Results 5,641 to 5,655 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-08-2010, 16:36 #5641
Nadinaki χτες είχες γενέθλια?
όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται θα σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα.
Να περάσει γρήγορα η ταλαιπωρία σου και να είσαι πάντα καλά..
Ελπίζω να πάνε όλα βολικά και να σε γνωρίσω και από κοντά.
- 27-08-2010, 22:25 #5642
καλησπέρα, κοριτσάκια...
χαίρομαι που αρχίζουμε και γράφουμε πάλι...
Ας είναι τουλάχιστον καλύτερος ο χειμώνας αυτός από πέρισυ κι ας μείνει το ίδιο μόνο το φόρουμ μας....ωραίο το όνομα της Σάμπι! Ως τώρα ψηφίζω Σάμπι (αν και οι υποψηφιότητες δεν είναι και πολλές) και δε σας κρύβω ότι, εκτός δουλειάς, είμαι μάλλον λαική και περιμένω κάποια πρόταση πιπεράτη κι όταν λέμε πιπεράτη εννοούμε πονηρούλα, χιχιχι, γέλασε η χοντρή μεγαλοκοπέλα...
ρε κορίτσια, βοηθήστε λίγο την παλίρροιά σας, προτείνετε κάποια διαιτούλα που να χάνεις εύκολα για εμάς τις μεγαλοκοπέλες με τον υπνωτισμένο μεταβολισμό! Αντε βρε, δεν έχω λεφτά για λιποαναρόφηση...φοβάμαι μήπως περάσει κι η μεγάλη επαρχία του χρόνου και προσπαθώ να κάνω οικονομίες!!!!!Βοήθήστε, λέμε!
Βασουλίνι, πόσο σε νιώθω...χτες άφησα τα παιδιά στο χωριό γιατί αυτόν τον καιρό χτυπάω 12ωρα στη δουλειά και μιλάμε μου λείπουν τρελά! Ειδικά η μικρή...(γιατί, ρε γαμώτο, αντιμετωπίζω τη μεγάλη έτσι;;;Σα μεγάλη;;;; Θα το ΄ψάξουμε άλλη φορά αυτό)
Μπάρμπι μου, θα προσπαθήσω να σου στείλω αυτό το 2u...έχω καιρό να το κάνω και μπορεί να το κάνω λάθος, η τεχνολόγα.
Σε όλα τα πολύτιμα κορίτσια, φιλιά πολλά !
Υγ. Ξέχασα να σας πω ότι η μικρή ¨Αρτεμίς μου δεν ακούει πλέον στο όνομά της και με διορθώνει λέγοντάς μου ότι δεν είναι η ʼρτεμις αλλά...άκουσον, άκουσον! Ο Ποπάυ!!!!!!!!!!!
Επίσης, αξιώνει να φωνάζω την αδερφή της όχι Αγγελική βέβαια, όπως τη λένε, αλλά....σωστά μαντέψατε: Όλιβ!
Τι να πω;;;;;;;
27-08-2010, 22:33 #5643
Μπάρμπι μου ε΄γω το έστειλα...
εσύ δεν ξέρω αν το έλαβες με τον τρόπο που το έστειλα!
Αν όχι, θύμησέ μου και τη διαδικασία για να στο στείλω.
Αν ναι, ευχαρίστησέ με, χιχιχ!
28-08-2010, 09:35 #5644
μια γρηγορη καλημερα και σημερα απο το σπιτι. χαιρομαι ιδιαιτερα που εχουμε κινηση. επιτελους θα τελειωσει ο μονολογος μου!! απο βδομαδα θα τα λεμε καλυτερα.
tide δεν πηρα τιποτε. σου στελν u2u να κανεις απαντηση
28-08-2010, 11:52 #5645
Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα. Ευχομαι καλό Σαββατο-κύριακο.. και πολλά πολλά φιλάκια
29-08-2010, 21:14 #5646
[ url = ] http://www.ticker.7910.org/eng [ img ] http://www.ticker.7910.org/as1cHrsB2...CYjOTMxOyYjOTY... [ / img ] [ / url]
γεωργια μου φαινεται οτι ειναι λαθος ο κωδικας γραμμενος. πως τα καταφερες ομως? κοπυ πεηστ δεν εκανες?
αρχικα πρεπει να εχεις το [ url= ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΓΚΥΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ!
Κατευθειαν μετα μπαινει το λινκ http://www.ticker.7910.org/eng ανοιγει αγκυλη με το img κλεινει αγκυλη (χωρις κενα!!!!!)
το επομενο λινκ επρεπε να ειναι της εικονας και να τελειωνει σε .gif ομως σε σενα βλεπω τελιτσες που δεν κολλανε.
για φτιαξε παλι το τικερ, πατα create ticker and get the code
και κανε αντιγραφη τον BB CODE που θα σου δωσει.
μην αυτοσχεδιασεις :P
30-08-2010, 09:51 #5647
καλημερα κοριτσαρες,
πως τα περασατε το ΣΚ?
πως ηταν ο καφες? για πεστε ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες?
εχασα τιποτα?
εγω ολο βολτες με την οικογενεια,
δεν πηγαμε για μπανιο τελικα μιας και επρεπε να δουμε για κρεβατι για το βασουλινι.
διαλεξαμε και απο αυτο, τωρα να δουμε πως θα την βαλουμε εκει, ειδικα οταν θα γεννηθει η αδερφη της.
κατα τα αλλα νυσταζω, δεν βοηθαει και ο καιρος που μας συννεφιασε, αλλα να σας πω την αληθεια μια αλλαγη την θελαμε, ζεστη ζεστη βαρεθηκα.........
30-08-2010, 09:55 #5648
καλημερουδια στις ομορφες. εμεις εχουμε συννεφια μπολικη. μη σας πω οτι θα βρεξει κιολας! λιγο βιαστικη ειμαι σημερα καθοτι την προηγουμενη βδομαδα τα ειχα φορτωσει ελαφρως στον κοκορα και εχει μαζευτει δουλιτσα μπολικη. παω για δουλεια λοιπον!
δεν ξεχναω ομως τη φιλη αλεξανδρα που εχει καιρο να μας μπει! Χρονια πολλα αλεκουζακι!! βρωμισαμε βρε! μας εφυγες!!!
ειμαι σιγουρη οτι εισαι καλα, και περνας καλα. εισαι μιση απο οτι τον χειμωνα οποτε δεν μπορει παρα να εισαι καλα!!
χρονια πολλα καισ την ομορφη αλεξανδρουπολη!!
30-08-2010, 09:59 #5649
μαζι γραφαμε?
ναι, ο καφες! μια χαρα! εσυ εχασες. και οσες αλλες δεν ηρθαν. τελικα το goodys εκει δεν εχει salad bar και τα πηρα λιγο αλλά ο καφες καφες! και μετα μια μεγαλη βολτα μετα δεν αφησαμε μαγαζι για μαγαζι. και carefour στο τελος και μετα χτυπησαμε (εγω με τα παιδια δηλαδη) και μια γρηγορη βολτα στα Jumbo!
30-08-2010, 11:59 #5650
Καλημέρα κορίτσια!
Σήμερα ξύπνησα πολύ φουσκωμένη,σα νά΄χω μία βαρυστομαχιά.Η γουρουνιά μου,έφαγα αργά(κατά τις 1,30 το βράδυ ένα κολοκυθάκι γεμιστό)και μετά ξάπλωσα.Δεν μπόρεσα να αντισταθώ,πείναγα πάρα πολύ και το λιγουρευόμουνα το φαγητό.Σήμερα θα προσπαθήσω να φάω ελαφριά,γιατί το σουκού ήταν πιο "απλωτό",χωρίς βέβαια φοβερές ατασθαλίες.
Τον ήπιατε τον καφεδάκο σας παρεούλα,τι καλά,ζηλεύω που μπορείτε να συναντιέστε εσείς οι βόρειες.Μπράβο σας κορίτσαροι.Στηρίζετε και η μία την άλλη.
Έχω κόψει το τσιγάρο,τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω,αχ που είναι η Κουλουμού να της πω τον καημό μου.Έχω άγχος όμως,ειδικά στη δουλειά και το επιθυμώ κάθε τρεις και μία.Δίνω αγώνα για να μην παρασυρθώ,μέσα μου είμαι ακόμη καπνίστρια,εθισμένη.Δεν πίνω καφέ,γιατί μου φαίνεται αξεπέραστο να τον πιω δίχως τα τσιγάρα μου,ενώ το Σάββατο το βράδυ που βγήκαμε,κάπνισα.Απ'τα κομμένα ήταν κι αυτά...Συνεχίζω.Το θέμα είναι πως νιώθω κάπως τις τελευταίες βδομάδες,δίχως αυτή τη συνήθεια,δίχως αυτή τη συντροφιά,δίχως αυτή την εκτόνωση.
Αν μπορέσετε,στηρίξτε με λίγο ρε κορίτσια,κάποια που να το έχει κόψει έχει να μου δώσει καμιά συμβουλή ή να μου πει την εμπειρία της;
Φιλάκια σε όλες σας,να έχετε μία υπέροχη μέρα.:wink2:
30-08-2010, 12:04 #5651
Originally posted by basia
κατα τα αλλα νυσταζω, δεν βοηθαει και ο καιρος που μας συννεφιασε, αλλα να σας πω την αληθεια μια αλλαγη την θελαμε, ζεστη ζεστη βαρεθηκα.........
ε ναι φτανει με τη ζεστη! να μπαινουμε στο φθινοπωρο σιγα σιγα :starhit:
μια χαρα ηταν ο καφες! ηρθε και η μαρια_40 !
ειμαι πολυ proud ρε γαμωτο που βρεθηκα goodys με τα τσιζμπεργκερ μπροστα μου και την εβγαλα με σκετο φραπε!
μου φαινεται ισως και να εγινε εκεινο το κλικ και να μην το ξερω.
την επομενη φορα να εχουμε κι αλλη συμμετοχη ομως εεεε?
(ναταλια αρ γιου λισενινγκ?)
30-08-2010, 15:03 #5652
αρε σαμπινα! και τσιγαρο και διαιτα μαζι!
και σιγα μη σε φουσκωσε ενα κολοκυθακι. εγω αν ετρωγα 20 ενα φουσκωμα θα το ειχα! αλλά με ενα?
τσιχλα αντι τσιγαρου δοκιμασες? και τωρα που το σκεφτομαι κοβει και την ορεξη. καποια μου το ειχε γραψει. και γιατι δεν μασαω μια τσιχλα? ελα ντε! παω!
30-08-2010, 15:40 #5653
Xαίρετε...
χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα στην Αλεξανδρούλα μας (όση απέμεινε δηλαδή!)
Εμείς εδώ ακόμη ζέστη!!!!!Και πολλή μάλιστα...περιμένουμε πώς και πώς να αλλάξει ο καιρός!
ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια που βγήκαν και ΔΙΠΛΟΜΠΡΑΒΟ που αντιστάθηκαν στα νόστιμα και ζουμερά!!!!!!!!
Σαμπινάκι, θ ασυμφωνήσω με τη Μπάρμπι;;;; Όλα μαζί, βρε θηρίο;;;; Και δίαιτα και αποτοξίνωση;;;;;;;
Εγώ πάντως το ΄πρώτο διάστημα που το έκοβα κατέφευγα στα ψώνια, στο φαγητό, στη γυμναστική και, ναι,πάλι έχει δίκο η Μπάρμπι στην τσίχλα! Εννοείται ότι κόβεις τον καφέ μαζί...είχα να πιω 2 χρόνια....κι όταν τον ξανάρχισα άλλαξα είδος καθώς, κατά βάθος, καπνίστρια παραμένω 6 χρόνια μετά..να σου πω ότι και φέτος το καλοκαίρι μου ήρθε να ανάψω και το έκανα!!!!Αλλά η μνήμη μου είχε συγκρατήσει εκείνη την τρομακτική απόλαυση της πρώτης πελώωωωωωωωωριας τζούρας και τώρα, πριν τραβήξω, μου μύρισε απαίσια!!! Πάντως, η τρομερή νευρικότητα και η τρελή στέρηση διαρκεί περίπου μια εβδομάδα, οπότε ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!
Να σας πω ότι σήμερα ξεκίνησα ατκινσ...δεν ξέρω αν θα δουλέψει, θα ενημερώνω.
Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!
31-08-2010, 09:24 #5654
καλημερα! καλη δεν ειναι η βδομαδα καθοτι καθε μερα η ζυγαρια με δειχνει και πραπανω. σημερα ειδα το απαγορευτικο και απογοητευτικο 85,8 και τρομαξα. λετε να μπορεσω να κρατηθω?
τι εκανα εχθες και τρομαξα σημερα? χτυπησα 2 χαμπουγκερ.............και μετα 2 ανωμαλα (αφηστε τις πονηριες και τα πονηρα.....) και ενα γλυκο σιροπιαστο με 5-6 βυσσινα απο πανω.....
ολα αυατ μεχρι να παω σπιτι. και στο σπιτι μετα αλλες προσπαθειες......
και τιποτε αλλο να μην ετρωγα, ενα χερακι ξυλο το ηθελα αλλά ειναι το μοναδικο που δεν εφαγα.....:P
ουτε βασια να ημουν σε κατασταση εγκυμοσυνης δηλαδη!!!!
31-08-2010, 11:02 #5655
KAΛΗΜΕΡΑ
από την άσωτη κόρη που επέστρεψε από διακοπές σχεδόν ενός μηνός...
Καταρχάς πολλά φιλιά και χρόνια πολλά σε Αλεξάνδρα και Ναταλία
να ειστε πάντα ευτυχισμένες και υγιείς (ακούς Ναταλί???), από τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω είδα μεγάλη κατάθληψη εκ μέρους της αρχηγού !!!γιατί καρδιά μου???
πέρασα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι στο οποίο κάποια στιγμή θα αναφερθώ με περισσότερες λεπτομέρειες, ευτυχώς γύρισα ένα κιλό κάτω, ας είναι καλά τα μπάνια και οι ποδαρόδρομοι κι επειδή έχουμε βαλτώσει στο 7 καιρός να πάμε παρακάτω...
μπαρμπουνίτσα, τide, βασουλίνι, ευγενία γεωργία και όλες οι υπόλοιπες κουκλίτσες power girls
που κρατήσατε ζωντανό το τόπικ ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι ...φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
θα ήθελα να πούμε πολύ περισσότερα αλλά δυστυχώς πνίγομαι θα τα πούμε όμως..
πολλά φιλιά καλό φθινόπωρο...σε όλες και τα καλύτερα έρχονται
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία