπαρμπουνι πλατσουριζεις η τραγουδας στην βροχη, εχασες!!!!!!!!!!!!
22-06-2010, 16:35 #5503
Γεια σας κι απο μενα....Αλλες στα μαιευτηρια ...αλλες διακοπες...αλλες δουλειες..αλλα λιγο λιγο ολες συμμετεχουμε....καλως ηρθε το καινουργιο μπεμπε να σας ζησει..και να το δειτε οπως επιθυμειτε....
Σε ολες τις υπολοιπες φιλια πολλα ...να περνατε καλα...
Βασια μου εξυπνο αυτο με την κοιλιτσα!!!Αλλα η δικη σου σε λιγακι πιστευω θα ειναι καλυτερη
23-06-2010, 15:02 #5504
Γεια σας και από μένα...δεν είμαστε στα καλύτερά μας, κρίνοντας από τις απουσίες μας, ε;
κλεισμένοι στα καβούκια μας σαν τα σαλιγκάρια...ε, λίγο η κρίση που μας φοβίζουν, λίγο τα σκ...κιλα, λίγο το ένα, λίγο το άλλο...Ψηλά το κεφάλι, ωρε!!!Κάπου το αφήσαμε το παλιό μας χαμόγελο και μας το πήραν...Φέρτε το πίσω, λαμόγια! Και το χαμόγελό μας;;;;;;;;;; Τίποτε δεν αφήσατε;;;;
Αχ, αχ και αχ! Πρέπει να δείξω τα ωραιότατα δόντια μου και δεν τα καταφέρνω...
Φιλιά σε όλους και ας είμαστε λίγο καλύτεροι με το συνάνθρωπό μας, όχι από χριστιανική διδαχή, αλλά από ανάγκη συμπαράστασης (αν παρατηρήσετε τις θλιμμένες φατσούλες στο δρόμο, θα καταλάβετε τί εννοώ)
23-06-2010, 20:21 #5505
Καλησπερα....χαλια ο καιρος στα μερη μου ....βροχη βροχη....βαρεθηκα...2 μερες ρεπο λογο καιρου....αντε να φτιαξει να ησυχασουμε....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία