Results 5,551 to 5,565 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-07-2010, 11:51 #5551
- Join Date
- Nov 2009
- Location
- Θεσσαλονικη
- Posts
- 400
Καλημερα!!!
Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε καλύτερα!!!
Τα δικά μου νέα? Ειμαι καλα απο υγεία, Δοξα στον Θεο!
Σημερα είναι η τελευταία μου μέρα στο γραφείο και απο αυριο ειμαι..αδειούχα!!! Γυριζω γραφειο στις 16 Αυγουστου! (πηρα 2 εβδομαδες ανευ αποδοχων).
Λογω επαγγελματος του Δημητρη, το λαπτοπ και η συνδεση ιντερνετ μας ακολουθουν παντου, οποτε θα μαθαινω νεα σας και εσεις τα δικα μου! (οχι σαν την Μπαρμπιτα που πηγε διακοπες και δεν μας λεει τιποτε!!! πες καλε κατι! ετσι λιγο να ζηλεψουμε! :P)
Ευχομαι ενα ομορφο, γλυκο καλοκαιρι! Ας χαρούμε τους αγαπημενους που εχουμε γυρω μας γιατι τελικα τιποτε και κανενας δεν ειναι δεδομενο σ αυτη τη ζωη!
Ξερω ειμαι σε λαθος τοπικ αλλα....ΘΕΛΩ αυτο το καλοκαιρι (οσο εχει μεινει δηλαδη) να ΖΗΣΩ την καθε στιγμη! Να ΑΠΟΛΑΥΣΩ καθε λεπτο! Να ΚΑΝΩ πραγματα που δεν τολμησα τα αλλα καλοκαιρια! Θελω να ΧΑΡΩ και να ΠΑΙΞΩ με τα παιδια μου χωρις κομπλεξ κιλων. Να ΧΑΡΩ τον Δημητρη μου!
Ειμαι ετοιμη! (τις βαλιτσες να δω ποιος θα φτιαξει...:P)
Ειμαι η Νεκταρια και ειμαι καλα! Ειμαι χαρουμενη!
Και ειμαι σιγουρη οτι η tide θα κρατησω ζωντανο το τοπικ οπως κανει ολο αυτον τον καιρο!!!
Σας φιλω αγαπουλες!
Καλα να περνατε!!!
- 15-07-2010, 14:28 #5552
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 1,048
Τυχερούλα Νεκταριούλα...καλές καλές διακοπές με πολλα γέλια και χαρά και πεταμένα μακριά παρεό...φεύγω σήμερα για Καρπενήσι αλλά από Δευτέρα πάλι πίσω, οπότε δε σας χαιρετώ οριστικά...σας φιλώ πεταχτά και οδεύω για υψόμετρο, όπου το τιραντάκι και τα σορτσάκια είναι απαγορευτικά!!! Αφήνω όλες εσάς που πραγματικά προσπαθήσατε και τα καταφέρατε να επιδείξετε τα καλοκαιρινά σας κάλλη...εγώ σβερκώνομαι τα μακριά και χοντρά μου ρούχα κι ελπίζω για παραλίες του χρόνου....
Να περνάμε καλά ε, κι ας σταθούμε και λίγο τυχεροί..σε όλα!
16-07-2010, 13:57 #5553
- Join Date
- Jan 2010
- Location
- Thessaloniki
- Posts
- 63
Originally posted by Nekky
..... Να ΚΑΝΩ πραγματα που δεν τολμησα τα αλλα καλοκαιρια!
..... Να ΧΑΡΩ τον Δημητρη μου!
18-07-2010, 10:06 #5554
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
κοιτα να δεις!
αλλοι στις beaches και αλλοι στα peaches!
yes, i am back!
εμ βεβαια. χωρις εμενα που να προχωρησει η βρακοσυζητηση σποτακο? και για σουτιεν ουτε λογος ε? oh man! ατυχησες....
κοριτσακια μου και σποτακο, μετα απο πολυ καιρο πηρα μια ανασα απο τη δουλεια και απο τις δουλειες του σπιτιου. σημερα ειμαι μονη και δεν δουλευω και εκει που σκεφτομουν τι δουλειες εχω να κανω σπιτι, αποφασισα οτι δεν παει αλλο εχω κατι φιλεναδες που σιγουρα με θυμουνται και περιμενουν νεα μου.
