Results 5,731 to 5,745 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-09-2010, 13:20 #5731
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ αγαπημένη ΖΩΡΖΕΤ...
ομοιοζώδιο και ομοιοωροσκοπάκι μου (καλά δεν το πιστεύω πρέπει να ταιριάζουμε πολύ εμεις οι δύο, πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθούμε..)
να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε
LA VITA E BELLA αγαπημένη.....!!!!!!!!
- 10-09-2010, 13:23 #5732
Καλημέρα κι απο εμένα σε όλες τις όμορφες...
η αγαπημένη μπαρμπουνίτσα θα λειάζετε σε κάποια παραλία της Ζακύνθου, να περάσεις τέλεια φιλενάδα ....
tide μου εδώ δεν κράζουμε κανέναν για την διατροφή η προσπάθεια μετράει
Παρασκευή αν κι επίσημη μέρα ζυγίσματος κανείς δεν εμφανίζεται any way..78,800 κοντά ένα κιλό, με διατροφή και πολύ γυμναστική.....
έχω κι έναν γάμο να πάω τον Οκτώβρη κι εχω βάλει τα δυνατά μου να χάσω κι άλλα κιλά
θέλω να σας πω πολλά αλλά δεν προλαβαίνω άλλη φορά
να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ ραντεβού την ΔΕΥΤΈΡΑ όλοι εδώ φιλιά
10-09-2010, 14:27 #5733
Καλημέρα, πριγκηπέσσες όμορφες και μοναδικές μας!!!!!!!!!
Μου αρέσει η σημερινή ημέρα...είδα ένα τόσο άσχημο όνειρο που όταν ξύπνησα, απλώς χαμογέλασα για τη ζωή μου και φοβήθηκα μην ξανακοιμηθώ και συνεχίσει ο εφιάλτης!
Τι όμορφη που έιναι η ζωή! Κι ας μην είμαι στη Ζάκυνθο, όπως η Μπάρμπι, στις καταπληκτικές της παραλίες, με τις μάντολες και το γλυκό φρυγανιά..(ναι, είναι για μένα το φαγητό μέρος της πολιτιστικής αξίας ενός μέρους, τι να κάνουμε!)
Κι ας μην είχα τα γενεθλιάκια μου εχτές όλοι να μου εύχονται και να με κανακεύουν, κι ας μην έχω αποκτήσει τη σιγουριά της Νεκταρίας πως όλα θα πάνε καλά στο νήπιο (αυτή την εβδομάδα θα ξέρω) κι ας μην έχω τα κέφια της αρχηγού και το μοναδικό της τρόπο να σας τα μεταφέρω και να σας φτιάχνω αμέσως τη δι'αθεση, κι ας μην έχω τόσο κατηφορική διάθεση κιλών όπως η Αννέζα και η κλίκ...
Παρόλ'αυτά, ναι, η ζωή είναι ωραία τελικά γιατί πήρα ένα καταπληκτικό χαμόγελο από τον περιπτερα σήμερα που πάντα όταν μου δίνει ρέστα λέω εγώ ¨"ευχαριστώ" ποτέ αυτός...
Και σήμερα απλά χαμογέλασε κσι σκέφτηκα....κάποιο βάρος ξεφορτώθηκε ο άνθρωπος κι έσκασε το χειλάκι του...αρα, συμπερασματικά όλοι έχουμε πολλά βάρη στην πλάτη μας αλλά κάποια στιγμή θα φύγουν, απλά και σχεδόν μαγικά( όχι, απαραίτητα και εύκολα...)
Ο περιπτεράς δηλαδή είναι πιο μάγκας;;;;;;;;;
ΦΙΛΙΑ , πριγκηπέσσες...καλό,καλό Σ/Κ
10-09-2010, 23:28 #5734
tidekpe εισαι τοσο γλυκια..κατι που νομιζω σε ολες μας φτιαχνει τη διαθεση..καλο σκ να εχεις!
11-09-2010, 09:26 #5735
Ax, βρε μιαζωήμιαευκαιρία, θα ήμουν ακόμη πιο γλυκειά (δηλαδή θεογκόμενα θα ήμουν) αν είχα και μια κατηφορική πορεία αντίστοιχη της δικής σου! Αλλά σου λέει ο Θεούλης: Όλα, όλα πια σ'αυτή τη γυναίκα...δεν κάνει! Κι έτσι έμεινα κάπως...τροφαντή!
καλημέρα, πριγκηπέσσες μας και καλό ΣΚ!
11-09-2010, 09:54 #5736
Kαι εμεις οι τροφαντουλες ειμαστε γλυκουλες και ομορφουλες!!
Την καλημερα μου!
11-09-2010, 15:00 #5737
Καλημέρα "συντροφαντούλες" και "συνομορφουλες"
Πολλά φιλάκια σε όλες. Ελπίζω ο καιρός να μη χαλάσει τις διακοπές τις μπαρμπουνίτσας στη Ζακυνθο.
11-09-2010, 15:04 #5738
αχ,,,,, η ζωη ειναι ωραια!!! περασα μια υπεροχη βραδια...
7.30 το πρωι γυρισα σπιτι.. μετα απο πολυ ποτο .. και πολυ χορο ...
και το παραξενο ειναι πως ειμαι απο τις 11 το πρωι στο ποδι .. δεν με πιανει υπνος αλλα δεν νοιωθω και καθολου κουρασενη!
11-09-2010, 19:33 #5739
Γεια σας κοκόνες!
Τροφαντούλες, γλύκουλες και ομορφούλες πως περνάτε το Σάββατο σας?
Η Ζωήτσα του ?δώσε και κατάλαβε εχτές! Μπράβο Ζωήτσα!
Tide είσαι πολύ γλυκιά, όπως λέει και η μιαζωημιαευκαιρία, αφού κατάφερες να αποσπάσεις και χαμόγελο από τον σοβαρό και τσιγκούνη στα χαμόγελα περιπτερά σου!
Και εύχομαι μια όμορφη, καλή και ομαλή προσαρμογή της μικρούλας σου (αλλά και δική σου :P) στο νηπιαγωγείο. Είναι πολύ δύσκολο και για τα μικρούλια αλλά και για εμάς η πρώτη μέρα στο σχολείο. Μπορεί κάποιες να κοροϊδεύουν αλλά εγώ σε νιώθω! Καλύτερα να είσαι υπερβολική στην αγάπη παρά υπερβολική στην αδιαφορία!
Την Δευτέρα ότι και αν συμβεί διατήρησε το χαμόγελο και την ψυχραιμία σου! Θα σε σκέφτομαι!
Εχτές μέρα ζυγίσματος και το αποτέλεσμα της πρώτης εβδομάδας ήταν μείον 2,5 κιλά! Και συνεχίζω δυναμικά και πεισμωμένα! Θα σας ενημερώνω για τα αποτελέσματά μου.
Η μικρούλα μου συνεχίζει χαρούμενη τον παιδικό και είναι το μόνο παιδάκι που φεύγει λυπημένο γκρινιάζοντας και λέγοντας:«δε θέλω να φύγω, θέλω να παίξω κι άλλο!» Από Δευτέρα θα έχουμε άλλο ωράριο και σιγά σιγά θα φτάσουμε στο ολοήμερο.
Την Δευτέρα έχουμε και τον αγιασμό για τα μεγαλύτερα παιδάκια μας! Εύχομαι να έχουν μια πολύ όμορφη, δημιουργική χρονιά με όρεξη για μάθηση και διάβασμα! Υγεία να έχουμε και όλα να πάνε καλά!
Ο Δημήτρης μου συνεχίζει τη διατροφή που κάνει και άλλοτε τα καταφέρνει άλλοτε όχι, αλλά συνεχίζει! Δευτέρα είναι η μέρα ζυγίσματος για αυτόν! Είναι καλά και όπως πάντα πολυάσχολος! :P
Αυτά! Τα υπόλοιπα άλλη μέρα.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μας (εγώ πάω να σιδερώσω :sniffle
φιλακιαααα
11-09-2010, 23:10 #5740
Έχει δίκιο η Νεκταρία, κάτι ξέχασα...να αναφερθώ και στον αγιασμό της μεγάλης (που άλλαξε και σχολείο το καημένο..και θα είναι η πρώτη της μέρα μες στους ξενους, ξένη...΄) αλλά είναι και μεγάλη κοπέλα Β΄λυκείου πάει! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! Μη μιλάς ,τα κάνεις χειρότερα, tide!
Παραδέχομαι την τρομερή μου παράλειψη, σπεύδω να ευχηθώ σε όλα τα μεγάλα μας παιδάκια να έχουν μια δημιουργική σχολική χρονιά με χρήσιμες γνώσεις(ειδικά μετά το τελευταίο άλλαξα και πλευρό!)
Νεκταρία μου, ή μικρή σου μου θυμίζει τη μεγάλη μου...όταν ήθελα να της βάλω τιμωρία σε όλο το δημοτικό της έλεγα "αύριο δε θα πας σχολείο!΄" και το έκανα κιόλας (αυτά παθαίνεις όταν γεννοβολάς το πρώτο παιδί μικρός κάνεις διάφορες βλακείες...)
Δε συζητάω την απώλεια 2,5 σε μια εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΧΩΡΑ, ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ, ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ! Μου τέλειωσαν τα συνθήματα ενθάρρυνσης...σας αφήνω φιλιά!
13-09-2010, 08:20 #5741
Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλήσχολική χρονιά, καλά μυαλά, καλές απώλειες...αχ, τι λέω! έχω τόσο άγχος κι η μπεμπέ-Λίλη κοιμάααααααααααααται του καλου σου του καιρού...έχει 9.30 αγιασμός κι είπα να την αφήσω..μπήκα να σας καλημερίσω να σας αφήσω ένα φιλάκι¨(όπως αυτό της μαμάς μας τη μέρα του αγιασμού) να σας θυμήσω ότι είναι ωραία η ζωή, τελικά και να ανασκουμπωθώ η Παναγιωτάρα, ελπίζοντας στη βραδινώ μας επικοινωνία.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΕΣ ΜΑΣ:kiss:
13-09-2010, 09:23 #5742
Καλημέρα,καλή εβδομάδα να έχουμε.Καλή σχολική χρονιά για τα παιδάκια σας μανούλες.Συγχαρητήρια Nekky για την απώλεια.Και στα δικά μας οι υπόλοιπες.
Την Παρασκευή δεν μπήκα,οπότε γράφω το αποτέλεσμα της βδομάδας τώρα.75,3.Καλά πήγε.
Ξεπιάστηκα και λιγάκι,δε γυμνάστηκα το Σαββατοκύριακο,από σήμερα πάλι δυνατά.
Καλά μας κουράγια κι αυτή την εβδομάδα,έχουμε λίγη πίεση στη δουλειά.Τα λέμε,φιλάκια.
13-09-2010, 17:03 #5743
Καλη σχολικη χρονια σε μαθητες και γονεις!!! :P
Καλη αρχή, καλή εβδομάδα, καλή δύναμη, καλό τρέξιμο, καλά πρωινά ξυπνήματα....ολα καλά λοιπόν!!!!
Ξύπνημα στις 7.30 (δεν παραπονιέμαι) και προετοιμασια των κοριτσιών για τα σχολεία. Αφήνω τη μικρη στον παιδικο και βουρ στο δημοτικο για τον αγιασμο (8.30). Καφέ σε μια φίλη και μετα μαγειρεμα (2 φαγητα), σκουπα, σφουγγαρισμα, συμμαζεμα, πλυντηρια κλπ κλπ κλπ Ευτυχως δεν δουλευα σημερα! (και οπως βλεπετε ξεκουραστηκα :P )
Σας ευχαριστω κοριτσια για την ενθαρρυνση σας σχετικα με την απωλεια μου, να ειστε καλα! Μου δινετε θαρρος και δυναμη να συνεχισω! Θα σας ενημερωνω!
Τωρα σας αφηνω να παω κομμωτηριο για ενα κουρεματακι.
Φιλακια ομορφουλες
13-09-2010, 17:21 #5744
kalh sxolikh χρονια σε ολες τις μαμαδες κ τα πιτσιρικια τους!
αντε τα κεφαλια μεσα κ καθε κατεργαρης στον παγκο του!
καλα διαβασματα κυριες μου κ καλες...μαγειρικες!
(και διαιτες για τις πιο ευτραφεις τσαχπινογαργαλιαρες)
ΥΓ στειλτε κανενα ταπερ κ απο εδω,
δυσκολος ο εγγαμος βιος!
λιγους μηνες μαγειρευω μονο κ απορω τι θα τρωμε μια ζωη...
"τι τρωμε παλι αυριο"???
14-09-2010, 13:02 #5745
Originally posted by zwhtsa
αχ,,,,, η ζωη ειναι ωραια!!! περασα μια υπεροχη βραδια...
7.30 το πρωι γυρισα σπιτι.. μετα απο πολυ ποτο .. και πολυ χορο ...
και το παραξενο ειναι πως ειμαι απο τις 11 το πρωι στο ποδι .. δεν με πιανει υπνος αλλα δεν νοιωθω και καθολου κουρασενη!
αυτό σημαίνει ότι πέρασες καλά...
Μπράβο και σε καλύτερα..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή