Results 5,671 to 5,685 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-09-2010, 12:19 #5671
Καλημερίζω κι εγώ μετά από καιρό την όμορφη παρέα.
Έκανα ένα διάβασμα σε fast forward όσα είχα χάσει, ενημερώθηκα, και νά 'μαι !
Μπαρμπιτάκι, μέσα για καφέ, είτε όλτουγκέδερ, είτε οικογενειακά.
Σάμπε, δεν το 'θελες, αλλά μου το κόλλησες το παρατσούκλι ... δεν ήθελε και πολύ η άλλη η κακούργω (η ναταλία ντε), και μας το πέταξε και το υπονοούμενo ... "σποράκος, και του ταιριάζει"....
Τι ακριβώς εννοάς μαρί κακούργω? Από την στιγμή που είμαι δηλωμένος 120 κίλα, προφανώς δεν εννοείς οτι μου ταιριάζει λόγω εξωτερικής εμφάνισης. Κάτι άλλο εννοείς ε? Σποράκος ? Σε μουά? Γιαααα ρώτα την Νεκταρία να σου πει :P
Λοιπόν καλή η παρέα σας εδώ, αλλά πρέπει να πάω να επιμεληθώ και να δώσω τα φώτα μου και στο άλλο τόπικ, εκείνο για τα βραζιλιάνικα κόλπα. :P
H Nekky οδεύει προς συνάντησην της αδερφής της εις Διαβαλκανικόν Κέντρον, η οποία τελεί υπό τοκετώ (από χθες το βράδυ, πρωτάρα γαρ) κι έτσι όπου νάναι θα έχουμε κι άλλο ανηψούδι, το πρώτο από αυτήν την αδερφή της Νεκ. Ρεπορτάζ όβερ.
- 02-09-2010, 12:30 #5672
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς,Σποράκο!
Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω!(ήχος φωτοστεφάνου αθωότητας!)
Μισό...κάτσε να διώξω αυτή τη βρωμόμυγα από πάνω σου...
Με το καλό να μας έρθει το νέο μέλος του ομορφόσογου σας!
Όλα να πάνε κατ'ευχήν στον τοκετό κι ο κόσμος να γίνει πλουσιότερος
κατά έναν ακόμα πολύτιμο άνθρωπο,υγιή,καλότυχο,ελεύ� �ερο,ευλογημένο!
Τα φιλιά μας και στην ευτυχισμένη μέλλουσα ξαναθεία!
02-09-2010, 12:49 #5673
Originally posted by BARB3
βρε νεκταρινι μου. ενημερωσε τον σποτακο να κοιταξει στα ξεκαρφωτα. μπορει να μη το παρει χαμπαρι και ειναι κριμα!!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid94750
02-09-2010, 14:57 #5674
ήχος φωτοστεφάνου αθωότητας+:saint:
εγω? κατι για σουτιεν σου ειχα υποσχεθει καποτε αλλά και αυτο καλο ηταν ε?
02-09-2010, 16:28 #5675
Καλημερουδια καλησπερουδια καληνυχτουδια....να μαι κι εγω ειπα να δωσω λιγο το παρων και να ψιλοκαθαρισω λιγακι πρωτον γιατι σας εχει φαει η βρωμια εδω μεσα και δευτερον να μη χασω και τη δουλιτσα μου εν οχη κρισης.....
ευχαριστω για τις ευχες και τα χρονια πολλα....και ας περασουμε στα νεα μου που δεν ειναι και πολλα...κυριακη τελιωνω απο παραλια και δευτερα πιανω δουλεια σε ενα εμπορικο καταστατημα 6ωρα και ενσημα μεχρι να καταφερω να βρω κατι καλυτερο...ολα τα υπολοιπα πηγαινουν μια χαρα....η ζυγαρια εχει κολησει αλλα δεν με νοιαζει καθολου τα χω παει πολυ καλα μεχρι τωρα και το αποτελεμα ειναι πολυ καλο για μενα.....η ψυχολογια μου ειναι πολυ πολυ ανεβασμενη και ειμαι καλαααααα......αυτα απο μενα...τα δικα σας τα διαβαζω οποτε μπορω....και ευχομαι σε ολες και ολους τα καλυτερα.....φιλιαααααααααα� �ααα
Οσο για τον τιτλο....δεν μπορω να φανταστω κατι....ισως το ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ...αλλα πολυ συνηθισμενο ρε παιδακι μου !!!!
02-09-2010, 23:24 #5676
ΝΑΙ, ΝΑΙ κάνω την ανταρσία μου, την επανάστασή μου!
Διαφωνώ με την αρχηγό και το αναφέρω ευθαρσώς και με παρρησία. Υψώνω το παχουλοκομψό παράστημά μου για να στηρίξω τη συναδέρφισσα Μπάρμπι που γλυκοταχταράει τα πιτσιρίκια της!!!
Όχι στη χούντα των ψυχολόγων που έχουν βαπτίσει με αρχαιοελληνικά ονόματα συνήθειες χρόνων!
Ναι στα φιλιά, αγκαλίτσες με τα πιτσιρικάκια μας, όσο είναι μικρά! Σε λίγο θα τους ζητάτε αγκαλίτσα και θα στραβώνουν το μουτράκι!!!!!!!!
Φιλήστε τα, αγκαλιάστε τα, τσιμπήστε τα, ρουφήχτε τα όσο είναι μικρούλια. Σε λίγο θα μας φύγουν...
Και για να σοβαρολογούμε, η μεγάλη μου όλο στο κρεβάτι μας ήθελε να έρχεται...δοκίμασα τα πάντα για αρκετά χρόνι, τίποτα!Επισκεφτήκαμε παιδοψυχολόγο για αρκετους μήνες...τίποτε!
Ε, να πως ότι την εκλιπαρώ κάποια βράδια που φοβάμαι από τα θρίλερ που βλέπω να έρθει και τώρα πλέον αρνείται;;;;
Δε μου το έλεγε κανείς νωρίτερα να γλυτώσω και τα λεφτα;;;;;;;
Ναι, αρχηγέ μου έδωσα υπόσχεση και υπόσχεση δεν τήρησα για τίτλο. Τι να σας προτείνουμε που το θέλετε αισιόδοξο και ελπιδοφόρο και υποσχόμενο να ξεπεράσει τα όρια μας και όλα αυτά μέσα στη βαριά, ασήκωτη κουλτούρα;;;;
Τι να προτείνουμε που έχομεν αποδεκτεί στα 42 μας τη λαικότητα της προέλευσής μας αλλά και των όποιων επιλογών;;; Σωπαίνουμε και αναμένομεν!!!!!!!
Λοιπόν, θέλω να γράψω κι άλλα όμως..μη γελάσετε, θέλω να κάνω μασαζοζώνη!!!!Πήρε ο καλός μου μια τέτοια αηδία γιατι τον έχω πρήξει με τα κιλά μου και θέλω να διαβάσω οδηγίες, μη βρεθώ ξεροψημένη φρυγανιά(η καλύτερα φρατζόλα!)
Επίσης, εφιστώ την προσοχή στην ανάρτηση των φωτό σας...μη δω καμία που θα απεικονίζει καμιά Αναγεννησιακή αφρατούλα με αυτήν τη μασαζοζώνη!!!!!(γιατί κάποιες είστε ικανές να κατασκευάσετε και τέτοια φωτο.
φιλιά και καλό βράδυ
ΥΓ. Λιλούκο, σε περιμένουμε!
03-09-2010, 01:33 #5677
Κορίτσια και αγόρι...κρατηθείτε να σας πω για τη μασαζοζώνη...
τη φοράει ο καλός μου για κανένα 15λεπτο, ενθουσιασμένος: και τι ωραία, και ούτε που το καταλαβαίνω σα γαργαλητό είναι και τι ωραίο που είναι το δέρμα μου, όταν την έβγαλε...ε, λέω κι εγώ ας τη βάλω τι θα πάθω;;;;;;;;;
Τη σφίγγω στη μεσούλα μου, κάθομαι στον καναπέ μας, κρατάω έντρομη το κοντρόλ φοβούμενη να το πατήσω γιατί, όσο να πεις, πριζόπραγμα είναι, ένα φόβο τον είχα..και τσακ! το πατάει ο καλος μου....
ΜΜΜΜΜ σαν καλούλι είναι, είπα, και λίγο μετά μια ζέστη να την πω, μια εφίδρωση να την πω....
ΑΑΑΑ μην ανησυχείς, μου λεέι ο ειδήμων καλός μου, έτσι αποδιδει. Ησυχάζω κι εγώ, η λολή.
Και στο δίλεπτο πάνω...Μια μικρή φαγούρα...έτσι κάνει μου ξαναλέει ο καλός μου, μην ανησυχείς....
Στο επόμενο λεπτό έχω πεταχτεί πάνω, την έχω πετάξει από πάνω μου, αρχίζοντας να ξύνομαι ωσαν το ψωραλέο παλιόσκυλο κι αφού ευχήθηκα δέκα φορές να ήμουν η θεά Κάλλη με τα πολλά χέρια για να ξυνόμουν παντού...τι να κάνω; δίνω μια βουτιά και την πέφτω στα παγωμένα πλακάκια,κάτω κατάχαμα, να ξύνομαι και να κάνω γιουβαρλάκια στο πάτωμα μήπως και παρηγορηθώ. Ο καλός μου με παρακολουθεί από το μπαλκόνι και νομίζει ότι κάνω πλάκα..αλλά όταν είδε ότι είχα γίνει σαν τον κώλο της μαιμούς, με βούτηξε γρήγορα στο ντους!
Πώς καίγεσαι από το ήλιο, έτσι είχα γίνει..2 ώρες μετά είμαι ακόμη κόκκινη αλλά χωρίς φαγούρα, τουλάχιστον. Αύριο θα τους χε...ω!
Υγ. Ο Νίκ επιμένει ότι του έκανε τρομερή επιδερμίδα:wink2:και,μεταξύ μας, στον Νίκ το είδα κι εγώ...σε μένα πάλι, όχι
03-09-2010, 09:30 #5678
συμπερασμα. οι μασαζοζωνες ειναι μονο για αντρες. και μαλιστα αυτους που καθονται μπροστα στον καναπε και τη μονη δουλεια που κανουν ειναι να σηκωνουν τα ποδια οταν περναει η σκουπα....
τι την ηθελες βρε tide μου τη ζωνη? αφου εσυ εισαι γυναικα. γενημενη για να τρεχεις ολη μερα για να προλαβεις ολα!!!
αλεκουζακι μου αυτη η λεβαντα που μας εβαλες στο μπανιο μας μοσχοβολαει ακομη!! τετοια καθαριοτητα καιρο ειχαμε να δουμε!! σε ευχαριστουμε που μας θυμασαι!!
θηριο, μια χαρα τα πας! 74 ε? βρηκαμε και δουλιτσα να μη σκεφτομαστε ολη μερα το φαι, μια χαρα σε βρισκω φιλεναδα!
καλημερα ειπα? δεν ειπα! καλημερα λοιπον.
σαμπινα τι μερα ειναι σημερα? ημερα ζυγισματος ετσι? εγω ζυγιστηκα 84 ακριβως και μαλιστα μολις ειχα πιει και ενα τσαγακι! αρα 73,8??
χιχιχι! και σαβουριασα χθες βραδυ!! εμ, 30 σουβλακια κουβαλησε ο αντρας μου! βαλτος ειναι! σιγουρα!! τα 12 ομως δεν τα εφτασα. ακους κλικ? και σκετα τα ετρωγα. καλαμακια δηλαδη που λενε και οι νοτιες!!! νομιζω εφαγα 7...και σαλατα βραστα κολοκυθακια. ναι, εδω γελαμε!!! εκανα διαιτα με τα κολοκυθακια!!
φιλακια κουκλες και σπορακο!!
σπορακο, ευτυχως που βρηκες τις πληροφοριες και μας ενημερωσες βρε!!! και η αλλη μετα απο εσενα που ελεγε στην αλλη να κοψει με ψαλιδακι οτι εμεινε.....μηπως το φορουμ να εχει και μια προειδοποιηση ακαταλληλο για κατω των 18 ας πουμε???
ναταλια σου εχω τιτλο "ο δολοφονος γυρνα παντα στον τοπο του εγκληματος"
για εμας τους δολοφονους των κιλων (λεμε τωρα) ειναι που γυρναμε παντα αργα ή γρηγορα στο τοπικ μας!!
εφυγα ειπα!!
03-09-2010, 10:05 #5679
Καλημερούδια κι από εμένα
τι έπαθες βρε tide μου κι εσύ με τις μασαζοζώνες, εγώ το είχα πάθει μια φορά πριν πολλά χρόνια σε ένα ινστιτούτο με ένα μηχάνημε με ηλεκτρόδια, με πλακώνανε στα ηλεκτρόδια και όπου ακουμπούσε σε γυμνό δέρμα το ηλεκτρόδια παρεμβαλόταν και ένα βιτεξάκι (μάλλον σαν βιτέξ πανάκι ήταν) , να τρέχω σαν την τρελλή να κάνω μασσαζάκι να την βγάζω με κοτόπουλο και τόνο και σε δέκα μέρες καπάκι παθαίνω αλλεργία γίνομαι σαν τον αστακό, σπυράκια σε όλο το σώμα, κοκκινίλα, φαγούρα και δεν σημαζεύετε και πάω δερματολόγο και να οι ενέσεις και οι αλοιφές με κορτιζόνες , αποτέλεσμα + πέντε κιλά και - 150.000 δραχμές τότε που το ζώον είχα προπληρώσει..
αυτά , ηθικό συμπέρασμα ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
μπαρμπουνάκι μου 30 σουβλάκια ο σύζυγος μου φαίνεται έχει βαλθεί να σου χαλάσει την ΚΑΤΗΦΟΡΑ στα κιλά , πάντως τα βραστά κολοκυθάκια πολύ μου άρεσαν, όσο για τον τίτλο εμένα μου άρεσε πολύ....
αλεξάνδρα ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ άντε και καλή συνέχεια
πολλά φιλιά σε όλες και στον άντρα της παρέας, να έχετε ένα υπέροχο σκ...
03-09-2010, 10:37 #5680
και καθως διαβαζα ενα μηνυμα της αρχηγου μου ηρθε,
νομιζω οτι το "γερα με τσαμπουκα" ειναι ενας ωραιος τιτλος, και ισχυει για ολα και για την προσπαθεια απωλειας αλλα και για οτι μας ζοριζει,
για πεστε και σεις γνωμες.
εχω πολυ δουλεια και δεν προλαβαινω να σχολιασω τις μασαζοζωνες και τα 30 σουβλακια αλλα που θα μου πατε, ακουσε εκει 30 σουβλακια..............
φιλακια και καλο ΣΚ
03-09-2010, 12:30 #5681
Originally posted by BARB3
! τα 12 ομως δεν τα εφτασα. ακους κλικ? και σκετα τα ετρωγα. καλαμακια δηλαδη που λενε και οι νοτιες!!!
εκει να δεις ποσο κοσμο το παιζαμε οτι εχουμε στο σπιτι οποτε παραγγελνε πιτες. αστο να παει
good day
03-09-2010, 12:53 #5682
Καλησπέρα κορίτσαροι και αγόρι(σποράαακοοο,σποράκο,� �ποράκοοοο,νιανιανιανιανιά )Γλώσσα λανθάνουσα:smilegrin:
χεχε,σε πειράζω.
Τι μου κάνετε όλα τα όμορφα πλάσματα του ανώνυμου προσωρινώς thread?
Περαστικά tidekpe,αλλεργία έπαθες,μάλλον από το υλικό της μασαζοζώνης,άτιμη ζώνη,αυτή δεν ήταν ζώνη για μασάζ,ήταν η ζώνη του λυκόφωτος,χαχα.Σου πέρασε ή ακόμη φαγουρίζεσαι;
Μπάρμπι μου θα έμπαινα νωρίτερα,αλλά έχουμε σήμερα ένα ίντερνετ που κολλάει στη δουλειά,οπότε περίμενα να πάρει μπρος.Χεχε,καλέ,μη στενοχωριέσαι,σιγά,τα ισοφάρισες με τα κολοκυθάκια.Να σου πω αν κάνεις μία ατασθαλία που και που βγαίνει πιο εύκολα το πρόγραμμα που θέλεις,παρά με υπεραυστηρότητα και αυτοτιμωρίες.Χαλαράαα.
Σήμερα εγώ στα 76,7.Σταθερά,δεν έχασα,δεν πήρα.Με χάλασε λίγο που δεν έχασα,με έφτιαξε που δεν πήρα,το ισοφαρίσαμε.:spin:
ʼλλη πρόταση,"Καλομελέτα κι έρχεται"χαχα,το βρήκα αισιόδοξο."ʼλλος με τη βάρκα μας"χαχα,τι θυμήθηκα."Κύλησε ο τέντζερης"αυτό μου αρέσει περισσότερο.
Ναταλάκι,γιατί όμως να κόψεις τα μαλλιά και να μην κάνεις καμιά θεραπεία;Ο γιατρός τι σου είπε,δεν μπορεί να είναι αντίδραση του οργανισμού στην ταλαιπωρία του χειρουργείου,ή καθαρά ψυχολογικό,άρα να επανέλθει η ισορροπία;Mε κάποιες αμπούλες ίσως,ή πολυβιταμίνες;
Kαλημέρα και στην Αλεξάνδρα και στη Βάσια.ʼντε,φιλιά σε όλους κι όλες και να έχουμε ένα σουκού πολυτάλαντο και πολυμορφικό.
04-09-2010, 02:40 #5683
Γειά σας ομορφοκόριτσα!!!!!! Μου λείψατε όλες πολύ!!
Σαμπινάκι μας καλώς ήρθες πάλι. Σε θέλουμε μαζί μας. Έχουμε ακουσει τα καλύτερα!!
Γυρίσαμε πίσω στις δουλειες τα κεφαλάκια μέσα. Αναφορά από την επόμενη εβδομάδα..
Κορίτσια συγχωρέστε με αλλά κάτι να γράψω στις πολυκυστικές, κάτι να διαβάσω εδώ τα νέα σας.. δεν βλέπω από την νύστα.. μιά γρήγορη καληνύχτα λοιπόν γεμάτη αγάπη για όλες σας και τον σποτάκο μας!!!
Φιλάκια πολλά !!!!!!!!!!!!!!:starhit:
04-09-2010, 20:25 #5684
Χαιρετω την ομορφοπαρεα!
Καλε τι να πρωτοσχολιασω πρωτα??? τις διακοπες? τις βολτες? τις απωλειες? τα καινουρια κρεβατακια? τις γιορτες? το χιτλερ? το κολυμβητηριο? τα πειραματα της tide? τα σουβλακια? το καινουριο παρεξηγημενο ονομα του σποτακου? το καινουριο ονομα του τοπικ? τι? καταμπερδευτηκα!!!!! :shocked2:
Απο που να αρχισω?
Αυτες τις μερες ειχα πολλα να κανω στο γραφειο, πολλα στο σπιτι, πολλες υποχρεωσεις, γενεθλια, γιορτες, δωρα, τραπεζια κλπ κλπ
Ενα απο τα ευχαριστα ειναι οτι η αδερφουλα μου εφερε στον κοσμο εναν κουκλο με μαυρα μαλλάκια!!! ΜΑμα και γιος ειναι μια χαρα στην υγεια τους!!! Και εγω η χαζοθεια ειμαι μεσα στη χαρα!!!
......προσπερναω πολλα και συνεχιζω με τα πιο σημαντικα!
Και εδω θέλω την κατανοηση σας γιατι ειναι ενα παρα πολυ σημαντικο θεμα για μενα! Τη Δευτερα το μικρο μου το κοριτσακι παει για πρωτη φορα σχολειο!!!!!!!!
Δεν την δεχτηκαν στο νηπιαγωγειο (μικρα νηπια-πολλα παιδακια) και θα παει παιδικο! Ξερω ξερω καποιες γελατε τωρα μαζι μου αλλα.....για μενα ειναι big deal!!!]
Αυτη ειναι καταχαρουμενη και ενθουσιασμενη!!!! Εχει ετοιμασει και την τσαντουλα της και περιμενει ολο χαρα τη μεγαλη μερα!!! Και εγω καμαρωνω διπλα της αλλα δεν μπορω να κρυψω τις ανησυχιες μου απο εσας! Εχω αρχισει τα κυρηγματα, περι προστασιας, καθαριοτητας κλπ και περιμενω να δω αν οσα τις εχω διδαξει τοσα χρονια θα τα κανει πραξη ή τζαμπα τα ελεγα!
Ειμαι βεβαια και πολυ χαρουμενη γιατι το μικρο μου κοριτσακι μεγαλωσε!!!!
Και μη με κραξετε...ξερω οτι ειμαι χαζομαμα!!! :P
Και συνεχιζω ....
Μπαρμπιτα μου τι links ειναι αυτα που στελνεις στο σποτακο?
Και οχι τιποτε αλλο, αλλα με τον φιλο που εχει, ειναι μεσα σε ολα!!!! :tumble: Σιγα μην εχανε την ευκαιρια να απαντησει!!! χαχαχα Τωρα περιμενει μετα τη βρακοσυζητηση και την σουτιενοσυζητηση που του εταξες!!!!
αααα και σχετκα με το νεο ονομα του τοπικ δεν εχω καμια ενδιαφερουσα προταση να κανω αλλα περνουν διαφορα χαζα απο το μυαλο μου οπως "το τοπικ με τις τρελές και τον τρελο" , "τρεις λαλουν και δυο χορευουν" , "θα ρθει ασπρη μερα και για μας", "ολοι για εναν και ενας για ολους" , "οπτιμιστριες και πολεμιστριες" ....μαλλον πρεπει να σταματησω εδω...:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Και στον επομενο καφε ...θα ερθω!!!!!!!!!!!!!!!
φιλακια γλυκα σε ολες!!!!!
04-09-2010, 20:34 #5685
ξεχασα να γραψω για την διατροφη!!!!! :smilegrin:
Μ αρεσει που αυτο το θεμα ηταν αυτο που μας εφερε κοντα!!!
Εχω 7 μηνες που σταματησα την διατροφη της Πεννυ και καταφερα και πηρα 5 κιλα απο τα 13 που ειχα χασει.:sniff:
Οποτε ξαναμαζεψα οση δυναμη και θεληση ειχα και ξεκινησα την Πεμπτη την διατροφη της Πεννυ! Η ενημερωση και το ζυγισμα θα γινετε καθε Πεμπτη φυσικα εντολη αρχηγου!
Δεν ξερω τι στοχο να βαλω, τα κιλα ή το χρονικο διαστημα μεχρι τα Χριστουγεννα? Προς το παρων μετρηθηκα ζυγιστηκα και ξεκινησα!!! Πρωτος στοχος τα 10 κιλα! (για να μη τρομαξω με τα 30 που θα επρεπε να χασω!
Επισης μολις η μικρη μου στρωσει με τον παιδικο ξεκιναω και γυμναστηριο!
Ειπα να "ανεβω" και θα "ανεβω" "κατεβαινοντας"! :wink2:
φιλιαααααααααααααα
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία