Results 5,716 to 5,730 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
08-09-2010, 09:51 #5716
Xρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου μπαρμπουνίτσα και σε σένα βέβαια γλυκύτατη μανούλα,
όπου κι αν πας θα περάσεις καλά τι θα έλεγες για ΙΩΑΝΝΙΝΑ... έχεις πάει ???
νομίζω ότι ο καιρός δεν ενδύκνειται για μπάνιο πια τουλάχιστον για μένα Καστοριά επίσης??
αν προτιμάς κάπου κοντά συμφωνώ με κλικ πολύ γραφική και η Κομοτινή και η Ξάνθη επίσης,
αν πας Κομοτηνή στείλε μου σε παρακαλώ μπακλαβά από τον Ναντίμ ( ή τέλος πάντων κάπως έτσι το λένε το ζαχαροπλαστείο)
θέλω πολλά να σας γράψω αλλά δυστυχώς τώρα ΠΝΙΓΟΜΑΙ θα επανέλθω όμως
φιλιά πολλά σε όλες και την καλημέρα μου είπα ?? δεν είπα BONJOUR...
- 08-09-2010, 16:10 #5717
Originally posted by BARB3
ωω! τι τιτλος! τι κινηση!! και εγω ειμαι ακομη μια μερα με κατι χαζους ιαπωνες!! την καντεμια μου!! χθες σημερα και αυριο και δεν προλαβαινω ουτε να σχολιασω ουτε τιποτε.
η εκδρομη στη πατμο μαλλον ακυρωνεται και ψαχνω μερος για να παω με καλο καιρο. και οχι αεροπορικως γιατι μας βγαινει καμια 600αρα και δεν περισσευουν....
πειτε και ενα χρονια πολλα για την κορη μου, εχει γενεθλια σημερα. και η μαμα της την επομενη τριτη.
κερακια σβησαμε την κυριακη, οικογενειακα και το χαρηκαμε. παρτυ θα εχουμε τον μαιο, να γιορτασουμε μαζι γενεθλια και γιορτη!! (ετσι το λενε τωρα οταν η μαμα εχει δουλεια.....)
φιλακια σε ολες και επιφυλασομαι να σχολιασω στο μελλον κατι φουστες κατι σπορια κατι κοραλακια κατι αγχωμενες κατι γερα με τσαμπουκα κλπ κλπ
Χρόνια πολλά στην κορούλα που έχει γενέθλια με μία πολύ καλή μου φίλη και που βέβαια είναι Παρθενάκι (για πόσο ακόμα?????) όπως και εγώ και που έχουμε μόνο 2 μέρες διαφορά (πλην καποιων χρόνων αλλα αυτό δε μετράει)..
Να τη χαιρεσαι, να την καμαρώσεις, να ζήσει τη ζωή της όπως καλύτερα μπορεί, να είναι πάντα ευτυχισμένη και γερή...
08-09-2010, 22:56 #5718
Χρόνια πολλά στο μ ικρό αγγελούδι αλλά και στη μανούλα του και στη Γιωργία και σε όλα τα Παρθενάκια (τα σπαστικούλια μεν αλλά τόσο μοναδικά)!!!
Και το δικό μου Παρθενάκι την άλλη τρίτη έχει γενέθλια...το καμάρι μου κι η παρηγοριά μου(έτσι τη χαιδολογώ.εεε..)
Να τις χαιρόμαστε!
09-09-2010, 00:34 #5719
Nα υποθέσω πως μόλις ξημερώνουν τα γενέθλια της Ζορζέτ μου;
Χρόνια ευκοίλια δηλαδή να ευχηθώ;Μαλλιαρά κι αδυνατισμένα,μακριά από καθαρτικά και ζόρια;
Να έχεις μια υπέροχη μέρα γενεθλίων και κάθε επόμενη να είναι όλο και πιο ξεχωριστή!Ό,τι ποθείς,ευχή μου!
Να είσαι πάντα καλά σε υγεία και διάθεση,ευλογημένη από αγάπη κι ό,τι άλλο χρειάζεσαι να χαμογελάς!
Έλα,σβήσε το κεράκι σου και κάνε μυστική ευχούλα!(Προσέχεις γλύκισμα μεγέθους ειδικού για μας;)
09-09-2010, 09:27 #5720
καλε καμια δεν εμεινε που να μην ευχηθει?
σας ευχαριστω ολες απο την καρδια μου!!! που και να ηξερε ποσες ευχες εχει μαζεψει εδω!
ασε το αλλο. ολο παρθενακια κυκλοφορουν εδω! tide, Κι εγω την τριτη εχω γενεθλια!! ολο συμπτωσεις? τυχαιο? δεν νομιζω...
Γεωργια σημερα? πολυχρονη, υγεια και ευτυχια στη ζωη σου και οτι αλλο επιθυμεις. (αν δεν ειναι σημερα ηταν πριν 4 ημερες οποτε μικρη η διαφορα!!)
επισης να ευχαριστησω την κυρια που πηρε και τηλεφωνο να μας ευχηθει και μιλουσαμε καμια ωρα!εγω περασα πολυ ωραια με το τηλεφωνημα!!
λοιπον εγω η καλη μανα αλλαξα ολα τα σχεδια μου! ποια κομοτηνη και ιωαννινα και βλακειες? ζακυνθο πηγαινω και μαλιστα με τα παιδια!! η εκδρομη που θα πηγαινα ακυρωθηκε οποτε εντοπισα 5-6 ξενοδοχεια με διχωρα διαμερισματα και πισινα και παρασκευη μεσημερι θα παω να διαλεξω επιτοπου!
βεβαια τα παιδια θα πανε σχολειο την πεμπτη αλλά ποιος το χ...ζει το σχολειο? εμεις να περασουμε καλα και για το σχολειο σιγα μη ζοριστω! θα παω σημερα να εξηγησω στους δασκαλους να μη μας ψαχνουν και φυγαμε για βουτιες! τωρα ο καιρος δεν ξερω τι θα κανει αλλά θα εχουμε και πισινα για παν ενδεχομενο. swimming in the rain κατα το i'm singing in the rain!
Νεκταρινι, σπορακο να σας ζησει το ανηψακι.ανηψαρο αν τον καμαρωσετε. (καλα θυμαμαι οτι ειναι αγορι ε?) κουλουρακια φοβερα! το σουσαμι βοηθαει σε πολλα ε?
κοραλακι φιλακια πολλα!
κλικλικου, πες μας νεα σου. περπατημα? διατροφη? κεφια? εμαθα ειχες και ενα ενδιαφερον τηλεφωνημα?
κοριτσια, 3 μερες ειχα τους μαλακοιαπωνες, τωρα εχω δουλεια, να προλαβω τα επειγοντα γιατι απο αυριο διακοπευω!
09-09-2010, 11:11 #5721
Γενεθλιοκαταιγίδα στο thread μας!χα χα.Να ζήσετε,να σας ζήσουν,να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι,εσείς,τα παιδιά σας και όσοι αγαπάτε.Ό,τι επιθυμείτε να το πάθετε.
Μπάρμπι,καλά κάνεις και πας κόντρα στις υποχρεώσεις για να χαρείτε με την οικογένεια μπανάκια.Εξάλλου σιγά τα μαθήματα που θα κάνουν τώρα στην αρχή,άσε,τα ξέρουμε,μέχρι να ιστορήσουνε τι έγινε στις διακοπές,μέχρι να πάρουνε βιβλία,να πάρουνε τετράδια,μολυβόστυλα,γόμες ,ετσέτερα,βρωμίσαμε,χα χα.Καλά να περάσετε,να κάνεις και ασκησούλες σε θάλασσα και πισίνα για τόνωση και σύσφιξη(χε χε,είδες που έχω και το τερπνόν μετά του ωφελίμου κατά νου
Nαταλί μου,Ναταλούδα μου,πώς πας μωρό μου;Προσαρμόστηκε καλύτερα ο οργανισμός,ζορίζεσαι στη διατροφή ακόμη και αν ναι,πού ακριβώς;Ότι ψυχολογικά είσαι καλύτερα το βλέπω,η καλή ψυχολογία βοηθάει και στην αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών στην καθημερινότητα.Για τα μαλλάκια σου,ρώτησες το γιατρό;Σε φιλώ γλυκά,μουτς στα τρελομάγουλα.
Τα δικά μου νέα τώρα.Είμαι χαρούμενη που ενώ ζορίστηκα στην αρχή,η μάχη με το τσιγάρο φαίνεται να τελειώνει,δε μου λείπει πια τα πρωινά,μετά τα γεύματα και μετά το σεξ,lol,αν και ακόμη δε βγαίνω τα βράδια γιατί σίγουρα θα μπω σε πειρασμό.Προτιμώ να το αποφύγω τον πρώτον καιρό το κολάσιμο παρά να ακυρώσω τόση προσπάθεια.
