Results 5,776 to 5,790 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-09-2010, 22:49 #5776
Originally posted by tidekpe
ʼσχετο μπορεί κάποια να μου πει πως βγαίνει το χαζοσχεδιάκι με τη ροδομάγουλη μηλομαζώχτρα που έχω κάτω μου;;;;;δε τη θέλω πλέον...δεν έιναι αυτό που με συνδέει μαζί σας!
Δεν είσαι μια Εύα,που μοιράζει μήλα στα θύματα της;
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω το νέο τικεράκι,
που σε συνδέει μαζί μας,πρώην πλανεύτρα!
Στο δια ταύτα,διαλέγεις νέο κι όπως έβαλες αυτό
το σβήνεις και βάζεις στη θέση του το νέο.
Είναι απλό!Δε θλεέι και πολύ κλικ κλικ!
- 15-09-2010, 22:56 #5777
Originally posted by GeorgiaP
χιχιχιχιχιιχι!!!!!!!
Χρόνια πολλά επομένως στην BARB3 πρώην 2!!!
.Originally posted by NADINE
Αυτό ξαναπές το!!! Και να έχανα μόνο μυαλά καλά θα ήταν ....
Originally posted by NADINE
μετάφραση: καημενούλες - έτσι το λένε στο χωριό της Σαπφούς / Ερεσσός, που παρεπιπτόντως φέτος είχε επετειακό συνέδριο Λεσβιών και ειχε πολύ γυναικόσμο!!!!
[/quote] το έπιασα το μήνυμα!! Πως να είμαι καλά αμα ζορίζομαι και μου πετάγονται τα μάτια έξω?????? Και μετά πως θες να έχω και τα μυαλά στη θέση τους?? [/quote]
Όχι,σε παρακαλώ πολύ πες μου!Αυτό το έργο τέχνης παραθέσεων πώς το πέτυχες;
ʼμα σου ζητηθεί,μπορείς να το επαναλάβεις;Τι άλλο χάνεις εκτός απο μαλλιά και μυαλά;
16-09-2010, 09:38 #5778
Τι μας κάνει??? 11880???? Τυχαίο δε νομίζω !!!
:lol::lol::lol:
16-09-2010, 10:18 #5779
Originally posted by tidekpe
ʼσχετο μπορεί κάποια να μου πει πως βγαίνει το χαζοσχεδιάκι με τη ροδομάγουλη μηλομαζώχτρα που έχω κάτω μου;;;;;δε τη θέλω πλέον...δεν έιναι αυτό που με συνδέει μαζί σας!
Δεν είσαι μια Εύα,που μοιράζει μήλα στα θύματα της;
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω το νέο τικεράκι,
που σε συνδέει μαζί μας,πρώην πλανεύτρα!
Στο δια ταύτα,διαλέγεις νέο κι όπως έβαλες αυτό
το σβήνεις και βάζεις στη θέση του το νέο.
Είναι απλό!Δε θλεέι και πολύ κλικ κλικ!
Χαχαχα! για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ο υποκειμενισμός στη μεταφρστική προσέγγιση ενός έργου! Καλό, ε;
Η μηλομαζώχρα δεν είναι για να τα μοιράσει, να τα φάει θέλει!! Και δε θέλω να το αντικαταστήσω, να το διώξω θέλω! Δε με συνδέουν τα κιλά κι οι δίαιτες μαζί σας!!!! Ίσως κάποτε, τώρα όχι!
Αχ, πώς και δε με έπιασες, Νάταλι!!!
16-09-2010, 10:24 #5780
Originally posted by GeorgiaP
Τι μας κάνει??? 11880???? Τυχαίο δε νομίζω !!!
:lol::lol::lol:
16-09-2010, 10:38 #5781
Tι να σου πω,παλίρροια μου...Μερικές φορές κι οι χουφτώστρες έχουν τρύπες στα χέρια τους...
Δε χρειάζεται να μετράμε κιλά εδώ μέσα...Πιο πολύ το είχα ξεκινήσει,αυτό τής Παρασκευής
για να σταματήσουν μερικές μερικές να ζυγίζονται καθημερινά.Να μη σου πω πού με έγραψαν...
Τώρα πιο πολύ για λόγους συσπείρωσης της ομάδας το πρότεινα,χαλαρά,χωρίς εμμονή αριθμών...
Είχα και μια μαγισσούλα,που πετούσε πάνω από την ονειρούπολη...πολύ μου άρεσε...
Πώς έχεις εσύ τώρα τη μηλομαζώχτρα,που σου'γινε τσιμπούρι!Τέλος πάντων...'Ο,τι θέλει
ο καθένας και θεωρεί πως τον βοηθά ή τον διασκεδάζει...Πάντως θα ήθελα να θέταμε η καθεμία
τους στόχους της για τη χρονιά,που ξεκινά(να μην ξαναναφερθούμε στην άλλοτε πρωτοχρονια: 1/9).
Είναι καλό πού και πού να σκαλίζουμε μέσα μας,ν' ανιχνεύσουμε το πραγματικό μας θέλω
ώστε να συντονιζόμαστε προς την επίτευξη του...Καμιά φορά σέρνουμε παλιές επιθυμίες,
που δε μας εκφράζουν πια ή ο στόχος θαμπώνει μέσα στη ρουτίνα και το κυνήγι των καθημερινών...
Κι επειδή περνά η ώρα και δε θέλω να μου γλυστρήσει το πρωινό,σας αφήνω τις καλημέρες μου
και δυό φιλιά σε κάθε ζευγάρι πριγκιπικών μαγούλων με την ευχή να έχουμε μια υπέροχη 16/9/2010 μέρα!
16-09-2010, 10:50 #5782
Α,για να μην ξεχάσω και την επικείμενη μας συνάντηση(που προς το παρόν τη βλέπω ΖακΠρεβερική)
κάτι Βάσιες,κάτι μπαρμπούνια,κάτι κλικλίκου,κάτι dream κι όσες άλλες κατοικείτε τη νύμφη του Βορά
συντονιστείτε στο τόπικ μας,για να μη με χρεώνετε σε κλήσεις κινητών τηλεφώνων σε χαλεπούς καιρούς!
ʼντε!Έχουμε κι άλλα ραντεβού να κανονίσουμε!Δε θα περιμένουμε τις αφεντομουτσουνάδες σας!
16-09-2010, 14:22 #5783
Zουλεύω που θα συναντηθούν οι βόρειες.Και ζαρώνω χείλια,να!Πότε θα έρθετε προς τα κάτω,εγώ δεν μπορώ να έρθω,είμαι εις περιόδους σχετικώς ισχνών αγελάδων.
Είπαμε,κατεβείτε,έχουμε χώρο στο σπίτι,τζάμπα,δε θα πλερώσετε τίπουτις.
Κι εγώ κέφια έχω σήμερα Ξένια,Λουμπίνι(αλήθεια από πού βγήκε αυτό,αυτή η μουρλή η Ναταλία τα βγάζει όλα τα παρατσούκλια τα ευφάνταστα,παιδί μου είναι τη ρωτάς "πώς να ονοματίσω το σκυλί μου,το γατί μου,το παιδί μου"να σου λέει.:smilegrin:
Κι εγώ θα ζυγιστώ αύριο,γιατί αύριο είναι μία νέα μέρα!(λέει,με βλέμμα μοιραία αθώο ωσάν σκάρλετ,αλλά με κάποια κιλά παραπάνω στη φιγούρα)χα χα
Σας φιλώ μουρλοκομεία μου,να περάσετε μία τέλεια μέρα!:starhit:
16-09-2010, 14:36 #5784
Καλημέρα κι απο εμένα σε όλα τα τρελλοκόριτσα της παρέας..και τον Κύριο βεβαίως..
τι να πρωτο ευχηθώ, Καλή αρχή στα καμάρια σας που πάνε σχολείο (και το δικό μου βέβαια το αγοράκι μου,) άντε και καλά κουράγια να έχουμε
Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα και απούσα ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΛΛΑ αν και καθυστερημένα..
φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλα τα αγωνιζόμενα κορίτσια..
sorry που όλες οι ευχές είναι ετεροχρονισμένες αλλά έχω πάθει από την Κυριακή μία τενοντίτιδα στο δεξί μου χέρι και όπως καταλαβαίνετε με μπανταρισμένο χέρι δεν μπορούσα να γράψω,ούτε και τώρα βέβαια μπορώ αλλά ένα ΗELLO να μην σας πω??
Ναταλία είσαι πολύ ανεβασμένη και μ΄αρέσει τρελλα΄σε περιμένει όλο το fun club σου εδώ στα νότια ......με τρέλλα
φιλια πολλά σε όλες να περνάτε καλά
16-09-2010, 14:39 #5785
ΑΧ ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ
[quote]Originally posted by NADINE
..
Δε χρειάζεται να μετράμε κιλά εδώ μέσα...Πιο πολύ το είχα ξεκινήσει,αυτό τής Παρασκευής
για να σταματήσουν μερικές μερικές να ζυγίζονται καθημερινά.Να μη σου πω πού με έγραψαν...
Τώρα πιο πολύ για λόγους συσπείρωσης της ομάδας το πρότεινα,χαλαρά,χωρίς εμμονή αριθμών...
Είχα και μια μαγισσούλα,που πετούσε πάνω από την ονειρούπολη...πολύ μου άρεσε...
.'Ο,τι θέλει
ο καθένας και θεωρεί πως τον βοηθά ή τον διασκεδάζει...Πάντως θα ήθελα να θέταμε η καθεμία
τους στόχους της για τη χρονιά,που ξεκινά(να μην ξαναναφερθούμε στην άλλοτε πρωτοχρονια: 1/9).
Είναι καλό πού και πού να σκαλίζουμε μέσα μας,ν' ανιχνεύσουμε το πραγματικό μας θέλω
ώστε να συντονιζόμαστε προς την επίτευξη του...Καμιά φορά σέρνουμε παλιές επιθυμίες,
που δε μας εκφράζουν πια ή ο στόχος θαμπώνει μέσα στη ρουτίνα και το κυνήγι των καθημερινών...
16-09-2010, 23:05 #5786
μπαρδον Ναταλια, νομιζα οτι θα το βγαζατε στα τοπικς των συναντησεων σαν ανακοινωση, γιαυτο δεν ειχα απαντησει εδω.
Εγω ειμαι μεσα, αρκει να μπορω να ερθω με συγκοινωνια και να μπορω να καπνιζω (σορρυ....)
αυτα :P :smilegrin:
που ναι η μπαρμπαρα οεο?
και πως πετυχε ζεστα νερα στη Ζακυνθο????:shocked2: να μας πει και τους αριθμους του τζοκερ!
17-09-2010, 10:10 #5787
Καλημέρα,πριγκιπέσσες μου!Και "Κύριε"με Κ κεφαλαίο κατά Αννεζίνα!Ευλόγησον!
Ξημέρωσε Παρασκευή και είναι μέρα που κάποιοι από μας μετράμε πόσο ελκυστικούς μας βρίσκει η γη!
Εμένα με γουστάρει 136 φορές!Δε νομίζω να βρεθεί κάποια από σας να τη βρίσκει πιο γκόμενα...
Αναφορικά με τη συνάντηση,δε βλέπω να την καταφέρνουμε...Γάμοι και βαφτίσεις
δεν επιτρέπουν σε σημαντικά της παρέας μας πρόσωπα να παραβρεθούν στα πουρνάρια μας,
οπότε καλύτερα να μας "ζουλέψετε" επόμενο Σ/Κ,που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες για όλους!
Κλικλίκου,έχουμε δυστυχώς κι άλλες τσιγαροεξαρτημένες.Θα βγαίνετε έξω τιμωρία πού και πού.
Δε νομίζω να επιτρέπεται άλλωστε το κάπνισμα στα ενδότερα μετά την πρώτη του μήνα.Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια...
Να ευχηθώ μια ευλογημένη μέρα σε όλους μας,γεμάτη Αγάπη,Πίστη,Σοφία κι Ελπίδα!
Και για όσες κλέβουν εργατολεπτά από τους εργοδότες τους για να μας συντροφεύουν,
να έχετε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο,πλούσιο σε ό,τι περισσότερο χρειάζεστε.
Από την απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση μέχρι το τρελό ξεφάντωμα διασκέδασης!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!
17-09-2010, 13:23 #5788
με τα χιλια ζορια καταφερα να μπω για 2 λεπτακια! τρελη δουλεια στοπ ευχαριστω για τις ευχες ολες μα ολες στοπ καφε λιγο δυσκολο στοπ το επομενο σβ μεσα στοπ τη βασια θα την παρουμε τηλ γιατι δεν μπαινει καθολου μαλλον στοπ η ζακυνθος τελεια στοπ το νερο υπεροχο στοπ ηλιος πολυς στοπ γυρισα πισω δυστυχως στοπ λουμπι καλως ξαναηρθες στοπ
και καθοτι παρασκευη σημερα, 86,9 και τωρα στοπ στο φαγητο απο το σοκ στοπ και στο κειμενο
φιλακια γιατι καιγομαι!! μια ωρα εκανα να σας διαβασω που να γραψω και παραπανω!
καμια δεν θα ρωτησει αυτη η γρια ποσο χρονων εγινε? μπηκα στα 40! δεν τα εκλεισα βεβαια αλλά το 40 καπως μου καθεται!
Ξενια, βρηκα κολπο να διωξω τις φακιδες! αντισποτ κρεμα λεγεται και σποτακο μη παρεξηγηθεις! θα σας πω σε κανενα μηνα αν ειχε αποτελεσμα. και σημαδια του χρονου λεγονται οι φακιδες και πυκνωνουν! 40....
17-09-2010, 14:53 #5789
προλαβα να διαβασω τις 2 απο τις 5 σελιδες που εχω χασει,
φιλακια πολλα, ερχομαι στο γραφειο λιγες ωρες και δεν προλαβαινω λεμε...........
χρονια πολλα μεταχρονολογημενα σε οσους γιορταζουν και γιορταζαν.
θα τα πουμε αναλυτικα ελπιζω απο Δευτερα......
17-09-2010, 15:04 #5790
Originally posted by BARB3
με τα χιλια ζορια καταφερα να μπω για 2 λεπτακια! τρελη δουλεια στοπ ευχαριστω για τις ευχες ολες μα ολες στοπ καφε λιγο δυσκολο στοπ το επομενο σβ μεσα στοπ τη βασια θα την παρουμε τηλ γιατι δεν μπαινει καθολου μαλλον στοπ η ζακυνθος τελεια στοπ το νερο υπεροχο στοπ ηλιος πολυς στοπ γυρισα πισω δυστυχως στοπ λουμπι καλως ξαναηρθες στοπ
και καθοτι παρασκευη σημερα, 86,9 και τωρα στοπ στο φαγητο απο το σοκ στοπ και στο κειμενο
Xa xa xa,τέλειο!Έσκασα στο γέλιο.Γεια σου Μπαρμπαρέλλα με τα ωραία σου.Να περνάς όμορφα κοπέλα μου στοπ.:spin:
Καλησπέρα στην υπέροχη ομάδα,οέο οέο ομαδάρα.Εύχομαι να είστε καλά κι εγώ καλά είμαι.Σήμερα ζυγιστήκαμε,είμεθα στα 74,7.Αργάααα και σταθερά.
Nadine,πολύ μου άρεσε όπως το έθεσες,αχ έτσι να το λέμε από δω και πέρα είμαι λοιπον 74,7 πώς τό'γραψε να δεις-κιλά ομορφιάς στον κόσμο;κομμάτια πριγκιπισσιάς στη γη;άλλο;
xa xa xa
Σας φιλώωωω όμορφα πλάσματα,φιλιά και στο αγόρι της ομάδας μας.
φιλακια γιατι καιγομαι!! μια ωρα εκανα να σας διαβασω που να γραψω και παραπανω!
καμια δεν θα ρωτησει αυτη η γρια ποσο χρονων εγινε? μπηκα στα 40! δεν τα εκλεισα βεβαια αλλά το 40 καπως μου καθεται!
Ξενια, βρηκα κολπο να διωξω τις φακιδες! αντισποτ κρεμα λεγεται και σποτακο μη παρεξηγηθεις! θα σας πω σε κανενα μηνα αν ειχε αποτελεσμα. και σημαδια του χρονου λεγονται οι φακιδες και πυκνωνουν! 40....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή