Results 5,896 to 5,910 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
29-09-2010, 11:14 #5896
Originally posted by NADINE
Originally posted by BARB3
καλημερα δεν σας ειπα. τι μου κανετε? εγω λεω καλα αν και τα απογευματα ερχιζω να τα παιζω. αγγλικα, χορωδια, διαβασματα, ξαναδιαβασματα, που να μαγειρεψω να συμμαζεψω, να σιδερωσω να βαλω πλυντηριο! αδειασε τον ενα σακο, ετοιμασε τον αλλο, βαλε πλυντηριο να προλαβουν να στεγνωσουν για την επομενη προπονηση, να στεγνωσουν τα μπουρνουζια, να πλυθουν τα μαγιο.....και που ειμαι ακομη!!
πριν πας στην άλλη δουλειά,(εκείνη,που τουλάχιστον σε πληρώνον)να χτυπήσεις minimum 8ωρο;
- 29-09-2010, 11:35 #5897
Originally posted by BARB3
... ποιος ειπε οτι θα ηθελε να βοηθησει?
29-09-2010, 11:37 #5898
τωρα πρεπει να γελασω ή να κλαψω τη μοιρα μου?
29-09-2010, 11:45 #5899
Kαι να γελάσεις και να κλάψεις,το απογευματινό απόψε,δεν το γλυτώνεις!
Ούτε το καθημερινό ξύπνημα από το χάραμα!Έχεις βρε τα λουλούδια σου!
Τι ανάγκη έχεις από ξάπλες;Αγγαλίτσες και φιλάκια και χαρούμενα μουτράκια...
29-09-2010, 11:47 #5900
Έπεσα πάνω σ'αυτήν τη φωτογραφία.Ποιά άραγε μου ήρθε στο μυαλό;
29-09-2010, 12:05 #5901
η δεξια εγω και η αριστερη η κορη μου οπως θα γινουμε σε μερικα χρονια? (εγω θα μαυρισω κιολας απο το κακο μου)
29-09-2010, 12:19 #5902
Δεν είσαι εσύ!Η κόρη σου στα αριστερά πιθανόν,αλλά στα δεξιά για άλλη χτυπά η καμπάνα!
29-09-2010, 13:43 #5903
Εντάξει...και κουφάλογο θα την άκουγε την καμπάνα!Στα δεξιά είμαι εγώ σε λίγα χρόνια (αφού όσο πάω κι ανεβαίνω) και αριστερά είσαι εσύ, Νάταλι, που είτε θα βρεθείς καντιντιασμένη και θα το λύσεις, είτε θα πας στο μαγογιατρό των Ιωαννίνων και θα το λύσεις...πάντως θα το λύσεις το θεματάκι σε αντίθεση με εμένα που ούτε το μύκητα τελικά έχω(κανένα σύμπτωμα από τα αναγραφόμενα), ούτε σε κανένα πλέον διατροφοδιαιτολόγο ξαναπάω (επτά ή οκτώ έχω αλλάξει, έχω γίνει η χαρά τους με το που με βλέπουν αναφωνούν εν χορώ:"καλώς τον αιμοδότη μας!)
Ο ποπάυ μου καταχάρηκε που η κοπελίτσα τον έβαλε πάλι στον υπολογιστή (τώρα πρώτα ελέγχω τί έχει κατέβει από φωτο και μετά φωνάζω το αθώο βρέφος...) κι είναι πολύ καλά τουλάχιστον από τον ορθοπεδικό (εννοώ ότι δεν έχει πάλι υμενίτιδα) γιατί από τον παθολόγο ένα βηχαλάκι του το εντόπισε! Αλλά το κράτησα το παιδί στο σπίτι, σε αντίθεση με μερικές γουρουνομαμάδες που , ενώ δε δουλεύουν, στέλνουν τα μικρά τους άρρωστα στο σχολείο και κολλάνε τα καημένα τα άλλα και πρέπει οι εργαζόμενες να πάρουν άδεια να γιατροπορεύουν τα αγγελούδια (κι εντάξει αν μπορούν αν όχι;;;..κι όλα αυτά για να πίνει καφέδες η κυρα -Μπούλα η γουρουνομουλάρα...εμ καλά τα έχωσα χτες σε μία που του έδινε την αντιβίωση σχολείο(δε δουλεύει, το τονίζω) κι όταν τη ρώτησα γιατί δεν το κράτησε σπίτι μου απάντησε ότι δεν ήθελε, λέει, να μείνει κι έκλαιγε...ας χτυπηθεί κάτω, απάντησα με τη γνωστή μου αγένεια...)όταν θέλω μπορώ να γίνω πολύ αγενής( αυτό είναι το εύκολο, εξάλλου) τα άλλα δεν τα σκέφτεσαι;;;;Και σιγά, μη χάσει τα μαθήματα που και στην κατεύθυνση ακόμη βιβλία δεν έχουν..πόσο περισσότερο στο νηπιαγωγείο!!!!! Εγώ όμως τον κράτησα τον Ποπάυ κι ας με διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι είναι εντάξει...αυτά ελπίζοντας ότι καμιά μαμά από εμάς δεν έχει πέσει σε τέτοιο παράπτωμα, εφόσοσν έχει τη λύση,επιμένω!!!!
Αυτά για το πρωινό, κουκλοκουκλάρες! Πάω στη δουλειά μου...
Τι ωραία που είναι η ζωή, βρε...τι ωραία!!!!!!!!:starhit:
29-09-2010, 18:32 #5904
Η κυρία-μη κουφάλογο,που αναγνώρισε τον μελλοντικό εαυτό της
κερδίζει το εξής κάτωθι δώρο,ώστε από δεξιά να πάει τόσο αριστερά
στην παραπάνω φωτογραφία,που θα κάνει τη Σκάρλετ να πιάσει κέντρο!
29-09-2010, 21:51 #5905
Δε το θέλω το αριστεροπήγαινε...δεν το θέλω, δεν το θέλω με μια τέτοια πατσουρομούρη!
Βρε, ξέρεις τι όμορφο αφράτο μουτράκι έχω..με τις μαγούλες μου τις φουσκωτές-φουσκωτές που παραπέμπουν σε χοντρομωρό...δεν τη θέλω την πατσουρόγρια και όσο το σκέφτομαι καλύτερα αφρατόγρια παρά σουρωμένη (κοιτάξτε λαιμό...) θα μου πείτε τη μέση δεν τη βλέπω;;;; Τη βλέπω αλλά δεν τη θέλω, βρε αδερφέ...με το ζόρι;
30-09-2010, 10:30 #5906
Kαλά καλέ!Έναν κορσέ σου κάναμε δώρο και εσύ εστιάζεις στο μοντέλο και μιλάς τόσο προσβλητικά για τη γυναίκα...
Κάθησες και σκέφτηκες έστω για μία στιγμή,τι ανάγκη μπορεί να έχει αυτή η κάποιας ηλικίας γυναίκα για να εκθέτει δημόσια
το κορμί της;Μπορεί να έχει απομείνει μόνη στη ζωή,μπορεί να έχει άρρωστο άπορο σύζυγο ή παιδί να συντηρήσει,χίλια μπορεί...
Η δουλειά δεν είναι ντροπή!Τη βλέπεις πόσο δεν έχει άνεση στο φακό,πόσο δυσκολεύεται να το κάνει....κι εσύ αμέσως να την προσβάλεις
με τα πατσουρόγρια και την πατσουρομούρη...και δεν τη θέλω!Θα την πάρεις!Δεν τη θέλω βρε παιδιά;Κανένας σεβασμός στην τρίτη ηλικία;
Εκεί που ήσουν ήτανε κι εκεί που είναι θα'ρθεις...Μακάρι να έχεις εξασφαλισμένα τα προς το ζειν να μην "ξεπέσεις",όπως θεωρείς για εκείνη...
Τι να πω...Ειλικρινά απορώ...Δεν το περίμενα αυτόν τον ρατσισμό από μια μορφωμένη γυναίκα και δη εκπαιδευτικό!Οι μάσκες έπεσαν!Λυπάμαι!
30-09-2010, 11:04 #5907
εγω απορω που βρισκεις τοσες φωτο. καθε φορα εχεις και μια πετυχημενη παντα να μας ποσταρεις!!
ειδες βρε tide? εσυ φταις που απαντας!
τελικα επειδη ειμαι χαζη, θα μου πει κανεις ποια ειναι η δεξια?
παντως εγω για υπηρετρια μια χαρα περνιεμαι, επιμενω....
τι κανετε κουκλες? καλημερα. αλλη μια μερα ξεκινα σημερα (καλα, απο τις 5 ξεκινησε) με κεφι και χαρα!!! εμ βεβαια. τωρα που στρογγυλοκαθομαι στο γραφειο ολα κεφι και χαρα τα βρισκω!
30-09-2010, 13:29 #5908
και συνεχιζω γιατι με ειχαν διακοψει!
εχθες ναι, πηγα για μια ακομη φορα κολυμβητηριο και λεω να σενεχισω για οκτωβρη. αν και με τοσο τρεψιμο, μονο βεγγος μπορω να γινω!
και δεν σας ειπα και το αλλο. εχετε παει σουπερ τωρα τελευταια? προσεξατε που τα ραφια αδειασαν? ειδικα στο Lidl μη πηγαινετε. δε θα βρειτε τιποτε.
και θα μου πειτε ποτε προλαβαινω να παω στο σουπερ. ε, δεν προλαβαινω. εχθες πηγα μονο για 2 συγκεκριμενα πραγματα και μου πηρε μολις 5 λεπτα να μπω και να βγω γιατι τοσο ειχα για να προλαβω το κολυμβητηριο. λετε να μου κανει κιαλλο καλο το κολυμβητηριο? ομως το σαββατο οπως ισως προσεξατε του δινω και καταλαβαινει. τα επισκεπτομαι ολα με τη σειρα!!!
30-09-2010, 13:39 #5909
Καλημέρα και απο εμένα διαδικτυακές φιλενάδες
διαβάζοντας τα τόπικ της μπαρμπίτας και μόνο
με όλα αυτά που κάνει κουράστηκα
ούτε η μαίρη παναγιωταρά να ήσουν φιλενάδα, σε θαυμάζω!!!!
πάντως μην σταματάς το κολυμβητήριο σου κάνει καλό κάνε κάτι και για σένα και όχι όλα για τους άλλους..όσο για τον καφέ δεν τον έχω ξεχάσει βρε, απλώς η δουλειά του άντρα μου περιορίζεται αυτόν τον καιρό αποκλειστικά και μόνο Αθήνα,
( ξέχασα να σας πω ότι εχθές έκανα και ένα ταξίδι αστραπή στην Κύπρο και όταν λέμε αστραπή το εννούμε πολύ πρωινή πτήση και επιστροφή το βράδυ ήταν μια κοινωνική υποχρέωση άσχημη βέβαια που όμως έπρεπε να πάω
μην ρωτάτε πως πέρασα ΞΟΦΗΣΑ....στην κουραση, ξύπνημα στις τρεις το πρωί και επιστροφή στις δώδεκα το βράδυ στο σπίτι, σήμερα σέρνομαι...)
διατροφή καλά γυμναστικη τίποτα αυτήν την βδομάδα από βδομάδα όμως κάθε μέρα..
ναταλίτσα τα υπονοούμενα σου τα πιάνω αλλά κάνω τον ΚΙΝΕΖΟ...
σε περιμένω να μας βάλεις σε μια τάξη εδώ εμας τις Αθηναίες φιλενάδα,
έλα εσύ και θα γίνει μεγαλειώδες πάρτυ !!!!
tide μου περαστικά στο κοριτσάκι σου, sabe neccky τα χαιρετίσματα μου
πολλά φιλιά σε όλες
μπάρμπυ καλή συνέχεια και με το μαλακό, βάσια μου με το καλό το νινάκι σου..
30-09-2010, 14:13 #5910
[quote][i];Μπορεί να έχει απομείνει μόνη στη ζωή,μπορεί να έχει άρρωστο άπορο σύζυγο ή παιδί να συντηρήσει,χίλια μπορεί...
Xα χα χα...αυτή κι η βιβλική Σάρα γεννοβολάει στα 60 φεύγα...και ναι, είμαι ρατσίστρια καθώς τρώω τον ηλικιακό ρατσισμό στη μάπα από τα παιδιά (τα άλλα παιδιά μου) που θεωρούν πως όποιος είναι πάνω από τριάντα επενδύει σε οικόπεδο 2 επί 2...α, και δεν κάνουν καμια διάκριση στα 30, 40, 50.."είναι πολύ μεγάλος...σίγουρα 30-3¨" τα έχω ακούσει να λένε....
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή