ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 393
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 393 of 2553 FirstFirst ... 2933433833913923933943954034434938931393 ... LastLast
Results 5,881 to 5,895 of 38289
    Senior Member
    Και για να σε εκθέσω τι δηλώσεις κάνεις σε άλλα τόπικς,με την ελπίδα να περάσουν απαρατήρητες...

Originally posted by BARB3

εχθες ειχαμε πραγματι κολυμβητηριο και μου φαινεται οτι ξεθεωθηκα. το βραδυ δεν επαιρνα τα ποδια μου. αν δω οτι συνεχιζεται το αυτο, με βλεπω γρηγορα να σταματαω το κολυμβητηριο.
    Εγώ έχω να πω το εξής,που σου το έβαλα και στο εν λόγω τόπικ:

http://www.youtube.com/watch?v=CmyUkm2qlhA&NR=1

Περιλάβετε την οι υπόλοιπες τώρα!

Senior Member
    καλημέρα, πριγκηπέσσες μας...
    τσιμπησε ο ψάρακας!(ρέγγα, τσιπούρα, δεν έχει σημασία) Σημασία εχει ότι τσίμπησα κανονικά...τι είναι αυτός ο νέος μύκητας (παλιός είναι το ξέρω, αλλά νέος ως προς το πλαίσιο που τοποθετείται: αυτό των κιλών) που μπορεί να διαταράσσει την ισορροπία ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων, της Νάταλι;;;Και γιατί όχι, δηλαδή, να μην έχω κι εγώ ένα τετοιο που πασχίζω με ειδικούς και μη και τελικά τα κιλά σταθερά κι αργά αυξάνονται;;;;;Δεν μπορεί εγω να είμαι καντιντιασμένη;;;;;Μόνο η νάταλι;;;;; Μου θυμίζω όταν παρακαλούσα νά βγουν θετικές οι εξετασεις του θυρεοειδούς...θέλω κι εγώ μια αιτία, βρε αδερφέ..κι ας είναι και μύκητας (απλός, λιτός κι απέριττος μύκητας) άντε, γιατί θα με πιάσουν πάλι τα νεύρα μου!:grind:

Senior Member
    just keep swimming eh?
    θα το σκεφτουμε...............μετα απο τοσα καλααααααααααααα κοπελια...........

Senior Member
    Χαιρετω τις ομορφες!

Ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας και τα περαστικα σας!
    Σημερα δεν πηγα γραφειο ειμαι ακομη κρεβατωμενη! (και ουτε αυτό μπορω να το εκμεταλευτω!!! :P Για τις εντριβες με καλυψε η Ξενια! :P). Αυριο όμως επιστρεφω κανονικα στα καθηκοντα μου και να δω πως θα τα καταφερω?.
    Πηγα γιατρο εχτες και μου ειπε είναι ένα «καλο» κρυωμα! Μου εδωσε αντιβιωση και ένα σωρο αλλα! Την Παρασκευη ξεπατωθηκα στις δουλειες και την επαθα!! Αλλα μυαλο δε βαζω!!!!

Καλα με αυτό το καντινιασμενη από το candida και όχι από τις καντινες? ακομη γελαω!!!!!

Μπαρμπιτα ευχομαι πραγματικα όλα να πανε καλα με το κοριτσακι σου και να εχετε καλα αποτελεσματα!

Βασια αντε με το καλο!!! Με ένα πονο που λενε!!! (να ναι καλα το επισκληριδιο :P)

Σχετικα με τον καφε αν καταλαβα καλα μιλαμε για Σαββατο στις 9 Οκτωβρη? Εμας να μας υπολογισετε και τους 4!!! (πρωτα ο Θεος!!!)
    Αντε γιατι μου λειψατε!!!!!!!

Ηρθε η μεγαλη μου πριγκηπέσα από το σχολειο οποτε σας αφηνω για να μου πει τα νεα της!
    Θα τα πουμε αργοτερα παλι!

Φιλακια (μη φοβαστε δε σας κολλαω!!!)

Senior Member
    4 εσεις και 3 εμεις (σιγα μην ερθει ο δικος μου. οχι οτι δεν θα περνουσε καλα αλλά ή θα δουλευει ή θα βαριεται!!) και καμια 20αρια ακομη ποσο μας κανουν? μηοως να κλεισουμε ενα μαγαζι?? λεμε τωρα....

η καντινιασμενη θα μας κανει τη τιμη?
    η βασια ελπιζω να μπορει και να μην ειναι κλινικη γιατι δεν θα μας χωραει η κλινικη!!
    αλλος κανεις? κλικ? η συζυγος ή μακαροναδα ή το στεφανι ή καπακι του τετζερη?

Senior Member
    Περαστικά Νekky!Mε το καλό Βάσια!Καλά αποτελέσματα Βarbarella!Γεια σου Αννεζουλίνι!Και σένα tidekpe,φιλιά!Και στ'άλλα μας κορίτσια,περασμένα και νέα,μας διαβάζουνε δε μας διαβάζουνε,μπαίνουνε δε μπαίνουνε,εμείς τις σκεφτόμαστε.Ναταλί,γιατί υποψιάζεσαι candida?Να μας δώσεις στοιχεία,χεχ.Μπορεί,καθώς έχεις ταλαιπωρηθεί πάντως τελευταία και ίσως το ανοσοποιητικό σου να είναι πεσμένο,παίζει κι αυτή η περίπτωση.Με γεια το μαλλί,καλά,πάντα μου άρεσε το ασύμμετρο καρέ.Είναι και ίσια και σκούρα τα μαλλιά σου,θα φυσάς κυρία μου!!!

Εγώ είμαι πτώμα,όλο ανεβάζω κιλά και αποστάσεις,αποκτώ αντοχές αλλά και σέρνω τα πόδια μου,χε,τι να κάνεις,έτσι είναι η αθλητική ζωή.χα χα.
    ʼστε τα,που μου έγινα και αθλητικός τύπος εξαφνέως και έμαθα και τι σημαίνει σετ και επαναλήψεις και τρικέφαλοι και δικέφαλοι και τραπεζοειδείς.Αλλά έπρεπε να με βλέπατε από μια μεριά πως ανεβαίνω τις σκάλες όταν γυρνάω από το γυμναστήριο,ένα γέλιο που θα ρίχνατε.:smilegrin:

Φιλούμπες,πάω να δω τι κάνουν τα κοριτσάκια μας εδώ γύρω και τα λέμε.:starhit:

Senior Member

η συζυγος ή μακαροναδα ή το στεφανι ή καπακι του τετζερη?
    Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμέεεεεεενααααααα...
    Διαβάζω για μακαρονάδες και κολλάω και σκέφτομαι ο νηστικός απαγορευμένα μακαρόνια ονειρεύεται
    και μετά θυμάμαι που φώναζα τη σύζυγο "Πέννες αλ γκρίνια"...Πωπωω...Φαντάσου πόσο καιρό
    μας έχει γραμμένες,που ένα νέο κορίτσι(εγώ είμαι αυτό)ξέχασε τις κλητικές του προσφωνήσεις!
    Αλλά να σημειωθεί εδώ πως το "Στεφάνι" ή "Στέφυ" ή Στεφανέλι" ή "Νέλι" δεν είναι το αχάριστο Πεννόπλασμα,
    αλλά η καλύτερη μου φίλη,κατά κόσμον "Κατερίνα"(η Βάσια τη γνώρισε).Παρακαλώ πολύ μην μπερδεύετε τις συζύγους μου!
    Οι οποίες κατά έναν ανεξήγητο λόγο,κατασυμπαθιούνται από την πρώτη ματιά!Προς το παρόν είμαστε στις κοσμικές συναντήσεις,
    αλλά σιγά σιγά θα το πάρω το θέμα μας από τα σαλόνια και θα το εξελίξουμε στα...αλώνια...Ο σποράκος σίγουρα θα με εννοεί

Senior Member
    Ήμουν σίγουρη πως μόλις αμολούσα το ενδεχομενο να είμαι καντινιασμένη,η παλίρροια θα τσιμπούσε αμέσως!
    Και η Αλαλουμένια θα ψαρώσει μόλις μπει και το διαβάσει...Εσείς οι δύο,σας έχω κόψει,είστε του στυλακίου "Κι εγώ!Κι εγώ!"
    Θα σας παραπέμψω στο σχετικό ενημερωτικό,αλλά δε θέλω υστερίες και παράνοιες...Σας εμπιστεύομαι σαν να ήσασταν ενήλικες κοπέλες,οκ;

--->CANDIDA

Mην αναγνωρίσετε τώρα κανά δυό συμπτώματα και μου βγείτε όλες καντινιασμένες!

Senior Member
    Καλημέρα βιαστικό στις πριγκηπέσσες μας, έχω τον Ποπάυ διπλοάρρωστο και βιάζομαι να προλάβω και τους δυο γιατρούς...θα τα πούμε, σύντομα!
    Φιλιά και κουράγιο, τετάρτη σήμερα, άλλες δυο μέρες ακόμη...

Senior Member
    ειδες που αμα σου λεω οτι εχω καταμπερδευτει με τα βαπτιστικα που μας προσδιδεις δεν με πιστευεις? παντως δεν μπορω να πω τιποτες για τη συζυγο σου. και μυνηματακι μου εστειλε για τα γενεθλια της μικρης και επισης την ειδα και παραμονες δεκαπενταυγουστου. κυρια λοιπον.

καλημερα δεν σας ειπα. τι μου κανετε? εγω λεω καλα αν και τα απογευματα ερχιζω να τα παιζω. αγγλικα, χορωδια, διαβασματα, ξαναδιαβασματα, που να μαγειρεψω να συμμαζεψω, να σιδερωσω να βαλω πλυντηριο! αδειασε τον ενα σακο, ετοιμασε τον αλλο, βαλε πλυντηριο να προλαβουν να στεγνωσουν για την επομενη προπονηση, να στεγνωσουν τα μπουρνουζια, να πλυθουν τα μαγιο.....και που ειμαι ακομη!!

και μεσα σε ολα, να μη ξεχασω να παω για υπερηχο του θυροειδη μου αυριο που εχω ραντεβου απο τον μαιο κλεισμενο!! την αλλη φορα ειχα ξεχασει κατι εμβολια και μετα παρακαλουσα τη στριγγλα να μας βαλει εμβολιμους και σιγα μη μας εβαζε. τσαμπα το παρακαλητο!

Senior Member
    σαμπινα μου οπως εσυ με το γυμναστηριο ειμαι κι εγω με το κολυμβητηριο. εμενα παλι πονανε τα μπρατσα και δεν μπορω να τα σηκωσω! αλλά ετσι γινονται οι κορμαρες και επισης βελτιωνουμε την υγεια μας. καθε φορα που παω κοιταω να κανω μια βολτα παραπανω αλλά στο τελος χανω το μετρημα και ετσι δεν ξερω καν αν βελτιωνομαι!!
    αλλά η προσπαθεια μετραει και επισης εχω κατι φωνες του νεμο που λενε μη τολμησεις να σταματησεις....

Senior Member
    Originally posted by sabe

Εγώ είμαι πτώμα,όλο ανεβάζω κιλά και αποστάσεις,αποκτώ αντοχές αλλά και σέρνω τα πόδια μου,χε,τι να κάνεις,έτσι είναι η αθλητική ζωή.χα χα.
    ʼστε τα,που μου έγινα και αθλητικός τύπος εξαφνέως και έμαθα και τι σημαίνει σετ και επαναλήψεις και τρικέφαλοι και δικέφαλοι και τραπεζοειδείς.Αλλά έπρεπε να με βλέπατε από μια μεριά πως ανεβαίνω τις σκάλες όταν γυρνάω από το γυμναστήριο,ένα γέλιο που θα ρίχνατε.:smilegrin:
    Aφιερωμένο στην φρεσκοταγμένη στην αθλητική ζωή!

http://www.youtube.com/watch?v=Kf8oZ...eature=related

Senior Member

αλλά η προσπαθεια μετραει και επισης εχω κατι φωνες του νεμο που λενε μη τολμησεις να σταματησεις....
    Ας οπτικοποιήσω την απειλή για καλύτερο αποτέλεσμα,Νέμο!

Senior Member
    ʼρρωστος ο Ποπάυ;Και μάλιστα διπλοάρρωστος;
    Συνταγή γιατρού πριν γίνει τριπλοάρρωστος!
    Μία κονσέρβα σπανάκι ανά 8ωρο,προ φαγητού!
    Αμέσως θα γίνει περδίκι!Περαστικούλια του!

Senior Member

καλημερα δεν σας ειπα. τι μου κανετε? εγω λεω καλα αν και τα απογευματα ερχιζω να τα παιζω. αγγλικα, χορωδια, διαβασματα, ξαναδιαβασματα, που να μαγειρεψω να συμμαζεψω, να σιδερωσω να βαλω πλυντηριο! αδειασε τον ενα σακο, ετοιμασε τον αλλο, βαλε πλυντηριο να προλαβουν να στεγνωσουν για την επομενη προπονηση, να στεγνωσουν τα μπουρνουζια, να πλυθουν τα μαγιο.....και που ειμαι ακομη!!
    Και μέχρι να πιάσεις όλα αυτά έχεις σίγουρα σηκωθεί από το χάραμα να κάνεις καμιά δουλειά,
    πριν πας στην άλλη δουλειά,(εκείνη,που τουλάχιστον σε πληρώνον)να χτυπήσεις minimum 8ωρο;