ετσι, εκανα το καφεδακι μου, πηρα το λαπτοπ στο μπαλκονι και αποφασισα να γραψω μια περιληψη του βιβλιου που θα ηθελα να γραψω "ενα μηνα μακρυα απο το φορουμ"
καταρχην να σας πω οτι δεν σας ξεχασα ουτε μια στιγμη. το μυαλο μου ειναι κοντα σας. ηθελα να μαθω νεα σας, ηθελα να δω τι κανετε, πως περνατε πως ειστε στην υγεια σας... η παλιοδουλεια ομως, με πεθανε.
πηγα λοιπον μια βδομαδα διακοπες. αν με ρωτουσατε να την περιγραψω με μια λεξη την εβδομαδα εκεινη, θα ελεγα "πικρα". λοιπον η αμμουλιανη ειναι ενα μικρο νησακι. πολυ μικρο θα ελεγα. εως παρα πολυ μικρο! ουτε ενα σουπερ μαρκετ! ουτε καν ενα διαφημιστικο να κανω σοπινγκ στο μυαλο μου. επιπροσθετως ο καιρος χαλια. μπανιο με το ζορι. 2-3 καφετεριες που σε γδερνουν. απο φαγητο, λιγες "ασφαλεις" επιλογες. το ασφαλεις παει στο οτι δεν ειχε κοσμο και φοβοσουν να μπεις στο μαγαζι. απο ποτε να εχει τα ψαρια αραγε? αναρωτιοσουν.
τελος παντων. περασε η βδομαδα κακην κακως. μια χαμενη βδομαδα της ζωης μου και ουτε ενα λαπτοπ δν ειχα παρει μαζι μου. βεβαια αν ο καιρος ηταν καλος δεν το συζηταω. ολη μερα στη παραλια θα ημασταν. θαλασσα τελεια. αλλά αν δεν εχει καιρο μη πατε παιδια. το απολυτο σοκ!
και μετα γυρισα! κυριακη ολη μερα πλυντηρια και σιδερωματα. απο τη δευτερα δε ενας πανικος στο γραφειο. ειχα μια βδομαδα να κανω οσα δεν ειχα κανει τη βδομαδα διακοπων και να ετοιμασω τα χαρτια τα πριν της παραγωγης. χτυπησα κατι δεκαπενταωρα.
την επομενη βδομαδα ηταν η βδομαδα που αρχισε η παραγωγη. βδομαδα εκπαιδευσεων. 1200 ατομα που θελουν για ολα να ετοιμασεις κωλοχαρτα και να τα δωσεις οδηγιες κλπ κλπ. δευτερη βδομαδα με δεκαπενταωρα.
και η επομενη βδομαδα ελεγχοι. δευτερα και τριτη ιαπωνες. να σου λεει ο αλλος οτι θελει να μπει μεσα στον φουρνο. να του λες οτι εκει μεσα εχει νερο 100 βαθμων και οτι δεν μπορει να μπει και να επειμενει. τελικα τηλεφωνησε στην ιαπωνια, βρηκαμε εναν που καταλαβαινε καλυτερα αγγλικα (το καλυτερα το προσεξατε?) και του εξηγησα. εκεινος εξηγησε του δικου μου και λυσαμε και το προβλημα. και το αυτο συνεβαινε επι 2 ημερες-15 ωρες την ημερα! μεταλλιο υπονομης πηρα. τι μου τον εστειλαν αφου δεν καταλαβαινε λεξη αγγλικα δεν καταλαβα. τι καταλαβε αυτος? τιποτε! αλλες δυο χαμενες μερες. δευτερα και τριτη αυτο.
τεταρτη αγγλος. οκ τουλαχιστον με καταλαβαινε.
πεμπτη ισπανοι και αγγλοι. αλλη ιστορια.
παρασκευη και σαββατο ελληνες επιθεωρητες να μας δωσουν ενα πιστοποιητικο. (ευγενια συνεδελφε που εισαι να με καταλαβεις? ξερω σε διαβασα. στις πολυκυστικες εισαι. θα σε βρω!)
σαββατο λοιπον απογευμα εχθες δηλαδη τελειωσα και με αυτο!
και καπως ετσι θα συνεχιζεται η ιστορια μεχρι τον σεπτεμβριο! τουλαχιστον θα παω διακοπες τοτε? 'η η κριση θα μου τις χαλασει?
τελος παντως. κανω ενα save και συνεχιζω
18-07-2010, 10:27 #5555
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
και καλα που εκανα save για να θυμηθω το τικερακι μου. γιατι αν μη τι αλλο, εδω που ειμαστε εκτος απο το να βγαζουμε τε εσωψυχα μας και να συζηταμε για βρακια, εχουμε και εναν κοινο ιερο σκοπο (πως τα λεω ε?)
λοιπον τι λεει το τικερακι μου? 83.1? και νομιζετε οτι με τοση δουλεια εχασα κι αλλα κιλα ε? και ειχα κατεβει και απο το 80 ε? ε, λοιπον ειμαι 84-85!
γιατι μετα απο τοση δουλεια το μονο που εκανα στο σπιτι ηταν να τρωω και να κοιμαμαι. οχι να σκεφτω διαιτα, ουτε να μαγειρεψω! ο συζυγος εν τω μεταξυ αγοραζε τους γυρους του τα παγωτα του τα γλυκα του και εγω αποτελειωνα οτι αφηνε. και αφηνε πολλα γιατι μια καταναλωτικη μανια την εχει αυτος (να παρουμε κι αλλο μηπως δεν μας φτασει) και εγω παλι εχω ενα προβλημα (να το φαω μη πεταχτει και πανε χαμενα τα λεφτα) συν τα τραπεζωματα αυτη την εβδομαδα τους ξενους και τα σαντουιτς στο γραφειο μαζι τους, να τα κιλακια ! και φυσικα μη ξεχναμε οτι και στις διακοπες που ημουν λογω του κακου καιρου και της ελλειψης σοπινγκ επνιγα τον πονο μου στο φαγητο!
και οπως καταλαβαινετε το γυμναστηριο μου, ναι νιωθω κατοχος γυμναστηριου, ειναι παρατημενο. ο διαδρομος ειναι χωρος αποθηκευσης του τραμπολινο, της μπαλας γιογκα κατι λαστιχων ταχα για εκτασεις κλπ. το ελλειπτικο εχει γινει μια μεταμοντερνα κρεμαστρα. ενα μηχανημα ταχα για το αυχενικο του συζυγου εχει μετατραπει σε σπιτι της πολυ ποκετ και ο ολος χωρος ειναι πιστα για αγωνες χοτ γουιλς! α, ο χοτ γουιλ παντρεευεται και τον πολυ ποκετ καμια φορα για να εχει το σπιτι του κοντα στη δουλεια του!
και επισης το τραμπολινο γινεται και αναποδογυρισμενο γυρος του θανατου για τα χοτ γουιλς!
ναι, εχω και κατι παιδια ε? ε, ερχονται που και που στο σπιτι τους. πχ σημερα το απογευμα θα ερθουν. και απο αυριο η αλλη γιαγια (οχι αυτη που τα εχει τωρα) θα ξημερωβραδιαζεται σπιτι μου.
λοιπον κανω ενα ακομη save και συνεχιζω!
18-07-2010, 11:27 #5556
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
Originally posted by Lily
Τι να πω, ξαφνικά μοιάζει σαν να μη μπορούμε πια να μοιραστούμε τίποτα μεταξύ μας. ..
μη σου πω οτι σαν να με παρακαλας να μη το ξανακανω. ετσι το πηρα οταν το διαβασα. και ενιωσα πολυ ασχημα.
θα προσπαθησω οσο μπορω να σε βγαλω ψευτρα......
να εισαι καλα.....εδωσες αξια στη ζωη μου μολις το διαβασα. και ας μη μου μιλουσες προσωπικα.
ουφ, γεμισα τυψεις.
18-07-2010, 11:35 #5557
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
και για να αλλαξω τη συναισθηματικη μου φορτιση, ας αναφερθω σε κατι σκεψεις που εκανα καποιες μερες νωριτερα.
σκεφτομουν οτι μεσα απο αυτο το φορουμ αφηνουμε τη σφραγιδα μας στην αιωνιοτητα. μετα απο 100 χρονια ας πουμε μπορει να βρεθουν ανθρωποι να διαβαζουν αυτα που γραφουμε. οχι βεβαια για να μαθουν πχ για τα χαπια, αλλά για λογους που μαλλον δεν μπορει το μυαλο μας να συλλαβει ισως. αυτο σημαινει οτι αποδεικνυουμε στο συμπαν οτι υπηρξαμε. με τη σκεψη μου ενιωσα ενα δεος. πως τη βρισκετε τη σκεψη μου? το ειχατε σκεφτει ποτε? ή μηπως η πολλη σκεψη κανει κακο?
18-07-2010, 11:37 #5558
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
λοιπον σημερα θα την αλλαξω τη σελιδα, το πηρα αποφαση. να μη γκρινιαζετε δηλαδη. οτι δεν εχετε τιποτε να διαβασετε. παω να φορτισω το λαπτοπ (στο μπαλκονι ειμαι και πινω καφεδακι δηλ παρεα σας) και επιστρεφω
18-07-2010, 11:43 #5559
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
και σε ποιο μπαλκονι μαλιστα. σε αυτο που η θεα του υπαρχει ηδη στην αιωνιοτητα που ελεγα νωριτερα χαρη στη ναταλια και την πεννυ.
στο μπαλκονι που ειναι λιγο παραδιπλα απο τη κουζινα που η πεννυ μας ειχε πει οτι περιμενει νινακι. βασουλινι θυμασαι?
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...1699&pid=47804
18-07-2010, 12:02 #5560
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
καλε, τι επαθα σημερα? παπαπα!
και ακομη δεν σας επιασα μια μια ε?
λοιπον ας αρχισουμε
αν και λενε ladies first, ε στον ενα και μοναδικο αντρα της παρεας να μην αναφερθω πρωτο πρωτο? να του ευχηθω λοιπον χρονια πολλα και καλα με υγεια και ευτυχια και διπλα παντα στη γεματη ζωη γυναικα του. νεκταρινι μου (αληθεια ξερεις ποσα νεκταρινια εφαγα μεχρι τωρα φετος? καμια 50αρια...... σε καθε ενα λοιπον σε σκεφτομουν!!!!) πολλα φιλακια και καλα να περασετε στις διακοπουλες σας. που ειστε τελικα? και ξερεις ε? τα νεα παραπανισια κιλακια που θα παρουμε θα τα χασουμε μολις γυρισουμε. διακοπες και τυψεις δεν πανε μαζι. ετσι σποτακο? εσυ δεν ανησυχεις φανταζομαι. ο αντρας μου, ιδιων κυβικων σου- λεει "οχι παχυς, ευσωμος με βαρυ κοκκαλο και μεγαλο σκελετο"....
νεκταρινι μου παντα ετσι να εισαι. αισιοδοξη οπως στο τελευταιο μυνηματακι σου παραπανω
18-07-2010, 12:05 #5561
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 9,648
18-07-2010, 12:07 #5562
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 9,648
Κάνε ένα διάλειμμα από τα μπαρμπουνοκατεβατά κι έλα να τσατιαστούμε,darling!
18-07-2010, 12:10 #5563
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
νεξτ ας πιασω τη συμπεθερα. για λεγε συμπεθερα. που ησουν πως τα περασες τι κανει το νινι και τι κανει η νυφουλα μου? ολα καλα ευχομαι. το επομενο καφεδακι πρεπει να το πιουμε μονες μας. μου χρωστας αναμεταδοση απο εναν καφε που δεν ημουν παρουσα. εκτος αν εχουν κι αλλες απορια να ακουσουν ή μερικες αλλες θελουν να ειναι παρουσες να βεβαιωθουν οτι δεν υπερβαλεις!
γαι λεγε επισης φυλο του μωρου σου? μια ακομη ισως νυφη για το γιο μου? ετσι ετσι. γεννατε εσεις κοριτσια να εχει επιλογες πολλες ο γιος μου!
και να αρχισετε προσφορες γιατι οι αντρες ειναι πλεον δισευρετοι (ανορθογραφια μου φαινεται αλλά βαριεμαι να το ψαξω)
και σε αυτο το σημειο καταλαβα οτι θελω να ακουσω μουσικουλα. παω να βαλω κατι να παιζει και επιστρεφω. σας προειδοποιω. θα με βαρεθητε να με διαβαζετε.
18-07-2010, 12:12 #5564
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 9,648
Λογοδιάρροια,κάνε ένα κιτ κατ κι έλα στο τσατοδωμάτιο,ΤΩΡΑ!
18-07-2010, 12:38 #5565
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
και μολις το ειδα και ειπαμε απο μια λεξη, χτυπησε το τηλεφωνο της. μιση ωρα σιγουρα θα μιλαει. ισα ισα που μου εκοψε τον ιστρο. αντε να ανασυνταχθω τωρα. ακουω και μητροπανο.......ωχ καλα. τωρα δεν μπορω. θα επανελθω
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....