Η διατροφή μου πολύ πιο υγιεινή,χωρίς "κέρατα"που τα ονομάζει και το αγόρι μου,χε χε,φροντίζω ώστε αν δε μπορώ να φάω το φαγητό που ετοιμάζω για την οικογένεια να φτιάχνω κάτι άλλο για μένα,που το απέφευγα από βαρεμάρα και όλο την έβγαζα με παπαρίτσες(σόρρυ).Λες και δεν άξιζα εγώ την ξέχωρη προσοχή,αλλά μόνο οι άλλοι.Εμ...Στη δουλειά σταμάτησαν τα απέξω(τυρόπιτες ή οτιδήποτε άλλο,καθώς και καφέδες),ετοιμάζω το ταπεράκι μου από το βράδυ.Και πρωινό και δεκατιανό και μεσημεριανό,αμ πώς.χα χα
Καλά και με το γυμναστήριο,αλλά είμαι κομμάτια,δεν θυμόμουν πως είχε το κορμί μου τόσους μύες καλέ μου και με πονάνε καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.Όμως θα ήθελα να το κρατήσω μόνιμο το χούι της άσκησης.Πάμε μαζί με την αγορίνα μου και αυτό πολύ με βοηθάει να μη βαριέμαι αλλά και να εμψυχώνει ο ένας τον άλλον.
ʼντε,σας έκανα να βαρεθείτε με το μπλα μπλα μου.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΑΛΗΜΕ ΡΑΑΑΑΑ.:wink1:
09-09-2010, 11:30 #5722
Καλε γιατι να βαρεθουμε? να ζηλεψουμε ναι. μπραβο σου και παλι μπραβο σου σαμπινα μας. οχι οτι δεν θα τα καταφερνες εσυ αλλά τα χιλια μπραβο τα αξιζεις. ειδες τι ωραια που νιωθεις οταν κανεις κατι για σενα? ταπερακια, φαγητα, γυμναστικη.... ολα για παρτη σου, οχι για τους αλλους....
09-09-2010, 11:34 #5723
Καλημέρα σε όλες
καλέ πολλά παρθενάκια μαζευτήκαμε εδώ ναι ναι κι εγώ Παρθένος είμαι με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά έχω κι έναν ωροσκόπο τοξότη που έχω πάρει πολλά χαρακτηριστικά του..
μπάρμπυ να περάσεις καλά στην Ζάκυνθο και να γυρίσεις να πεις εντυπώσεις... όλοι φέτος πήγαν εκεί... δεν έχω πάει ποτέ... όσο για το σχολείο ελα μωρέ τρεις μέρες είναι σιγά....
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ..
χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στην Ζορζέτ που λέει και η Ναταλί, χιλιόχρονη, ευτυχισμένη και υγιής...
tide μου να χαίρεσαι κι εσύ το κοριτσάκι σου στο γράφω τώρα γιατί η μνήμη μου έχει αλτσχάιμερ και μπορεί την ημέρα που γιορτάζει το παιδί να το ξεχάσει οπότε προνοώ γράψε μας κανενα νέο σου πως περνάς, από διατροφή τι κάνεις???
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ sabe μου πρώτα για το τσιγάρο και μετά για τα υπόλοιπα,
είδες οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, μετά συνηθίζεις.. θα συμφωνήσω απολύτως και με το φαγητό μας, κι εγώ έτσι πάχυνα έφτιαχνα για όλους τους άλλους και ποτέ για μένα έτρωγα όλο βλακείες, τυρόπιτες καφέδες κ.λ.π, τώρα κι εγώ ταπεράκι, όσο για το γυμναστήριο πάω 3-4 φορές την εβδομάδα curves, αλλα μετά τα όργανα κάνω και ασκήσεις στην μπάρα για πόδια και γλουτους και κανένα δεκάλεπτο έξτρα κοιλιακούς, στην αρχή ήταν ζόρι αλλά τώρα δεν το σταματάω με τίποτα, είμαι καλύτερα από ποτέ και σωματικά και ψυχολογικά κυρίως..
καλά να περνάτε φιλιά πολλά
09-09-2010, 11:49 #5724
Μπάρμπι,ξέχασα!Να πάτε στις Γαλάζιες Σπηλιές καλέ.Και άμα κάτσει και στο Ναυάγιο(εμείς δεν το μπορέσαμε τότε που πήγαμε,είχε φουρτούνα).Οι γαλάζιες σπηλιές είναι καταπληκτικές,αν πάτε και έχει λιακάδα,σκέτο οινόπνευμα το νερό,το χρώμα του παράδεισου νομίζω τέτοιο θά'ταν(αν υπήρχε).
Ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφά σας λόγια Barbarella και Αννεζουλίνι.Νά'στε καλά.:starhit:
09-09-2010, 12:13 #5725
Καλλημερα απο μενα....
Χρονια πολλα στις γενεθλιαζουσες πολυχρονες....πολυχρωμες και οτι επιθυμειτε να το παθετε....Να στε παντα καλα και να σας χαιρονται αυτοι που σας αγαπουν....και να τους χαιρεστε κι εσεις με τη σειρα σας....
Βλεπω εχει πεσει πολυ κινηση αλλα ακομη δεν εχω μπει σε χειμερινο προγραμμα οποτε σε λιγες μερες θα ειμαι κι εγω στην παρεουλα καθημερινα...Καλοριζικος ο νεος τιτλος....τα φιλια μου και την αγαπη μου σε ολες
09-09-2010, 12:51 #5726
«Ότι και να πεις η ζωή ειν? ωραία, απ? την πρώτη λέξη ως την τελευταία!» Που λέει και το άσμα!
Από πού να αρχίσω? Ας σχολιάσω πρώτα το καινούριο όνομα, μεγειά μας!!! Πολύ όμορφο και ενθαρρυντικό! Γεια σου Ναταλία με τα ωραία σου!!! Και μετά σε λέμε Χίτλερ! Είδες καλέ μας ρώτησες (λέμε τώρα) και αποφάσισες!!! Δημοκρατικές κινήσεις!!! Αλλά δεν μπορούμε να πούμε και τίποτε βρε άτιμο, έχεις ωραίο γούστο!!! Τα φιλιά μου!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας για τις ανηψιοευχές σας! Πολύ όμορφες! Γλύκας ο ανιψιός και ήσυχος μπορώ να πω. Η αδερφή μου όμως πελαγωμένη και μέσα στο άγχος! Γύρισε και μου είπε: «τελικά είναι πολύ διαφορετικά με τα ξένα παιδιά και τελείως διαφορετικό με το δικό σου! Πολύ ?μεγάλα? τα έκοβα». Είναι όμορφες αλλά και δύσκολες οι πρώτες στιγμές προσαρμογής!
Όπως σας είπε ο Δημήτρης πήγα και έμεινα ένα βράδυ εκεί και κατέληξα στο εξής: Το εργοστάσιο αναπαραγωγής (αναπαραγωγής όχι απόλαυσης) που ήταν μέχρι τώρα σε άδεια αορίστου χρόνου?θα κλείσει!!! Χαχα Κορίτσια δεν νομίζω να προχωρήσω σε τρίτο παιδί. Έκλεισα με εγκυμοσύνες και γέννες! Βέβαια αν μου έρθει δεν θα κάνω έκτρωση (φανατική κατά) αλλά δεν θα το επιδιώξω κιόλας!
Χρόνια πολλά στην Ελενομπαρμπουνιτσα, να έχει μια πολύ όμορφη ζωή και εσύ Μπαρμπιτακι μου να την καμαρώνεις με χαρά! Όσο για τις διακοπές σου στην Ζάκυνθο?τέλεια! Σιγά τα πολλά μαθήματα που θα χάσουν! Μια ανάσα πριν την βουτιά στην ρουτίνα και στις υποχρεώσεις θα είναι για όλους σας! Καλά να περάσετε!!!
Aα και μόλις γυρίσεις να κανονίσουμε συνάντηση! Έχουμε ένα γάμο στις 19 Σεπτέμβρη και ελπίζω να μη κανονίσετε συνάντηση εκείνη τη μέρα!!!!
Χρόνια πολλά Γεωργία!!! Χαρούμενη και ευτυχισμένη! Ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί στην ζωή σου.
Sabe μπράβο βρε θηρίο! Όλες τις αλλαγές ταυτόχρονα! Και διατροφή και τσιγάρο! Μπράβο και καλή συνέχεια με δυνατή θέληση! Μου άρεσε πολύ το ότι πας γυμναστήριο με τον καλό σου! Αν καμιά μέρα βαριέσαι θα σε ξεσηκώνει αυτός!
(μου βάζεις ιδέες?ακούς σποτακο? Να πάρουμε ένα οικογενειακό πακέτο και να πηγαίνουμε και οι 4!!! Αν είχε και ένα παιδότοπο μαζί καλά θα ήταν. Εμείς θα γυμνάζαμε τις κορμάρες μας και τα παιδιά θα παιζαν!)
Ας διευκρινίσω λίγο με τα γενέθλια γιατί μπερδεύτηκα?Την Τρίτη έχει η Μπαρμπ. Και εσύ Αννεζίνα πότε???
Η μικρή μου περνάει θαυμάσια στον παιδικό και δεν θέλει να φύγει!!! Είναι πάρα πολύ χαρούμενη και εγώ επίσης! Την καμαρώνω! Την Δευτέρα ανοίγουν και τα σχολεία και όλοι θα μπούμε σε ένα πρόγραμμα!
Ας σταματήσω όμως κάπου εδώ γιατί αυτό το ποστ το γράφω από το πρωί. Προσθέτω και προσθέτω και έγραψα ολόκληρη εφημερίδα!
Τα φιλιά μου σε όλες τις υπέροχες και τον υπέροχο μου σποτ! <3
09-09-2010, 13:42 #5727
Originally posted by BARB3
κλικλικου, πες μας νεα σου. περπατημα? διατροφη? κεφια? εμαθα ειχες και ενα ενδιαφερον τηλεφωνημα?
και καθε μερα καμμια ωριτσα γυμναστικη με dvd ή μουσικη. απειρου καλλους λεμε!:smilegrin:
ναι το τηλεφωνημα πολυ ενδιαφερον ομολογω! αλλα μου ειπε αυτη η κοπελα οτι εχω φωνη 7χρονου και πληγωθηκα τα μαλα! χαχαχαχααχχααχαχαχ να φανταστεις οταν ημουν 15 καποιος(που τελικα εμελλε να ειναι μεγαλος ερωτας αργοτερα) μου ειχε πει οτι εχω τη φωνη της Μινυ Μαους.
8 χρονια εχουν περασει, μα ουτε στη φωνη δεν εξελιχθηκα? πφ....................
ωστε Ζακυνθο πουλακι μου??????
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!
βγαλε απειρες φωτο! απειρες ομως!
η Ζακυνθος ειναι υπεροχο νησι!!:thumbup:
09-09-2010, 14:38 #5728
ευχαριστω κοριτσια και παλι για ολες τις ευχες!
ο καιρος δεν μας τα λεει καλα αλλά θα αυτοσχεδιασουμε. σπηλιες σιγουρα σαμπινα. και ναυαγιο αν βολευει. και καρετα καρετα επισης!!! και το διχωρο με τις 2 τηλεορασεις μου φαινεται και ας ειναι λιγουλακι ακριβοτερο!!
09-09-2010, 14:49 #5729
Bιάζομαι τρελλά αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω της Σαμπίνας το σχόλιο ΄"δε θυμάμαι πως είχε το κορμί μου τόσους μύες και με πονάνε καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί"...έ λ ι ω σ α στο γέλιο!
Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ by Sabe...
Χρόνια πολλά, Γιωργία (για να μην είμαι και ετεροχρονισμένη, μόνο αλλούτερη)
Όσο για τη διατροφή μου που παραδόξως ψιλοπάει...δε λέω πολλά γιατί φοβάμαι το κράξιμο! Ε, ναι δεν είναι η ενδεδειγ΄μένη αλλά μου αποδίδει....αγαπήστε με και με τα λαθάκια μου..φιλιά!
09-09-2010, 17:48 #5730
κοριτσάρες μου !!!! σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! να σας ενημερώσω ότι σήμερα ακριβώς είναι τα γενεθλια μου
και ναι Αννεζίνα μου εχω και εγω ωροσκοπο ΤΟΞΟΤΗ και ευτυχως δηλαδη, για να εχω και εγω λίγη τρελλα....
Μου αρεσει ο τιτλος ναι είναι πολυ ωραίος. Μπραβο βρε Ναταλι ... παλι εγραψες.. εγω απο τη μερα που ειπες να σκεφτουμε τιτλο σπαω το κεφαλι μου να βρω κατι ωραιο να σας εντυπωσιασω αλλά που ... "ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΧΑΪΒΑΝΙ" και καθολου φαντασία (μάλλον την κρατάω για άλλα πραγματα .....).:smirk::smirk::smirk::P:P
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή