Results 5,911 to 5,925 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
30-09-2010, 14:21 #5911
Originally posted by NADINE
Originally posted by BARB3
... ποιος ειπε οτι θα ηθελε να βοηθησει?
Καλημέρα κορίτσαροι.Χαρουμενιές βλέπω και μου φτιάχνει το κέφι.Χτες και σήμερα βράζω στο γραφείο,δε μπορώ τη ζέστη λέω,θέλω να έρθει ο χειμώνας,δε μου αρέσει,δεν αντέχω άλλο,έσκασα,έκιοξα,κόρωσα,ν εροοο:shocked2:
Τι λέει η Ναντίν για τη δεξιά,δεν ξέρει η δεξιά μου τι ποιεί η αριστερά μου.χα χα
Βarbarella τι εννοείς το Σάββατο τα παίρνεις όλα στη σειρά,πας και άλλα εκτός από το κολυμβητήριο;Έχω να σου ψιθυρίσω μία παρατήρηση,οι περισσότεροι άνθρωποι σταματάνε την άσκηση,γιατί οι ίδιοι δημιουργούν το λεγόμενο burn out,από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και βιασύνη για αποτελέσματα,κουράζουν τον οργανισμό τους τόσο που δεν μπορεί μετά να βρει τις δυνάμεις και την όρεξη να συνεχίσει το ίδιο βιολί,οπότε δίνει σήμα πως αυτή η εμπειρία του κάνει κακό και τσουπ,να το σταμάτημα.Μετά επιστρέφουμε στον καναπέ,να μασουλάμε διάφορα κι έχουμε και μία αντιπάθεια για τη γυμναστική,λες και έφταιγε εκείνη.χα χα χα
Ο γυμναστής μου τα είπε αυτά για το burn out,γιατί είδε που σερνόμουν και με μάλωσε.Χαλαρά για να προλαβαίνει το σώμα να προσαρμόζεται στην άσκηση.Όχι που θέλουμε να γίνουμε φίτνες μόνδελς αξάφνου.:smilegrin:
Βάσια,Αννεζίνα,tidekpe,Νekky και όλα τα κοριτσάκια μας και το αγοράκι μας,φιλιάααααααα:starhit:
- 01-10-2010, 10:59 #5912
αχ σαμπινα μου! το σαββατο δεν κανω γυμναστικη! παω στα σουπερ μαρκετ! remember my problem?
ενα κομβητηριο παω η καημενη 3 φορες την εβδομαδα και πολυ θα ηθελα τις αλλες 3 ημερες να κανω διαδρομο αλλά ολο δε βρισκω χρονο.
ισως να μου φταιει και η αλλαγη απο το καλοκαιρι στο χειμωνα (εξτρα δουλειες στο σπιτι, σχολεια κλπ)
χθες τι κανατε 3-5 το βραδυ? εγω παπουτσια!! εβγαλα τα χειμερινα και μαζεψα καλοκαιρινα !!
και σημερα εχει και αγορα παιδικων παπουτσιων εκτος απο μουσικη προπαιδεια και κολυμβητηριο και ξεδιαλεγμα της τελευταιας κουτας παιχνιδιων του μικρου.
και εκει που ελεγα σαββατοκυριακο θα φτιαξουμε το νεο γραφειο του μικρου και θα συμμαζευτει το δωματιο, μου τηλεφωνησαν οτι θα το φερουν δευτερα και ετσι εγω παλι εντος της εβδομαδας θα τρεχω να το γεμισω παιχνιδια!!
και αν νομιζετε οτι αυριο δεν θα εχω τι να κανω, θα συνεχισω την αγορα παπουτσιων και περιμενω και επισκεψη μια θεια απο τη θεσσαλονικη!
κυριακη ολο το πρωινο θα ειμαι σε βαπτιση και το απογευμα θα ετοιμαζω κατσαρολες και βαλιτσες για το σχολειο! και διαβασμα και αποτριχωση!!
αχ ατιμη κοινωνια ξαναλεω με κινδυνο να γινω γραφικη!!
βρε tide, το θεμα με τις γριες το ειχα και εγω οταν εκανα μαθηματα! τελικα ολα και παντου τα παιδια ειναι ιδια!! απο τα τριανταφευγα, ολοι γριες και γεροι ειναι!!!
01-10-2010, 11:05 #5913
και μη ξεχνιομαστε οτι σημερα ειναι παρασκευη! εγω ξεχαστηκα γιατι μετα τα παπουτσια εριξα εναν ξεγυρισμενο υπνο και ξυπνησα στο παρα πεντε και ετρεχα!
οχι οτι αν ζυγιζομουν θα χαιρομουν! γιατι κατεβαζω οτι τυχει. σιγουρα προκειται για συναισθηματικη υπερφαγια να καλυψω το αγχος μου να τα προλαβω ολα! και ολο λεω οτι οκ, δεν εγινε τιποτε αν δεν τα προλαβω αλλά και ποτε θα τα προλαβω?
ναι, βεβαια! τι θυμηθηκα? τι αλλο εχω να προλαβω? να μη κανω ενα κεικ με γλυκαντικη να κερασω και τη θεια? βολευει κιολας γιατι το υπολοιπο θα γινει πρωινο για 2 μερες στο στο σχολειο!
και τι αλλο θυμηθηκα? που υποσχεθηκα τη κορη σπιτικη πιτσα το σαββατοκυριακο! και ας μη τρωει αλλαντικα και κιτρινα τυρια! με κοτοπουλο και φετα μου ειπε να την κανω!!
και τι να κανω εγω? να μη κανω πιτσα? να τρεχουν τα σαλια της?
01-10-2010, 11:05 #5914
μετα λετε la vie e bella!!
01-10-2010, 16:41 #5915
ουαου δεν το πιστεύω πως γεμίζουν οι σελίδες εδώ!!!!!!!!!!!!
Σημερα Παρασκευή ημερα ζυγίσματος δεν είπαμε ???
Εγω παραμένω 71 κιλά..θυμωνω γιατι μια κατεβαινω 70 μία ανεβαινω 72. αυτο συμβαίνει τον τελευταιο μήνα νομίζω.
Τελος παντων. τι να κανουμε!!! ε δε θα πεθανουμε κιολας!!!!!
Θα ξεκινήσω να σας διαβαζω και εδω γιατι μου φαινεται οτι εχω χασει πολλες γαργαλιστικες λεπτομέρειες
Φιλάκια πολλά και καλό σβ!!!!
02-10-2010, 11:27 #5916
Ε αυτό δεν ξανάγινε!!! Συνήθως όποτε μπαινω δεν προλαβαίνω να διαβαζω .... και τωρα μπαινω και βλεπω παλι εμενα!!!!
uzzled:
uzzled:
καλημερούδκια
02-10-2010, 13:06 #5917
Kαλημέρα, Γιωργία...και γενικά, καλημέρα πριγκηπέσσες μας!
Αυτό του ΣΚ και μένα ανεξήγητο μου φαίνεται...δηλαδή, τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες της βδομάδας, έχετε πιο πολύ χρόνο;;;;; Ή μήπως αποτελούμε για εσάς μια απλή ξεπέτα τη βαρετή ώρα της δουλειάς, κάτι σαν one night stand σε διδικτυακή έκδοση;;; Πώς να το εξηγήσω, δεν μπορώ, η γλυκομιλούσα!!!! Ενω, εκ του αντιθέτου, εμείς οι πιστές σε συντρόφους (για να μην ξεχνιόμαστε, αγαπητή εκβιάστρια), οι πιστές σε φίλους, σε φίλες, στο διαδίκτυο, στη δουλειά και στους όρκους μας, έδώ!!!!!!! Π ι σ τ έ ς!!!! Δίνουμε το ταπεινό παρόν μας, ελπίζοντας να μην αποτελέσει αντικείμενο ανάγνωσης το πρωί της Δευτέρας, που απελπισμένες από το μακρύ ταξίδι της εβδομάδας που αρχίζει, σκέφτεστε να μπείτε, να δείτε πιο κορόιδο κατέθεσε την ψυχούλα του το ΣΚ, να αγαλλιάσει λίγο η αχόρταγη δίψα της γυναικείας σας φιλοπεριέργειας...γιατί εδώ αυτό κάνουμε: κατάθεση ψυχής, τι νομίζετε;;;; Ότι μετράμε μονο γραμμαρια και πόντους;;;Ουχί, αγαπητές μου! Την ψυχή μας αναλύουμε γι΄αυτό αναφερόμεθα εις κώμην, περίεργα ενδοενδύματα και τα υπόλοιπα!!!!!!
Όπως και να έχει το θέμα, σας εύχομαι ολόψυχα ένα καλό Σαββατοκύριακοκι εγώ θα σας περιμένω, έστω και τη Δευτέρα, έτσι Γεωργία;:wink2:
02-10-2010, 19:49 #5918
237 σελίδες?????????? Αμάν!! Τη βάψαμε.. πότε να ενημερωθώ εγώ τώρα??? Προς το παρόν κάνω τον Αλέκο και λέω απλά την καλησπέρα μου!! Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο σε όλους-ες!!
02-10-2010, 22:48 #5919
Για μας εδώ:
Originally posted by pennyV
237 σελίδες?????????? Αμάν!! Τη βάψαμε.. πότε να ενημερωθώ εγώ τώρα??? Προς το παρόν κάνω τον Αλέκο και λέω απλά την καλησπέρα μου!! Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο σε όλους-ες!!
Αγάπες μου καλησπέρα!!!
Ένα χρόνο και ένα παιδί μετά την τελευταία φορά που τα είπαμε από δω, λέω να ξαναβρώ τον παλιό, καλό (λέμε τώρα) εαυτό μου και να επανέλθω! Νιώθω λίγο σαν να "είδα φως και μπήκα" καθώς δεν έχω διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ απ'όσα γράφτηκαν εδώ τον τελευταίο αυτό χρόνο οπότε θα μου δώσετε λίγο χρόνο να συνέλθω απ'το jet-lag και να ξαναμπώ στο κλίμα! Τα φιλιά μου σε όλα τα παλιά και νέα κυστοκόριτσα.. και φεύγω πετώντας να διαβάσω όσα περισσότερα μπορώ για να νιώσω λίγο λιγότερο εξωγήινη!!!
Φιλιάάάάά!!!!
03-10-2010, 16:13 #5920
Τις τελευταίες μέρες έχω προβλήματα σύνδεσης στο σπίτι μου κι έχουν ψιλοσπάσει να νεύρα μου,
με τα κατεβατά που γράφω και μόλις πάω να τα ποστάρω χάνεται το σήμα,για ώρες ή και μέρα...
Βαριέμαι να γράφω τώρα πάλι τα χθεσινοβραδινά μου κι έχω να καταγγείλω τις κομπιουτερικές διάνοιες
των windows,πως δε γίνεται να κάνω αντιγραφή τη μία μέρα και την επόμενη που ξανανοίγω τον υπολογιστή
να μη δικαιούμαι να κάνω επικόλληση!Μόνο να μας φορολογούν ξέρουν,σα δε ντρέπονται!Και μη μου πει κανάς
Σποράκος για word για να μην ανοίξω το κουτί της πανδώρας,που κανείς ποτέ δεν ασχολείται με τον υπολογιστή μου
και δεν έχω τίποτα από προγράμματα να κάνω τις τσαχπινιές μου!Για κάτι νεκραναστημένες κυρίως χτυπά η καμπάνα
αυτή τη φορά!(Χαλάρωσε παλίρροια!Παρεμπιπτόντως,π ού είσαι κι εσύ εξαφανισμένη;Να σου υπενθυμίσω τα λογάκια σου;)
Λοιπόν κι επειδή κλέβω ίντερνετ από κάποιον καλό γείτονα,(τι κι αν έχω 2play forthnet)που δεν το κλείδωσε
(όσο τρεμοσβήνει μία μυτούλα γραμμούλας σήματος)και για να μην πάθω κρίση πάλι ρισκάροντας να σβηστεί κι αυτό το κειμενάκι,
σας χαιρετώ,ευχόμενη να έχετε ένα υπέροχο Κυριακάτικο απόγευμα!Ελπίζω να τακτοποιηθεί το θέμα μου σύντομα...Φιλάκια!
03-10-2010, 21:08 #5921
Kαλησπέρα..προσπαθούμε να ανασκουμπωθούμε για την ετοιμασία της απειλητικά ερχόμενης Δευτέρας....με μπάνια, κόψιμο νυχακίων, ετοιμασίας κολατσιών και ταπερακίων (για να θυμηθούμε και το άλλο κορίτσι μας), ψιλοβαρεμάρα από την Όλιβ, αγωνία από τον Ποπάυ για το σχολείο του και άρνηση να ξεβάψει τα κόκκινα νύχια του (οι βλακείες της μεγάλης...) κι εμείς εδώ να φερογλυφόμαστε στη θέα του καταπληκτικού αυτού γλυκίσματος που βλέπω ακριβώς πάνω μου!
Ασχετο, πάλι! Έχετε παρατηρήσει ότι ο κόσμος γύρω μας είναι θλιμμένος;;;Παρατηρώ τον κόσμο στο σούπερ, στο φανάρι, στη λαική...είναι κάπως...γαμώτο, πότε θα τελειώσει αυτό;;Εντάξει δεν είπα...το είχαμε παρακάνει σε χαζόγελα,φαμφάρες και κόρνες..αλλά κι αυτή η κατήφεια με ενοχλεί και με καταθλίβει!
με την ευχή αυτή η εβδομάδα να φέρει χαμένα χαμόγελα και καινούρια όνειρα και σχέδια, σας καληνυχτίζω με ένα φιλί, πριγκηπέσσες της ζωής μας!
04-10-2010, 13:31 #5922
Originally posted by tidekpe
δηλαδή, τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες της βδομάδας, έχετε πιο πολύ χρόνο;;;;; Ή μήπως αποτελούμε για εσάς μια απλή ξεπέτα τη βαρετή ώρα της δουλειάς, κάτι σαν one night stand σε διδικτυακή έκδοση;;;
μη περιμενεις χρυσο μου εμενα να μπω απο το σπιτι. το χρονο το κανω 2-3 φορες και πολυ μου ειναι!! απλα δεν προλαβαινω. δεν ξερω γιατι μονο εγω ειμαι ετσι! αλλά μηπως επειδη δουλευω οκταωρο? λεω μηπως??
ή μηπως επειδη παω και 2-3 ωρες την εβδομαδα για ψωνια? ναι, εκει καταντησα εγω!!
04-10-2010, 13:32 #5923
μακαροναδα μου! επιτελους!! αντε καλη αρχη σε ολα. απο οτι καταλαβαινω τα εβαλες ολα σε σειρα και μας θυμηθηκες ε?
04-10-2010, 13:38 #5924
καλημερουδια σε ολο τον κοσμο που μας κανει τη τιμη να μας διαβασει! καλε, δεν γινεται. τρεχω στο σπιτι, τρεχω στη δουλεια! ολοι εμενα θυμουνται? με εχουν πρηξει, δεν προλαβαινω να σηκωσω κεφαλι! να χτυπησω μπιελα τωρα ή μετα?
φιλακια σε ολες και τα λεμε αυριο. ελπιζω να μην εχω τετοια τρεχαματα και αυριο! αντε γιατι α...
α, δε σας ειπα. πηγα για ψωνια παρασκευη βραδυ και σαββατο πρωι. τι πηρα? εγω τιποτε! δεν μου εμεινε τιποτε δηλαδη! παπουτσια ποδοσφαιρικα ο μικρος μετα των καλτσων μεχρι το γονατο, παπουτσια καλα ο μικρος. παπουτσια για τη παρελαση η μεγαλη, ειδαμε και κατι μποτες την παρασκευη για την κορη και μεχρι το σαββατο το μεσημερι τις ειχαμε αγορασει... τι να μεινει για μενα? ε? αχ ατιμη κοινωνια! εφυγα λεμε!
04-10-2010, 14:00 #5925
Αχ, βρε Μπαρμπι που τρέχεις σαν το Βέγγο!!!Και φύγανε και τα φράγκα στα πιτσιρίκια....
Να σου πω κάτι, βρε, μπαρμπω, εγώ πλάκα έκανα για τις ξεπέτες και τα ρέστα...γιατί μου εφάνη ότι σοβαρεύτηκες ή λάθος μου εφάνη...εξάλου, όσο κι αν είναι μακρινό για το ήθος και έθος μας, ε, έχει και η ξεπέτα τά καλά της!
Φιλιά, κουκλόκουκλες!:kiss:
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία